Oud 24 Hours Ard Al Zaafaran pro ženy a muže

Oud 24 Hours Ard Al Zaafaran pro ženy a muže

čokoláda
pačuli
balsamico

Oud 24 Hours podle Ard Al Zaafaran je Orientální vůně pro ženy a muže. Vrchní tóny jsou Hořká čokoláda, Mandarinka a Bergamot; střední tóny jsouKořeněné tóny, Ovocné tóny, Gardénie, Ylang-Ylang a Jasmín ; základní tóny jsou Pačuli, Santalové dřevo, Agarové dřevo (oud), Kadidlo a Jantar (ambra).

Hořká čokoláda

Agarové dřevo (oud)
Kadidlo

jerry7474

24 hodin Oud Ard Al Zaafaran:

Je úžasné, že se arabské návrhy objevují v dnešním světě parfémů.

Zatímco ostatní parfumérské domy zaostávají ve vůních i v příslušných výkonech a s cenami, které parfém neospravedlňují, když se zdá, že do parfumerie nenávratně vtrhl chaos s reformulacemi, přicházejí esence z Blízkého východu jako hrdinové s posláním něco zachránit vůněmi skvělé kvality za velmi příznivé ceny.

Tato krásná vůně 24 Hours Oud od Ard AL Zaafaran, je lahůdkou v každém slova smyslu, klidně by mohla být klonem Black Orchid od Toma Forda, chcete-li, ale osobně se mi tato líbila mnohem víc, protože mám pocit, že je vyváženější, její tóny jsou vyváženější, Je prostě dokonalá v každé své fázi, není ani tak extravagantní, ani tak strohá, ani tak těžká, ani tak silná, stává se nádherně průzračnou, opojnou, podmanivou, bohatou, neřkuli milionářskou, luxusní, tajemnou, okouzlující, naplňující nos a impozantně lahodnou.

Jaká luxusní vůně, to je k neuvěření za cenu, kterou za ni zaplatíte, je to bezpochyby jedna z nejlepších vůní, které jsem v poslední době cítila, kompozice rafinovaného bohatství s třídou a dobrým vkusem.

Nemám slov, abych vyjádřila, jak úžasně povedený je tento návrh.

Miluji ji.

Vůně: 10 + 1
Projekce: Středně silná.
Délka trvání: víceméně 7 hodin.

Poznámka: Není třeba říkat "Doporučujeme".
Tip: "pokud si můžete koupit 2, udělejte to".

Vikkinca

Velká černošská Afričanka kontrolovala, zda máme všichni správné doklady k prodloužení řidičských průkazů, když jsme stáli v obludné frontě před poštou v severním Durbanu. Když jsem přišel na řadu, vzala si moje doklady, zastavila se, podívala se na mě, naklonila se blíž a řekla:

Žena: "Řekni ano."
Vik: "Ano?"
Žena: "Dobře. Teď jsi pro dnešek můj přítel."

😅😂

Vypustila hlasitý chrčivý smích, který rozesmál i lidi kolem nás😊 Přesune se k osobě za mnou a řekne jí: "Ejhle, tenhle člověk je oblečený na zabití a pěkně voní. Myslím, že se přišel podívat jenom na mě." *další smích*😂

O dvě hodiny později, když jsem odcházel z pošty, moje nová extra velká černošská přítelkyně vykřikla: "Uvidíme se příští rok, příteli!"😄😂

To jsem měl ale den! Ta ženská mi udělala radost, stejně jako Oud 24 hodin. Nikdo se mě neptal, co mám na sobě, a svým způsobem jsem byla ráda, že to nikdo neudělal. Věc se má tak, že jsem mohla zalhat a říct, že Black Orchid od Toma Forda😉 A upřímně řečeno, úplně bych se nemýlila, protože Oud 24 Hours je pravděpodobně nejpřibitý klon vůně, jaký jsem kdy měla na sobě. Úžasná věc. Tohle je Black Orchid, přátelé, ale s lepší projekcí a výdrží. Pouze dva střiky na tělo, jeden na kabát.

Za Oud 24 Hours zaplatíte 15 dolarů, ale kvalita je stejně dobrá jako u nabídky Tom Ford. Pokud jste fanoušky Black Orchid, Oud 24 Hours si prostě musíte pořídit⭐.

Vážně přemýšlím, že té ženě na poště pošlu květiny a koš s dobrotami. Udělala mi ze dvouhodinového stání ve frontě radost, zvedla mi ego a zpříjemnila mi týden✨.

