Princess Vera Wang pro ženy

Princess Vera Wang pro ženy

čokoláda
svěží
tropický

Princess podle Vera Wang je Orientální Floral vůně pro ženy. Princess byl/a uveden/a v roce 2006. Princess byl/a vytvořen/a Ilias Ermenidis a Harry Fremont. Vrchní tóny jsou Leknín, Meruňka, Jablko a Mandarinka; střední tóny jsouHořká čokoláda, Guava, Květ tiare a Tuberóza ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra) a Dřevité tóny.

Leknín

Květ tiare
Tuberóza

Dřevité tóny

АленкаБанни

Krásná vůně z krásných dvou tisíc let, kdy luxus byl žádoucí a ještě ne průměrný. Sladká a dřevitá, neuvěřitelně vytrvalá a mazlivá, vůně mládí a jara, kdy srdce čeká na zázrak a na křídlech letíte, bezstarostní. V takové a v 50+ se cítíte mladě, koupila jsem si ji a užívám si, jaké štěstí jsem našla.

Taurien

Princess od Very Wang mám ráda jako přechodnou vůni pro dny, kdy jsem přesycená z vyzkoušení tolika silných, přítomných vůní. V tomto smyslu mi připadá uvolňující.

Je to nenáročná vůně, s intimní vůní na mě působí a vydrží mi na kůži asi 5 hodin. Má dětskou, dětskou vůni v pozadí, kterou nedokážu definovat jinak než jako "kolínskou vonící".

Voní květinově a čokoládově, jemně, spíš svěže než sladce, ale s oběma nuancemi.

Flakon je i přes svůj dětský charakter okouzlující.

Vůně 7/10
Trvanlivost 6/10
Hvězdná 5/10
Kvalita/cena 6/10
Všestrannost 8/10
Balení 8/10
Koupil bych si znovu? Pravděpodobně ne

Annemarie

Moje druhá recenze filmu Princezna.

Je mi 50 let a líbí se mi. Po letech, kdy jsem ji ignorovala, jsem k ní přičichla na dovolené v plážovém městečku, když jsem byla uvolněná a měla jsem spoustu času. Zdálo se mi, že voní skvěle, ale nedůvěřovala jsem své reakci - tahle věc je přece pro čtrnáctileté takzvané "princezny", ne? Uf! Feministické hacky se zvedají! Ale o pár týdnů později jsem doma podlehla, koupila si lahvičku a nosila ji po zbytek léta. Vanilku, čokoládu a ovoce vystřídá dokonale vyvážený svěží, téměř slaný akord.

V mé sbírce, které dominují klasické Chanely, Guerlainy a Diory, je Princess mým zaslouženým svátkem dobrého vkusu. Je to doba, kdy si dopřávám ospalá rána, bavlněné šortky a světlé košile, romantické romány, rybu s hranolky na pláži, sledování televize a zmrzlinu.

caescada

Koupil jsem si malou nabídku v obchodě a 100 ml mě stálo dvacet a něco eur. Pravda je, že všechno, co jsem viděla, že lidé říkají, není to, co to ve mně obecně vyvolává. Není to parfém pro holky, ani nevoní po alkoholu, a upřímně, čokoládu moc neocením, ale oceňuji ovocně-květinové tóny, které jí dodávají docela styl. Pár minut po nanesení, kdy voněl velmi silně po cukrovinkách a guavě, se objevila intenzivní vůně tiaré. Voní jako plážová dívka s jistou sofistikovaností a mladistvým nádechem, i když má tendenci být téměř vulgární vůní, ale není to tak. Dokonalý a velmi ženský parfém jako stvořený pro každodenní nošení nebo na večer. 8/10

Miffy8900

Právě jsem ho koupil za výhodnou cenu. Měl jsem ho a nosil jsem ho pořád jako teenager na střední škole, před více než 10 lety. Tehdy jsem ji milovala a připadala jsem si v ní opravdu dospěle, nóbl a nóbl a jako opravdová módní nadšenkyně ve srovnání s ostatními dívkami mého věku, které nosily Britney Spears. Teenageři jsou hrozní :)

Když jsem ji včera dostala, nevoněla jsem k ní a nenosila ji snad deset let, takže jsem byla hrozně zvědavá, jak na mně bude vonět. Odhadovala jsem, že mi bude připadat dětská a příliš sladká, protože můj vkus v podstatě na všechno - včetně parfémů - se za posledních deset let hodně změnil. Ale ne - byla to opět okamžitá láska. Jako dávno ztracený přítel nebo milenec, který se po letech konečně znovu objeví, ale spojení je okamžitě zase na háku.

