Plein Fatale Philipp Plein Parfums pro ženy

Plein Fatale Philipp Plein Parfums pro ženy

jemně pikantní
žlutá květinová

Plein Fatale podle Philipp Plein Parfums je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Plein Fatale byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Černý rybíz, Bergamot, Ambroxan a Růžový pepř; střední tóny jsouYlang-Ylang, Tuberóza, Jasmín a Okvětní lístky růží ; základní tóny jsou Vanilka, Pralinka, Pižmo, Pačuli, Jantar (ambra) a Santalové dřevo.

Černý rybíz

Okvětní lístky růží

Pralinka
Santalové dřevo

Leo&Lea

Zřejmě existují estetické předsudky ohledně názvu značky a (nápadného) tvaru flakonu, ale vůně je příjemně překvapivá. Cítím tropické tóny lískových oříšků, kokosu a sladkých bonbónů, ah i marmelády. Vůně není cítit štiplavě ani diabeticky, je nevinná a svým způsobem sladce talkově hladí. Byla vytvořena skvěle. Morillas, značka ho o takovou vůni jistě požádala, a tak vymyslel pěknou vůni, kterou vložil do tohoto extra luxusního flakonku....Ale ano, jsou i horší, alespoň tato je dobře udělaná a odpařuje se tak akorát. Doporučuji ji vyzkoušet, já jsem ji chtěla vyzkoušet, protože mě vůně se šňupátky přitahují a musím k nim přiložit nos, abych ukojila svou zvědavost. Tato vanilka od Fatale je květinově-ovocná, pěkně doplněná o ylang-ylang a jemné tóny růže. Je opravdu jiskřivá, proto chápu volbu zlatého flakonku. Největším překvapením pro mě byla suchá.... když jsem se podívala do sekce "it reminds me of", opravdu jsem viděla směs různých vůní, nevím, ale mně to připomíná The Talcum Foam of Sciampagna (ahahah), možná je to kvůli flakonu, možná, ale já jsem se do něj před lety zbláznila, dávala jsem si do něj tolik mastku, že jsem vypadala hodně bledě. 😁
Ptala jsem se a dali mi karafu, kdo ví, třeba za nějaký čas, až sníží ceny, by to mohlo být hotové....

nakota

Vyjádřím se ke srovnání s D&G Devotion, protože by to mohlo být pro někoho užitečné. Mám teď na zápěstí obě, nastříkané současně. Devotion je mnohem krémovější, gurmánštější a jednodušší - jako citronový koláč s vanilkovým krémem. Plein Fatale je drsnější, sladší a ovocně-květinová. Otevírá se jako velmi jiskřivé šampaňské, přesně jak naznačuje flakonek, ale brzy sedí na kůži spíše jako směs ovoce a květin než vanilkovo-pralinková vůně. Ve srovnání s Devotion je také vyzrálejší. Nikdy bych ji nenazvala něčím, co by v něčí sbírce mohlo nahradit Devotion; je to jiný druh vůně a každý by měl vyzkoušet obě.

passionata20

06. prosinec 2023

Tato vůně mě vlastně docela překvapila, jak moc ji miluji! Zpočátku mi připomínala D&G Devotion, ale jemnější vanilkovou a pro mě osobně mnohem nositelnější (a to mám Devotion moc ráda). Od tohoto flakonku jsem toho moc nečekala, ale teď chci místo Devotion celý flakonek. Tato vanilka je zde květinově-ovocná, líbí se mi přídavek ylang-ylang a jemné tóny růže. Je opravdu bublinková, jak láhev napovídá. Největším překvapením je drydown... když jsem se podívala do sekce "reminds me of" a viděla Killian GGGB jako podobnou, zvedala jsem obočí, jakože opravdu??!!!", ale ještě víc jsem zvedala obočí, když jsem si dnes ráno přivoněla k rukávu a říkala si, kdy jsem se stříkala GGGB a v poslední době, ale byl to drydown Fatale!!! Na drydownu voní stejně, ALE ne v úvodní nebo střední fázi. Trollové budou nenávidět, ale život mě naučil nesoudit knihu podle obalu (v tomto případě vůni podle flakonu). Je to cenově velmi dostupná příjemná vůně, a to jich vlastním stovky různých. Opravdu si ji teď chci moc koupit! Výdrž je skutečně dobrá, vydrží dobrých 6 hodin a na oblečení ještě déle. Není přeplácaná, ani super silná, ale dost silná na to, aby ji člověk cítil kolem sebe...
Teď chci vyzkoušet růžovou!!

