Modest Deux podle Afnan je vůně pro ženy. Modest Deux byl/a uveden/a v roce 2019. Vrchní tóny jsou Maliny, Hořká čokoláda, Jahoda a Třešeň; střední tóny jsouVanilka a Koření ; základní tóny jsou Pačuli, Pižmo a Gardénie.
Přečtěte si o tomto parfému v jiných jazycích: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Русский, Polski, Português, Ελληνικά, 汉语, 日本語, Nederlands, Srpski, Română, العربية, Українська, Монгол, עברית.
Značka Afnan
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze

MrsAmber11/18/23 07:04
Vzala jsem si ho naslepo kvůli recenzím o podobnosti s mým oblíbeným La Nui Tresor. No, tento Afnan předčil Lancôme. Jsou si velmi podobné, ale Afnan chutná lépe, je více gurmánská, čokoládová. Lancome má lepší výdrž, Afnan má výdrž průměrnou. Mám obě, takže je míchám, Lancom používám na pleť a Afnan na oblečení a vlasy.
P.S. Bath&body works má tělové máslo do noci, které má také podobnou vůni a stojí korunu. Pokud po tomto másle použijete modest de deux nebo la nuit trésor, zpevní se 👍.
KiraInferno05/08/23 00:25
Tato vůně je v anglicky mluvícím světě horkým favoritem - nemohla jsem si ji nechat ujít. Jedno a totéž nadšené hodnocení.... Nečekala jsem, že se stanu na této vůni závislá a přidám se k armádě fanoušků. Nemůžu se jí nabažit už druhý týden.
Nejdůležitější je nechat ji vyniknout. Je lepší se jí pár týdnů vůbec nedotýkat. Ale... Nemohl jsem to vydržet.
Tato vůně je pro mě o malinách. Čerstvě natrhané maliny posypané hnědým cukrem. Který se pak promění v nádherný malinový koláč - pekařský tón, protkaný čokoládou, vanilkou a oříšky, je velmi slyšet.
Malinová kyselost s pačuli dokáže vyvolat závrať a opojení. A když se v základu začne objevovat nóta gardénie, můžete odletět. Květinové téma je zde velmi krásně rozehráno, zejména v kombinaci s malinami a gurmánkou, nádhera. Proto je nepravděpodobné, že by se taková vzpruha hodila do pracovního prostředí - bude obtížné soustředit se na úkoly).
Je to vůně sváteční, večerní, pačuli a tom, směr ve stylu Lancome, jak už tu bylo napsáno. Velmi ve stylu La nuit tresor a La vie est belle.
Univerzální v každém ročním období. Já osobně ji hodlám nosit v létě, v horku, píšou, že odhaluje více čokolády. Výdrž je zatím průměrná, ale na oblečení vydrží déle než den. Z pokožky jde rychle dolů. Stopa je také průměrná.
Cena je 30 eur a zní jako od Lancome.
Ксения:)01/11/23 08:21
Dnes jsem si vyzvedl vodu. Takže... Velmi podobná Shine Ajmal, velmi podobná, a ony jsou zase podobné La Nuit Trésor Lancôme ! Ale líbí se mi, řekla bych, že nadchla! Je v ní čokoláda a je taková hořká. Tresor jsem nemohla nosit, dusila mě a dělala mi vrásky v nose (tak reaguji na karamel). Velmi dlouho vydrží, moje kapuce je nasáklá vůní, vynikající!
Xav10/18/22 17:55
Jsem ohromen prezentací a fixací tohoto parfému za nízkou cenu, opravdu přináší víc než to, co si klade za cíl, a zanechává vás voňavé po dobu 24 hodin. Jeho svrchní nóta je sametová, stejně jako obal voní květinově, jako by v ní byla růže, během několika minut je to sladká bomba z červených ovocných bonbónů s malými pikantními náznaky koření zabalená do celé pačuli, ano, doslova dobrého ovocně-pačuli, ne toho obvyklého druhu, navzdory své síle nikomu nevadí. Má podobnost s Nuit Trésor, nicméně spálený karamelový tón s kadidlem ani fixace mě nepřesvědčily, v této vůni jsem našla větší uspokojení. Doporučuji ji, pokud máte rádi sladko-ovocnou rodinu, je velmi hrubá za málo peněz a nastříkáním získáte hodně.
paisitamex198710/13/22 06:12
Když jsem si ji koupila (naslepo) a poté, co jsem viděla několik videí a recenzí na internetu, myslela jsem si, že dostanu to, co popisují, parfém, který v podstatě voní po třešních a čokoládě.
