Snowy Owl podle Zoologist Perfumes je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. Snowy Owl byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Dawn Spencer Hurwitz. Vrchní tóny jsou Calone, Kokos, Máta a Konvalinka; střední tóny jsouSněženky, Kosatec, Maté, Galbanum, Olibanum a Bílá růže ; základní tóny jsou Pižmo, Vanilka, Dubový mech, Ambrette (přírodní pižmo), Syntetická cibetka, Cedr a Fazole tonka.

SofiaTeddy
Vůně, dosud žárlivě střežené pod samolibou půdou, se vynořují nesměle, tlumeně jako ve snu. Je to přesně ten okamžik, kdy terapeutický klid podzimu ustupuje ostré kráse zimy. "Snowy Owl" je atmosférický parfém, malé soukromé útočiště přehlížené nesmírnou přírodou. Chapeau!

Wendigo
Jaký příběh nám značky prodávají...
Takže tato vůně voní jako sníh a tundra, voní jako zima a navozuje pocit něčeho ledového...
A roh. Přesně tak.
Podívejme se, kdo je dobrovolník, který vlastní obojí a odváží se stříkat AQVA MARINE od BVLGARI na jedné straně a tuto na druhé. První, co vás přivítá, je onen tón kalonu, spojený s kokosem a úzce propojený s něčím květinovým, v případě BVLGARI je to Petit Grain a v tomto případě slavný Zimní zvon, ale účinek je velmi podobný. Dovedete si představit mé překvapení, když jsem po nastříkání Sněžné sovy naslepo poznala, jak vypadá.
Jsem ochotná se vsadit o peníze, že žádný nos je není schopen rozlišit naslepo při testu na tři pokusy.
Takže něco, co mi chtějí prodat jako parfém evokující sníh a zimu, je ve skutečnosti nakonec téměř totožné s jiným, ve kterém se mi snaží sdělit, že voní úplně plážově. Jak moc si s námi hrají? Do jaké míry si kupujeme parfém kvůli vůni, a ne kvůli celému balení a příběhu, který se za ním skrývá?
Tady to nechávám.
PS: A to jsem si ji chtěla zamilovat, protože Sova je moje oblíbené zvíře!!!!. To je ale zklamání.

Kviky
Yashiko, potřes si rukou. Mimo jiné jsem cítil sovy, dokonce i polární sovu. A souhlasím, že v parfému nejsou sovy, ale jen obraz časného jara ve středním pásmu, kdy začíná tát sníh, všechno je mokré a objevuje se země. A obrázek mi připomněl pohádku o dvanácti měsíčkách, kdy se v únoru v dubnu rozmrzlé sněženky aranžovaly na sněženky. Nevoní mi samotné sněženky, ale doba, kdy se poprvé objeví.

ZenNatsume
Snowy Owl je můj první parfém od kontroverzního kanadského domu Zoologyst, jehož cílem je obnovit "životní prostředí" některých živočišných druhů. Tentokrát si parfémářka Dawn Spencer Hurwitz vybrala Snowy Owl, takže jakmile jsem uviděla krásný flakon s obrázkem a přečetla si poznámky, koupila jsem si ho naslepo.
Je to nádherný parfém, doslova voní po sněhu, hlavně po vločkách, jak padají na mokrou trávu, a země je studená a vlhká, mátový tón oživuje ten pocit svěžesti a chladu, sněženka a konvalinka ji dělají zelenou a nakonec kokos, vanilka, pižmo, kosatec a růže ji dělají komplexní. Těchto posledních pět tónů je pro mě těžké identifikovat, ale můj nos říká, že tam jsou a dělají parfém romantickým a nostalgickým.
Mám pocit, že se hodí na zimu a podzim, i když musím přiznat, že jsem ho použila na jaře a nastydla jsem. Je naprosto unisexová, pro případy, kdy si chci připomenout pocit, že jsem na sněhu.
Nedoporučuji ji kupovat naslepo, protože je to velmi zvláštní vůně, která se hodně mění na pokožce člověka, který ji používá. V mém případě se celkem povedla, středně silná stopa, výdrž kolem 8 hodin.

Yashika
Sohmet:
"Kdo z vás čichal k sově?"
Promiňte, já ano. A sovu, a sovu pálenou, a sovu. Většinou ty středněpásé. Vůně sovy je velmi zvláštní, nedá se s ničím srovnat, kromě jisté s ostatními ptáky společné suché prašnosti peří, jinak - to se nedá popsat. Říká se, že vůně sovy tak znecitlivuje receptory, že je výborné čichat k ní vodku (nemám zkušenost). Ve vůni takový zápach rozhodně není. A o tom ta vůně není.

