Moth Zoologist Perfumes pro ženy a muže

Moth Zoologist Perfumes pro ženy a muže

med
kouřový
oud

Moth podle Zoologist Perfumes je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. Moth byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Tomoo Inaba. Vrchní tóny jsou Hřebíček, Černý pepř, Šafrán, Kmín, Muškátový oříšek, Skořice a Citrón; střední tóny jsouOtočník, Mimóza, Kosatec, Růže, Jasmín a Konvalinka ; základní tóny jsou Med, Kouř, Agarové dřevo (oud), Pryskyřice, Pižmo, Guajakové dřevo, Cypriolový olej, Ambra, Pačuli a Vetiver.

Parfumér

Cypriolový olej
Ambra
Vetiver

SofiaTeddy

Moth je parfém připomínající vzácnou nádobku s mastkem zapomenutou v šuplíku plném make-upu, krajek a starých milostných dopisů. Temná, kouřová, temná až do morku kostí. Kdyby to byl film, byl by to nepochybně gotický snímek s Vincentem Pricem! MILUJU TO!
(Pravděpodobný kandidát na můj zimní podpis)

Memorias

Moje matka, co mohu říci, úžasné, ohromující a naprosto účelné.

Moth je jedinečný parfém, pro mnohé jednoznačně vzácný, zajímavý a poutavý, kompozice, která by snadno vstoupila do jakékoli jiné niche parfumerie a velmi ruku v ruce za ní je schopna odpudit každý nos, který není zvyklý nebo zaměřený na vůni propozičních a vintage inspirovaných parfémů.

Moth se otevírá skvostnou směsí rozmanitého koření, kde je nejvíce patrný hřebíček, kmín a skořice, které dodávají parfému v jeho úvodu pudrovou charakteristiku, charakteristiku něčeho, co bylo dlouho uloženo a ceněno uvnitř krabice nebo botníku a bylo otevřeno, aby dalo vzpomenout na dny minulé.

Výrazný medový tón v kombinaci s léčivým oudem, který jsem osobně v jiných parfémech necítila, a zvláštní kouřový tón, který je poměrně vytrvalý.

Přestože zpočátku působí na některé nosy poněkud zastrašujícím dojmem, s vysycháním parfému začíná vstupovat na území již poněkud prozkoumané v jiných parfémech, zejména v odvětví vintage nebo starších parfémů.

V parfému začíná být vnímán květinový aspekt mimózy, kosatce a růže, nicméně vítězem, který zde podle mě dává tělo celému životu parfému, je heliotrop, heliotrop, který voní parfumerií 70. let, jedním z těch parfémů ve stylu Chanel No. 5 (ale Moth je ve vlastním stylu), které dost možná nosila moje babička v mládí.

Tento květinový aspekt zůstává krásně integrován s oudem a pryskyřicemi a vytváří opět velmi vintage pudrově květinový motiv, ale s dřevitým, pryskyřičným, lehce kafrovým oudovým základem.

Vůně je elegantní, přepychová, tajemná a zastrašující, ale čím víc k ní čichám, tím víc ji miluji.

Zjevně inspirovaná můrami, chladným nočním prostředím u lesa, případně chaty, kde byla skříň a tam žily, při otevření skříně tento hmyz hledal únik, z oken do lesa, aby našel další místo k shromažďování.

Zcela unisexového použití, mírně více orientovaná na ženskou kompozici, Moth je tajemný elixír, který vybízí k přivonění, k šíření, jako by to bylo umělecké dílo s nekonečným množstvím nuancí a detailů.

Na mé kůži Moth snadno dosáhl dvanáctihodinové mezery, přičemž první čtyři hodiny byl entitou, která kráčela vedle mě a zanechávala svou stopu, když jsem šla po ulici. Její přítomnost je taková, že se lidé nevyhnutelně otáčejí, aby se na vás podívali, a předem vědí, že právě vy nesete tuto neviditelnou entitu.

Nemyslím si, že je dobrý nápad nosit ji při vysokých teplotách, v chladném podzimu a zimě, myslím, že právě tehdy má nejvíce nuancí.

V šatech, ve kterých jsem tento parfém nosila, zůstává květinový, pudrový a medový aspekt parfému stále velmi určitý a jsem si jistá, že i když oděv vyperu, bude stále vnímán.

Tento parfém mi nepřišel za přemrštěnou cenu na to, co nabízí, bezpochyby je to velmi schůdná volba pro ty, kteří hledají nevšední vůni, řekla bych také jedinečnou a věrnou svému stylu.

Tento parfém jsem si zamilovala nejen pro jeho provedení, ale i pro to, jak dokáže být jedinečný, kdyby parfumerie byla obrazem, tento by určitě šel do soukromé sbírky. Stojí za každý investovaný dolar, pokud hledáte jedinečný parfém do svého okolí.

Polylife2018

Moth je umělecké dílo, ne parfém, který se líbí každému. Připomíná mi (ne nutně voní) bílou kostní moučku, studený popel z kadidla, mrtvou kůži, bledou pleť starých lidí, mastek smíchaný s prachem, sušené brouky, sladkou plíseň v koutě a tichý prázdný starý dům ve tmě. Orlo od značky Mendittorosa, což je parfém inspirovaný básní s názvem "Edge" od Sylvie Plath. Myslím, že vůně Moth se k tématu této básně hodně hodí.

