L'Aventure Femme Al Haramain Perfumes pro ženy

L'Aventure Femme Al Haramain Perfumes pro ženy

tropický

L'Aventure Femme podle Al Haramain Perfumes je Floral Fruity vůně pro ženy. L'Aventure Femme byl/a uveden/a v roce 2017. Vrchní tóny jsou Ananas, Černý rybíz, Bergamot a Lesní plody; střední tóny jsouCedr, Frézie a Růže ; základní tóny jsou Pižmo, Santalové dřevo, Jantar (ambra) a Vanilka.

Ananas
Černý rybíz
Lesní plody

Cedr
Frézie
Růže

Jantar (ambra)

MandyVieira

Nemůžu uvěřit, jak špatný byl tento mini miláček na mé kůži.
Vzala jsem si dekantér, abych ho vyzkoušela, protože jsem viděla zahraniční youtuberku, která ho popsala přesně tak, jak jsem chtěla parfém pro svůj podpis.
Ještě že jsem moc stará a chudá na to, abych se pouštěla do slepých životů.
Hned zpočátku jsem na kůži cítila extrémně syntetický ananas, jako ty sladkosti, které se vám snaží vnutit pekárny jako drobné.
Nejsem mravenec, ale chyběl mi typicky ženský prvek, který by vůni "osladil", i kdyby to bylo jen proto, aby frézie a plody pyramidy byly zřetelnější, protože jsem je necítila ani v jednom okamžiku.
Jantar v pozadí vystupuje hned zkraje, je velmi pryskyřičný, a cedr je příliš uzavřený, a na mé kůži opravdu působil jako mužská vůně, což mi nikdy nevadí, když je to hezké, ale tady to bylo moc špatné.
Byla cítit růže, santalové dřevo a pižmo, ale velmi pozdě a s dřevitým, dehtovým pocitem, který vše jen zhoršoval a dělal sušení ještě dusivější než výstup.
Co se týče projekce, hodně se promítá, a to pro mě byl problém, protože to zhoršovalo pocit dušení.
Co se týče fixace, tu jsem nemohla hodnotit, protože mě parfém hodně obtěžoval a musela jsem ho sundat, ale myslím, že fixuje dobře, protože i po umytí místa aplikace zůstalo trochu vůně.
S tím, že dnes bylo 30 stupňů ve stínu, což možná bránilo rozvinutí vůně, ale úplně to vůni nevykupuje, protože jsem si ji koupila s tím, že hledám každodenní odběr.
Editace
*Dnes teplota hodně klesla, tak jsem ji zkusila znovu.
V úvodu opět pecka na nose, velmi dřevitá a super syntetický ananas, který si spojuji s Floratta Gold. Po dobrých čtyřiceti minutách této bomby však vůně přetrvává a pak je velmi příjemná, voní po ananasovém krému, hezky a jemně, ale stále to není ta elegance, kterou popisují ostatní recenze*.

Moc bych si přála, aby na mé pleti zanechala tuto elegantní vůni, ale nezanechala.
A dál sága o nalezení podpisu, který vypadá přesně tak, jak jsem si ho vymyslela v hlavě.

*EDIT*

Děvčatům, která si koupila tuto krásnou a přišla jim příliš mužná, doporučuji vrstvit ji s Granado's Tonka.
Má krásné tóny karamelizovaného kokosu, tonkových bobů a dřeva, které se krásně snoubí s al haramain, takže je o něco sladší, aniž by ztratila svou robustnost. Myslím, že to bylo krásné vrstvení

Upravit 52728265226
Tohle s Vanilkou 28 je absurdně lahodné, nějakým zázrakem už ananas není agresivní, je to přírodní ananas v sirupu, květinovost parfému je vydechnutá, je krémová, sladká, ale stále velmi dřevitá a elegantní, Tonka dělala al haramain nositelnou, ale Vanilka 28 ji udělala neuvěřitelnou. Tak moc jsem si ji zamilovala