Také mi romanticky připomíná mládí v srdci - nosila jsem ji, když jsem potkala svého prvního opravdového přítele, ze kterého se později vyklubal můj milovaný manžel.

Flakon už není tak nóbl a přepychový, ale stále je roztomilý a zábavný.

Nikdy jsem z ní neměla vanilku, na mně byla - a je - hlavně guava v čokoládě, s nějakými podkladovými bílými květy, zatímco tuberóza vyniká obzvlášť.

Skvělá projekce, vydrží věky, sladká, příjemná, ženská. Klasika, kterou budu mít asi vždycky ráda.

LunaVioletteLoveheart

Princess byl první parfém, který jsem si přidala na seznam přání, když jsem se rozhodla založit svou sbírku. Byla jsem blažená a zároveň nervózní, protože jsem si koupila 50ml prezentaci, aniž bych si k ní předtím přičichla.

Po prvním stříknutí jsem ji málem začala nenávidět. Vyšla z něj zvláštní vůně, kterou jsem identifikovala jako jablečný ocet, ale po 3 vteřinách se proměnila v něco velmi příjemného. Cítila jsem každou z vrchních tónů, ale meruňka zůstala.
Tak sladká a příjemná, nenápadná, lahodná, s tou dokonalou rovnováhou v ostatních tónech, díky které nebyla hrubá.
Po chvíli se mi na kůži usadila nádherná vůně čokolády a vanilky v dokonalé harmonii.

Mám tendenci vyhledávat parfémy, jejichž stopa je výrazná (ne příliš silná, ale znatelná). To ale není případ Princess. Princess je poměrně nenápadná a útulná. Má umírněnou vůni, která nakonec působí velmi hluboko na kůži. I přes tento detail se mi nelíbila. Její výdrž je na mně úžasná. Včera jsem ji použila v 15 hodin a dnes v poledne její vůně zmizela - na mé pleti byla 21 hodin!

Princezna je majestátní. Podle mého názoru není dostatečně doceněna. Všechno na ní je pro mě vznešené, od flakonku až po vůni. Jejím rozkošným detailem je, že základna uzávěru a samotný uzávěr jsou kroužky. Není to nádhera?
Hodná princezny.

Cítím se tak výjimečně, když ji nosím ♡
Je to jeden z těch parfémů, které doporučuji nosit, když jdete za někým výjimečným. Rozplynout se v objetí s touto vůní je požehnání.

Princess dostojí svému jménu. Je příliš sladěná ve všech směrech.
Rozhodně si ji plánuji koupit, jakmile dojde ♤♡.
Navíc dodávám, že cena je docela přijatelná.

Vůně: 10/10
Stopa: 6/10
Výdrž: 10/10

trm2008

Toto je moje první recenze. Tento parfém miluji. Je sladká, lehká a nevinná. Když byly mé vnučce 4 roky, chodily jsme spolu každý týden na večeři. Pak jsme chodily do místního obchodního domu a testovaly všechny parfémy. Dělaly jsme to asi tři roky, dokud jsem neonemocněla a nemohla to dál dělat. Vždycky ji to táhlo k Princess. Byl to ten, který si vždycky chtěla nastříkat na zápěstí poté, co si přivoněla k mnoha jiným. Loni jí bylo deset let a cena tohoto krásného parfému klesla. Byla tak nadšená, že k narozeninám dostala svůj první opravdový parfém. Nosí ho do kostela a při dalších "zvláštních příležitostech". Vzpomínky, které tento parfém vyvolává, mi vhánějí slzy do očí. Sama bych tento parfém nosila. Pro mě je to nestárnoucí, nevtíravá a čistá vůně. Proto jsem neměla žádné výčitky svědomí, když jsem ji dala "tweenovi". Není to dusný, těžký parfém s obrovskou siláží. Děkuji, že jste "stařičkou" babičku pobavili. A mimochodem, miluju tyhle stránky.