Sara_Giuditta

První taková negativní recenze mě opravdu udivuje, protože kromě vkusu si myslím, že každý parfém se každému přizpůsobí úplně jinak. A na mé kůži byl okamžitě jako obklopující, krémová a sametová rukavice, která si mě získala od prvního okamžiku. Po vyzkoušení malého vzorku mi tento parfém daroval manžel k Vánocům, protože i jeho vůně velmi zaujala. Nosila jsem ho po celé sváteční období a nyní ho nosím na večery a zvláštní příležitosti nebo si ho dopřávám ve spreji na krk před spaním, po horké sprše, abych se zahalila do jeho tónů. Když ji nosím, nezůstane bez povšimnutí, i když stopa není obrovská, ale zblízka ji ostře cítíte. Na mé kůži má velkolepý vývoj, její sladkost je sotva znatelná, nikdy není příliš gurmánská. Růžový pepř a bergamot otevírají esenci téměř jiskřivým, štiplavým způsobem, ale po velmi krátké době exploduje nádherný, opulentní květinový buket, lehce pudrový a svůdný, v němž vyniká velkorysá tuberóza. Je to parfém, který považuji za skutečně ženský, zahalující, bohatý, ale bez pocitu nepříjemného "příliš", který představují velmi bohaté a trvanlivé vůně. V sušení na mě vanilka působí sotva akcentovaně, pralinky si nevšímám. Parfém se vyvíjí a žije na rozhodnějších a přísnějších tónech santalového dřeva, jantaru a pižma, ale zachovává si pocit zahalující jemnosti, který mu dodávají květinové vrchní tóny.

Марина Ши

A já jsem jak "čtenář, tak soudce". Ale budu se snažit být optimističtější 🙂 🙂 Líbí se mi neobvyklé lahve.

Líbí se mi neobvyklé lahvičky a vůně je podobná Osmanthus Molinar ( Molinar je levnější (!), vytrvalejší a hlasitější, i když mi přišla tichá). Polovina podobných tónů. Zkoušela jsem vrstvit jednu na druhou, myslela jsem, že se budou doplňovat, ale neviděla jsem v tom smysl. Na dárek kvůli netradiční láhvi k novému roku nebo narozeninám (s opravdovou lahví 🍾) pro neokoukaný nos a k překvapení mladé dívky a zasmání - ano.

Na mínus:: sprej ve spreji je jako šampaňské, které bylo před otevřením protřepáno, ale to nezachrání, že zní tiše nebo rychle utichne. Plein Fatale je prostě sladká voda, když do sklenice s meruňkovým džemem nalijete vodu a rozkvedláte ji, dostanete takovou vůni. Ale odkud se berou ty meruňky? Dobře. Voda ze sklenice, jako je tato, nemůže mít žádnou otevírací, výdrž ani stopu. V základu je pačuli. Nadšené recenze o luxusním luxusu si vysvětluji pouze zájmem lidí psát takové recenze. Cena neodpovídá obsahu ( mám lahvičku, jen do sbírky, jak se ukázalo). Optimistický nevyšel.

Aleksxs

S touto vůní jsem se setkala jednou, podruhé jsem se nechala zlákat flakonem, který připomíná láhev šampaňského. Na poličce v obchodě vypadal hezky.

Globálně jsem ji použila 2x, ale vůně je lepkavá, i když lepkavá, hustá, ale velmi sladká. Rozhodně je cítit intenzivní sladkost lepkavých pralinek s náplní z černého rybízu, do kterých bylo přidáno hodně cukru a vanilky. Kapka bergamotové šťávy dodává kompozici trochu svěžesti. Spolu se sladkostí pralinek a černého rybízu je navíc cítit krémová sladkost tuberózy, jasmínu, ylang-ylang a růže, které jsou zabaleny do jemně sladkého, hustého jantaru. Celou vůni dotváří lehké pižmo.

Ve složení je uveden růžový pepř, santalové dřevo a pačuli. Tyto tóny zde bohužel necítím. Vůně mi nesedí, ale výdrž dosahuje cca 7-8h a projekce je na délku paže po dobu 4h a poté se stává jemnou.
Ps. ke konci je vůně hustá.