PiccoloAlbero
Jak je příjemné, že nejsem první, kdo tento malý zázrak recenzuje, a vidím, že píše o stejných věcech, o kterých bych rád psal i já. Je to diamantový prach. Sněhový nádech v úvodu je velmi dobře provedený a vnímatelný; spolu s mátou dává tušit chlad. Není to parfém, který by se nosil pro potěšení ostatních, je spíše pro potěšení nositele, i když se kvůli tomu snadno nelíbí. Ve středních tónech vytvářejí zemité, zelené akordy, jako mokrá země, roztátý sníh v tundře. Sníh a poryvy studeného větru budou vždy cítit po celou dobu jejího trvání, dlouho, ale nenápadně se promítají... Koneckonců sněžná sova je dravec, který loví obratně a v absolutním tichu. Uslyšíte ji jen tehdy, když se ocitnete v její blízkosti, protože podřimuje ve svém úkrytu ukrytém v ledovém porostu. Romantické. Umělecký. Živý a živý. Při jeho nošení cítím, že dokonale sedí mé duši a dává mi pocit nepřemožitelnosti, klidu, ochrany. Nelze ji hodnotit. Je pro ty, které její nošení dojme.

Danielle_Gris
První Zoologist jsem se snažil. Sněžná sova je čistým obrazem stodoly se senem nebo slámou, kde žijí ptáci (cítíte pouze ptáka a jeho peří, nikoli jeho výkaly). Atmosféra, kterou ztvárňuje, je chladná a vlhká, jako tající led.
Asi po dvaceti až třiceti minutách už ptáka tolik necítíte a zůstane vám čerstvý vzduch a drobné bílé květy s trochou špinavého sněhu. Myslím, že je to použitelné, i když si myslím, že by to vypadalo lépe v zimě nebo za deštivých dnů, aby to nebylo v rozporu s krajinou. Podle mého nosu je to ženský unisex.
Doba trvání 6-8 hodin, mírná až střední projekce.
Edit: Potvrzuji, při teplotách nad 22°C více vynikne ptačí vůně a vypadá trochu divně a špinavě, nemá to nic společného se svěžestí, která z ní v chladu vystupuje.

Sohmet
Moje sova přišla za mnou!
Moje kočky se do Sovy zbláznily! Samozřejmě v dobrém slova smyslu. Ale popořadě.
Nejdřív tu byl vzorek Sněžné sovy. Rozhodnutí koupit lahvičku přišlo okamžitě. Vysvětlím proč. Protože:
Je to přírodní vůně, která se nepodobá ničemu jinému. Není vůbec parfémovaná. Pro můj nos to vůbec není parfém!
Je to naprostý obrazový hit. A není to vůně s vůní růže, která se jmenuje "Rose". Kolik z vás už někdy cítilo vůni sovy? To si pište, že ano. Ale tady nebudu ani originální - pták, a to je všechno! Navíc atmosféra kolem ptáka.
Trvalá vůně. To je samostatná píseň. Vůně sama o sobě NENÍ křiklavá, NENÍ jasná, NENÍ křečovitá, NENÍ, NENÍ, NENÍ, NENÍ - vzhledem k tomu, co se obvykle říká o parfumerii. Ale včera v sedm večer jsem si ji nanesla na předloktí, strávila s ní noc a pořád ji cítím. Ano, klidně, ano, základ, ale je se mnou. A je to zatraceně příjemné!
Nebudu teď malovat krásné obrázky, to udělal parfumér, designér a lidé z marketingu. Přidám jen pár doteků k portrétu - jak voní. Zmrzlé bláto, kurník a trocha zeleně. Všechno ostatní - sněženky, sníh, chmýří, bla, bla, bla - se vám zrodí v hlavě, protože váš nos vede správným směrem obrázek na obalu. Jak poznám vůni kurníku? No, jsem na světě už dlouho. Ten zápach mi nepřipadá hrozný ani nepříjemný. Prostě to tak je. Neříkám, že vůni tvoří jen tři tóny - tóny kurníku, tóny špíny a tóny zmrzlé zeleně. Vůbec ne! Je to jemné, mnohotvárné dílo.
Je v ní cítit peří? Určitě ano. Jako dítě jsem byla posedlá ptáky, tahala jsem do domu všechno peří nalezené na ulici, všechny polomrtvé holuby, na vesnici jsem se třela s husami a kohouty a chodila jsem na kachny na rybníku jako na brigádu. Ale žádné sovy jsem ve své praxi neměl. Před dvěma lety žila nedaleko našeho domu soví rodinka. Krásní velcí ptáci, ale hlavní dojem z nich - noční houkání sov, jako když někdo tahá kočku za ocas.
Abych to shrnul. Úžasné, prostě úžasné! Tuhle vůni bych si koupila i bez úmyslu ji nosit, ale budu ji nosit! A ať se kočky dívají podezřívavě, ať po mně dělají velké oči přilétající holubi, ale vůně této atmosféry, přírody na začátku jara by rozhodně měla být v mé sbírce. Miluji ji.