Dani81

Vynikající!!! Koupil jsem si ji a růžové (co dělá Roses pižmo?) a upřímně jsem měl mít 2 z nich tady a 200 ml kkkk tolik jsem si to zamiloval, nemyslel jsem si, že je to mužské, že to prostě není sladké, to je vše, jednoduché, jak to, co mě zbláznil o tom je, že na mé kůži mi připomněl parfém, který miluji, jsem ji stříknout a okamžitě ji spojit s Ralph Lauren Romance, natura exkluzivní esenciální, femme.com, a podařil se jí kousek, který se nepodaří skoro žádnému parfému, zůstane mi v záhybech na ruce, pokaždé, když si tam dám parfém, za hodinu parfém zmizí a po 6 hodinách je tu pořád! dobře se promítá 2 hodiny a dobře drží, testovala jsem ji na popud, protože jsem dostala krabičku a musela jsem ji stříknout 8x a je tu velké horko a málem se mě snažila udusit lol, ale jsem masochistka kk, z al haramain momentálně zatím vyhrává... Samozřejmě, že ji můžou nosit i muži, ale pokud jste typ, který má rád sladké parfémy a spojuje si je s ženskými parfémy, utíkejte od ní, ale pokud se vám líbí některý z těch parfémů, které jsem zmínila, že mi přijdou podobné, jděte do ní, na letní noci a dny, jaro a podzim, možná v zimě vymaže to, co je Sin, já ji milovala. 😍😍❤️💋

giuligomes

Elegantní parfém. Jakmile se dostane na kůži, je velmi citrusová, což je vůně, kterou nemám příliš ráda. Ale poté, jak zasychá na kůži, se tóny mění na ovocně dřevitou příchuť, voní hodně po ananasu (nezralém, neslazeném ananasu), ale vyzařuje z ní velká síla.
Mám obzvlášť ráda sladké parfémy, takže na mně zatím působí zvláštně, ale je velmi elegantní a voňavá.
Projekce je BĚŽNĚ silná a skvěle drží. Myslím, že je to velmi dobrý parfém na dny a noci, ale do teplejších teplot, protože vyjadřuje velmi tropickou eleganci.
Doporučuji ji ženám, které si tolik nepotrpí na sladké parfémy.

Loura8989

Koupil jsem si tuto vůni. Velmi svěží exploze ovoce a cedru), aby se základ ano stal trochu více na mužské straně, ale zase vůbec ne stoprocentní. Srovnávala jsem s Creedem, je klidnější, méně ovoce, více je slyšet pižmo, takže velmi podobné. Nevidím důvod kupovat Creed, protože tato vůně není horší. Přemýšlím, že si koupím levandulovou verzi).

Bettybotox

Creed Aventus pro ni udělal dobře. Snadno unisex. Beast mode dlouhověkost a siláž. Nepřestřikujte. Bude se vás snažit udusit. Pokud se vám líbí Aventus pro ni, ale nejste tak nadšení z ceny, tohle je dobrý duplikát.
Ignorujte recenze typu "čistič záchodové mísy", "jednorázový pokus", "drhne" a "vyhodil to do koše". Nikdo nemůže dát spravedlivou a přiměřenou recenzi na jakoukoli vůni pouze na základě jednoho přičichnutí. Prosím, recenzujte až po několikanásobném nošení. Recenze na jedno použití zde nikomu nepomohou.
Také vyhazování jakékoli vůně do koše je prostě odporně nešetrné. Darujte ji znovu někomu, kdo ji využije, nebo ji věnujte do spořitelny.

Solaris20000

Musela jsem ji nechat odpočívat, protože hned po příchodu vydávala velmi chemický a nepříjemný zápach. Po měsíci je to něco jiného. První, čeho si všimnete, je čerstvý, právě otevřený ananas. Trochu bergamotu dodává tento lehce nakyslý tón. Během několika hodin ucítíte pudrovou, ambrovou vanilku. Dokonalý letní koktejl. Délka je velmi dobrá a není to lineární vůně... spíše letní polyfonie.
Pozor na rozprašování! Může být dusivá. Stačí 3 dávky.

