Romance Ralph Lauren pro ženy

Romance Ralph Lauren pro ženy

růže
bylinný
svěží

Romance podle Ralph Lauren je Floral Fruity vůně pro ženy. Romance byl/a uveden/a v roce 1998. "Nosem" za touto vůní je Harry Fremont. Vrchní tóny jsou Růže, Heřmánek, Zázvor, Citrón a Žlutá frézie; střední tóny jsouLilie, Lotus, Bílá fialka a Karafiát ; základní tóny jsou Bílé pižmo, Dubový mech, Exotická dřeva a Pačuli.

Parfumér

Romance Zprávy
Parfémový horoskop: 10. února - 16. února 0
Best In Show: Celkový bílý look

Best In Show: Celkový bílý look

od John Biebel, Rouu Abd El-Latif, Elena Vosnaki, Jernê Knowles, Anastasia Privalova, Dariia Fessalonika, Ítalo Pereira, Yi Shang (怡 商), Violetta Maevska, Miguel Matos

08/27/24 09:00

Ralph Lauren Romance Eau de Parfum Intense

od Sandra Raičević Petrović

11/20/23 07:46

Valebb15

Jak těžké napsat tuto recenzi. Vím, že ji budu přepisovat....Romance je pro mě parfém. Seznámili jsme se v roce 2000, mně bylo 15 let a také jsem byla mladík. Klasické skládání časopisů, věci z jiné doby, dnes už ani časopisy nejsou... Čichala jsem a čichala, a když zůstala téměř jen vůně papíru, padla volba na koupi. Ve vzpomínkách se mi mísí s vůněmi milánského jara, drobné růžové květy na stromech, já jdu z centra do domu sbírat nápady pod oblohou zduřelou deštěm, jak je krásné mít tolik volného času! Vůně prvních výletů, vůně střední školy, ale také a především parfém, který mě vždycky provázel, musím mít zásobu. Jaké bylo zděšení, když už nebyl k sehnání v Itálii a online ještě neexistoval. A pak ta radost, když jsem ji znovu našla v letištním dutyfree. Dva 100ml flakony, prosím! Vždycky jsem cítila růži, fialku, trochu deště a trochu kouře. A opravdu ano, heřmánek, jak jsem to mohla přehlédnout. A citron. Ale svěží, pitelný citron. Zkrátka vůně, která mě vždy potěší. Jediný problém je, že mám trochu závislý nos, sotva ji ucítím, už mi utíká.

Ferry74

Svěží květinová, pro můj nos zelená, ve skutečnosti je to pižmový základ, co dominuje mému vnímání. Řekla bych, že je to přitažlivá vůně, ale nepatří mezi mé oblíbené směsi, něco mi na ní vadí, myslím, že je to ten kyselý citrusový tón. Nicméně se zdá, že obstojí ve zkoušce času, takže chapeau!

Muza_14

Pro někoho je bezejmenný, pro někoho nenápadný, ale pro mě je Romantika můj svět. Kouzelný květinový svět. Tak ohromující drahou stopu jsem v žádné vůni neslyšela. Ani před ní, ani po ní. Pro mě vůně zní velmi draze, velmi uceleně, hned je cítit, že ji vytvořili velmi zodpovědně a s nadšením. A s velkou láskou.
Jakmile otevřu uzávěr, přitiskne se ke mně svými měkkými tlapkami a není vůle ho odmítnout. A tak jdeme na procházku. Pravidelně mu přikládám čumák ke kůži a on mě následuje a mává svým nádherným ocasem. A sbíráme spoustu komplimentů a jen příznivě pokyvujeme hlavou v odpověď: "Ano, ano, my víme, že jsme krásní"))).

