The Rituals of Mehr Body Mist Rituals pro ženy a muže

The Rituals of Mehr Body Mist Rituals pro ženy a muže

The Rituals of Mehr Body Mist podle Rituals je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. The Rituals of Mehr Body Mist byl/a uveden/a v roce 2023.

Vonné složky

Sladký pomeranč
Cedr

suhaesa

Díky adminovi za přidání tohoto poté, co jsem to navrhl.
Je to tak úžasný parfém , zamilovala jsem si celou řadu ,bylo to zvláštní setkání byla jsem na premiéře filmu a při čekání se všude linula úžasná vůně všude svítily svíčky a pak tam byly dámy které přinášely tácy plné krému a vonných tyčinek a tělových olejů a tělových mlh kéž by to udělali i do edt nejsem si jistá možná je ale jediné co jsem vyzkoušela byla tělová mlha a pokojový sprej a svíčku a krém a omg už dlouho jsem se necítila tak dobře, když jsem zkoušela parfém, prostě se rozplynul s mou chemií je tak klidný božský uklidňující a přitom svůdný svěží a přitom kořeněný pomeranč je tak povznášející a ambrový dřevitý akord je tak klidný, trochu mi připomínal amber romance starou verzi, představte si, že k němu přidáte pikantní dřevitý aspekt je téměř tropický. v dálce je perfektní pro všechna roční období opravdu, ale myslím, že kvete v teplejších teplotách a vyzařuje a téměř hřeje v chladných teplotách je velmi smyslná a nesmírně útulná a intimní a nemám pocit, že by byla příliš lineární cítila jsem, jak se na mně vyvíjí, že se s tělesným teplem mění na krémovější, jemnější, svůdnější je opravdu zvláštní, kouzelná a krásná, to je vše, co mohu říct, nevím. obvykle padám na hlavu pro vůně zvláště v posledním desetiletí, protože všechno vonělo víc a víc synteticky tahle voněla tak přirozeně to je to, co mám ráda na rituálech většina jejich vůní je v tomto smyslu opravdu úžasná a opravdu působí jako aromaterapie nějak osvěcují duši a člověk se cítí dobře nabízejí také náplň do autosáčků od této a mnoha dalších vůní .
zpět k parfému, myslím, že je to úžasný základ pro vrstvení mnoha orientálních a květinových a dřevitých akordů, je prostě dokonalý sám o sobě, ale také umožňuje bezproblémové vrstvení s širokou škálou vůní.
je to šťavnatá dřevitá pomerančová, ale není to jasný oranžový čistící typ difúzního pomeranče, je to spíš jemný hluboký dřevitý pomeranč, který se s časem stále zlepšuje, má takovou krásu a hloubku a něco, co opravdu nedokážu vysvětlit! nemůžu se dočkat, až si pořídím mini sadu, mají mnoho krásných sad na výběr a jsou opravdu cenově dostupné i pro kvalitu složek, myslím, že je to rozhodně banka za babku!
pokud si vzpomínáte na jean Paul gauleiter 2 přerušené ambary jeden v obdélníkové lahvi, která se děje za šílené částky na lince teď to mi připomnělo také.
ps
musím aktualizovat
tohle je tělový sprej a opravdu voní spíš po lineárním pomeranči s dřevitým základem
znovu jsem testovala a zjistila jsem, že ta krásná vůně, do které jsem byla zamilovaná, pochází ze spreje na oblečení a prádlo, má takový neuvěřitelný dřevitý základ.
zbytek tělové řady a svíčky mají tuto úžasnou vůni.
pokud chcete, můžete tento sprej vrstvit spolu s ostatními spreji na prádlo, abyste získali ten krásný akord a můžete investovat do získání řady, protože mají slevu na krabičky, které nabízejí sprchové myši krémy olej a tělové spreje mají dokonce krásný adaptér do auta, do kterého můžete dát tuto úžasnou vůni !

Melody Valentine

Nebyla uvedena na trh v roce 2023, nebo pokud ano, museli k ní dát Glossyboxu exkluzivní přístup v roce 2021 nebo tak něco. I když to byla mlha na vlasy a tělo, takže možná jde o jinou koncentraci. V glossyboxech jsem měla tělovou mlhu a tělový krém. Je to nádhera. Vlastně jsem dneska měla ten krém a pak jsem na něj navrstvila TF Bitter Peach a bylo to *chef's kiss* Voní to jako pomeranč, ale zároveň sladce a trochu kořeněně. Byl by to krásný skutečný parfém. Je docela jednoduchá, jako že je lineární a nemění se v průběhu času od otevření po zaschnutí, ale nemusí být složitá a všechno se vrství. Někdy věci prostě voní úžasně hned od začátku a zůstanou takové, a tahle prostě voní úžasně. Jako esenciální oleje, které byste cítili v drahých lázních. Krém je nádherným základem pro některé parfémy. Skvěle by se hodil na noc na dovolené nebo po horkém dni kdekoli jinde. Když jste byli celý den na slunci. Je to skoro jako noční verze vůně typu opalovacího krému, místo kokosu máte dřevitý základ. Zamilovala jsem si ji od prvního přičichnutí a vždycky si přeji, abychom v našich Glossyboxech dostávali více produktů Rituals Of Mehr.