Původní recenze od Fragrantica.pl

MellyHelly

Vyzkoušela jsem tento parfém, který mě zaujal flakonem, který jsem neznala a který není nijak zvlášť ošklivý. Má připomínat lahvičku šampaňského, ale mně, která jsem starší, připomíná i lahvičku Caron.
Bohužel nebyla k dispozici verze Rosé.
Vůně mi nevadila.
Musím říct, že kdybych si pyramidu přečetla dříve, nezkoušela bych ji, ale místo toho jsem ji jako neznalá žena chtěla vyzkoušet na muillette a kůži.
No a... no dobře, tak pojď! Vůbec to není špatné, myslela jsem, že to bude horší.
Nejdřív to vypadalo jako napodobenina staromódního květinového parfému a já si říkala: OK, možná že módní dívky hibernují z cukroví. Možná se trh přesouvá i mimo niku. Ano, ale... není to levné, že?
Úvod je velmi citrusový a už květinový, přesto v něm cítím něco jiného. Možná je to tím použitým ambroxanem?
Nevím, ale můžu říct, že prvních 10 minut mi tento parfém připadá jako moderní napodobenina staromódní a ještě staromódnější květinové, ale protože je to jen moderní verze, drží se poměrně vzdušného nádechu.
A pak ucítím ovocný tón, jako je broskev. Bohužel?
Zbytek vývoje také poněkud připomíná historické květiny. Kdybych to chtěla přehnat, uvedla bych příklad Creed Fleurissimo.
No, na takové úrovni nejsme, to je jasné, ale Morillas málokdy dělá věci, které by alespoň nedávaly smysl a neměly svou soudržnost, po které je chuť chuť.
Je to první parfém označovaný jako "sladký", ve kterém necítím všechnu tu přemrštěnou sladkost a ve kterém cítím spíš květinové tóny, které nejsou špatné.
Obvykle se stává opak, tj. květinové tóny necítím dobře, protože mi připadá, že jsou pohlceny a zabity sladkostí.
V Plein Fatale cítím jasmín, ylang-ylang a velmi čistou tuberózu.
Přesto je po ní cítit nesmělá indolie.
Zbytek je vanilkovo-pižmově-sandalové dřevo v lehkém, nevtíravém provedení.
Pačuli a pralinka nejsou nikde k nalezení. Bizarní jako to. Pralinka, která obvykle vše pohltí, zde není cítit, ale základ je jistě sladký.
Na zápěstí mi takto vydržela asi 3 hodiny, poměrně dlouho, ale s mírným siláží, přestože jsem udělala 3 střiky na stejné místo.
Přišla mi dostatečně příjemná, ne otravná, žádné vzpírání turbín, ale ani nic, co by chrastilo pilíři.
Snížení cukru je v pořádku, ale za tuhle cenu by měli zvýšit zbytek.

Outofodor

Když pomineme předsudky o estetice značky a kampaně, parfém příjemně překvapí. Cítím tropické, oříškové tóny (kokos, marcipán) a meruňkový džem. Vůně ani po několika hodinách nošení nepůsobí křiklavě, lacině nebo příliš genericky. Morillas přišel s cenově dostupnou vůní v duchu a na ultraluxusní úrovni evropských značek v orientálním stylu, jako jsou Stephane Humbert Lucas nebo Boadicea. Rozhodně doporučuji vyzkoušet.

outofodor

"Nečetl jsem to, ale soudím to" - 100% o této vůni a jejím hodnocení. Sama jsem ji, pravda, ne bez předsudků, vyzkoušela a vůně mě příjemně překvapila. Ve složení je slyšet kokos, marcipán (jako v Bum-Bum Cream) a meruňkový džem. Zároveň je vůně inteligentní a ani po několika hodinách nošení se neválí v křiklavém, laciném nebo příliš populárním základu: vše je provedeno v duchu a na úrovni "ultraluxusních" evropských značek v orientálním stylu, jako jsou Stephane Humbert Lucas nebo Boadicea. Klidně by se mohla stát součástí jejich řady jako "příjemná vůně pro příjemné dívky" v krémovém flakonu.

RadionovaRina

Klasika žánru "nečetl jsem, ale soudím", soudě podle podobností.
Dnes jsem vůni vyzkoušela a v podstatě se ukázala jako docela příjemná, elegantní luxusní, začíná svěže a bobulovitě, a jak se otevírá, přechází dále do sladkosti, a pak - do sladkého a pačuli, drsného základu, kde cítím krémový, smetanový osmanthus.
Působí na mě stejně jako Very Good Girl Carolina Herrera, La Nuit Trésor Lancôme, Flora od Gucciho - jen jemnější, nadýchanější, bez ostrých hran. Vůně na víkendy, rande, dovolenou, na procházky - na otevřeném, chladném vzduchu se chová dokonale, stopa je opalizující a vy ji chcete sledovat nosem. Naprosto univerzální z hlediska ročního období či dne, a přesto - nikoliv nudná, s notou a la rozpustilá císařovna.
Promo mimochodem velmi věrně vyjadřuje image a náladu a lahvička je dobře vyrobená, příjemně se drží v ruce - v reálu vypadá decentněji než na fotce.
Pokud se vám tento luxusní trend líbí, můžete ho vyzkoušet, zejména cena není vůbec přemrštěná.