Ellen MolnerHodnocení parfému 3.87 z 5 s 2,456 hlasy
Florence podle Tocca je Floral Green vůně pro ženy. Florence byl/a uveden/a v roce 2006. "Nosem" za touto vůní je Ellen Molner. Vrchní tóny jsou Hruška, Jablko, Bergamot a Grapefruitový list; střední tóny jsouGardénie, Tuberóza, Jasmín, Fialkový list a Kosatec ; základní tóny jsou Pižmo a Bílé dřevo.
jemly
dala jsem ji babičce, pár let předtím, než zemřela. zjistila jsem, že má ráda gardénii (ne proto, že je to "babiččina vůně"). zašeptala mi do ucha: "tohle miluju víc než svůj Chanel n.5". zašeptala, protože N.5. byl parfém, kterým ji vždycky obdarovávaly její dcery, a teď si říkám, jestli se jí vůbec někdy líbil chanel, který jsme všichni považovali za její podpis. florence sice není můj typ vůně, ale malý flakonek mám vedle postele, aby mi vždycky připomínal naše malé tajemství.
Pokud máte rádi zejména gardénii a samozřejmě také tuberózu, něco krásného, nekomplikovaného a nenáročného, florence může být vaše dívka.
Mbrock
Myslím, že negativní recenze založená na tom, že někdo neví, jak gardénie voní, nakonec se mu nelíbí a obviňuje parfém, je nesmyslná a nepomáhá.
Je to dominantní gardénie podpořená trochou tuberózy & hrušky(svěží, ne sladké). Neudělali to, co jiné parfémy, zdá se, že když se smíchá, je to obvykle 50/50 s tuberózou. Tady udělali dobré rozhodnutí, že nechali gardénii dominovat. Všechno ostatní se krásně mísí a zvýrazňuje gardénii. Je to krásná vůně. Vyzkoušela jsem jich hodně EL Tuberose Gardenia, jejich novou Beautiful Belle, Kim Kardashians, Pacifica Tahitian Gardenia atd. A žádná z nich nedokázala gardénii tak dobře vystihnout jako Tocca. Je to pro mě láska, protože její výdrž je velmi dobrá. Po 12 hodinách & jsem ji stále cítila s perfektní střední siláží. Je to prostě velmi dobře udělaný parfém.
Skayalily
Tohle je moje "pravá gardéniová" vůně, což je legrační, protože kolegyně jí říká můj zimolezový parfém. Chemie pokožky je věc, ale naše nosy také zpracovávají vůně různě. Tato vůně je opojná, ale ne hutná. Nádherný obláček, který mě zahalí. Není nijak zvlášť indolická, ale nemám pocit, že by mi chyběla. Sladkost je příjemně vyhlazena dřevy a neulpívá (Což je místo, kde u mě Michael Kors zaostává). A celou vůní prostupuje orosená vlhkost. Připadám si, jako bych seděla na orosené vlhké trávě pod divoce kvetoucí přerostlou gardénií. Tato vůně má na mě středně hlasitou siláž, asi nejhlasitější z celé řady Tocca. A přesto, stejně jako její sestry z Toccy, vydrží jen asi 5 hodin.

olivia
Na stránku tohoto parfému jsem šla s úmyslem popsat ho třemi slovy - hlasitá, přímočará, ostrá vůně gardénie/tuberózy a zeleně. Pozdě, všechno už bylo řečeno :) Ale z nějakého důvodu jsou to právě tyto tóny v parfémech, které jsou pro mě nejsvůdnější a nejlépe ulpívající.
V mikronámaze nebo nastříkané na dálku mě nedusí, ale spíš povzbuzují.
MoiOlga
Chuť je "žhavě" zelená. Ano, šťáva ze zelených listů smíchaná s gardénií - slyším to velmi dobře! Tuberóza tam je, ale velmi "zelená". Neslyším jasmín, kosatec, jablka, hrušky, fialky. Vůně je velmi bohatá, hlasitá a přímočará. Kdo má rád takové vůně - možná není špatná.
Jaro... možná. Ale: jemná, pudrová, vzdušná - to není o něm něco vůbec..... Jen mě dusila svou strohostí a jadrnou zelení.
hiver
A proč na místě, že taková pyramida je vadný?(v ruském internetu, nicméně, příliš).
Na oficiálních stránkách se to píše:
Vrchní tóny: italský bergamot, grapefruitové listy, zelená hruška, jablko.
Střední tóny: Gardénie ze slonoviny, drcené okvětní lístky fialky, jasmín, tuberóza, modrý kosatec.
Spodní tóny: blond dřevo, bílé pižmo
První dojem z vůně byl následující: vzdušná, jednoduchá a svobodná zeleno-květinová kytice naplněná ovzduším italské Dolce Vita.
Později se vůně rozvine do výraznějšího bílo-květinového (ale nikoliv mazlavého) buketu. Gardénie a tuberóza jsou více než zřetelné. Co je sakra iris????