Grisabella

Je to mužský muž! :) Můj muž, když byl ještě uchazeč, udělal dojem: koupil si první věc, kterou v obchodě našel a která se líbila jeho nosu. Myslel si, že je to kolínská voda po holení, a vesele ji používal. Když se ode mě dozvěděl, že je to dámský parfém, uvěřil tomu a už nikdy tuto vůni nepoužil. A teď (jsme manželé už dvacet let) najednou na otázku po dárku zasněně řekl: Pamatuješ si na tu vodu po holení, kterou jsem měl, když jsme se o Vánocích toulali Stockholmem?

Páni, opravdová romantika! Dámám by se dal napsat román a vložit do něj dojemnou epizodu:) Můj poněkud brutální manžel dostal z této vůně po dvaceti letech pořádně zabrat. Takže to stojí za to....

Dala jsem mu ji. Občas si ji ukradnu. A ta vůně - úplně stejná, rychlé zamilování, rozzářené Staré Město, třídenní žádost o ruku, očekávání dovolené a dlouhého štěstí. Je to jednoznačně parfém pro zamilované muže.

Kari A.

Je to moje osobní vůně po celý život.

Všichni máme vůni, která nás charakterizuje, která nás poznamenává, a i když v průběhu let můžeme nosit nekonečné množství parfémů, vždy budeme mít jen jednu vůni, která nás dokáže popsat v celé své šíři, Romance je můj oblíbený parfém.

Je to už deset let, co jsem poprvé objevila podmanivou vůni tohoto parfému.

Je to tak příjemná, jemná, okouzlující vůně.

Je trochu zvláštní, že vůně s lehce kořeněnými tóny, jako je zázvor, svěží a citrusová, na mě vůbec nepůsobí spíše jako parfém pro letní dny, jak ji většina popisuje.
Pravdou je, že zde nejsou žádné vodní tóny, není to parfém pro intimitu, natož pro vánek, po kterém se vám chce vstávat a cítit se nabitá energií s čistou vůní.

Ráda bych poznamenala, že "mužná" vůně, kterou prý má, je ve skutečnosti jen kombinace heřmánku s dřevitými tóny v základu.
Parfém se nestane mužným tím, že bude mít energické tóny, tím spíše, pokud v celém parfému převažují tóny růže.

Romantika odkazuje na sebelásku, na hodnotu, kterou člověk cítí jako žena. Je poctou jejímu půvabu, síle a všemu, co dokáže vyprovokovat a čeho může dosáhnout svou vyrovnaností a sebedůvěrou.

Kdo nedokáže vibrovat ve stejném rytmu, jaký tyto tóny vyjadřují, měl by tento parfém vyřadit ze svého vonného šatníku.

Ujišťuji vás, že kdokoli na vás ucítí tuto vůni, nikdy na ni nezapomene.

Na délku a stopu na mně není důvod si stěžovat, mohu s ní zůstat celý den bez problému zanechávat vůni, když se procházím večer v ulicích města, je vždy patrná a lidé se otáčejí, aby se podívali, odkud vůně vychází, a není nic příjemnějšího, než když vás vidí, jak se procházíte a jste sama sebou a vydáváte Romanci.

