Ard Al Zaafaran Mens Midnight Oud ED... (18.99 USD)
FragranceNet.com 1 product for 18.89 USD
Jomashop.com 1 product for 18.99 USD
FragranceX.com 1 product for 19.99 USD
Midnight Oud podle Ard Al Zaafaran je Orientální Spicy vůně pro ženy a muže. Midnight Oud byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Oregano, Jamajský pepř a Bergamot; střední tóny jsouOlibanum, Opoponax, Jantar (ambra) a Labdanum ; základní tóny jsou Agarové dřevo (oud), Kůže, Santalové dřevo a Pačuli.

Тимофей.Каро
Je to přesná kopie modelu Interlude. Je směšné o tom vůbec polemizovat.
Láhev je korunka se závojem. Začátek, otevření, trvání a objem. Upřímně řečeno, je to trochu ujeté.
Ti, kteří píší o nějakých lesklých, jemných dozvucích v originále, vypadají směšně. Možná je to opravdu stejná chuť, jen pod jinými názvy a značkami. A velké nosy vůní kvičí o tom, jak je tam nulová podobnost. Neztrapňujte se)))
A mimochodem, tahle lahvička se mi líbí víc. Korunkový uzávěr je ztělesněním konceptu vůně. Temný král, nebo královna! Miluju cikánskou eleganci, mám na to hřích))).
P.S. Tato vůně je trollem nad těmi, kteří ujišťují, že niche nemůže být levná. A během čtyřiadvaceti hodin Midnight Oud promluví s pláčem@bka: proč;).
P.P.S. Interlude a ta samá Midnight Oud, mohla být reedice YSL Opium PHomme (v EDP verzi! ta v modrém pouzdře) v duchu nějakého Extreme flankeru nebo nového čtení. Jedna atmosféra.
Ukázalo se, že existuje tolik napodobenin na penny Arabians, kolik je na niche a luxus. Možná právě o to jde, kdo neviděl podobnost s Iterlude.

cuccogomes
Právě jsem obdržela svůj druhý flakon tohoto parfému. Dozvěděla jsem se o něm před necelým rokem, když jsem navštívila tyto webové stránky a rozhodla se ho koupit. Silná a impozantní vůně velmi připomíná silnou Interlude od Amouage, ale dopad vlhkého lesního kouře, který cítím při odchodu, se mi zdá jemnější. A dochuť je lehčí než u dražší vůně. Také jsem nezaznamenala téměř žádnou averzi vůči vůni, stejně jako u Interlude, která je ve stylu miluj, nebo nenáviď. Neexistuje žádná střední cesta

