Burberry Her Elixir de Parfum podle Burberry je vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Burberry Her Elixir de Parfum byl/a uveden/a v roce 2022. Burberry Her Elixir de Parfum byl/a vytvořen/a Jérôme di Marino a Maïa Lernout. Vrchní tóny jsou Jahoda a Ostružina; střední tón jeJasmín ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra) a Santalové dřevo.

Láska na první pohled: Vůně, které nám ukradly srdce
od Dariia Fessalonika, Anastasia Privalova, Iulia Halatz, Edie Smith, Markéta Rybínová, Elena Vosnaki, Yi Shang (怡 商), Jernê Knowles

anamaestracorreo
Je většinou podobná Intense, ale je krémovější a méně výrazná. Je velmi bohatý. Pokud se vám líbila Her nebo Intense, Elixir je bezpečná koupě naslepo. Je zbytečné mít všechny tři? Pokud jste sběratel, tak OK. Ale můžete žít naprosto v pohodě, když si vyberete jen jednu, tu, která vám dělá největší radost, tečka.
Lidé, kteří hlasují se skloněným prstem, protože nevypadá NIC jako žádný z jejich předchozích flanďáků, musí mít problém se smyslovým vnímáním.

Clayton Bortolin
Podle mých prvních dojmů je v tomto elixíru stále hodně DNA Burberry Her EDP. Cítím zde vanilku se smetanovou ovocností spolu s jasmínem, což může přinést "zploštělý" pocit z vůně, ale nedělá ji dětinskou. Tato verze se mi velmi líbila, je intenzivnější než ta tradiční.
Fixace je střední/vysoká. Střední/nízká projekce.

Jënks_44
Hodnocení mužů:
Voní jako malinová žvýkačka, taková ta sladkokyselá. Spíš sladká než kyselá.
Moje přítelkyně ji použila v dekantéru a zpočátku se jí líbila, měla nenucenou, mladistvou auru, připomínala radost a dobrou náladu.
Ale přátelé, po třiceti minutách s ní jsem tu vůni už nemohl vydržet. Bylo mi z ní krajně nevolno. Totéž se stalo i jí. Udělalo se jí špatně a šla se osprchovat, protože už to nemohla vydržet.
A pak přišlo překvapení: po koupeli to tam pořád bylo! Sice mírnější, to je pravda, ale pořád to tam bylo. Jinými slovy, je to silný parfém!
Je to spíše mladistvý parfém, takže si nemyslím, že by se hodil do pracovního prostředí nebo na formálnější příležitosti. Pokud ale hledáte sladký, intenzivní a neformální parfém, jděte do něj. Mně se nijak zvlášť nelíbil.

Dayanemf
Jak řekli níže, kdyby Barbie měla parfém, byl by to tento!
Lahodná, krémová a lehce plastická. Hodně mi připomíná červený ovocný koktejl. Nebo dokonce vanilkový dort, který právě vyjel z trouby s velmi zralým krémem z červeného ovoce.
Na mé pleti jsou vanilka a ovoce hlavními protagonisty. Cítím lehký nádech make-upu, ale je velmi jemný.
Na mé pleti je přítomno santalové dřevo, ale velmi jemným způsobem.
Vydrží dobrých 7 hodin, respektive 2 hodiny.
Ideální na denní a večerní nošení, ale i na chladnější a mírnější roční období.

Mikki.Lee95
Je krémová a sladká s výrazným aritmetickým nádechem jahod. Neříkám, že je aritmetická, ale že se mi líbí. Připomíná mi, jak voní šňůrky do bonbónů s jahodovou příchutí. Když se usadí na kůži, cítím z ní laktonové vibrace a hladkou vanilku. Je to dokonalá dívčí vůně. Nosím ji, když chci vonět přístupně. Je to moje volba na denní rande s přítelem (který ji naprosto miluje) a na kávu s přáteli, na běžné pochůzky. Na vážnější příležitosti, kdy chci vonět "dospěle", bych si ji nevzala, ale je to opravdu skvělá a užitečná vůně, kterou mám ve svém arzenálu. Před koupí jsem dvakrát použila tester od sephory a získala si mě tím, jak dlouho na pleti vydrží! Na to, že je to sladká ovocná vůně, jsem nemohla uvěřit, že ji na zápěstí cítím ještě po více než 8 hodinách.

Ирина Любопытная
Dlouho jsem váhala, zda tento parfém vyzkoušet, protože v recenzích se psalo o podobnosti s Baccaratem. Mám k ní velmi napjatý vztah. Ale zvědavost zvítězila.
A tak když jsem si parfém stříkla na ruku, okamžitě jsem ucítila vůni jahod a smetany. Jasná, šťavnatá, sladká. A tak lahodnou, že se mi zvedl žaludek!!!!. Když jsem se uklidnila, zamyšleně jsem k vůni přičichla a mohu říct, že jsem žádnou zvláštní chemii nezaznamenala. Ale musíte si uvědomit, že to není vůně čerstvých bobulí, ale bobulí a smetany nebo ještě blíže jahodovému marshmallow. Postupem času, jak se usazuje na pokožce, vůně slábne a jakoby splývá s pokožkou. A pak se objeví některé tóny Baccaratu. Nepřinášely mi však žádné nepříjemné pocity. A dokonce dodaly trochu šmrncu.
Tento parfém se mi opravdu líbil. A hned bych si ho koupila, nebýt jedné věci. Je to parfém pro mladé dívky. A mně je třicet. Nedokážu si představit, že bych šla ven a voněla jako jahodový marshmallows. Kdyby jen doma, pro změnu. Jestli existuje cestovní verze, koupím si ji. Ale nemyslím si, že bych si mohla dovolit plnou lahvičku.
Ale všem doporučuji, aby ji vyzkoušeli. Náladu tento parfém zvedne okamžitě!

