Alienor MassenetJomashop.com 1 product for 199.99 USD
FragranceNet.com 1 product for 230.74 USD
The Favourite podle Penhaligon's je Floral Woody Musk vůně pro ženy. The Favourite byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Alienor Massenet. Vrchní tóny jsou Fialka, Frézie a Mandarinka; střední tóny jsouMimóza, Kosatec a Jasmín Sambac ; základní tóny jsou Pižmo, Ambroxan a Santalové dřevo.
ana eguez
Málokterý parfém mi přináší takovou radost jako The Favourite. Elegantní parfém, který by nebyl nepříjemný v horkých dnech, ale hodil by se do každého ročního období! Pohodlný, nadčasový a elegantní, vhodný například na svatbu, myslím, že by snadno potěšil každého, kdo má rád květiny.
Myrtillajus
Kniha The Favourite je věnována Sarah Churchillové, jedné z nejvlivnějších osobností Anglie 17. století, která měla dlouhou dobu velmi blízko ke královně Anně Stuartovně. Významné osobnosti anglické společnosti se často obracely na Sarah, aby se u panovnice přimluvila. Tato vůně, která se otevírá velmi čistě a rafinovaně, tedy s mastkovými, čistými a lehce vintage vůněmi (možná představuje fasádní aspekt, který si vévodkyně musela udržovat). Poté ji předbíhá mimóza a pižmo, které jí dodávají osobitost (její skutečný temperament), ale bohužel neuspokojují vkus mého nosu. Je velmi dobře sestavená , dlouho vydrží, ale zkrátka není pro mě.
Godfrey Kneller tuto krásnou a silnou ženu ztvárnil obrazem "Sarah Churchill, vévodkyně z Marlborough".
Patrícia B.
Byl to nejriskantnější slepý krok v mém životě! Výklenkový parfém, velmi drahý a nepříliš známý, téměř bez referencí. Ale musím říct: jak příjemné překvapení! Čistý parfém, který vyvolává vzpomínky a dává křídla představivosti. Připadám si jako ve viktoriánské éře, v krásných dobových šatech, celá pompézní, sedím u toaletního stolku, obklopená lahvičkami Eau de Cologne, rýžovým pudrem a bambulkami v pozlacených, propracovaných obalech. Její vůně je dospělejší, lehká, ale vůbec ne nevinná. Velmi připomíná pudr na líčení Les Meteorites od Guerlaina, něco pudrového, rafinovaného a příjemného. Připadá mi jemná. Může vám vonět po babičkách, tetičkách a minulosti, ale kdo ji definuje jako starou, zastaralou nebo panskou, mýlí se. Je elegantní a nadčasová, i když vůně pudru a vanilkového pudru převládá. Voní krásně a jedinečně, vzhledem k tomu, že je věrnější známé a oblíbené vůni make-upu Guerlain než samotný parfém, který odkazuje na nejslavnější pudr této značky.
Vee
Jakmile jsem nastříkala, objevil se obraz mýdlových tyčinek Perlier.
Velmi čisté, ale s takovou sladkostí.
Je cítit fialka a kosatec, ale lehké, ne těžké a ne pudrové, ve svěžím a vesele květinovém klíči. Jako když se uprostřed sezóny vykoupete v mýdlové lázni na poli plném květin! Velmi sladký pižmový základ, který považuji za nádherný. Je čistá a romantická, přináší mi radost a klid.
MysticalArugula
Tak mladistvá, elegantní a rozkošná fragrance☺️💕 Je to někdo velmi slušně vychovaný, ale má ten nejrozkošnější úsměv, ze kterého se vám dělají motýlci v žaludku. Je to taková svěží a téměř vodní vůně vycházející z fialek- nicméně sladkost a elegance rozhodně pochází z frézie a sladké mandarinky. Pokud hledáte vůni, po které se budete cítit jako v chalupářských šatech s mašlí ve vlasech a na čajovém pikniku, je tato vůně přesně pro vás. Vůně má intimní/středně dlouhou výdrž a vydrží 8 hodin.
Zodiac Trio
⬆️Capricorn ☀️Libra 🌜Res/ Beran
crix
Když jsem k ní poprvé přivoněla a otevřela ji, okamžitě se mi vybavil velmi přesný obraz... koketní mladá Lolita žvýkající růžovou žvýkačku. Ano, protože kombinace fialové, osvěžené citrusy a oslazené, myslím, frézií, mi přesně připomíná červenou bublinu, takovou tu kulovitou, kterou jste dostávali z automatů na mince.
Ale to je jen začátek překvapivé metamorfózy. Rozpustilá vůně se v srdci mění na dospělejší a pudrovější vůni, kde převládá kosatec, ženský a elegantní kosatec.
Zvraty však ještě nejsou u konce. Právě sušení je skutečným coup de théâtre, který tuto vůni zcela promění: vynoří se jeho majestátnost santalové dřevo, doprovázené pižmem, aby zde dodalo mimořádně čistou, bílou košili a téměř mužný nádech.