JacobChile

Tento parfém je zázrak. Upřímně řečeno, i když se podobá Black Orchid, líbila se mi mnohem víc. Začíná tím krásným lehce likérovým tónem čokolády a citrusů. Po několika minutách se změní v ohromně návykovou vůni, která mísí čokoládu s květinami v tak harmonické směsi, že ji prostě považuji za lepší než parfém Toma Forda. Musím přiznat, že BO mě nikdy úplně nepřesvědčil, vždycky jsem měla pocit, že mi něco nesedí na 100 %, ale v této vůni všechno sedí dokonale. Alespoň podle mých zkušeností se na mé kůži chová mimořádně dobře. Je pravda, že se moc nepromítá, ale promítá se dostatečně a vydrží déle než BO. Zasychání je vynikající. Naprosto doporučuji, potěší všude, kam se podíváte. Nebo vůně.

agnese

Vynikající volba pro ty, kdo mají rádi černé orchideje. Je intenzivní, s projekcí a trváním hodným arabského parfému. Největším rozdílem mezi tímto parfémem a parfémem, který ho inspiroval, je lanýžová nóta v B.Orchid. Za 24 hodin je velmi nenápadná, s mnohem větším důrazem na hořkou čokoládu, díky čemuž je mnohem krémovější a smyslnější. Její vývoj je neuvěřitelný a lahodný, probíhá pomalu.

Grisabella

Padl jsem za směšnou cenu a pozitivní recenze. Koupila jsem si slušně velkou a slušně vypadající lahvičku s rozprašovačem a malým deodorantem.

Co na to říct... Ford je přece gothic. Jsou to panenští křižáci, hrady s donžony, planoucí pochodně, bosean, "Ne nám, ne nám, ale tvému jménu" atd.

A tady přichází takový Saracén - kultivovaný, dobře vychovaný, kterému není cizí víno a milostné kancionály.... ale když si vystřelí uhelné oko, je vidět, že je to divoch a pohan, nebo dokonce vrah přímo ze samotného Alamutu. Tajemný, teskný a horký jako poušť se suchým dřevem.

Velmi přitažlivý. Nákup Černé orchideje teď opakovat nebudu a Molinářovu Abanitu asi také odložím..... dost operních temných vášní na dlouhou dobu:)

angelicaalbuquerquesantos

Nesmírně nápadný parfém, velmi podobný Black Orchid od Toma Forda.Má úžasný čokoládový nádech a stojí relativně málo.Je ovocný a kořeněný a má dobře vyvážené pačuli a oud, ne příliš nápadné.Hodně se usazuje a vydechuje.Je balzamický a sladký.Jeden z mých nejlepších letošních nákupů.Skvělý poměr cena/výkon.Doporučuji všem, kteří mají rádi BO Toma Forda.

Darkbeat

Oud 24 hours je skutečný klenot, dělový oheň hořké čokolády, ovoce a pačuli, originální vůně, která je na hony vzdálená současným trendům v parfumerii a je velmi podobná Black Orchid od Toma Forda.

Již z vrchních tónů je cítit hořká čokoláda, umně smíchaná s vynikajícími ovocnými tóny, velmi tropickými a exotickými. Zpočátku tato směs zahrnuje citrusový a balzamický nádech, který ve mně vyvolává pocit, že obsahuje i trochu máty, protože si všímám velmi zřetelných balzamických a mentolových okrajů. Tyto citrusové tóny se brzy vytrácejí a ustupují velmi orientálním kořeněným květinovým tónům. Květinové tóny nedokážu jasně rozeznat, protože je cítím jako celek, ve kterém se navzájem neodlišují. Postupně se začíná prosazovat pačuli, které spolu s čokoládou a ovocnými tóny vytváří krémovou, hutnou a velmi komplexní, ale lahodnou vůni. Je nádherná. Oud, ambra a kadidlo jsou vůně, které jsou přítomny od začátku vůně, ale jsou tam velmi jemným a éterickým způsobem a dodávají základní vůni efemérní nuance. Toto použití oudu mě překvapilo, protože když se parfém jmenoval Oud 24 Hours, myslela jsem si, že to bude dominantní tón, ale nic nemůže být dále od pravdy, zde je použití oudu parné a éterické, ale líbilo se mi, myslím, že vnáší potřebnou dynamiku do příliš monolitické vůně.

Když jsem si tento parfém kupovala, pořídila jsem si dvě lahvičky, jednu parfémovou vodu a druhou olejový parfém, abych vyzkoušela rozdíly mezi nimi. Jediné rozdíly, které se mi podařilo vypozorovat, jsou následující: Olejová verze má mnohem větší výdrž a její vůně je hutnější a krémovější, naopak má menší výstupky. Alkoholová verze je také velmi dlouhotrvající, ale ne tak dlouhotrvající jako olejová, zato velmi dobře vystupuje. Co se týče vůně, je stejná, o něco méně hutná a jemnější.

Výdrž tohoto parfému je velmi dobrá, olejová má více než 9 hodin a alkoholová verze více než 7 hodin. Olej se hodně promítá, dokonce více než mnoho olejů, které jsem vyzkoušela, ale alkoholová verze má v tomto smyslu lepší výkon, dává o sobě vědět všude, kam přijdete. Je to silný parfém na zimu nebo podzim a hlavně na večer, v horku si myslím, že může být sytý.

