Roberto Cavalli Eau de Parfum Roberto Cavalli pro ženy

Roberto Cavalli Eau de Parfum Roberto Cavalli pro ženy

jemně pikantní
balsamico

Roberto Cavalli Eau de Parfum podle Roberto Cavalli je Orientální Floral vůně pro ženy. Roberto Cavalli Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2012. "Nosem" za touto vůní je Louise Turner. Vrchní tón je Růžový pepř ; střední tón jeKvět afrického pomeranče ; základní tóny jsou Vanilka, Benzoin a Fazole tonka.

Parfumér

Zemřel Roberto Cavalli: Vzpomínáme na jeho nejlepší vůně

od Igor Masyukov, Matvey Yudov, Elena Prokofeva

04/14/24 03:30

Alice611

NÁDHERNÉ!! - wow to je tak krásné.to mě trochu odfoukne, nevím, čím to je, ale já to prostě zbožňuji! Cítím v ní jakoby krémový tón manga, ale možná je to tím africkým pomerančovým květem.ať už je to cokoliv, je to opravdu nádherné.má krásný teplý uklidňující sexy jantarový základ.Dokážu si představit, jak si ji stříkáte po dlouhém horkém dni na slunci, jste čerstvě venku ze sprchy, obléknete si lehké splývavé maxi šaty, vaše kůže je opálená od slunce, jdete dolů do krásné restaurace na pláži a popíjíte ledové koktejly a sledujete západ slunce 🍹.

VMonster

První dojmy: Super sladká bílá květinová vanilka s medovým benzoinem. Tohle je láska na první přičichnutí! Parfémy musí být silné, abych si je v poslední době oblíbila, a tento mě nezklamal. Našla jsem ji v Marshall's za 20 dolarů. Flakon ani obal nejsou osobně moje parketa, ale připomínají mi jednu z mých oblíbených fiktivních postav, ikonickou Adrianu LaCervu ze seriálu Sopranovi. Ta by s touto vůní určitě zazářila stejně jako v seriálu v šatech Cavalli s tygřím vzorem! Tohle je parfém pro italsko-americkou gangsterskou princeznu (myšleno v tom nejlepším slova smyslu!) a já tou atmosférou opravdu žiju. Je zlatá a glam.

Tento parfém je jako milostné dítě Chopard Casmir a YSL Libre.

Plumeria Rubra

Je pro mě nesmírně obtížné vyjádřit se k vůni, jejíž vnímání je tak rozdílné. Ale to jen dokazuje, že každá pleť a každý nos jsou jiné. Zakládat názor pouze na vnímání lidí může být riskantní. Svou vůni jsem získala výměnou. Byla to naprostá slepota! Vzpomínám si, že jsem si při čtení vašich komentářů připadala jako na dobrodružné výpravě, až jsem ji cítila.

Patřím k těm, kteří ho vnímají jako intenzivní. Ne parfém, který zanechává kilometrovou stopu, ale znatelný i při použití řasenky. Květ pomerančovníku vynikne hned na začátku. Ačkoli se v poznámkách neobjevuje, cítím tuberózový achiklet (tu klasickou vůni podobnou hroznu) a hodně benzoinu. Je to parfém, který vyzařuje eleganci téměř jako někdo, kdo, i když má na sobě džíny a bílé tílko, je stále šik.

Do této vůně jsem se zamilovala! Pomerančový květ ve mně probouzí emocionální vzpomínku, protože jsme doma měli pomerančovník a byl přímo za oknem mé ložnice. Kdykoli rozkvetl, cítila jsem lahodnou vůni této krásné malé květiny.

charlotinable

Šla jsem navštívit kamarádku, kterou jsem dlouho neviděla, a když jsem vstoupila do její ložnice, na toaletním stolku jsem uviděla lahvičku tohoto parfému a na začátek mi ta lahvička připadala jako něco velmi krásného a originálního, ale ta vůně, panebože! To mi připadalo jako sláva v lahvičce a elegance sršící třídou a krásou.
Cítila jsem benzoin velmi kouřový a velmi kořeněný s nádherným dotekem velmi vyvážené vanilky a pryskyřičných fazolí tonka. Pomerančový květ jsem nezaznamenala. Chci ji a musím ji mít, protože je to rozkoš, která mi trochu připomněla GUCCI RUSH, DECI DELA od niny ricci, nevoní stejně, ale připomíná mi je. DEEEEELISIOOOSOO!!!!