Jistě zůstává květinovou, ale je těžké ji tak drasticky zaškatulkovat tváří v tvář tomuto vývoji, který se na mé kůži projevil v prvních dvou hodinách a poté se usadil, a to na dlouhou dobu, na santalově-pižmové vůni.
Krásná a nedoceněná.
avrorva
Zatest a Létual novinka.
Úplný začátek - citrusy-piony a ne zatnteresovado. Ale velmi rychle se květiny začaly vytrácet a já jsem ji chtěla vyzkoušet na sobě.
Je hmatatelná, rozptýlená, ale nekřičí.
Pudr není můj oblíbený příběh. Není tu skoro žádný. Cítím šťavnatou, světlou kytici s pižmem. Zdálo by se, že jde o otřepaný příběh. Ale líbily se mi v něm květiny - jsou to chladivé jarní květiny, a pak omámí. Hrají si. Název je výstižný - veselá, rudá oblíbenkyně - chichotavka. Trochu symbolické, ale velmi milé.

festive.s
Přemíra květů, hodně, sbíraných v okamžiku maximálního otevření a vůně, nacpaných pod sebou, bez ředění vodou. Neslyším žádné ovoce. V létě je udusaná, v deštivém podzimu se otevírá dokonale (voda a vzduch si o tyto květy říkají), slyšíte hned šeřík a hyacint, i když nejsou deklarované.
Jsem určitě zvyklá na takové dávkování a objem, vyžaduje homeopatickou aplikaci, vlhké počasí, chladný vánek. Líbí se mi to)
Kira28
Je těžké napsat objektivní recenzi na parfém s neoblíbenou notou, a tady je mimózy hodně. Navíc fialka, kosatec a pižmo jsou dokonale slyšitelné tóny. Penhaligons je můj oblíbený dům a tato vůně mi připadá jako cizí, příliš trpká, jasná. Od nosu 1-2 psaníčka, tři psaníčka už jsou dusivá.
Svým způsobem je krásná, milovnice mimózy a pudrově-květinových vůní by měly zpozornět, ale pro mě postrádá něhu a lehkost. Sametová růžová mašle je hodně do tématu, protože když ji srovnáte s látkou, je to těžký samet na závěsy. Ale zároveň není ponurý a temný, je růžový.

Kimber26
NEKUPUJTE TO NASLEPO!!!
Podle popisu domu by to měla být pudrová, elegantní a jemná vůně. Na mé kůži je to však přehnaná vůně, která je štiplavá, hutná a vlezlá.
Ano, může být pudrová, lehce květinová, ale pouze v úvodu.
Zpočátku přichází mandarinka a bergamot s fialkou, velmi osvěžující a pohodlný začátek. O pár minut později frézie tento vánek nakopne a vynese mimózu a kosatec. Jakmile se objeví pudrová faseta, začnou se dít podivné věci. Spolu s pudrovými květinovými akordy začínám vnímat jakousi drásavou kyselost. Zhruba po hodině celou hru zcela ovládne sladkokyselý a kovový akord. Ach bože, ve hře vydrží NĚKDY, i když jsem se ji snažila vydrhnout tak usilovně, že zůstává ještě celý den.
Prodavačka říkala, že napodobují jejich Lunu, Artemisii a Iris Prima. Ale pro mě to není ta lákavá LUNA, není to ta jemná a rozplývavá Artemisia, není to ani ten krásný pudrový Iris Prima. Kdyby to hold říct byla pravda, pak je to jen agresivní, teatrální hrůza Kopie tří mistrovských děl.
Nenacházím v ní ani náznak elegance. Není tam ani mléčné santalové dřevo, ani průzračný ambroxan; dokonce ani kousek čistého bílého pižma. Dekantovala jsem trochu pro své přátele, abych zjistila, jestli to není jen chemií mé pleti. A samozřejmě máme stejnou zkušenost. Tohle je zdaleka nejhorší od House, dokonce horší než mdlá Paithani. Alespoň že Paithani nevytvořili na základě žádných předchozích děl.
shushkin
Právě jsem obdržela vzorek. Velmi pěkné. Není příliš sladká. Přirozená a jiskřivá.
Kosatec a fialka jsou přítomny stejně jako frézie a pomeranč na začátku. Frézie, kosatec a pomeranč se časem stávají ještě zřetelnějšími. V základu trochu santalového dřeva.
Z frézie vyprchává docela peprná vůně s trochou fialky a santalového dřeva.
Myslím, že je to velmi britská vůně, která se velmi hodí pro mladou dámu z vyšší společnosti. Je ženská, jiskřivá a nevtíravá.
Snadno si dovedu představit, že by si ji zamilovala Megan nebo Katherine.
Průměrná vůně a dlouhá výdrž.