TwilightEc1ipse

Seznámil jsem se s ním v podobě formy v jednom z IM. Velmi kvalitní parfém, stejně jako většina všech ostatních parfémů Al Haramain, podotýkám. Celkově se mi tato značka velmi líbí. Existovala i pánská verze Al Haramain L'Aventure. Nádherná!
Dámská verze je příjemná hned na začátku. Je dokonce chutná. Jemná. Na mém nose se otevírá rybízem spolu s bergamotem a lesními plody, ale nechápu jakými, ale ananas je někde v pozadí - není téměř cítit. Pak je tu velmi výrazný jemný cedr, který je asi kvůli růži a frézii, které vůbec necítím. A tady bych měla poznamenat, že právě tady se vůně začíná přesouvat více na mužskou stranu, načež v základu začíná být jasně vnímán velmi příjemný dřevitě-ovocný základ (tady hraje ananas někde jinde v pozadí), včetně nedeklarovaného dubového mechu, který téměř jedna ku jedné opakuje Nishane Hacivat, ale ne tak jasně jako v Nishane. Možná se ještě někde chytá mužný Astronomer z Museum Parfums. Je tu přirovnávána k ženské Aventus, ale já znám jen mužskou verzi, která mi nepřipadá.
Parfém je pro mě čistě unisexový a pro milence, řekla bych, protože základ může zmást jednoznačně dívky stejně jako "ženštější" začátek mate muže.
Jeden z těch parfémů, které bych ráda viděla na své oblíbené ženě.

Christi22

Můj první Arab v mé malé sbírce a moje první recenze. Nádherná vůně, dobře sladěná. Zpočátku je cítit ananasová exploze, ve středu je cedr a frézie, základ - jasně cítit ambra. O pevnosti jsem se zatím nerozhodla, protože parfém mám u sebe dva dny, dám mu ještě čas, aby vydržel. Celkově moje nová láska, škoda, že u nás není lehce k sehnání.

charlotinable

Láska, láska, láska a ještě větší láska na první přičichnutí; prostě něco velmi znamenitého.
Hodně mi připomíná Fleur Musc For Her od Narciso Rodriguez. Cítím sladký, šťavnatý, svěží a bujný ananas s velmi pudrovou růží a královským, mocným pižmem, které sedí na nádherném bergamotu. Aaaaaaaayyyy my goodness, I must have it and, the most wonderful thing is that it is cheap with a millionaire's scent. Krabička i flakon mě okouzlily, jsou nádherné. Na konci má nádech vůně Good Girl od Caroliny Herrery.

JenLauren

Nedávno jsem dostala vzorek Creed Aventus for Her a navzdory smíšeným recenzím ho naprosto miluji. Koupila jsem si olej inspirovaný touto vůní z Olejové parfumerie a je také skvělý. Byla jsem šokujícím způsobem blízko k tomu, abych si koupila celou lahvičku Aventus for Her. Pak jsem viděla srovnání s tímto a řekla si, že za ty peníze to stojí za to zkusit. Páni, jsem ráda, že jsem to udělala. Nejsem odborník, ale mám asi 65 lahviček parfémů a cítím se docela dobře zorientovaná. Řekněme, že jsem nadšená, že jsem se nerozloučila stovkami dolarů za Creed. Možná je blíž k 95 než ke 100% stejnému, ale tento Haramain duplikát je tak dobrý a já ušetřila moolah vyzkoušet další!

angie2229

Skvělá vůně... a je velmi ošidná, protože po 6 až 7 hodinách jsem ji vůbec necítila, šla jsem nakupovat a paní (s maskou) se mě zeptala, jaký parfém jsem v tu chvíli měla, dokonce mě požádala, abych to napsala na papírek..... Ptala jsem se jí, jak moc je to cítit nebo jestli je to těžké, protože mi jí bylo moc líto, a ona mi řekla, že je to docela dobré, aniž by mě to obtěžovalo... a velmi šťastná... !!!!.

Akos89

Je zvláštní, jak rozdílně vnímáme stejnou vůni...

Jako MUŽ jsem si od ní objednala několik vzorků, protože mnozí tady říkali, že je to unisex, nebo dokonce možná trochu mužský parfém.

Pro můj nos je to absolutně ženská vůně. A pro mě má "syntetický", drsný, sladce květinový nádech. Takže bych ji nechtěla cítit ani na ženě.

ALE ! ! !

Dala jsem vzorky své matce a sestře a obě říkaly, že je to absolutně pánská vůně!

Takže v podstatě... recenze vůní jsou zbytečné.