Hibiscus Palm Aerin pro ženy

kokosový ořech
laktonický
žlutá květinová
zelený

Hibiscus Palm podle Aerin je Floral vůně pro ženy. Hibiscus Palm byl/a uveden/a v roce 2017. Vrchní tóny jsou Ylang-Ylang, Ibišek, Palmový list, Lotus a Zázvor; střední tóny jsouPlumérie a Bílé květy ; základní tóny jsou Kokosové mléko, Vanilka a Pižmo.

Ylang-Ylang

Plumérie
Bílé květy

Kokosové mléko

violet666

Tento parfém mi bezostyšně připomíná Coco Vanille od Mancera.
Jsme v letním žánru coco-tiarè-ylang ylang-vanilla.
Plážová, ale bez opalovacího krému.
Velmi příjemná, když se nastříká na sarong, obvykle to dělám na pláži, abych měla vůni u sebe, aniž bych si ji nanesla na kůži.
Není to žánr, který by mě přiváděl do vytržení, je svěží, krémová a poměrně vytrvalá, ale když si vzpomenu na léto, dávám přednost vzdušnějším vůním, jako je Lust in paradise Riviera od ex Nihilo.
Každopádně je tato řada opravdu dobře udělaná a kompozice mají svou osobitost, jako například Vanilla Tangerine.
Vyzkoušejte je také, protože poměr kvality a ceny je opravdu pozoruhodný.

call.me_Mel

Hibiscus Palm se otevírá nádhernou krémovostí ylang ylang osvěženou zázvorem a velmi jemnou zelenou částí; tento jiskřivější pocit trvá velmi krátce, protože jeho srdce plné bílých květů a frangipani se téměř okamžitě odhalí v celé své bohatosti.
Tato tajemná směs bílých květin je zajímavá; tuberóza není deklarována, ale můj nos ji částečně rozpoznává.
Nejednou se mi stalo, že den po vapování Hibiscus Palm mi na vlasech zůstal velmi příjemný nádech zelené tuberózy ve stylu Do Son Diptyque.
Sladší základ je opravdu jemný: vanilka, kokos a pižmo mi připadají tlumené, ale myslím, že dohromady opravdu dodávají exotickou atmosféru, v níž jsou však skutečnými protagonisty květiny.
Ve vrstvě s vanilkou dosahuje ještě příjemnějších hodnot (testováno v kombinaci s Vanilla Vibes od Juliette Has a Gun, jak doporučuje Jus de Rose, slanou a květinovou vanilkou, dodává sladké pocity tropické dovolené, aniž by byla kdykoliv vlezlá).

Výdrž a siláž vynikající, je to vůně, která je pro mě osobně luxusní; růžový západ slunce na tropické pláži, popíjení koktejlu naboso na teplém písku, měkká lněná košile a náhrdelník z frangipani na krku.

EDIT: Nacházím tam podobnost s Terracotta od Guerlain.

xakaranda

Má super realistické tropické květiny a opravdu krásně voní. Ale... Nevím, co se mi s touto vůní a obecně s těmi, které mají hodně kokosu, děje, že mě po deseti minutách strašně bolí hlava.
Doporučuji pro ty, kteří mají rádi letní/tropické vůně, ale s nádechem elegance.
Já ji bohužel nosit nemůžu.

helenearne

Včera jsem to zkusila a nemůžu na to přestat myslet. Voní jako tropická, luxusní dovolená na Fidži nebo Mauriciu. Je lehká a jemná, přesto výrazná a luxusní.
Nejsem příznivcem krémových kokosových vůní - prostě mi nesedí a nakonec voním jako laciný koktejl, ale tahle má, jak už někdo uvedl, spíš zelený, čerstvý kokos, jako kokosová voda. Opravdu ji chci. A jestli někdy v budoucnu pojedu na luxusní dovolenou, určitě si ji pořídím!!!

Edit - Musela jsem si ho pořídit! Tohle bude moje vůně "jedu-na-dovolenou-někam-teplo-s-palmami", a protože za pár týdnů jedu do Marrákeše, tak jsem ji prostě musela mít!

fugettina

Koupila jsem si lichotivou recenzi od blogerky a objednala naslepo! A ouha, hrůza!!!!. Moje nemilované bílé květiny! Všechny si je spojuji s kokainem Boclet. Díkybohu se neukázaly být tak odporné jako Cocaine, takže jsem parfému dala druhou šanci. A aplikovala jsem ho na oud Initio a tam zněly a tam odhalily svou krásu! Ano, ano a ještě jednou ano pro milovníky dlouhotrvajících zelených a bílých květinových vůní!

aposteriori82

Pláž, kokos, sůl? Obvyklá ženská květinová vůně, bez vlastní tváře a charakteru. Navzdory přítomnosti zázvoru a lotosu ve svrchní části se lehkost a svěží vánek nekonaly, ylang celou kompozici stlačuje, dodává hutnost a tíhu. Samostatné tóny nelze vyčlenit, vůně je jako cihla, bílá květinová cihla. Příznivci těžkých cihel nebudou mít dostatek síly a tlaku, milovníci jemných květin budou příliš těžcí. Sedí monotónně, nemění se, chybí hra a vývoj děje, není zajímavé ji sledovat. Taková každodenní kancelářská varianta, kdy se vám nechce na parfém vůbec myslet.
P.s uplynulo 10 hodin, stejně monotónní, ale sedí jako přibitá, i když na mé horké kůži vše pálí 3-4 hodiny. A tady v základu je cítit určitá mužná chladnost a kolínská i trochu i přepudrovaná nadýchaným vanilkovým pižmem.

