Ralph Lauren Mens Ralph's Club EDT S... (39.99 USD)
Jomashop.com 7 items for 39.99 - 98.99 USD
FragranceX.com 1 product for 51.48 USD
FragranceNet.com 1 product for 94.49 USD
Ralph's Club podle Ralph Lauren je Woody vůně pro muže. Ralph's Club byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Dominique Ropion. Vrchní tóny jsou Levandule a Šalvěj muškátová; střední tón jeVirginský cedr ; základní tón je Vetiver.

Afc_Croatian
Ralph's Club je jednou z mnoha vůní, které jsou důkazem toho, že komunitu voňavkářů nikdy neuspokojíte a vždy se najde něco, co vám bude vadit.
Pokud je vůně příliš mnohovrstevnatá a obtížně se nosí = "mistrovské dílo, jiná než všechny, odvážná, něco dokázat".
Pokud je vůně snadno nositelná = "lineární, nudná, vyrobená pro masy, žádná osobnost".
Když jsem ochutnala vůni Ralph's Club, myslela jsem si, že cítím něco výjimečného. Pro mě je to levandule na další levanduli s doplňujícím vetiverem na sucho, který mi dodává tu správnou hloubku, jakou si představuji, že by vůně Ralph Lauren měla mít.
Pak jsem si přečetla komentáře: "Nudná, bezpečná, neškodná, neuvěřitelně lineární". Nemohla jsem tomu uvěřit. Ale jen se zamyslete, ne každý chce vonět neuvěřitelně útočně a složitě, Ralph's Club splní úkol v tom, že prostě voní čistě a IMO skvěle!
Představte si, že vůně jsou jako auto. Na silnici vidíte spoustu Hyundaiů, ale občas vám cestu zkříží i to hlasité Audi. Proč tolik lidí vlastní více Hyundai než Audi? Proč prostě neutratit těch 10 tisíc navíc za německou techniku? Možná je to proto, že chtějí auto, které je bez problémů doveze z bodu A do bodu B? Možná je pro ně to Audi příliš hlučné a otravné a chtějí splynout s veřejností. Možná je pro vás Ralph's Club díky tomu, že je levný a snadno dostupný, dokonalou vůní a nechcete utratit dalších 100 dolarů za to, že budete vonět jako v zoo.
Nikdy nikoho nenáviďte jen proto, že chce pro ostatní vonět hezky a čistě.
8/10

JavierSantana
Šimone, předám ti, že má sclarea a aromatické/bylinné znaky, to ano, ale má spoustu aromachemikálií na straně jako nedeklarované poznámky, zřejmě tam dají ambroxan, iso a super, syntetické citrusy jako limonen, alfa isomethyl ionon, aby to zaprášili, eugenol, aby tomu dodal kořeněný nádech, syntetickou aromatickou nótu, jakou je, myslím, že si vzpomínám, linalool, hedion nebo indol jako syntetické molekuly živočišného jasmínu, aby vyvolaly sexuální vzrušení dívek kolem vás a nějakou sladkost atd.
Sečteno a podtrženo: na tuhle vůni si nestěžuji, je podstatně lepší než ty ostatní modré, protože místo toho, aby tam byly ty prdlé citrusy s pepřem a ambroxanem, je víc bylinná, má víc zábavy a neotřelosti než ty ostatní, nicméně není to nic, co bych nosil, a pořád si zachovává určitý charakter Invictus, protože hoši od Ralpha Laurena musí odněkud jíst, a není nic špatného na tom, že chtějí prodávat nějaký produkt, pokud je to módní dům, v žádném případě nám nechtějí prodávat jídlo nebo nějakou kolumbijskou drogu. Nicméně dům dříve vyráběl zajímavější věci, například Polo ze sedmdesátých let (v předchozích vzorcích, protože ten současný je ekvivalentem toho, jako kdybyste na fotografii lesa nasadili umělý filtr z Instagramu nebo Snapchatu, jako by celá tvorba byla filtrována pod velmi syntetickým přístupem) nebo Safari, to samé Polo Sport, Romance pro ženy... Nestěžuji si konkrétně na Ralpha Laurena, i když všechny domy začaly prodávat tak banální a zjednodušené věci, které jsou doslova čichovým reggaetonem. S pozdravem

