Ralph Ralph Lauren pro ženy

Ralph Ralph Lauren pro ženy

svěží
zelený

Ralph podle Ralph Lauren je Floral Fruity vůně pro ženy. Ralph byl/a uveden/a v roce 2000. "Nosem" za touto vůní je Alain Alchenberger. Vrchní tóny jsou List jablka, Italská mandarinka a Japonská vonokvětka; střední tóny jsouŽlutá frézie, Magnólie a Boronia ; základní tóny jsou Pižmo a Bílý kosatec.

List jablka
Italská mandarinka
Japonská vonokvětka

Žlutá frézie
Magnólie
Boronia

Bílý kosatec

rachelgiuntoli

Je to nostalgie v láhvi.

Pohodová rána při cestě do školy na chodníku. Chůze po chodbách do další třídy. Polibek s klukem za tělocvičnou. Spěchání na toalety, abyste se převlékli před tréninkem.

Je to jako vaše středoškolská láska. Ohlédnete se zpět a stále se při té myšlence usmíváte, i když jste vyrostli, dospěli a posunuli se dál.

Jsem vržen zpět. Šestnáctka ve mně se zatočí, když ji ucítím. V pětatřiceti bych to ještě dokázala utáhnout, ale nosit tohle by bylo čistě pro dopaminový nářez. Veselá, čistá, sladká, vodní a ovocná vůně. Navždy láska.

Violinist

Když jsem se zaměstnankyni parfumerie zmínila, že tento parfém preferuji, poškrábala se na nose a řekla mi, že podle ní voní jako prací prášek. Když pominu negativní tisk, stejně jsem si lahvičku koupila...

Přiznám se, že jsem ve světě vůní zastrašená a snadno kapituluji před lidmi, které považuji za zkušenější. Snažila se mi prodat lahvičku Gucci Bloom, která se mi také líbí, ale tato vůně je pro mě místem, kde nacházím odvahu být sama sebou a stát si za tím, co mě autenticky baví. Je to vůně *YES*, po které sáhnu znovu a znovu.

Je svěží, lehká, sladká, ne přeplácaná ani ponurá. Je svěží a jasná. Je ležérní, ale sofistikovaná. Miluji ji bez dovolení, legitimity nebo vysvětlení (kromě toho, o které se pokouším zde).

Pro mě je Ralph klasika, stejně jako bílé košile na knoflíky, lněné látky (formální i neformální - oblékněte se nahoru nebo dolů), tartanový kostkovaný vzor a oxfordské boty. Hmmm ... kupodivu, to je asi to, co byste od Ralpha Laurena čekali 😂 Řekla bych, že je to docela věrné značce!

Klasická značka, klasická vůně.

AquaJima

K tomuto parfému mám zvláštní vztah.

Jednak mi ho "Ježíšek" přinesl na Vánoce 2001. Spolu s velkou modrou kosmetickou taškou a fialovou solí do koupele. Tehdy mi bylo dvanáct.

Stříkala jsem si ho na vlasy a krk po sprše. Taky jsem si musela postříkat sešity, modré pouzdro na make-up, mobil Nokia, všechno oblečení, školní tašku a pomůcky, polštář a prostěradlo, barbíny a Polly pockets a všechny plyšáky... protože si živě pamatuju, že tahle vůně byla VŠUDE na mé osobě. Nakonec jsem spotřebovala celou lahvičku a pak jsem dostala dárek DKNY Woman (o pár let později) a úplně jsem se od toho odklonila.

Rychle se přesuneme k Vánocům 2019 a můj bratr mi říká, že mi ji chtěl koupit jako dárek, protože si pamatuje, jak jsem ji nosila, a že podle něj krásně voněla. Udělalo na mě dojem, že se mu to tak silně vrylo do paměti, protože si nepamatuji, že by se o tom někdy zmínil. Myslím, že právě v síle spojení s vůní spočívá kouzlo parfému.

A tak jsem se k ní vrátila. Věk 33 let. Nechtěla jsem to dělat, protože jsem z toho přirozeně vyrostla... ale cítila jsem se k tomu povolaná lol.

Myslím, že je to ovocná, vodní a prepychová vůně. Je to asi vůně slunečné dovolené na Martha's Vineyard. Jste s přáteli a nosíte květinové bikiny . Určitě je to hodně umělé a "neonové" ovoce, jako by to byla jablka a klementinky na psychedelických drogách. Já to rozhodně nemám ráda, ale chápu, že mnoho lidí ano. Voní jako čistý, hezký člověk a je přátelský a takový přístupný. Trochu jí chybí sebeuvědomění, protože je hlasitá a vyzývá lidi, aby se přihlásili, ale má dobrou povahu.

Je vůní toho, jak vypadalo být "mladý" před 20 lety. Éra, kdy ještě nebyly všude technologie. Nosili jste skandální syntetický jablečný parfém a vy a vaši přátelé jste byli královny a králové bez starostí.