Marlon Modena
Těm, kteří nesnášejí silné parfémy, které bez dovolení zasahují do okolí, doporučuji, aby od něj utekli. Je drsný, rustikální a systematický. Ale nelekejte se, pokud chcete mít ve své sbírce poutavý parfém.
Je to opravdu silný parfém, který osloví jen ty, kteří na sebe rádi upozorňují, kamkoli přijdou. Má velmi silnou siláž a vydrží mnoho hodin (nebo dní, pokud se dostane na vaše oblečení). Je to parfém, u kterého musíte být při stříkání opatrní, protože při aplikaci může štípat do nosu nositele nebo kohokoli v okolí.
Co se týče tónů, jedná se o mega parfém. Je velmi orientální a ocení ho ti, kteří mají rádi výrazné arabské parfémy. Hned na začátku vás omráčí kořeněná, ohnivá vůně. Proto jsem říkala, abyste byli obezřetní, protože hned vzápětí přítomnost kořeněného tónu spolu s oreganem ovládne atmosféru. Tento úvod nediskvalifikuji, protože mám ráda silné parfémy, stejně jako mám ráda chladné podnebí. Ale pokud čekáte svěžejší, citrusové otevření jako u většiny parfémů, můžete na něj zapomenout. Bergamot je sice velmi přítomný, ale je těmito tóny přidušen. Jeho úlohou je zklidnit toto "zdánlivě" agresivní zahájení.
Postupně je šelma zkrocena a ustupuje kadidlovější, balzamické a dřevité stránce vedené jantarem a oudem. Nevěřím, že jde o přírodní Oud, ale je přítomen. Během sušení je balzamická a dřevitá vůně velmi výrazná. Pocit je jako vůně hořícího dřeva. To proto, že je velmi intenzivní. Přítomnost koženého tónu ji činí velmi elegantní a příjemnou.
Je zřejmé, že se jedná o klon vůně Interlude Man od Amouage. Každý, kdo již přiložil svůj nos k tomuto parfému, bude schopen rozlišit některé rozdíly. Některé tóny vyniknou více a jiné méně.
V poetickém smyslu bych řekla, že je to parfém, který je jako šelma, která je postupně ochočována.
Doporučuji jej nosit v chladném nebo studeném podnebí. Nenoste ji v horkém počasí, protože by se stala příliš narkotickou a omamnou. Není to parfém, který by se stříkal bez míry. Stačí ho málo a splní to, co slibuje. Myslím, že je to vůně na večírek a skvěle se hodí na nošení venku. Pokud ji budete chtít nosit v interiéru, možná budete mít problém zavděčit se lidem nebo sami sobě. Nyní, pokud si chcete všimnout a účinněji ocenit sílu tohoto parfému, doporučuji vám dodržovat tyto cenné pokyny, abyste s ním mohli mít velmi přátelský a nezapomenutelný vztah.

PiuPiu
Pokud jste někdy měli hippie kamaráda, který si zaplnil dům svíčkami, kadidlem a mystickými gobelíny na stěnách, a máte rádi tuto atmosféru a vůni, bude se vám to líbit, ale pokud to s těmi spreji přeženete, bude váš partner spěchat do svého domu!!!!.
Na začátku by to mohl být temný bratr Old Spice a zachovává si elegantní a promyšlenou strukturu parfému. Když jsem ji poprvé vyzkoušela, myslela jsem si, že není tak vzácná, že má to, co jsem nenašla v Loewe 7 anonimo, zkrátka jsem si myslela, že je to normální parfém, ale úplně jiný (představovala jsem si, že to bude něco hodně vzdáleného parfému, nějaká šílenost, která se ani nedá použít), ale jak zasychá, objevuje se ta šílenost, která se celým svým duchem obrací k Východu, od příběhu tisíce a jedné noci se scimitářskými křivkami, ukazuje své pravé já, nabízí nám jedinečný, předpotopní zážitek a zcela se distancuje od západních zvyklostí.
Jakmile odstraníte maskování jejích dřívějších vrchních tónů, pokusíte se pochopit její složitý dryown, jak pomalu cestujete do zemí, které tak dobře zná, je to dlouhá cesta, z níž se nebudete moci vrátit, zjistíte, že jste okouzleni a uvězněni zvyky stejně exotickými jako atavistickými.
Nejedná se o vintage ani moderní vůni, tato vůně vypráví o dobách, kdy parfémy nenesly žádnou nálepku ani uzávěr a byly dary od dávných králů Orientu.
Skvělý parfém!

Elviii
Zřídkakdy zanechávám recenze. Ale v tomto případě jsem si nemohl pomoci! Právě jsem si pořídila lahvičku. Lidi, co to je? Lidi...
Tohle je ta nejúžasnější věc, kterou jsem kdy v životě cítila.
Nevím, jak zní Interlude, ale TOHLE je úžasné. Jak je to možné!?!? 1390p. Jak je to možné? 😅
A je mi jedno, že je uvnitř potrhaná krabička, je mi jedno, že je lahvička lehce opotřebovaná a že má laciný korunkový uzávěr se síťkou (i když ta korunka je kovová! Ne plastová! Kovová!).
Sedím tu a hulím! Už čtyřicetkrát jsem cítila ohyb lokte, kam jsem si nanesla tenhle Midnight Oud.....
Nečekala jsem to......
Recenze jsou samozřejmě skvělé. Barevné! Ale takovou krásu jsem nečekala!
Arabské! Klaním se vám u nohou za řemeslné zpracování! Bravo! Všem jste to natřeli! 👍