Icaro
Vůně parfumerie. Připomíná nuance některých vůní, ale není chaotická jako Phantom ani nekopíruje konkrétní vůni. Není to jako Invictus nebo Y, ale někoho, kdo před pěti nebo šesti lety hodně nosil Paco Rabanne, by mohla zaujmout. Má to atmosféru staré školy, nevím, jestli je to Polo Sport nebo Dunhill Icon. Myslím, že je ideální pro ty, kteří mají málo parfémů, a protože se snadno oblíbí, hodí se i do větších sbírek - koneckonců i generický parfém má svou funkci...

GenericUN
Dobře, začnu tím, že zaboha nemůžu pochopit, proč komunita voňavkářů tuhle vůni tak nenávidí. Mám slušnou sbírku desítek vůní a Ralph's club patří mezi mé nejoblíbenější. Je to opravdu povedená směs poněkud bublinkového pojetí levandulově šalvějové a jantarové vůně. Směs je mimořádně dobře udělaná, voní kvalitně a z kvalitních ingrediencí (každopádně je to Ralph Lauren).
Rozhodně je to vůně modrého typu. Je super univerzální, neurážející a celkově velmi příjemná pro davy. Je to super hřejivá a uklidňující vůně a její síla ve středním pásmu tónů ji činí životaschopnou v podstatě po celý rok. Je to prostě dobrá vůně. Směs levandule a šalvěje s kvalitním jantarem je prostě takový úžasný profil typu "cant-stop-smell".
Zdá se, že komunita ji hodnotí strašně ze zlomyslnosti, protože někteří hardcore fragheadi na YouTube se naštvali, že to není to, co od vydání OČEKÁVALI. To slyším téměř v každé kritice; OČEKÁVALI něco dospělejšího a jedinečně sofistikovaného, místo toho dostali opravdu pěknou modrou vůni (lol). Zdá se, že všichni ostatní v hivemindu je následovali.
Kvalita vynikající, výdrž a siláž jsou mnohem lepší než u mnoha jiných modrých, (ale nečekejte, že to dosáhne jako Sauvage) u většiny značkových vůní, rozhodně tomu dejte šanci, ale pochopte, že to není nějaká super temná, tajemná dospělá vůně.
Také ne, nevoní jako YSL Y EDP. Jsou si tak nepodobné, že je ani nemá cenu srovnávat. Myslím, že se to předhazuje jen proto, že to začali říkat youtubeři. Osobně bych si vždycky vybrala Ralph's Club místo Y, ale já si potrpím na vůně s levandulovým nádechem. Ano, obě se vydaly spíš cestou modrých vůní, ale ty tóny jsou tak odlišné, že nikdo, kdo by si k oběma přivoněl, by ani zdaleka neřekl, že jsou stejné lol.
Zapamatujte si moje slova, za pár let budou ti samí youtubeři točit videa o tom, jak *tohle zpočátku nebylo dobře přijato, ale..* a mluvit o tom, jak to bylo dobré a vyspělý.

Patrick Suskind
Možná není nejoriginálnější na světě, ale voní lépe než 90 % značkových parfémů. Dělá vše pro to, aby se navzdory své vůni stal bestsellerem.
Vřele doporučuji, zejména těm, kteří používají pouze 2/3 parfémů.
Jděte do parfumerie bez předsudků, možná budete překvapeni. Čekala jsem odpad a našla jsem velmi obstojný výrobek a velmi dobře zabalený.

danielfaria
Nevoní jako Invictus, protože na takové srovnání nemá ani smysl, ani čichovou rodinu, Invictus je jantarový vodní parfém, tento Ralph je dřevitě aromatický, nemají společné tóny, levandule a šalvěj v něm září, je to skvělý parfém, velmi univerzální, ale není dost silný na to, aby se dal nosit na noc nebo tak, je to parfém, který funguje 8 hodin a promítá se 2, je to průměr.
Má stejný výkon jako Hermes H24 a mají stejný návrh.