danygurl06

Vůně ibiškové palmy mi nevadí, ale něco mi brání koupit si celou lahvičku. Dnes jsem se postříkala a konečně jsem si uvědomila, že vůně připomíná nějaký tropický práškový čistič koberců. V minulosti jsem používala tolik čisticích prostředků pro domácnost s tropickou vůní, že si tu vzpomínku na vůni nemohu oddělit. Stejný pocit mám i z vůně Comptoir Sud Pacifique Aloha Tiare. Ta voní jako osvěžovač vzduchu/svíčka. Abych byla upřímná, osobně jsem tyto tropické vůně v přírodě nikdy necítila. Takže výrobky pro domácnost byly mým jediným kontaktem s touto skupinou vůní.

Ibišek palmový se z mé pokožky skutečně promítá a vydrží poměrně dlouho. Má blíž k Tom Ford Orchid Soleil než k Soleil Blanc. Dalo by se říct, že je ve stejném žánru jako Amouage Love Tuberose také. Připomíná mi Sand and Sable nebo dokonce Prell Shampoo. Možná kdyby byla vzdušná, vodová nebo mýdlová, líbila by se mi víc. Na mě je prostě příliš koncentrovaná.

Je velmi hustá a krémová. Připomíná mi Pina Coladu s nakyslými květy nahrazujícími ananas. Kokos, zázvor a frangipani/hibiscus opravdu vyniknou. Nedokážu si vybrat, které bílé květiny jsou použity.

DESJava

Tato vůně mě vrátila do vzpomínek na dětství, kdy jsem žila na Jávě v Indonésii.

Je to vůně javánského svatebního obřadu, který trvá dva dny. Podívejte se na youtube.

První den je sprchování budoucí nevěsty a ženicha vodou ze 7 zdrojů, které se skládají ze 7 různých květin (květiny Setaman). Každá z nich má pro obřad určitý význam.

1. Sedap malam = noční tuberóza /polianthes tuberosa (dosl. květina, která krásně voní v noci, protože kvete v noci a v noci ji cítíte nejsilněji, skutečně je to "královna noci").
2.Kenanga = Cananga/ylang ylang
3.Kantil = bílá champaka
4.Melati Gambir = Jasmin (Jasminum pubescens/officinale)
5.Melati = Jasmin Sambac
6.Mawar Merah = červená růže
7.Mawar Putih = bílá růže

Ve svatební den se účes nevěsty doplní lei z čerstvého jasmínu. Také ženich má na krku lei jasmínu.
Svatební pokoj (na líbánky) je vyzdoben velkým množstvím květin (tuberóza, jasmín a růže).

Nejen pár, ale celý dům/pokoj voní tak božsky!!! Spolu se svatebním kostýmem, hudbou gamelanu a samotnými svatebními rituály je celý obřad tak posvátný, mystický a magický.

Žiji v Nizozemsku a pokaždé, když jsem navštívila svou rodinu na Jávě, moje maminka mi dala do pokoje svazek tuberózy a na postel jasmín. Miluji vůni svého pokoje.

Momentálně mám na sobě vzorek/tester a pokaždé, když k němu přivoním, se mi strašně stýská po domově a chybí mi moje rodina.

Tuberóza na ní je tak čistá. Necítím jiné tóny než tuberózu, i když ve výše uvedeném seznamu tónů není uvedena. Jsem si stoprocentně jistá, že je to bílá květina.

Vůně :Obrovská tuberóza ( 9/10)
Dlouhá výdrž: Dlouhá výdrž (12 hodin+)
Celkově: 10/10

Toto je zatím nejlepší vůně tuberózy a na vrcholu mého seznamu vůní. Velmi dobrá práce Aerin Lauder!

Moc se mi líbí!!!!! ❤❤

Alabama

Právě ho nosím. Je to už 6 hodin, co jsem ji použila, a stále voní intenzivně, aniž by ztratila jiskru svých tónů. Letní květinová, tropická díky kokosu, která se ale skvěle hodí na jaro nebo do slunečných podzimních dnů.
Čistá květinová stopa, kterou je těžké nemít rád. Vynikající trvání, hodně jsem používala Terracottu od Guerlainu, je to ten typ vůní, ale její trvání je spíše mizivé, nicméně tento parfém od Aerin má vynikající fixaci.
Drahý parfém, rozmar, ale parfém stojí za to.
Mám ho týden a už se mě několikrát ptali, jaký parfém mám na sobě.

aqua__rius_beauty

Aeryn Lauder, respektive její parfuméři, se rozhodli splnit volání značek po míchání různých vůní. Když jsem si vůni poprvé poslechla z blotteru, okamžitě jsem si ji spojila se Soleil blanc od Toma Forda, tento vtípek mi nahrál kokosový tón, a když jsem ji vyzkoušela na ruce, panebože, je to tuberóza gardénie ze soukromé kolekce Estee Lauder - jasná, dominantní, drzá. Výsledek "ibišková ratolest" - to je tuberózová gardénie flanker od Estee Lauder - léto, slunce, moře a květiny!

Nusuk
Sama