Můj problém s tímto parfémem je, že po té vůni netoužím, nelíbí se mi, ani ji nesnáším. Co se mi líbí, je představa psychedelického vodního ovoce a ostrovní dovolené, možná života v jednodušších časech.

Rozhodla jsem se, že si koupím další lahvičku. Některé "vztahy" jsou komplikované, a i kdyby jen kvůli nostalgii, je třeba se domluvit nebo udělat výjimku. Je to součást mé parfémové historie a mohu si ji nasadit, když jsem v blízkosti určitých přátel nebo rodiny, jim se vůně líbí a mně se líbí ten koncept. Všichni vyhrávají 💙

CamiAckerman

Pro dívky, které žijí v Chile a tento parfém neznají, je velmi podobný tomu, který prodávají v Preunicu, Maicao, supermarketech a lékárnách: Hot Black od Plaisance, malý flakonek se světle modrou tekutinou a stříbrným uzávěrem.

Pravda je, že je pro mě těžké najít mezi nimi aromatické rozdíly, protože pro mě voní stejně, ale jsem si jistá, že Ralph vydrží mnohem déle než Hot Black. No a také je mezi nimi dost velký rozdíl v ceně za stejnou vůni.

Každopádně pokud neznáte parfém, se kterým Ralph srovnávám, nebo jiné, které jsou zmíněny jako podobné, měli byste vědět, že Ralph je velmi jarně-letní, svěží, žoviální, čistý, příjemný pro každodenní a běžné použití. Voní svěže jako sprcha a sladce, ale přesto má pozadí, které jsem nedokázala dobře definovat... které dodává teplo, není svěží a už vůbec... možná je to pižmo nebo bílé květiny.

Mohla by to být bezpečná koupě naslepo nebo dobrý dárek, nevidím ji jako komplexní vůni, která by mohla vyvolat rozpolcené názory.

Jose Luis Tov

Anapao922 Naprosto nesouhlasím s vaší recenzí v tom smyslu, že se vám hnusí takový dárek od vašeho přítele, chápu, že nemáte ráda citrusy, ale na každý parfém je vždycky čas a chvíle.

Já osobně jsem tento parfém dal před dvěma lety přítelkyni k Vánocům a jeden z důvodů, proč jsem jí ho dal, byl ten, že když jsem k němu přivoněl, tak se mi líbil, byl jemný, citrusový, svěží a ženský, po celodenním hledání toho správného parfému v obchodním centru jsem narazil na tento, a i když mi prodavačka řekla, že je hodně starý a že je tisíc lepších, tak tento se mi líbil a představoval jsem si, že ho budu na své milované (nyní manželce) pořád cítit.

Myslím, že stejně jako tvůj muž neustále hledal dokonalý parfém pro nás oba, takový, o kterém si možná myslel, že by se líbil tobě, a víc než cokoli jiného se mu líbilo, jak voní, a snažil se myslet jen na tebe.

Mé ženě se líbil, rychle s ním skončila a mně osobně se líbil pokaždé, když ho použila, chtěl jsem ji snědl polibky.

Možná, že váš muž bude myslet na totéž, až ji použijete, nikdy nezavrhujte dárek jen proto, že nevíte, kolik úsilí to druhého stálo.

Jsem moc ráda, že jsi tady.

Julia_shinshila

Měla jsem ji před více než 10 lety, tehdy jsem se parfémům nevěnovala tak jako teď, neznala jsem ani pyramidu vůně a překvapilo mě, že nejslyšitelnějšími tóny jsou jablko, frézie a mandarinka. Voněla mi po nějakém ozónu, melounové svěžesti, vodních květinách, moři, slunci, relaxaci. Pro mě to byla letní vůně, mimochodem jsem si vzpomněla na docela vytrvalou a mazlavou. Věřím, že i nyní je aktuální. A taky se mi moc líbil ten tyrkysový flakonek :)

Espartaco

Pokud existuje parfém pro teenagery, který definuje přechod z 90. do 90. let, je to tento Ralph. Několik holek v mé partě kamarádek ho nosilo pořád, já jsem ho opravdu nemohla vystát, takže nasednout s nimi do auta a jet na projížďku byla noční můra.

Uznávám, že byla průlomová a moderní, měla všechny předpoklady k tomu, aby se líbila mladé dívce v roce 2001, osvěžující a velmi voňavá voda, problém spočívá v její kyselosti kvůli množství zeleného jablka, které obsahuje, pokud nemáte rádi tyto tóny, jako je to v mém případě, mít někoho blízkého navoněného Ralphem byl hrozný zážitek. K té kyselosti se přidá ještě trocha frézie, která také spadá do kategorie octových vůní, a zaručeně vás bude bolet žaludek. Neměla také vůbec žádný vývoj, výbuch ovocné kyselosti bez vývoje a nuancí, záměrně syntetická a spíše únavná.