julija.kazaka

Měl jsem ho přesně před 4 lety. Zrovna když jsme s mým budoucím manželem jeli poprvé na společnou dovolenou).
Dnes jsou to 2 roky od svatby a přesně ve stejný den jako před 4 lety jedeme na dovolenou. Zde jsem se rozhodla tuto vůni připomenout. Objednala jsem si ji přes internetový obchod.
Nějak jsem si poprvé nevšimla, že se dá z flakonku vyjmout prstýnek a nosit ho - moc krásný).
Sundala jsem fólii z krabičky a ucítila jsem... černý pepř! Trochu jsem znejistěla - je to ta princezna? Nastříkala jsem si ho na zápěstí, na vlasy. Ano, je stejná - opravdu zahalující, okouzlující sladkost čokoládového oparu s vanilkou. A ten pepř je pravděpodobně ambra. Díky ní není tato vůně příliš dívčí! Proto se v ní ve svých téměř třiceti cítím organicky - tak něžně, koketně a draze zároveň.
Nic se nezměnilo, můj názor je stejný - nádherná! I když se zdá, že by měla být "popově-adolescentní" - to se jen zdá! Tentokrát jsem si koupila rovnou 100 ml) Abych měla dost na dvě dovolené.

Renata77

Bylo velmi těžké tento parfém získat, hodně jsem se za ním honila a myslela jsem si, že to bude perfektní gurmánský parfém, protože kombinuje čokoládu s vanilkou, což miluji! A když mi Princess dorazila, tyto tóny jsem v ní necítila a byla jsem zklamaná. Teď, když už jsem klidnější, se mi líbí a abych pravdu řekla, líbí se mi moc. Je to sladká květinová vůně, jako by květiny měly sladkou vůni. Mladá, výrazná, lahodná a jemná květinová. Skutečný princeznovský parfém...

cris nobre

To je ale krásný gurmán! Moc se mi líbí! Sladkostí jsem měla plné zuby, ale tahle si mě získala.
Opravdu voní jako princezna, děvčata. Voní po růžových pokojích, růžových snech, růžové duši (dobře, nebo po šeříku, ale víme, že holky v nás tyhle jemné barvy milují).
Líbila se mi kombinace čokolády s guavou, vanilkou a zeleným jablkem. Celou dobu je cítit svěžest vitória regia, což je upřímně jediná květina, kterou cítím.
Ani citrusy nebo meruňky jsem necítila.
Pravda je, že mi opravdu chutnala, přišla mi docela originální. Velmi pěkná. Ale na pleti bohužel nevydrží. to je ta špatná věc. není to moc příjemné.

TheCrow

Opravdu voní po čokoládě. Hořká, přírodní (!) čokoláda, což je překvapivé. Trochu kýčovitá lahvička, trochu honosný název a tak zajímavá, neobvyklá chuť. Žádná cukrovinka nebo tak něco... Zdá se, že je to čokoláda, vanilka a všelijaké dobroty, ale zároveň je v ní cítit hořkost, pepřovost a trochu lehkosti (vždycky se otevírá různě). Princess není vůně do klubů, na večírky, okázalost, hlučnost a touhu předvádět se. Je vhodná pro každodenní nošení, velmi ležérní, stylová a zároveň jednoduchá. Může se stát základním parfémem pro všechna roční období pro dívku se zálibou ve sladkostech.

Renata Demartini

Vzpomínám si, jak mě překvapilo, když jsem k tomuto parfému přivoněla poprvé. Čekala jsem něco velmi sladkého a vlezlého (taková ta ohromující sladkost parfémů celebrit, ze které bolí zuby), ale Princess je jemná a něžná, květinová gurmánka. Čokoládová sladkost, do které máte chuť strčit prst a olíznout ji.
Pokud hledáte jemnou ovocnou/květinovou gurmánku jako závan Princess, nebudete zklamaní. Guava a čokoláda jsou na mé kůži nejzřetelnější tóny. Dobře se mísí s květinovými tóny, a proto zabraňují tomu, aby se jednalo o "jedlý" parfém.
Šeříková barva se k této jemné vůni velmi hodí. Noste ji s lehkou rukou, protože dlouho vydrží a vydechuje. Princezna nesmí ztratit svou jemnost!
Při jejím nošení se cítím jako součást pohádky a zdá se, že vše má šťastný konec.