Kunal_y2k
Mám to už přes 3 měsíce, po maceraci je to trochu vyvážené, nicméně jsem to za poslední 3 měsíce měla na sobě přes 10 - 15krát.
Dnes je ve Skotsku -6 stupňů celsia; ráno jsem se 5krát nastříkal, když jsem vyšel ven, přišel domů; když jsem po práci v 16 hodin opět vyšel ven, znovu jsem aplikoval dalších 5 stříknutí Midnight oud.
Ve 20 hodin jsem byl v obchodě M&S, přišla ke mně sexy čtyřicátnice a řekla, že nádherně voním. O pár minut později ke mně přišla žena, které bylo tuším kolem 60 let, a zeptala se mě, jestli na mně cítí kadidlo. Řekla jsem jí, že vůně, kterou mám na sobě, má kadidlový nádech; řekla, že krásně voním a že jí ta vůně připomíná její dětství v Londýně; když navštěvovala obchod s indickými vonnými tyčinkami poblíž svého domu; požádala mě, abych jí napsala název vůně do telefonu.
Nakonec jsem ve 20:45 šla do jiného obchodu a u pokladny mi mladý pár přede mnou řekl, že úžasně voním; a že siláž, kterou zanechávám, je podobná luxusní svíčce, kterou pravidelně kupují od Penhaligons s názvem Sinking Oud; o které mi řekli, že má také těžký kadidlový tón.
Koupila jsem ji ve Velké Británii za 15 liber; a snažím se říct, že za tuto cenu jí dejte šanci. Někomu se nemusí líbit, někdo si ji naprosto zamiluje. Za ten samý večer, co jsem ji měla na sobě v brutálním -6 celsiovém počasí, mi to složilo 3 komplimenty.

ElOlfateador
Narazila jsem na ni náhodou a ohromila mě tím, jak je úžasná. Samozřejmě jsem si ho koupila a teprve pak jsem se dozvěděla o Interlude Amuage, četla jsem a četla o obou a byla jsem přesvědčená, že bych měla utratit peníze, které chtějí za Interlude, navíc když jsem Amuage vyzkoušela na kůži, nezaznamenala jsem mezi nimi rozdíl ani 5 %. Takže tisíckrát beru Oud of Midnight od Zaafaran, cena, kvalita, není co ztratit. Kupujte naslepo, to kouzlo za tu cenu je nepředstavitelné.

Abgume
Interlude neznám, ale měla jsem možnost si tento parfém koupit. Od začátku vám v nose exploduje bomba kadidla s lehkou trpkostí pepře a citronu; jak schne (což je mimochodem velmi pomalé schnutí), stává se sladší, čokoládová a jantarová, díky čemuž je krémová, ale ne v přebytku, s tím, že v pozadí je stále přítomné oudové dřevo a kůže, které jí dodávají robustnost a dělají ji majestátní. Nevím, jak dlouho vydrží, protože se musím každý den koupat, ale vydrží víc než 24 hodin, drží se na kůži jako pijavice. Je znamenitá, moc se mi líbí a za svou cenu dalece přesahuje poměr kvalita/cena; myslím, že je obtížná na používání, protože přitahuje velkou pozornost, ale když víte, jak ovládat spoušť, je vhodná pro každou situaci. Mimochodem, obal je nesmysl, ale někde museli ušetřit.

Aelien
Tohle je prostě Interlude za 12 eur. Srovnával jsem svou ománskou dávku vedle této.
Interlude je o něco silnější a má větší "kopanec" v úvodu. Ale asi po 15 minutách nikdo ve vzduchu nepozná rozdíl. Vůbec nevoní lacině, dávám jí přednost před Interlude, protože není tak přeplácaná a zároveň je stále v režimu bestie. Vydrží a promítá se celý den. Je to nejlepší klon jakékoliv vůně, na který jsem kdy narazila ( a pravděpodobně nejlevnější). Tato vůně v podstatě vystihuje to, jak jsou drahé vůně nesmyslně předražené.
Pokud si místo této vůně kupujete Interlude,doslova vyhazujete peníze.
Po všech stránkách 10/10, dokonce i rozprašovač a flakonek je dobrý.