alineide

Můj tip na tento parfém je koupit si velký dekantér, není to ten typ parfému, který poznáte na stužce, v 1ml vzorku, zpočátku se může zdát, že je to jen další "sprchová vůně" apod., ale je to mnohem víc a trvá to, než si to uvědomíte, proto je tolik lidí, kteří si ho koupí, nechají ho být a později litují. Na mé kůži žádný její tón příliš nevynikne. Kyselost zázvoru a citronu je zklidněna heřmánkem a agresivní aspekt dřevitého nádechu a pačuli lilií a růží, a nakonec pižmo dodává vůni příjemnou pokožku. Je to mimořádně vyvážený parfém, jako by byl "neutrální", a hodně o něm vypovídá i jeho jednoduché, čisté, ale jemné balení bez přílišných detailů. Shrnula bych ji jako toho člověka, který voní, jako by nepoužíval parfém, a kterého máte rádi ve své blízkosti. Je to ten parfém, který vám umožní detox od bombónů, aniž byste se vzdali příjemné vůně. A přitom se hodí pro jakoukoli příležitost, nejen na každý den. Dodává pocit čistoty, ale bez vůně koupelových/kožních přípravků jako mnoho jiných se stejným návrhem, a to velmi ženským a sofistikovaným způsobem, bez apelování na sladké/ovocné tóny, jinými slovy, není to jen parfém do posilovny, na procházku po pláži, do kanceláře. Dá se bez problémů nosit večer, při zvláštních příležitostech, na rande s klukem. Jak už jsem řekla, zdaleka to není žádná projekční bomba, takže pokud chcete stopu, zapomeňte na ni, ale skvěle drží a vaši blízcí ji cítí. V tomto ohledu a v porovnání s parfémy stejného typu prohrává jen s Miracle, ale na druhou stranu nemá ten zázvorový, liči štiplavý nádech, který je tak přítomný v parfémech Lancome. Každopádně kdybych se měla vzdát všech svých parfémů a vybrat si jeden, byl by to tento.

Esterpsanto

Jak mám vysvětlit romantiku? Je to parfém z 90. let, ale naprosto moderní, mladistvý a veselý. Je jemný a ženský s čistou, uklidňující vůní. Je naprosto univerzální, lze ji nosit při každé příležitosti a za každého počasí. Omlouvám se za tu růži. I když to není žádná bomba, je výrazná. Miluji ji. Řekněme, že Romance je smyslná, aniž by chtěla být, a přitahuje pozornost, aniž by si o ni říkala. Nejsou to jehlové podpatky a rudá rtěnka. Jsou to vlasy rozcuchané větrem a lehce okouzlující úsměv.

amigdala

Romantika ... kolik krásných vzpomínek ... velmi moderní vůně, s typicky moderním vkusem a odrážející módu parfémů, které jsou radostné, ale s charakterem. Opravdu krásná ... doporučuji ji zejména pro její kytici růží (podle mého názoru čajové růže), která je kombinována s citrusovými tóny citronu a frézie ...moderní dotek zázvoru a bylinný nádech heřmánku jsou předehrou ke květinovému srdci parfému: nejsladší fialce, skvostné lilii a dalšímu neobvyklému doteku: nymfějce a tipsům karafiátu. Co může potěšit parfém s květinově-ovocným buketem? Základní akordy, které parfému dodávají houževnatost, ale nerozvracejí jeho strukturu. Exotická dřeva, pižmo a pačuli tak dotvářejí tuto krásnou vůni.

SillySue

Omlouvám se @DebbieAmber, nemyslím to nijak neuctivě, ale "které stále chtějí přitahovat lidi"? Opravdu? Jsem si celkem jistá, že být atraktivní nebo chtít být atraktivní nemá věkovou hranici. Možná se budete divit, ale skutečně existují lidé, kteří nechali dvacítku za sebou a stále chtějí přitahovat jiné lidi. Jen říkám :)

Co se týče romantiky, myslím, že je to velmi přitažlivá vůně na každém člověku, s jehož chemií kvete. Osobně to byl můj podpis, když mi bylo 18 a nikdy jsem na žádnou vůni nedostala tolik komplimentů jako na tuhle, kdysi dávno. Je svěží, čistá a povznášející. Nedávno jsem ji znovu zařadila do své sbírky, ale vlastně jsem ji v posledních letech moc nenosila. Pro mě je to vůně mého mládí. Stále ji však miluji. Je to jedna z těch vůní, které se hodí kdykoli a kamkoli. Jsem si jistá, že ji brzy zase začnu stříkat. Docela se na to už těším. Vsadím se, že s tímhle miláčkem, který se mísí s mou třicetiletou pletí, jich pár přilákám ;) Vůně se mi líbí.