Hannehoney
Nedokážu popsat, jak moc se mi to líbí. Tohle je jahodové nebe! Je to šlehačka s jahodami :) Opravdu to voní jako něco, co bych mohla jíst lžičkou. Je sladká, krémová a jemná. Tohle je Burberry Her se zesílenými jahodami. Určitě nový favorit :) Vydrží mi na pleti asi 7-8 hodin a siláž je úžasná :) Vyzkoušela jsem si ji na vlastní kůži.

mon_cherri
Je to ještě opojnější než originál. Je silně jahodová, ale tato má méně léčivou, syntetickou atmosféru plastové panenky. Má spíš krémovou, mléčnou atmosféru (pravděpodobně ze santalového dřeva).
Tahle je *beast mode*. Určitě si ji vyzvednu, až mi dojde lahvička OG. Říct, že ji miluju, by bylo slabé slovo.

Anyamalia
Tuto kombinaci je možné považovat za jahodovou, ale ne tak "živou", ale velmi podobnou parfémované jahodě. Jako v potravinářských přísadách. Ve vůni i v lahvičce jsem viděla ducha Deliny. Tento parfém však vyvolává hřejivější pocity.
Upd: Beru zpět svá slova o Delině, rozhodně to není Delina. Je to lehká bachařka bez jódu. Je trvalá.

Majoava
Vyjde jako krémové jahody s pudrovým nádechem! Připomínalo mi to ty malé růžové čokoládky, které prodávají v supermarketu! Nebo jahodový mléčný koktejl s nádechem pudrových jahod, o kterém jsem se zmínila dříve.
Když zaschne, je šťavnatá, sladká, s vanilkou! Je to krémové!
Jasmínový tón na pleti vůbec nevnímám!
Voní na mně spíš po jahodách než po ostružinách.
Na mé pleti vydrží asi 7 hodin na úrovni pokožky.
Nemohu ji porovnat s edp, protože ji nemám!
Ale mezi tímto a intenzivním je tento krémovější a jahodová vůně v něm je alespoň na mé pleti výraznější!

katekhara
Zatím žádné komentáře, takže si dovolím napsat názor na první test.
Upřímně řečeno, nic jsem nečekal, ale.... Bože, to jsou zralé bobule ve smetaně se špetkou vanilky! Připomíná mi to něco z mého dětství. Je to velmi sladká, uvolňující vůně. Nemůžu ji nazvat mistrovským dílem, ale určitě si ji vezmu pro sebe, abych se občas sjela z její něhy a naivity :) Vůně se mi líbí, ale je to tak, že se mi líbí.

Perpetual Collector
Původní Burberry Her patří k mým nejoblíbenějším a používám ho často. Elixír jsem testovala v neděli v Macy's a vyrazil mi dech. Nemůžu na něj přestat myslet. Burberry vzala dokonalost, která je BH, a ještě ji zdokonalila, pokud je to vůbec možné.
Špatná zpráva je, že Elixir opravdu nemůže nahradit originál, to samé platí i naopak. Obě jsou dostatečně odlišné na to, aby si zasloužily mít obě. Je to šílené. Elixír je šíleně dobrý. Jako šíleně. Ani si nedělám legraci!
A ta lahvička je k sežrání!

Chelsey325
Elixír je pro mě hit. Nejdřív jsem měla pocit, že je to jahodový dort, ale jak se to vyvíjelo, byly to ty nejkrásnější kandované jahody v prášku. Tam, kde je OG Her lehká a vzdušná, je tato hutnější a sladší. Projekce a výdrž jsou také lepší než u OG. Pokud máte rádi gurmány, bude se vám líbit.

Cleavebd
Můj #1 Burberry Her Edp byl právě oficiálně nahrazen její krémovější a hladší sestrou. Tohle je vůně, kterou nosí mrtvolně krásná dívka od vedle. Je to dívka, která používá pouze řasenku a lesk na rty. Její vlasy jsou plné těla a tak krásně vlají ve větru. Je elegantní, aniž by se snažila. Má v sobě určitou jemnost a laskavost. Tato vůně je sladkým nadýchaným objetím se vzdušnou, sladkou, krémovou jahodovou stopou. Je jemná a vyzařuje z ní ženskost. Tato dvojice by mohla být vůní pro svatební den. Je to typ vůně, která by přiměla dospělého uzdraveného muže otočit hlavu. Moje dokonalá vůně je ženská a krémová... Miluji JI, tohle je JI!