Nic k vidění! Pro mě je to extrémně štiplavá pačuli bomba kvůli té samé nótě plus koření, velmi sladká, ale bez úplného rozpoznání vanilky nebo jiných tónů, možná na začátku, ale nevydrží déle než minutu s červeným ovocem, ale velmi nesměle. Mohla by to být velmi dobře andělská sestra červeného ovoce od Thierryho muglera, čekala jsem něco jako Rebelle perfe od Rihanny, ale s větší silou, délkou, sofistikovaností a vůní třešní, ale není to jen pačuli a koření čistě a jednoduše.
Je to elegantní vůně, ale absolutně nemá nic společného s recenzí, je příjemná, ale spíš pačuli než koření, které vám rozleptá nosní dírky skoro jako punč.
Je to mix mezi angel by mugler a elephant by kenzo s útočným závěrem.
Alces Alces02/02/22 17:41
Jste frustrováni drahými parfémy s nulovou životností? Rozčiluje vás, když se vše, co na sebe nastříkáte, do deseti minut promění ve "vůni kůže"? Už vás nebaví utrácet stovky za to, abyste voněli, jako byste si sotva promnuli podpaží přípravkem Secret Shower Fresh? Vaše hledání dlouhotrvající vůně s jadernou siláží skončilo.
Modest Deux vydrží. Tahle věc je na baterie a zdá se, že čím déle ji nosíte, tím více nabývá na síle - jako parfémové tetování. Všude vás pronásleduje jako hladová domácí kočka, běží před vámi, než vstoupíte do místnosti, a přetrvává i po vašem odchodu.
Ujistěte se, že se vám líbí, protože i jedno nastříkání je velký závazek. Naštěstí je vůně nádherná, jahodová čokoládová růže bez zřejmě základních tónů. Podle této webové stránky také žádná růže, ale to není moje zkušenost. Možná je gardénie sladká a vosková, takže jsem ji špatně pochopila jako růži. Na tom nezáleží. Jen sladké vrchní tóny po celý den - žádné vysychání! Koupila jsem si ji, protože jsem si myslela, že bude podobná vůni Nina Ricci L'Extase, a já jsem v poslední době těžce propadla kandovaným květinám s džemovitou růží. Ale je lepší, mnohem lepší. Lepší než La Nuit Tresor (gasp!). Je to gurmánská, nebo květinová vůně? Ano.
Absolutně nejvíc valentýnská vůně vůbec.
ssamhita12/22/21 00:19
Je to noční tvor. Čeká, až oranžová, růžová a červená barva západu slunce uvolní místo černé obloze. A tehdy se vydává na lov. Nevěří, že se schovává za stíny, to ne. Oznamuje se sama. Rudé bujné rty a nebesky vysoké podpatky, není na ní nic skromného. Ví, kdo je. Je sexy a je jí to vlastní.
To je parfém!! To je parfém!! Ještě před pár měsíci bych po něčem takovém nikdy nesáhla. Ale něco se ve mně změnilo ve chvíli, kdy mi bylo 35 let. Začalo mi to být jedno. Přestala jsem se držet zpátky, abych byla pro ostatní přijatelnější. Tenhle parfém je jako moje duchovní zvíře, vůně, kterou chci mít po svém boku, když se chci prosadit. Na začátku sladká a dekadentní, pak dřevitá a těžká, je to rande v lahvičce. Vůně je úžasná, dlouhá výdrž také. Co víc si od parfému přát?
xodvm02/12/21 14:52
Na Modest Deux není vůbec nic skromného. Zaprvé, flakon v barvě červeného vína s malým drahokamem na uzávěru je naprosto nádherný a způsob, jakým je zabalen v kazetě, která uvádí pyramidu vůní, je tak luxusní.
Ovocné tóny jsou tak lahodné; vrchní tóny jsou lahodné, ženské a sladké. Čokoláda je bohatá, jahoda šťavnatá, třešeň zavařená a zralá a malina zářivá a svěží.
Jak se Deux rozplývá na mé kůži a pohrává si s mou chemií, střední a spodní tóny září. Vanilka, koření a pačuli dodávají směsici chuť podobnou kadidlu a zároveň působí svěže a mladě. Gardénie na mně není příliš patrná a pižmo je velmi jemné, což této vůni dokonale sluší.
Modest Deux je jako jednoduše-syrupová verze La Nuit Trésor, chlácholivá a opojná gurmánská vůně, která je sexy a zábavná. Tohle byla výborná koupě a skvělá hodnota za tu cenu.
Room 1015
Jeroboam
Kun Amo
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem