Jomashop.com 2 items for 74.99 - 99.99 USD
Maxaroma 1 product for 102.00 USD
Hodnocení parfému 3.60 z 5 s 62 hlasy
2010 podle Rosendo Mateu Olfactive Expressions je Orientální Spicy vůně pro ženy a muže. 2010 byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Rosendo Mateu. Vrchní tóny jsou Aromatické tóny, Dřevité tóny, Cedr a Květinové tóny; střední tóny jsouŠafrán, Pryskyřičné tóny, Pryskyřice a Koření ; základní tóny jsou Pižmo, Temné dřevité tóny a Sladké tóny.

aspirina
2010 je sladká inkoustová, kovová vůně. Je mužná a působí velmi elegantně. Cítím v ní pryskyřici, sladké dřevité tóny a jemný kožený nádech. V pyramidě tónů se o kůži nezmiňuje, ale já ji vnímám zřetelně. Představte si bohatého, atraktivního muže, který má na sobě černou koženou bundu a řídí své protivně malé nové Porsche. Myslím, že pravděpodobně bude vonět jako tato vůně.

osc375
Před několika dny jsem dostal láhev přímo od společnosti Regia v Barceloně:
To byl hlavní důvod, proč jsem si láhev pořídil.
Především je to komplexní vůně s mnoha vrstvami. Nosil jsem ji v létě a hodně se měnila, od ovocně gumového orientu až po hřejivou vanilkovou kůži.
Rosendo Mateu je pro mě zvláštní dům, cítím z něj jedinečnost a kvalitu, ale zatím jsem žádnou z jejich vůní nedokázala plně nosit. Všechny mají zvláštní pocit, že jsou příliš ženské pro muže a příliš mužské pro ženu, jako by se vrstvila mužská a ženská vůně.
V tomto případě mohu říct, že je to mužská vůně, a líbí se mi.
Cítím v ní společnou DNA, možná je to výběrem pižma a základních tónů, ale připomíná mi jak no5, tak no6. Obě jsou více květinové. No5 je více jantarová a méně ovocná a v úvodu bližší. No6 je mnohem květinovější a je blíže k zaschnutí.
O no6 jsem se už zmínila a udělám to i tady: připomíná mi Armani Code Profumo (před lety jsem měla lahvičku), tahle ještě víc, ale kvalitnější, zajímavější.
Dlouhověkost a projekce jsou v pořádku, není příliš invazivní, 8h.
Doporučuji vyzkoušet, až bude k dispozici, dobrá, zajímavá orientální s pantem té 1milionové dna, která byla běžná před několika lety, ale s lepší kvalitou a twistem