Jomashop.com 1 product for 144.99 USD
Maxaroma 1 product for 146.00 USD
FragranceNet.com 1 product for 177.79 USD
Keep Glazed podle The House of Oud je vůně pro ženy a muže. Keep Glazed byl/a uveden/a v roce 2019. Keep Glazed byl/a vytvořen/a Cristian Calabro a Andrea (Thero) Casotti. Vrchní tóny jsou Mango, Jahodový list a Ledový citrón; střední tóny jsouŠlehačka, Kokos a Zázvor ; základní tóny jsou Ovocné tóny, Pižmo a Vzácné dřevo.

violet666
Koupila jsem si ho před časem vcelku a poprvé jsem ho měla na sobě až dnes.
Není moc co dodat, Thoo jsou dobře vyrobené, jsou originální, jsou čisté, kulaté, rafinované, zkrátka jsou italskou dokonalostí.
Abych pravdu řekla, nejsem blázen do balení, přijdou mi ta vajíčka objemná a s barvami, které, ač velmi věrné tomu, co tvorba vyjadřuje, mi přijdou na můj vkus příliš křiklavé.
Je to parfém, který se vyjadřuje obráceně, začíná gurmánsky, šťavnatě a sladce a pak se stává aromatickým a hesperidním.
Má vývoj lidské bytosti, rodí se malá, dětská a půvabná, ale postupem času se stává dospělou a vyzrálou.
Ideální pro letní sezónu, pokud milujete dospělé gurmánské vůně a nechcete se vzdát snů, které jste měli v dětství.

jassca99
Měsíční svit v nebi byl příliš drahý na to, co je. Cruz del Sur II Xerjoff... se mi líbila, ale nefungovala na mě, dělalo se mi špatně *už ne*. Takže jsem se vydala na lov laktonické mangové vůně a našla jsem ji. Mango je výrazné, ale vyvážené lehkou zelení, spoustou smetany a podpůrného ovoce (jahody atd.). Pro můj nos je to syntetické, ale funguje to a nevadí mi to, protože je to velmi nostalgické. Voní přesně jako ovocné lesky na rty Lip Glow z dětství a už jen kvůli tomu bych si tuto vůni pořídila. Plusem je i výkon, ale není to nijak vlezlé. Nekitrusová krémová osvěžující vůně. Těžko se taková hledá!
Aktualizace: nošení v létě bylo úžasné. V horku se citron více projeví. Ale je to převážně sladký mangový krém, něco jako zmrzlina/sorbet! Spíš jako zmrzlina v interiéru, kdy sladká šlehačka vynikne nejvíc. Venku je to spíš ledový sorbet, když se citron zvýrazní, aby vyvážil sladké mango a smetanu. Nyní je pro mě méně syntetická a občasné smíchání s Cruz del Sur II je také velmi příjemné. Já prostě mango miluju! Výkon je při této vlhkosti stále dlouhý a silný. Zdá se mi také, že se časem stává krémovější a hladší. Stále mě překvapuje, jak dobře funguje v letních vedrech. Po vyzkoušení tolika mang, toto stále nebylo sraženo jako mé nejoblíbenější mango. Stále ho testujte bez ohledu na lehce vypadající tóny, protože ne každý ho přijímá stejně. Pro někoho to může být příliš syntetické, ostré, zelené, což z něj dělá nebezpečnou koupi naslepo.

mozhzhevelnik
Krásná chuť. Pina colada, skutečný koktejl, má k této lahodné, tučné, krémové jemnosti daleko. To je případ, kdy ovocný gurmán může znít draze kvůli filigránskému množství oudových tónů. Je zajímavé, že oud jasně slyším jen na začátku a uprostřed vůně, v základu sedí spíše sladké gurmánské tóny, oud zůstává jen v náznaku. Tato dokonalost je slyšet dlouho a daleko, nadšení a komplimenty zvenčí jsou zaručeny. Není s čím ji srovnávat, nepodobá se ničemu jinému.
Vážení moderátoři stránek Fragrantica! Věnujte prosím pozornost tomuto komentáři! Stránky fragrantica.com se mi z prohlížeče v telefonu hnusí! Vyhledávací lišta na úvodní stránce tam prostě není! Pokud přejdete na stránku návrháře - žádné vůně, jen reklamy! Všichni chtějí vydělávat, ale jako zdroj informací nezatracujte, prosím!

