Ralph Lauren Mens Polo Oud EDP Spray... (49.99 USD)
Jomashop.com 2 items for 49.99 - 71.99 USD
FragranceNet.com 1 product for 68.24 USD
FragranceX.com 1 product for 72.08 USD
Polo Oud podle Ralph Lauren je vůně pro muže. Polo Oud byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Růžový pepř a Šalvěj muškátová; střední tóny jsouRůže, Skořice a Pomeranč ; základní tóny jsou Agarové dřevo (oud), Kadidlo, Guajakové dřevo, Pačuli a Vetiver.

dreamingawake09
Je to tady!! Přijel jsem o celý den dřív a přivezl jsem si ho z Harrod's, což je prodejna, kde se začíná prodávat. Rozhodla jsem se, že s ním půjdu na kůži, protože dnes večer stejně nikam nepůjdu, takže se s vámi mohu podělit o své první myšlenky.
Těm, kteří ji budou chtít srovnávat se Supreme Oud, vzkazuji, ať to nedělají. Důvodem je to, že i když rozdělení tónů může vypadat podobně, tato má rozhodně jinou atmosféru ve srovnání se Supreme Oud.
Při počátečním otevření se rozhodně objeví šalvěj muškátová s lehkým růžovým pepřem, ale jen lehce. Srdcové tóny se však z mé kůže opravdu rychle přesunou dovnitř, kde se mísí skořice a absolutní růže, zatímco tóny pomerančového květu tam jsou, ale krouží kolem skořice a růže, takže obavy, které jsem měla ze skořicového a pomerančového tónu vonícího léčivě, se zde neobjevují.
Základní tóny mě však opravdu překvapily. V Supreme Oud má rozdělení tendenci, aby se oud vznášel kolem srdce nebo střední části vůně, a i z mého dekantu to tak vypadá. Když to porovnám s Polo Oud, je oud mnohem výraznější a rozhodně je to spíše základní/základní tón. U Polo Oud je však skvělé, že začlenění oudového a guajakového dřeva s kadidlovým nebo kadidlovým typem tónu do této vůně ji v porovnání se Supreme Oud opravdu dává více vyniknout mému nosu. Podle mě tento přídavek dodává vůni kořenitější profil vůně, trochu mi připomíná procházení jedním z mnoha trhů s kořením během mého pobytu v Marrákeši.
Vetiver je v této vůni také rozhodně přítomen a je příjemným doplňkem této vůně, není to pro mě lacině vonící vetiver, i když není pro můj nos tak výrazný ve srovnání s oudem a kadidlem/kafrem, ale rozhodně tam je.
Celkově si myslím, že je to naprostý vítěz pro ty, kteří mají rádi kořeněné vůně s dostupným oudem, který vás vůbec nevytočí, což je typické pro značkové vůně, které oud používají ve většině případů. Je příliš brzy na to, abych se podělila o výkon a siláž, ale o to se podělím později. S prvními dojmy jsem velmi spokojená.
Seanhh1986
Pro hloupé lidi: toto je recenze vůní, které jste cítili, ne abyste zněli jako imbecilové, kteří vyjadřují svůj názor na konkrétní tóny, jako by nás to v tomto konkrétním prostoru zajímalo. Běžte si nasadit svůj mega ženský gurmánský parfém, o kterém si myslíte, že voní dobře, a mluvte sami se sebou do zrcadla nebo tak něco. Bylinky.

zebra782
Banda idiotů, kteří něco nenávidí jen proto, že nemají rádi Oud, přičichli jste k němu vůbec, než jste se vrhli na internet a ukázali nám všem, jak málo toho víte o....všechno ?
Fragrantico, pro lásku ke všemu dobrému a svatému, najděte prosím způsob, jak tuhle frašku zastavit...!!!