Сашука

Jsem fanouškem této značky již mnoho let, parfémy, kabelky, pásky. Pro mě, milovníka sladkých gurmánských, ve stylu "umírá vše živé" - ten je prostě velmi klidný. Není v ní nic ohlušujícího. Nosím ji klidně každý den, i pod tepláky.
Komentář : parfém pro dospělé ženy"))))))) A "dospělá" je jaká ???? Kalia ve svých 46 Nosím všechno, pod všechno. Nepřemýšlím nad tím, ale jen nad tím, co se mi hodí k náladě.
Jako by tyhle komentáře psaly školačky.
Parfém je krásný. Není tak medová jako moje Saabky a Tabu "Dana", není tak sladká jako LB, ale velmi šťavnatá, hřejivá, celoroční naprosto .

CurlyTabby

Když jsem byla malá, chodila jsem s mámou po ulicích New Yorku. Pocházely jsme z dolního Manhattanu, ale čas od času jsme musely jít nahoru. Jako malá holka jsem vídala velmi nóbl ženy oblečené v kožichu a s drahými taškami v rukou, jak venčí své huňaté pomerainské psy. Tyhle dámy byly cítit PENĚZI. Když jste šli kolem, věděli jste, že voní luxusem.

Tento parfém mi tyto vzpomínky připomíná. Koupila jsem si ho naslepo a po nastříkání jsem se okamžitě rozesmála. Už jste někdy cítili parfém, který voní jako drahý parfém? Tento je jedním z nich. Voní bohatě, luxusně, nedostupně. Vůbec nevoní tak, jak jsem za něj zaplatila. 20 dolarů a já tu voním jako bohatá dědička.

InmaZen

Koupil jsem si ho naslepo a nemohl jsem být spokojenější. Zpočátku jsem tu podobnost neviděla, ale jak jsem ji nanášela, zjistila jsem, že mi sušení hodně připomíná mou milovanou Alchimie de Rochas.

Kupodivu nemají nic společného, ani svrchní tóny, ani srdce, ale základní tóny sdílejí vanilku a fazole tonka. Zatímco Alchimie má lékořici, R. Cavalli má benzoin. A to vše mě přenáší do té milované přerušené vůně. Je jednodušší ve svém složení. Alchimie je ve své pyramidě monstrózní, ale pro mě je důležitý základ. A ty mi připomíná hodně hodně.

Objevila jsem parfém, který je velmi balzamický, který okamžitě přináší teplo, který mě přenáší, nevím proč, do teplé letní noci, na krásný ostrov s velkou sklenkou nějakého likéru nebo rumu. Nechci říct, že je alkoholická, ale je balzamická a lehce mi připomíná vůni teplé kůže, když opalovací krém zaschne.

Velmi dobrý výkon, velmi dlouho vydrží, asi 6-8h a její stopa, i když nenápadná, je na krátké vzdálenosti nesmírně sexy.
Když ji aplikuji, miluji tu hřejivou, smyslnou auru, která vás zahalí.

Vřele doporučuji.

Thanaquil

... "ehm ano, drahá, počkej chvilku: obuju si černé boty, na obličej si dám trochu zlatého iluminantu, popadnu leopardí kabelku a vypadnu!!!"... Dovedu si představit takovou větu v ústech ženy, která tento parfém nosí... Pozor, není záměrem popsat bezdůvodně ženský typ "pumy" nebo něco horšího, naopak.. tato vůně, kterou zbožňuji, mi navozuje představu lehce provokativní, barevné, lehkovážné ženy v kyrysnických šatech s platformami, na kterých možná ani neumí chodit, ale směje se, hodně se směje se svou krásnou rudou rtěnkou a nevinnýma, ale bistrým očima. Velmi zářivý parfém, jednoduchý a bohatý zároveň, milují ho teenagerky, jejich matky gymnastky i jejich okysličené babičky, všechny spojuje dravá ženskost, trochu dravá, ale neuvěřitelně ironická a hravá... parfém s obklopujícím a tělovým základem, tonka a benzoin udržují na kůži slunečnou a příjemnou vůni, trochu šibalskou, ale ne náročnou....Dovedu si představit, že by ji nosila žena ve spodním prádle s tygřími pruhy, ale striktně pod domácími šaty s drobnými květinami, trochu staromódně... s velkou sponou na hlavě a paránkem Betty Boop... tak neodolatelná a sebemrskačská!
ENJOYABLE