Edge
BY SYLVIA PLATH

Žena je dokonalá.
Její mrtvá

Tělo nosí úsměv úspěchu,
iluzi řecké nutnosti

plyne ve svitcích její tógy,
Její holá

nohy jako by říkaly:
Tak daleko jsme došli, je konec.

Každé mrtvé dítě svinuté, bílý had,
Jedno u každého malého

Džbán mléka, teď prázdný.
Složila se

do svého těla jako okvětní lístky
růže zavřené v zahradě

ztuhne a vůně vykrvácí
ze sladkých, hlubokých hrdel nočního květu.

Měsíc nemá proč být smutný,
a zírá z kapuce z kostí.

Na takové věci je zvyklá.
Její čerň praská a táhne.

matteo_fumagalli

Zápach vlhké půdy nebo vnitřek skříně, která byla po delší době otevřena (včetně kafrového zápachu).
Miluji ji a považuji ji, popravdě řečeno, za nositelnou a zároveň originální a odvážnou.
Líbí se mi, že je temná, vyprahlá a kouřová, ale zároveň sladká a luxusní (díky tónu medu, který jasně vnímám a který se pomalu vynořuje). Prostě nádhera.

ifthomaz

Tmavě květinová se spoustou prachu. Moth zprostředkovává toto temné klima, v němž převládá květinová vůně se spoustou prachu, nádechem medu a kosatce, který zanechává vůni zakulacenou na mém nose. Na kůži je velmi vytrvalá, dobře se promítá a je velmi mužná. Rozhodně je to můra shazující pyl, když v noci přelétá nad květinovým polem.

Цветок апельсина

Můj oblíbený směr je udo-med :)
Ale tady se autorka rozhodla všechny ohromit a namíchala spoustu not! Proto se to nedá nazvat jen udo-medová. Docela živočišná, obecně všechny vůně této značky mají hodně společného, hodně živočišnosti. Je to příjemná vůně. Vlněná můra uvízlá v misce medu.

Khrodino

Je to pravda. Můra chutná zatuchle, vlhce, trpce a kysele. A mně moc chutná.
Vůně je stejná jako u Slavíka, a zatímco ten byl lehkým a elegantním výtvorem, tady se setkáváte s něčím úplně jiným: mohutným, vyžadujícím pozornost.
Úvod je totiž velmi silný a štiplavý, připomíná mi jeskyni, v níž vlhkost získává minerální odér, zatímco květinové tóny dodávají detail a pižmo, šafrán a pepř tělo.
Úvod trvá dlouho a trvá dobrou půlhodinu, než se dostaneme k srdci, které dodává vůni poněkud temnější charakter. Objevují se akcenty kouře, ale ne podpalujícího, je to něco, co spíše připomíná kouř čerstvě uhašené voskové svíčky, zatímco pryskyřice si také najdou cestu dovnitř a dodají trochu balzamičnosti.
Dřeviny a med si chvíli počkají, ale nakonec se připojí k chóru tónů, aniž by je převzaly a aniž by zřetelně změnily charakter parfému, který si po celý zbytek svého velmi dlouhého trvání udržuje štiplavou, intenzivní, pryskyřičnou, kouřovou auru se základem mezi dřevitou a sladkou.
Ukázalo se, že jde o jednu z nejsložitějších a nejtemnějších Zoologistových vůní, i když podle mého názoru obtížně nositelnou. V tuto chvíli si však myslím, že přenosnost není pro tyto vůně tím správným měřítkem.

Lervin

Nádherná a gotická interpretace nočního motýla. Kouřové a léčivé vrchní tóny oudu, sušení sladké, pudrové květiny. O něco více ženská než mužská, ale rozhodně unisex. Osobně jedna z mých nejoblíbenějších od Zoologist.

Vůně: 10
Odolnost: 10
Design (láhev): 10
Celkové hodnocení: 9

Lady Dolce

Představte si, že jste můra žijící v nekonečném soumraku zavřeného a chátrajícího sídla. Strávíte svou osamělou existenci živením se starožitnými svatebními šaty a převalováním se ve vlhkém prachu, dokud se trochu nezblázníte. Jedné noci najdeš na okenní římse v podkroví hořící svíčku, kterou snad zapálil duch. Nikdy jsi neviděl nic tak krásného. Jak kroužíš kolem plamenů, blíž a blíž, srdce ti stoupá a křídla ti začínají zářit.

Tohle je Moth. Voní jako strašidelný dům, z něhož sálají potlačené emoce a zklamaná láska. Voní jako tango s ohnivou smrtí. Voní jako opuštěná slečna Havishamová, která se vznítí ve svých rozpadajících se svatebních šatech. Pokud milujete gotické romány, temně nádherná Moth je vůně pro vás. Moth je gotická dokonalost ve flakonu.

Ouch!

Tahle věc je úchvatně krásná (temným způsobem).