Pani Irena
Zmrzlina s kousky zralého šťavnatého manga. Ve vzduchu se rozprostírá ovocná smetanovost. M-m-m-m-je to tak lahodné! Kompozici zdobí trpké bylinky a beztížný, doslova "krajkový" oud. Pro mě zde krémové tóny a jistá rozkoš působí docela harmonicky). Celá krása vůně se objevuje ve vzduchu, hraje si, třpytí se, pak je krémová a trpká, pak sladká, v cákancích šťavnatého ovoce. Vůně je jasná, dlouhotrvající, plná a velmi výrazná. Sbírá komplimenty a otázky. Vlasy se stávají jako voňavá látka a svůdně voní v jarním větru. Otočíte-li hlavu a tento lahodný jemný proud vás zahalí krémovými tóny. Vůně-bytí, vůně-požitek!) Lahodná, radostná, barevná, jako tento nádherný flakon, v němž je uzavřena. To je moje jarní potěšení a nadcházející letní dovolená...)

torquemadaxiii
V poslední době se tato vůně stala jednou z mých nejoblíbenějších. Ano, je to gurmánská vůně, ale bez vlezlé vanilky, těžkého pačuli a ubíjející kombinace růže a kávy. Přitahuje mě, že tato gourmand je spíše kyselá než sladká. Cítím v ní skvostnou kombinaci červeného ovoce, citronu a šlehačky - jako bych měla čerstvý červený rybíz na citronové pusince. Čím více ji zkouším, tím více se mi tato neobvyklá kombinace líbí. Krásné a vzácné.

annarogg
Po přečtení recenze jsem byla velmi zvědavá a objednala jsem si ji ve své oblíbené parfumerii Gambarini v Aroně (NO). Vzhledem k mé vášni pro "gourmandy" jsem si ji okamžitě zamilovala... tak moc! Je tropicky ovocná, velmi sladká, ale má balzamický základ, který se mi líbí, v kombinaci s klasickými úvodními tóny ji dělá ne plochou, dynamickou. V neposlední řadě je balení nádherné, ostatně jako všechny THOO.

Adolgina
Nejsem příznivcem této značky a zpravidla nemám rád gurmánské příchutě. Ale tahle mě pevně zaháčkovala - tak slastný pocit, že sedím (ne, nesedím - létám!) uvnitř obrovského jemného dortu, nepamatuji u žádné z příchutí! Přitom sladkost není dusivá a v krku nepůsobí horečnatě..... Povinnost pro milovníky dobrého jídla.

Beth
Flakon je rozhodně umělecké dílo, ale naštěstí mám jen vzorek této vůně. Je sladká - na mě až moc - a voní jako Ambrosia, ten supersladký marshmallow/ovocný salát z 80. let.
Souhlasím s Greydove, že je poněkud těžké rozeznat všechny tóny, ale mango/citron na mě při aplikaci krátce rozkvetl, než ho vytlačil kokos a "ovocné tóny". Vůně je tak nějak nevýrazná a nezajímavá, ale budiž, je mi přes čtyřicet. Jednadvacetileté mladé ženě, která chodí do klubu (a jejím mužským protějškům), by se to asi líbilo. (Ne že bych někoho škatulkovala, abyste mi rozuměli.) Šlehačka tomu dodává krémový nádech v tangu s kokosem, ale upřímně řečeno, má to chemický nádech. Některé vůně s tónem smetany ji "provzdušňují", aby voněla chladivě a nadýchaně; tady je cítit, jako by byla příliš našlehaná a měnila se v máslo - a ne v dobrém slova smyslu. Hraničí to s filmovým máslem z popcornu.
Vrchní tóny byly IMO nejlepší částí této vůně. Vůně je silná, výdrž průměrná.