Byl to generační parfém, používal se na požádání a nonstop, vidět dnes ten plochý modrý flakon, docela hezký, když se to vezme kolem a kolem, znamená myslet nenapravitelně na MTV, na plátěné rybářské klobouky, plátěné kalhoty s širokými nohavicemi a apokalyptický Y2K, který přišel vniveč. Ralph, kousek historie v láhvi. Aniž by se mi líbil, mám z něj melancholickou náladu, když k němu přičichnu.

Dnes je těm, kdo ji nosí, skoro čtyřicet let a pravděpodobně mladým dívkám, pro které je určena, přijde málo k chuti v honbě za ethylmalty, cukry a šlehačkovými krémy, které vpadly do dnešní dámské parfumerie.

Měla milion napodobenin a byla tak sytá, že kamkoli jste přišli, mohli jste ji cítit, ať už to byl plážový bar, kino nebo diskotéka. Něco podobného se stalo o několik let později s vůní Light Blue.

Andreza.Arias

Můžete říct, že je to parfém pro teenagery, že voní jako šampon a tak dále, je mi to jedno.

Na světě jsou lidé s rýmou. Kteří jsou citliví na vůně. Kteří dostávají super migrény ze silných parfémů svých kamarádů.

Tenhle je lehký, jemný a ženský.
Možná je hloupý a dlouho nevydrží, ale je ideální pro ty, kteří se nechtějí cítit, jako by jim při práci, sportu, nakupování nebo jídle explodoval stojan s kořením. Body za ni i za Fresh (flanelku z roku 2015, kterou miluju).

assasymphonie

Mlhavý květnový den v San Marinu před mnoha lety. Mraky se rozprostíraly přímo nad lesklými mokrými ulicemi města a zahalovaly jeho upravené zahrady. Máma se rozhodla, že mi dá parfém (můj první "opravdový" parfém!), a v parfumerii říká vytoužené "něco květinového nebo svěžího". Prodavačka vytáhne modrý flakon a podává nám průhledný uzávěr.
V uzávěru je svěží mořský vítr, jasný sluneční svit, náruč bílých květů (tuším, že právě tyto květy jsou původcem mé až ostudné ve své neodbytnosti lásky k osmanthu) a malý košíček s ovocem - vůně je jasná a jemná, jako letní obloha. Na kůži se v závěrečném akordu rozdává jemné, intimní pižmo.
Tato vůně pro mě byla zjevením: svěžest bez chladu, sladkost bez dusna. Je dobrá jak v létě, kdy v ní silněji zní moře, tak v zimě, kdy v hromadách bílých květů ucítíte sotva znatelný tón hořkosti.
Moje první láska k parfému a můj nejdelší vztah k němu: mám ho už třináct let a dodnes mám lahvičku s parfémem na dně ve skříňce.

Cristinaab

Tento parfém pro mě voní jako z dětství.Zelené jablko poznáte ještě dřív, než si uvědomíte, že má tento nádech.Je velmi příjemný na nošení v létě, má stejný návrh jako například D&G Light Blue.Je trochu citrusový, sladký a velmi ovocný, ale se svěžejším nádechem a jak mnozí říkají, dodá vám pocit sprchy.
Na rozdíl od mnoha lidí mi na kůži velmi dobře drží. Miluju ji, myslím, že je vynikající. Měla jsem už dva flakony a jeden miniaturní, který nedávno došel, ale zatím nemám v úmyslu kupovat další. Je to ale vůně, která mi zůstává v paměti a vyvolává hezké vzpomínky, podle mě nevinná memina vůně.

bia cereja

Tento parfém mám už dva roky, koupila jsem si ho na nošení v letních vedrech, myslím, že je vynikající!!! Nevím, jestli byl přeformulován... protože kupodivu, když čtu předchozí zprávy, všimla jsem si, že značný počet lidí říká, že má lehkou fixaci a vystřelování. V mém případě mi přijde jeho fixace úžasná, jeden z nejlepších parfémů na léto, nosím ho ráno do práce a na konci odpoledne, kolem 17. hodiny, ho stále cítím.
Nevím, jestli je to běžný parfém, nebo jestli se stal běžným až poté, co vyšly cenově dostupné národní kopie, ale mně se opravdu líbí.
Voní po ovoci s velkým množstvím vody, jako meloun, nebo zelené jablko, jak bylo popsáno.
Mám 100ml verzi do půlky, dělá se mi špatně, když ji nosím každý letní den, tak ji střídám s Aqua de Gió , Levná a elegantní.

MargaritaRegina

Ultimativně nezávislý, nenápadný, ale soustředí pozornost nedbale sladké svěžesti. Kupodivu, ale vůně asociativně splývala s vodově modrou barvou nenáročné lahvičky. Barva i vůně trumfují optimismus a vyžadují radosti a dobrodružství v každodenní rutině. Jablko, frézie, magnólie v povzbuzujícím aperitivu. Vhodná na začátek podzimu a na jaro, obecně - lehce rozptylující mysl, navozující lehkou euforii, po celý rok. Omlazující a energizující účinek přetrvává až 6 hodin po použití. Doporučujeme pro osoby trpící sezónními depresemi a osoby s nízkým sebevědomím.