Moth vystřídala slavíka a nyní je na mém druhém místě, pokud jde o oblíbené vůně Zoologist. Tomoo Inaba je nějaký zaříkávač parfémů. VÍCE PROSÍM!

Kouzlo této vůně se opravdu stalo, když jsem ji celý den cítila na své nejlepší kamarádce, předtím jsem ji cítila jen na sobě a už jsem byla zamilovaná.

Moth voní jako temný romantický vír medu, kadidla, lehkého koření a soumračných květin. Je opravdu krásná a jemně gotická.

Hlavním tónem je med, jemný květinový med, ne mazlavý hustý přeplácaný med, dokonale umístěný med. V pozadí je lehké koření, ačkoli je uvedeno mnoho koření, není to superkořeněný parfém, jak by se ze seznamu tónů mohlo zdát. Květiny? Ohromující, výběr květin zde dokonale zapadá do směsi, heliotrop, růže....justly placed.

Přidejte k tomu jemné kouřové pozadí a máte naprosto úžasný parfém, je to jeden z mých nejoblíbenějších, které jsem letos cítila.

Jako vždy u Zoologist, nejsou pro každého, ale je třeba je ocenit.

Tento parfém si pohrává s jemnou delikátností s jemným zlověstným a strašidelným nádechem a je to jeden z těch, které ve mně vyvolávají "pocity", rozjitřené emoce... oči se obracejí... to všechno! Vím, že to zní šíleně!

Tomoo a Victorovi se s ní podařilo ztvárnit romantickou tragédii. Med, jemný kouř, kadidlo a koření.

Prostě... nádhera.

gdeev

Možná jsem ke značce Zoologist zaujatý, protože mě prostě zaujala svým pojetím a velmi jemným smyslem pro humor. Na poli parfumérských vtipů, které jsou na hranici urážlivosti, ale vždy s velmi vážnou snahou o inteligenci, Zoologist bezpochyby převzal vedení od značně profláknuté ELDO.
Je prostě ohromující, jak se jim daří zprostředkovat téměř kinestetický pocit z konkrétních zástupců zvířecího světa. Po aplikaci "Můry" jsem téměř hmatově cítil dotek tohoto velmi zvláštního načechraného těla můry!
A je tu i hniloba a plíseň (Netopýr, Panda 2017), která se již stala ochrannou známkou značky, ale jen to jsou opravdu zatuchlé vlněné věci v hrudníku. Ahoj, "babiččina truhličko" TM!
Přesto, co bylo řečeno, co ... Nevím, jak to říct, chytrý :). Nějak je všechno na svém místě. Temný kořeněný začátek, heliotropní tlumené srdce, a ano, nejspíš i oudový základ, i když to není oud, ale spíš oud-růžovo-šafrán, jak už bylo řečeno.
Vůně je rozhodně těžká, jako zaprášené závěsy v divadle, přesto dobře střižená.
A není to samozřejmě kamizola. Je to jakýsi pelerín nebo plášť.
Velmi "hmyzí" vůně, samozřejmě v tom smyslu, že hmyz je zcela samostatný svět s vlastní, zcela nepochopitelnou strukturou. Jsou to vlastně Vetřelci. A vůně to velmi dobře zprostředkovává.
Mimochodem, podobnost se "Slavíkem" cítím také! Ale co se týče konceptu, zařadila bych ji na stejnou poličku s "tangem" Masque Milano.

aurora_ru

Miluju Zoologa a Victora Wonga - tyhle úlety a smysl pro detail! Postupně poznávám všechny příchutě této značky a každá z nich je pro mě překvapením. Jen těžko se hledají slova, není je s čím srovnat.

Pro mě je MOTH především UD (a wannabe-oud = nagarMOTHa), teprve pak přichází na řadu med, koření a květiny. A rozhodně vidím podobnost s NIGHTINGALE od stejného autora Tomoo Inaby - obě vůně mají akord mistrně složený z oudově-šafránovo-růžových a pudrových tónů. Jenže Nightingale je křiklavě optimistický pudrově-pomádový chypre, zatímco tady je vše takové noční, tlumené, při svíčkách. Zatím, na základě prvních dojmů, mohu jen říci, že na léto, na bílé noci, je příliš kouřová a příliš zaprášená. Příliš temný noir. Takže se k ní vrátím až v zimě. Moth doporučuji dámám, které zbožňují Magie Noire Lancome, tady se na toto téma hraje více než epicky a moderně.

MENESTREL

NEJLEPŠÍ V DOMĚ!

Na začátku můra paralyzuje množství tónů ... Úvod je kořeněný - zní hlavně hřebíček a skořice. Později se do popředí dostávají květinové tóny, především heliotrop a kosatec. Dodávají pudrový tón, ale neohromí. Všimla jsem si kouřového tónu, patrného až po chvíli, který jí dodává tajemný charakter ... Celkově mi vůně připomíná starý opuštěný dům někde ve velkých centrech. Na nábytku je vrstva prachu, ze stropu visí pavučiny a lampa lehce bliká, když se k ní blíží můra a mává chlupatými křídly... Jsem ohromená.

assimdizobardo.blogspot.com.br