Blackbird77
Toto je první parfém Zoologist, který jsem vyzkoušela a který mě nejvíce inspiroval.
Nastříkám ho a jsem ohromena: v úvodu se objeví svěží/zelený/směsový akord s nádechem tepla v pozadí. Vysychání situaci obrací a usazuje se na teplém/směsném akordu s nádechem chladu v dálce.
Nenacházím přesná slova, kterými bych to popsal, kromě toho, že jsou cítit všechny pyramidové tóny, pro téměř mystický, hluboký a tajemný výsledek, který znovu vytváří silný čichový/symbolický portrét tohoto podivuhodného zvířete a prostředí, ve kterém žije.
Parfém, který mě dojal až k slzám a který ve mně pokaždé, když ho vnímám, něco hluboko vzbudí.
Není třeba dodávat, že se nepodobá ničemu, co jsem kdy cítila.
Naprostý zázrak.
A to jsme teprve u první vůně Zoologist. 😆❤️
Výdrž a projekce dobrá (ne extrémní)

kateapple
Zapomeňte na seznam poznámek. Nikdy předtím jsi nic takového necítil. Je chladivá, svěží, krémová a éterická, ale především opravdu evokuje sněžnou sovu. Žádný tón není příliš silný. Nic není na svém místě. Je to trochu kouzelné v tom, jak je to jedinečné a vzrušující.
Myslím, že už všichni víme, že vůně Zoologist se nemají kupovat naslepo. Nikdy nejsou úplně takové, jaké je očekáváme. Přesto vás musím poprosit, abyste ji vyzkoušeli, pokud o ní uvažujete - i kdyby se vám nakonec nelíbila, myslím, že ji oceníte bez ohledu na to. Je to zima, je to let, je to vzduch a sníh a tichý dravec. Jak mistrovská vůně!

Ouch!
Sněžná sova je někde mezi zemí a nebem. Otevírá se rychlým výbuchem aromatického/mentolového nádechu, po kterém rychle následuje hladká travnatá zeleň. Přítomny jsou také tóny vodní okurky. Kokos je patrný, ale není výrazný a dodává parfému nadýchanou texturu na pozadí. Viděla jsem mezi zemí a nebem, protože tato vůně působí velmi naturalisticky, téměř jako jemná půda a čerstvá tráva pokrytá sněhem. Konvalinka je zde nejvýraznější květinou, ale je utlumena voskově zelenými tóny. Je průzračná a připomíná mi okvětní lístky v louži. Je to klidná vůně, na rozdíl od některých známějších zoologických, které se promítají jako monstra! Osobně z ní mám výdrž kolem 4-5 hodin a v suché fázi je to jemná, dřevitá květina, která sedí blízko kůže. Jemná vůně, která podle mě bude krásně fungovat v teplejším počasí. Je to přístupný Zoologist a dobrý začátek, pokud chcete značku prozkoumat. Jedna pro lidi, kteří se neradi urážejí!

17seyed
Měl jsem příležitost si k tomu přičichnout, když jsem se v září setkal s Victorem Wongem.
Přivoněla jsem si k většině vydaných (i nevydaných) vůní Zoologist a mohu s jistotou říci, že Snowy Owl je mým zdaleka nejoblíbenějším výtvorem z tohoto domu.
V úvodu je velmi "studená" a svěží bílá květina. Okamžitě na mě dýchne obrovský závan máty a kosatce, které zůstávají převládající od otevření až do srdce. Sněhové akordy odvedly svou práci skvěle, mohu zavřít oči a okamžitě si představit, že jsem tváří hluboko ve sněhové pokrývce. Máta nevoní jako zubní pasta a kosatec není cítit jako rtěnka. Je to první vůně, kterou jsem testovala od dob vintage Silver Mountain Water, která krásně evokuje chladnou, ledovou krajinu.
Bohužel jsem neměla možnost zkoumat tuto vůni dostatečně dlouho, abych se mohla vyjádřit k její výdrži a dalekému zasychání, ale jen na základě první hodiny je Snowy Owl snadno nejmasověji přitažlivou vůní, kterou Zoologist vydal. Osobní favorit.
P.S. Victor je ten nejsladší člověk. Opravdový profesionál a prostě skvělý člověk, se kterým se dobře povídá.