Al Haramain Unisex Amber Oud Ruby Ed... (29.99 USD)
Hodnocení parfému 3.92 z 5 s 635 hlasy
Amber Oud Ruby Edition podle Al Haramain Perfumes je Orientální Woody vůně pro ženy a muže. Amber Oud Ruby Edition byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Šafrán a Hořká mandle; střední tóny jsouCedr a Egyptský jasmín ; základní tóny jsou Ambra, Dřevité tóny a Pižmo.

ZZA88
Toto bylo zklamání!
Mám dobré zkušenosti s Al Haramain . Zejména OUD EDITION. Tobbaco Edition, geniální skvělá. Private edition, to stejné. Ale RUBBY edition? Co k tomu říci: Na začátku je cítit hromada alkoholu, po odeznění alkoholového odéru dlouho nic a potom něco, co možná velmi slabě připomíná třešeň. Jinak nic ! Prostě nic. Na oblečení vůbec nic a na zápěstí trochu , snad třešně? A to je konec přátelé. Těžko se mi todle nic hodnotí ! Nechám fermentovat a uvidím jestli se vrátím k recenzi, zatím je to velké zklamání
maxpowerboston
Vlastním verzi Extrait a EDP 540. Vyzvedla jsem si Ruby, protože 200 ml stálo 55 dolarů, abych zjistila, jaká je.
Nejsem milovník klonů. V celé své sbírce vlastním pouze CDNIM EDT z roku 2016 a Pure Parfum z roku 2022. Ale musím říct, že tato Ruby voní téměř identicky jako můj Extrait. Někteří lidé si stěžují na ostrost při prvním stříknutí, ale já mám stejnou u svého Extraitu.
Mandle dodávají hutnost sladkému, vzdušnému šafránu. Je to stejná DNA jako u EDP, ale je hlubší a déle vydrží. Na kůži mi vydrží více než 12 hodin s několikahodinovou širokou projekcí. Skvělá siláž.
A 8.25/10. Stejné hodnocení, jaké bych dala MFK. Kvalita je podle mého nosu stejná. Kdo říká, že je velmi odlišná od MFK, musí mít mnohem citlivější nos než já.
notka84
Mám láhev Ruby, jakmile se objevila na stránkách v Rusku, okamžitě jsem ji koupil. Znám mnoho vůní, které jsou nyní na seznamu podobných, na můj nos s jejím bratrem Rouge je podobnost minimální, BR a extrakt není příliš podobný, obrovská podobnost se Spirito Fiorentino Tiziana Terenzi.
Ruby je brutálnější, minimální sladkost, spíše na mužné straně. Manželovi se vůně líbila, říkal, že pro muže v obleku a vůbec pro byznys image je velmi vhodná. Blala jsem se sama, ale s největší pravděpodobností ji budu muset dát manželovi.
Parfum876
Vzhledem k tomu, že v obchodech je k dispozici řada dalších klonů s podobnou tématikou, nemá smysl přeplácet za další arabský klon. Vystačíte si s levnějšími klony: Aristocrat for Her Ajmal, Violet Bouquet Afnan, Amber Rouge Orientica, Stramonio V Canto, Spirito Fiorentino Tiziana Terenzi, Opulent Musk Lattafa Perfumes, Mirsaal With Love Afnan, Club de Nuit Untold Armaf, 24K SUPREME ROUGE, Pure Addiction Franck Olivier, téměř všechny za menší částku a větší objem, a pokud to finanční prostředky dovolí, je lepší koupit originální Baccarat Rouge 540.
oks7891
Koupila jsem si rubínovou edici, protože už jsem měla ve sbírce růžovou edici této značky...hmm, co na to říct - liší se od růžové, ale ne moc. Ruby edition je o něco méně sladká, jako by měla více pižma než rouge. Podle mého subjektivního názoru se ruby edition velmi podobá 24k supreme rouge od Paris world luxury. Mám si koupit ruby edition, když už mám rouge edition? - Nejsem si jistá... V zásadě nelituji, že jsem si ji koupila, mám ji celou moc ráda - ale pokud je váš rozpočet omezený, neměli byste kupovat lahvičky, které se od sebe liší sebemenšími nuancemi. Slyším mandle? Nevím... Parfém je krásný, výdrž je dobrá - stejně jako jeho předchůdce. Ještě si musím poslechnout bachar v extraktu, abych pochopila, zda je rubínové vydání přesnou kopií, nebo ne. Pokud má někdo další rubínovou edici - zanechte zpětnou vazbu! Je zajímavé slyšet názor dalších milovníků parfémů).

hyperosmia19
Mám BR540 Extrait (ne EDP), Al Haramin Amber Oud Rouge a Ruby eidition.
Podle mě se vůně edice Ruby velmi liší od vůně BR540 Extrait. "Rouge" voní blíže k BR540 Extrait, až na to, že Rouge má na začátku příliš mnoho vůně zubní ordinace/kliniky/alkoholu. Ale jakmile Rouge zaschne, voní téměř totožně (ne úplně stejně, ale dostatečně blízko vzhledem k ceně) jako BR540 Extrait. BR540 Extrait má ve srovnání s Rouge a Ruby příjemnější pižmový nádech.
Na druhou stranu Ruby má na začátku příliš silnou vůni hořkých mandlí. I po zaschnutí Ruby zůstává vůně hořkých mandlí silná. Rouge je sladší a přiklání se spíše k ženskosti, zatímco Ruby se přiklání spíše k mužnosti. Řekla bych, že projekce a výdrž je u Rouge i Ruby přibližně stejná. Je to taková škoda, že přestali vyrábět Rouge. Rouge mi voní mnohem příjemněji než edice Ruby.
Mezi Rouge a Ruby přibyla u Ruby hořká mandlová vůně. Ostatní tóny kromě hořkých mandlí jsou mezi Rouge a Ruby podobné. Nótu hořkých mandlí je však těžké ignorovat a kazí mi celou Ruby. Ruby pravděpodobně vrátím.