Hodnocení parfému 3.66 z 5 s 184 hlasy
Stav šatníku
Mám · Měl(a) jsem · Chci
Nejlepší sezóny
Kdy nosit
Emerald Green podle The House of Oud je Chypre Floral vůně pro ženy a muže. Emerald Green byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Cristian Calabro. Vrchní tóny jsou Krvavý pomeranč, Bergamot, Mandarinka a Růžový pepř; střední tóny jsouZázvor, Kardamom a Jasmín ; základní tóny jsou Ambra, Bílé pižmo a Pačuli.
Parfumér
Pyramida parfému
Architektura vůně
Značka The House of Oud
Emerald Green Zprávy
Kolekce The Royal Stones
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
MasLOVE04/02/23 13:50
Chuť lesního fauna.
Syrová, tajemná, čarodějná směs ze samotného houští lesa, skrytá očím obyčejných smrtelníků).
Sytě zelená se vzácnými žlutými skvrnkami - nejlepší popis vůně se odráží již v jejím flakonu.
Kyselá, svěží, mechová vůně lesní vlhkosti, lehce houbová, snad i lehce plesnivá.
Citrusy jsou samozřejmě cítit, ale na mé vnímání to není slunečné veselé ovoce, je tu něco jiného... něco temného, magického, svůdného a znepokojivého zároveň.
Pyramida pravděpodobně není úplná.
Ideální parfém pro pohanské rituály, kolové tance na Ivana Kupalu.
Těžko v kanceláři).

Aga931211/08/22 13:15
Začátek je velmi svěží a lákavý, jako byste spadli do košíku s exotickým ovocem. Později se vůně otevírá, vpouští vás hlouběji, trochu sladne, ale stále zůstává lehká, ovocná, krásná! Toto rozvíjení je překvapivé, odhaluje se tak krásná kompozice, že bych se o tuto krásu ráda podělila se svým okolím, ale bohužel mnoho lidí říká, že když ji mám na sobě, nic necítí. Projekce je velmi slabá, až zanedbatelná, a to je u tak krásné vůně smutné.
Olga parfmaniac10/18/22 08:33
Poznámky nejsou moje věc! Vůbec ne! Ale jak je ta smaragdová krása ošidná 😉 😉
Nesnáším bergamot, pepř a jasmín v horní části - to je prostě směs odpuzující chřestýše pro můj nos... prý. Ale tady to neslyším a to je prostě fajn! 😁
Co ale slyším, je šťavnatý červený pomeranč s mandarinkou a špetkou kardamonu, pak je tu krásně aromatické pačuli a šedá ambra zní elegantně.
Velmi zábavná vůně, doporučuji vyzkoušet 👍🏻
Krystal08/06/22 10:53
Úžasně lehká, svěží, ovocná a kořeněná vůně, pro mě lehce zelená a spíše suchá. Veškerou hloubku a prostornost jí však dodává krásná ambra a lehké pižmo. Otevírá se jemnými citrusy, jsou jen svěží a ne příliš sladké, s trochou citrusové hořkosti. Pak plynule nastupuje jasmín a kardamon, které kompozici zjemňují, zatímco růžový pepř a zázvor ji zajímavým způsobem zostřují, vůně je lehce šumivá. A pak je tu senzační základ z chladivého jantaru a lehkého pižma, který všemu dodává prostornost a hloubku.
Výjimečná vůně, velmi elegantní svěžest. Výdrž poměrně dobrá, ale málo vystoupavá. Jsou tak svěží a blízké kůži.
Trudon
Le Labo
Another 13
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem