Ralph Lauren Mens Polo Red Parfum 0.... (9.99 USD)
Hodnocení parfému 4.19 z 5 s 739 hlasy
Polo Red Parfum podle Ralph Lauren je vůně pro muže. Polo Red Parfum byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Krvavý pomeranč, Bergamot a Růžový pepř; střední tóny jsouAbsint, Levandule a Orris ; základní tóny jsou Pižmo, Cedr a Opoponax.

Flatoutchad
Podle mého názoru to bude pod radarem. Je to takový jedinečný twist flanker Polo Red. Jako parfém si myslím, že odvedli perfektní práci při přechodu z EDT na EDP a tohle. Tohle je pro mě sofistikovanější a propracovanější. Možná proto, že jsem nikdy necítila absint a orris, dokonce ani opopinax. Tyto tři tóny budete schopni zachytit jako by to byl radar. Je to úplně jiné než cokoli jiného a je to znát.
Má to bohatou, těžkou nikovou atmosféru a já ji nemůžu přestat cítit. Jako když k ní čicháte a jen tak pomalu čicháte, zachytíte tuhle skvělou vůni. Tohle je CEO, tohle je šéfovská vůně. Stojí za to, za kolik ji seženete. 100 dolarů za 125 ml. Doufám, že to vytáhnou do elixíru, ale vždycky jsem milovala Polo Red, EDT byla skvělá, ale provedení nestálo za to ani levně. Prostě rychle pryč. EDP se mi nezdála o moc lepší. Zdá se, že vzor směřuje k tomu, že vždy dostanu méně, než se očekávalo, nebo méně, než by mělo být. Tolik vydání má EDP koncentraci a prostě se to nafoukne.
Ale myslím, že je to absint, který nemůžu přestat cítit. Člověk opravdu musí čichat dál, ale je to taková drahá voňavá, prostě bohatá, těžká velkolepost. Je to jako v tom filmu American Hustle, kde manželka Christiana Balea jakoby mluví o tom parfému ve Francii a voní skvěle květinami, s tím dalším zápachem odpadků nebo nepříjemným zápachem, který je klíčem k tomu, abyste se vraceli a vraceli. To se k tomu perfektně hodí.
Ralph Lauren Polo Red Parfum podle mého názoru 10/10.
Prosím, udělejte zelený Polo parfém nebo elixír. Prosím.

DarthFragrance
Musel jsem to vyzvednout, je to skvělé vydání. Také jsem si myslela, že Polo Blue Parfum z loňského roku je vynikající, ale tato je ještě lepší. Z vůní, které mám, mi tato nejvíce připomíná Le Male Le Parfum, Ultra Male, Invictus Platinum a Armani Code Parfum. Podobnost je neurčitá a Polo Red Parfum se těmto vůním ani zdaleka nevyrovná, což z ní dělá jedinečný přírůstek do mé sbírky.
Tato vůně dělá tolik věcí dobře. Je svěží a zároveň sladká. Je silná a s tím počátečním závanem dává ránu. V úvodu se ozve silný kořeněný citrusový výbuch krvavého pomeranče, bergamotu a růžového pepře. S nástupem levandule se stává aromatičtější a usadí se v nádherném suchu s opoponaxem, pižmem a cedrem. Přiznám se, že jsem pro dobré pižmo jako stvořená, a tahle vůně ho zabíjí. To pižmo je božské. Jsem také blázen do pryskyřic a díky opoponaxu je trochu balzámová a hřejivá, dokonalá. Vůně se opravdu hodí k barvě flakonku, červené.
Myslím, že je nesmírně univerzální a nosila bych ji kdykoli, kdekoli a v jakémkoli ročním období. V horkých letních dnech může být pro někoho příliš těžká a silná. Mně se v horku daří dobře, vůbec se nepotím a žiji v super nízké vlhkosti, takže bych ji klidně nosila. Je to hutná vůně se solidním výkonem, ale má v sobě vzdušnost, která zabraňuje tomu, aby se stala omamnou. Dá se obléknout i vypnout, formálně i neformálně.
Mám z ní vynikající výkon. Dostanu 2-3 hodiny hlasité projekce, která se na dalších několik hodin ustálí na mírné bublině vůně. Tato věc nakonec nikdy neopustí mou kůži jako kožní vůně, takže její siláž je věčná. Přiznávám, že mám skvělou pleť na vůně, všechno na mně vydrží dlouho, ale tahle věc vždycky vydrží přes 24 hodin. Prostě z mé kůže vybouchne až druhý den, když se namočí ve sprše. Výkon považuji za docela působivý, protože obvykle parfémové koncentrace vydrží dlouho, ale sedí těsně u pokožky, ale tahle vydrží dlouho a dobře se promítá s úžasným a těžkým siláží, jakmile do daleka zaschne.
Toto vydání na mě udělalo velký dojem. Nikdy jsem nebyla velkou fanynkou vůní Polo, ale Polo Blue Parfum a zejména tento Red Parfum změnily můj názor. Mají určitou hloubku, bohatost a charakter, kvůli kterým se mi vyplatilo je koupit.