Diegos
Je cítit? Nevím... Voňavý stromek do auta nevoní... To se mi stává s touto vůní. Záleží na tom, k čemu je určena, může vonět dobře...
Není to vůbec originální, ale...
Pokud vás vůně překvapí, protože jste nikdy nic podobného necítili, kupte si ji, protože má dobrý výkon a dobrou projekci. Pokud jste milovníci parfémů a za svůj život jste už přičichli ke stovkám vůní, zjistíte, že je to velmi špatný parfém ve složení, super syntetický a velmi drahý na to, co nabízí.
Nedala bych vyhrát těm, kteří tento parfém vytvořili, nikdy bych si ho nekoupila, je to na podporu zničení parfumerie jako lvmh, L'oreal, pokud jim budeme platit, že je to za něco opravdu hodnotného .....
Chci zanechat ještě jeden názor, aniž bych vymazala ten předchozí a to ten, že po delším používání musím říct, že se mi nakonec líbil víc, než jsem si dokázala představit. Má neuvěřitelnou výdrž, je to jeden z těch parfémů, které pozdravíte a zůstanou impregnované celé hodiny a hlavně, přestože není originální, zdá se mi, že v rámci segmentu je velmi dobře udělaná. Musím vyzdvihnout její kladné stránky a říct, že tentokrát odvedli dobrou práci a po sauvage elixiru si myslím, že je to nejlepší designová vůně, kterou uvedli na trh v roce 2021.
Musím také říct, že po několika použitích začala být její kvalita lepší a lepší, až mě přesvědčila a stáhla z tvrzení, že nemá žádnou kvalitu, k názoru, že má velmi dobrou kvalitu. Nicméně syntetická a dnes 2023 je pro mě již únavná.

Leo Nutri
Naprosto souhlasím s gabriellamron, podle mého čichu a kůže to nevypadá jako invictus. Možná kdyby to dotyčný zkoušel na kazetě, nevím, mohl by mít takový vjem.
Její zelená a bylinná stopa je jasná, myslím, že je to šalvěj, a je tu i sladkost, která jí neubírá na univerzálnosti, levandule dělá svou práci dobře, přišla mi i docela elegantní.
Vetiver není tolik patrný, ale cedr v pozadí to dokresluje..... Dostala jsem za ni komplimenty a nebudu lhát, že je to komerční parfém.
Jen si nemyslím, že je levný a plnou cenu bych za něj nedala, stejně jako jsem ji nedala já (lol)......

Kroat23
Whoosh. Přesně tak se cítím v komentářích, které čtu. Lidé by si měli přečíst o původu parfumerie. Historicky jsme se navoněli, abychom hezky voněli, ale především abychom se líbili ostatním a zakryli špatný zápach. To je chladná a tvrdá pravda. Moc se toho nezměnilo. Mám ve své sbírce asi 80 vůní, z nichž mnohé by se masám nezdály přitažlivé. Přes hlavu mi přelétají slova jako "komu voní podestýlka pro křečka?". "Kdo voní jako stodola? Cítíte to?" Po těchto zkušenostech jsem si uvědomila, že bych nikdy neměla někoho nenávidět za to, že chce ostatním jen hezky vonět. Ani vy byste neměli. To je Ralphův klub. Odstraňte všechny ty nesmysly: název, značku, odvozenost. Voní to příjemně? Určitě. Vůně může objektivně vonět úžasně a přitom být zcela odvozená. Nepřehlédněte les skrz stromy.