Kitten911
S mou lehkou rukou to bylo přidáno sem, budu první))))
Co říct lidi, vůně je velmi blízká Amouage Interlude Men, mám obě, ale jsou tam výrazné rozdíly hlavně v začátku, tenhle chlapík je hodně jaderný a první půlhodina/40 min je horor, ale když uplyne čas a všechna ta chemie opadne, otevře se skoro stejně jako Amouage, trochu menší stopa a vytrvalost, ale po 4 hodinách už je rozeznám jen podle intenzity zvuku, v základu je téměř kopie, ještě je tu švýcarský arabský shaghaf oud abyad, taky podobný, ale na začátku není tak chemotický a sušší v základu a liší se absencí vůně pečiva (koláče apod., cokoliv), ale pokud ho chcete použít jako základ, můžete ho použít jako základ.atd. komu co ), ale pokud dáme jeden pshik z jednoho a druhý z druhého, pak ve výsledku dostaneme rovnou 100% amouage, ale méně vytrvalou a intenzivní, no a samozřejmě amouage plume rovnou báječné, ty jsou skromnější.
V půlnočním oudu je stejný tón pečeného těsta lehce připáleného, to ouha velmi potěší a líbí, fanouškům Amouage radím a doporučuji, hlavně přežít prvních 40 minut, pak budete překvapeni podobností!
P.S. lahvička je trochu neodbytná, ani ze začátku není téměř chemická, doslova prvních 10 min a přechází rovnou do krásné hry složek.

Starman
Modrá bestie má učedníka, Půlnočního Ouda z Ard Al Zaafaran!
Po vzoru svého mistra je Blue Beast Interlude od Amouage stejně ohromující jako jeho inspirace.
Úvod pohltí celou atmosféru a je kolosální, lehký dotek citronu nad oreganem, tento tón jsem si v Interlude zamiloval. Kořeněný dotek a kadidlo přebírá vládu, tlumený oppoponax, hřejivá pryskyřice, olibanum král kadidla lehce nasládlé a mentolové ve svém kouři.
Tento parfém se vyvíjí velmi pomalu a jeho síla nezná mezí, jantarové srdce, lehce zemitá zelená a božský Oud.
Inu, tento parfém byl inspirován, má ve svých tónech spoustu kvality a byl ukován v srdci arabského království emirátů, věřím, že parfém nikdy nebude totožný se svou inspirací, zvláště pokud jde o Amouage, ale toto je arabské umělecké dílo a každému, kdo má rád tuto kulturu, její parfémy, se tento bude určitě líbit. Podle mého názoru se dá sdílet a dá se nosit i v mírnějším podnebí, ale to, co bude dělat rozdíl, bude vždy množství, takže zde buďte velmi opatrní, protože nezapomeňte, že tento parfém se zrodil z lásky k Amouage Blue Beast Interlude.
Koupila jsem si ho naslepo, protože jsem si Interlude zamilovala, což je velmi vzdálené mé finanční realitě.
Kterou jsem měla nesmírné potěšení poznat prostřednictvím dekantu.
Midnight Oud od Ard Al Zaafaran je impozantní, majestátní, mocná jako její inspirace, ukutá v srdci arabského království, přináší s sebou veškerou magii tohoto světa, její srdce hoří kadidlem a božským oudem, jantarem a lehce kořeněnou kůží. Kouzelná a krásná. Flakon je krásný, i když mi na něm nezáleží, a balení je nádherné. Její výkon je jako výkon arabského hřebce, který přechází Saharu v písečné bouři a promítá na mou kůži celou dobu své dlouhé, více než desetihodinové životnosti.
Stejně jako sfingy dobyté Araby pět století před naším letopočtem: rozlušti mě, nebo tě pohltím.