Mám kamarádku, která je fanynkou Toma Forda a jeho tvorby, a protože všude o ní mluví samé zázraky a je nesmírně podobná Black Orchid Toma Forda, vydala jsem se zjistit, co je na tom pravdy. Nastříkala jsem si trochu oleje na vnitřní stranu zápěstí a zůstala jsem s ní, abych zjistila, co si o tom myslí, dala jsem jí přivonět a ona mě nejdřív ujistila, že je to Black Orchid, když jsem jí pak řekla, že je to arabský parfém, začala nacházet rozdíly, a tak jsme šly k ní domů, abychom to otestovaly důkladněji. Na jednu ruku dala Black Orchid a na druhou Oud 24 Hours, a pravda je, že ten Oud 24 Hours je z 80 % Black Orchid, rozdíly tam jsou, ale nejsou přehnané a ti, kdo parfém znají, si jich všimnou, já, která jsem k němu přivoněla jen párkrát, bych se nechala zmást. Nejvýraznější věc v mém prvním testu je, že; Oud 24 Hours se po výstupu stává jemnějším a Black Orchid zůstává déle intenzivní, a to samozřejmě mluvíme o drydownu, výstup obou parfémů je paralelní a vzdálený, to znamená, že se nesou stejným směrem, ale jsou vzdálené ve vůni.

Pokud chcete něco podobného jako Black Orchid od pana Forda a za desetinu ceny, je to pro vás to pravé. Doporučuji, ale pokud ji neznáte, raději ji nejdříve vyzkoušejte, je to jiný a riskantní parfém, který se kupuje naslepo, ale když vidíte jeho cenu, kdo by neriskoval?

Errol the Flynn

Vlastnil jsem černou orchidej Tom Fords a před časem jsem vypotřeboval poslední stříknutí.S manželkou a kočkou, které musím krmit, jsem neměl prostředky, abych ospravedlnil její výměnu. Když jsem si přečetl, že Oud 24 Hours údajně voní stejně, koupil jsem si 50ml lahvičku za 4,99 liber s poštovným zdarma. (Ano, 4,99 liber!!!)
Jelikož jsem vlastnila originál, mohu si dát ruku na srdce a říct vám, že tato vůně je z 90 % stejná. Není tak temná a nemá tak dlouhou výdrž, ale dokonce i kocour si myslel, že jsem obětovala jeho měsíční zásobu kočičího Katu, abych si koupila další lahvičku Black Orchid, když jsem měla na sobě 24 Hours.
Za ty peníze je to absolutní kvalita. Manželka ji má raději než TF, protože originál jí připadal příliš těžký. Tohle je must have ve své pravé. Skvělá lahvička. Skvělá vůně. Černá orchidej s obrovskou slevou.

cao.pin

@GustaveTheNose

Právě teď mám 9 vůní z tohoto domu

1- dirham je citrusová ...levandulová ...jasmínová ... cedrová a s nádechem růže
2- musc almutnakhab je sladké pižmo a je vlastně velmi podobné Pure Musk od lattafa
3- ahlam al arab citrusová ... ovocné a orientální tóny velmi jedinečná vůně, moc se mi líbí
4- oud sharqia je to arabský oud se santalovým dřevem není to tak zvláštní
5- oud abyad tento má něco společného s oud sharqia + pudr a bílé pižmo ... podle mého názoru je tento jasnější a lepší než sharqia
6- dar al hub tento je můj nejoblíbenější z tohoto domu ... jeho lacoste bílý klon + oreintalové tóny
7- rose paris růžový pudr je tak ženský.
8- hoor khaleej ovocná... pižmová... orientální
9- Shams Al Emarat tak sladká vanilka + jantar + růže a orientální koření je to tak podobné khurafi od lattafa

Doufám, že to pomůže

Daxarita

Nakonec jsem je požádala, aby tohoto krasavce na stránky přidali! Za prvé, krásná černá lahvička se zlatými vložkami z masivního tlustého skla, takovou se opravdu nestydí dát jako dárek, a za druhé, obsah... ten mě prostě šokoval v dobrém slova smyslu. Bergamot a mandarinku necítím, začíná hořkou černou čokoládou, pak se prolínají květiny, ovoce, kadidlo a oud!Nedokážu vyzdvihnout žádnou konkrétní složku, ale voní mi po melounu, stejně jako Fordova CHO. Samozřejmě jsem čekala, že bude podobná CHO, ale ne takhle! Navíc pro mě Arabové v tomto případě vytvořili ještě nositelnější (pro mě osobně) vůni. Z Oud 24 Hours (Oud 24 hodin) odstranila to, co v CHO rušilo, totiž ostré tóny, připomínající pánské kolínské z 90. let..... Nikdy nevíte, jak na vás bude sedět v tu či onu chvíli CHO, a možná jsem měla takové štěstí jen já - nevím, ale lanýže jsou velmi specifickou složkou a na mě vydaly zemitost, pak kolínskou a chvílemi nejjemnější čokoládu a meloun. Je to vůně rozmarná, i když je samozřejmě geniální a ne nadarmo má tolik příznivců a obdivovatelů. Takže, když se vrátím k Arabům: najdu si další flakon, bez váhání si ho koupím! Výborná alternativa, tenhle Oud a vytrvalý, a plum, a flakon potěšil.
Přivezli mi ji z Baku, zoufale jsem se ji snažil najít v imagi, ale ne(