Daphne du Maurier

Romantika na rozdíl od Safari přežila přeformulování, i když ztratila svou hořkosladkou dojemnost, která byla opravdu krásná a jedinečná.

Stále má v sobě vzdušný, "větrný" pocit, který se mi opravdu líbí, a jemnou mužnost, která vyvažuje všechny ty květiny - vlastně jemnější než dříve. I po tolika letech je stále mým podpisem. Květinová, která se hodí kamkoli, kdykoli a v jakémkoli ročním období, ženská, ale ne holčičí. Je jemná, ale má páteř.

Ro Virtual

Jsem v nebi?
Určitě ano! To je jediné rozumné vysvětlení!
Romantika je taková andělská vůně... Vzhledem k růžovému flakonu byste si mohli myslet, že ucítíte velmi květinovou, sladkou vůni...
Ale není to tak... Romance není sladká, ve skutečnosti je spíše svěží než sladká, také velmi čistá a jemná.
Pokud máte rádi něco výraznějšího, tuto vůni nezkoušejte.
Ale pokud chcete opravdu krásně vonět a nerušit lidi kolem sebe, pravděpodobně se vám bude líbit!
Romance je moderní výtvor předurčený stát se klasikou, protože nikdy nevyjde z módy, je to jedna z těch vůní, kterých se nemůžete nabažit.
Elegantní, sofistikovaná, jemně květinová, elegantní, ženská... Romantická jemným, svůdným způsobem.
Rozhodně je na mém seznamu přání.

Aroma de Flor

Tento parfém mi připomíná mou první a velkou lásku.... Mého syna!
Používala jsem ho, když jsem byla těhotná, a milovala jsem ho! Každý večer jsem si musela nastříkat parfém na polštář, abych usnula super šťastná!!!
Pokaždé, když k němu přivoním, přenesu se do těch nejšťastnějších chvil s mým obrovským bříškem!!! Miluju ho!

Tento parfém bude vždy, vždy v mém srdci!!!!

Výborná fixace, vřele doporučuji =)

aveilhe

Romance je intenzivně čistá, svěží květinová vůně s ostrými tóny zázvoru a citronu. Není to romantická vůně v sexy smyslu. Připomíná mi nevinnou romantiku mládí - houpání na houpačkách na stromech za vlahého letního dne, chichotání, jak vám slunce hřeje do tváře, a obdivný pohled roztomilého chlapce.

V celé suché vůni je cítit zelená barva, která částečně vychází z výběru svěžích, vodních květinových tónů: frézie, lotosu a lilie (nic opojného ani indolického).

Tohle rozhodně není můj typ vůně (mám ráda v parfémech více tepla a bohatosti), ale velmi by se líbila těm, kdo nemají rádi těžké pižmo nebo bohaté orientální základní tóny.

Chápu, proč je to tak oblíbený parfém i pro nevěsty - je jako tradiční bílé svatební šaty v lahvičce: samá nevinnost a očekávání.

Josefyn

Vynikající parfém, obrovská výdrž. Mám ho na sobě už 9 hodin a voní dál, samozřejmě mnohem jemněji, ale je tam... a to jsem ho použila jen jednou. Je to velmi osvěžující vůně, trochu mužnější, než jsem si myslela, že bude, ale stále ženská. Líbí se mi, jak dlouho vydrží. Škoda, že Ralph nevydrží tak dlouho jako tato.

Isabella

Jaké rozdílné názory.
Pro mě byly na léto a každý den. Parfém je záhadou. Na můj vkus je vůně krásná a drahá. Vytváří romantickou náladu nebo i sexy charakter.
Střední tóny v parfému jsou mé oblíbené - lilie, fialka, lotos - miluji je! V prvních tónech cítím také růži a citrusy. Nedokážou dusit, naopak, velmi svěží květinová vůně, ale s hořkostí, která jim dodává šmrnc.
Flakon je nádherný. Krásný je i název.