Ermione88

Passepartout; nemožné se splést.jednoduchý, ale tajemný flakon, kouřové oči, které se hodí i na den.perfektní koupě naslepo: pepřové tóny v úvodu se srdcem z benzoinu a vanilky, které přetrvávají v sušení, stává se teplejší a zahalující.je jako krásná žena, nemožné ji nemít rád, mohla by to být žena z jiné doby a Liz Hurley se vybaví, když byla mladá, překonává pojem času a prostoru: je to parfém, který by se dal nosit i za 10 let.Cavalli byl a je Paco Rabanne ante litteram, tady to nepřehání a trefil se do černého: dokonalost je v rovnováze. Parfém sám o sobě není nic inovativního ani skandálního, ale funguje skvěle.

aulita

Ať už o ní kdokoli píše cokoli, tato vůně je jedinečná svou bohatou hrou a krásou stopy. Můžete ji nastříkat - vdechnout vůni alkoholových fukk a zahodit flakón. Ale, přijdete o spoustu věcí!

Především nejkomplementárnější vůně i bez ohledu na pohlaví.

Zadruhé o vytrvalost a stopu po celý den a vyšší, pokud je na oblečení.

Za třetí je to jedinečná kombinace pálivého pepře se sladkými fazolemi tonka a kouřovou vanilkou - nedusí sladkostí, zahalí vás do kokonu. Hutná, lehce omamná, lehce alkoholická - Cavalli je královská!

Mám už pátou láhev a nejsem připravená se jí vzdát. Nepodléhá vrtkavé módě, je jedinečná, a pokud potřebujete přesně takovou cloying a nezapomenutelnou vůni, přitahuje - je to ona.

Cavalli je dobrá - je pohodová, není pubertálně křiklavá a ovocně sladká ani babičkovsky vintage působivá - ale jednoduchá, jasná a opravdu okouzlující - nemůžete ji minout!

VainillaDulce

Troufám si říct, že v tomto parfému se všechny jeho tóny objevují od začátku a jsou cítit po celou dobu, je to parfém, který se s vámi rozplyne a stane se druhou kůží a zůstane na vás i na vašem oblečení po celý den. Je to zdánlivě jednoduchá vůně, protože má málo tónů a lineární charakteristiku, ale její tóny jsou tak zdařilé, že z tohoto parfému dělají velmi opulentní vůni. Pokud budeme mluvit o tónech kralujících na mé kůži, jsou to pomerančový květ, benzoin a fazole tonka a v pozadí vanilka. Můj nejoblíbenější parfém Roberto Cavalli.

tony.tyrell

Kromě láhve, která je sice jednoduchá, ale je to opravdu skvost! Šla jsem do parfumerie, abych si přivoněla k Paradisu, ale vyšla jsem s tímto.. Je hřejivá, zahalující, růžový pepř je ten tón, který mě ani nenutí přemýšlet, jestli ho trochu vyblednout a rozhodnout se, jestli ho vzít nebo ne, hned jak jsem ho ucítila, řekla jsem si ok, beru ho! Na první pohled je téměř pikantní, řekla bych. Květ pomerančovníku nevnímám, ale fazole tonka spolu s vanilkou vytváří velmi zvláštní směs! Ale není to podle mě "důležitý" parfém... v tom smyslu, že bych si ho nevzala na "galantní" nebo důležitý večer, je spíš na chladná rána... nebo na rande, je mladistvý, ale ne moc!

Estêvan George

"Smyslný a obklopující".
Každý ví, že existují značky, které jsou samy o sobě pro naprostou většinu lidí skutečným spotřebitelským snem, například Dior, Versace, Michael Kors, Prada a další, a na tomto seznamu je samozřejmě i Roberto Cavalli se svými vůněmi, které jsou vždy velmi žádané. No, od té doby, co jsem začala být závislá na parfémech, jsem byla na tento parfém vždy velmi zvědavá, jednak kvůli značce, která sama o sobě připomíná luxus a moc, a také kvůli jeho mimořádně silnému flakonu. Poprvé jsem Roberto Cavalli Eau de Parfum vyzkoušela na procházce po nákupním centru a ejhle, ve výloze jsem našla svůj vysněný parfém. Okamžitě jsem ho vyzkoušela... tehdy jsem ho zkoušela jen na papíře a bylo to okamžité poblouznění... Opravdu má tu žvýkačkovou vůni, o které se tu zmiňuje spousta lidí, a to mi přišlo senzační. O pár měsíců později jsem nedávno výměnou získala plnou lahvičku. Měla jsem obrovskou radost, že jsem konečně dostala něco, co jsem tolik chtěla! Přišla a dnes nastal den, kdy jsem ji měla vyzkoušet na své pleti, abych zjistila, jak bude fungovat.
Roberto Cavalli Eau de Parfum je nápadný, sexy, sladký a velmi silný parfém, takový, který se nosí a rozvoní v noci, v klubech, na večírcích... opravdu přitahuje hodně pozornosti. Jakmile ji nastříkáte, voní jako žvýkačka. Hned od začátku poznáte, že je to sladká vůně. Bohužel na mně vůně žvýkačky vydrží jen pár minut a pak nastupuje skutečný protagonista této Cavalli: pomerančový květ, který je velmi sladký, protože ho doprovází pořádná dávka vanilky, fazole tonka a benzoin. Pomerančový květ na mě působil jako likér. Ačkoli se v tónech neobjevuje, v celé vůni cítím silnou kokosovou příchuť.
Tento parfém se nejlépe hodí do zimních nebo chladných dnů. Hodně vydechuje, zanechává silnou sladkou stopu a vydrží příliš dlouho! Řekla bych, že tento Cavalli je opravdový lahvičkový elixír svádění! Každý, kdo je mravenec, by měl tento parfém určitě znát. Luxusní a provokativní, bylo mi potěšením se s tímto Cavallim setkat!

nadiavet

Roberto Cavalli EDP je úžasná. Sladký, výrazný parfém.
Myslím, že nenavazuje na linii Insolence a nepřipomíná Poeme.
Na mé kůži je to hřejivá, dospělá sladkost. Je to likérová sladkost, nedokážu ji vysvětlit.
Je na hony vzdálená komerčním sladkostem, které voní po bonbonech, jídle nebo ovoci. Ale také se liší od více vintage květinových vůní, jako je například Organza a Poeme.
V mé sbírce parfémů je naprosto jedinečná, žádnou jinou podobnou nevidím.

ROLDAN

Omlouvám se něžnému pohlaví za vniknutí stejně "spravedlivého" mužského pohlaví...... Vstoupil jsem ze zvědavosti, abych se podíval, z čeho je *Toto* a jaké jsou recenze na *Toto*:). A upřímně mě docela překvapila přítomnost tolika recenzí na: "Ach a Ach!" ..... Je zajímavé, že s některými vůněmi máme určité asociace, kterých je někdy těžké nebo nemožné se zbavit. Na mém pracovišti jsou dvě zaměstnankyně ve "stylu" pod "Alya - Leopard!" a další třpytky, chlípné a vulgární tety. Jak navenek, tak chováním, a o oblečení a účesech nebudu nic říkat..... Takže se střídají v zalévání touto vodou - óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Promiňte, prosím! Ta vulgarita ve vzduchu je prostě nesnesitelná... Pro mě je tento výtvor Roberta symbolem vulgarity a sprostoty. Nechápu, jak v jejich společnosti kují a kují z Cavalliho. ??? Pyramida se nezdá být špatná a není přesycená počtem tónů. Kde je kouzlo tonkových bobů a všemi respektovaného aromatického pepře s omamnou vanilkou? Vše se mění v hlasitě křičící směs čehosi sladkého a..... Možná by tuto vůni měla používat jen skutečná Šeherezáda a v umírněných dávkách...? IMHO
PS. Gratuluji vám. Moje žena si tuto vůni koupila a nyní ji nosí......