Caballo Pour Homme Armaf pro muže

Caballo Pour Homme Armaf pro muže

fialkový
svěží

Caballo Pour Homme podle Armaf je vůně pro muže. Toto je nová vůně. Caballo Pour Homme byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Grapefruit, Citrón a Bergamot; střední tóny jsouFialka, Zázvor a Ambrette (přírodní pižmo) ; základní tóny jsou Ambroxan, Pačuli, Pižmo a Vetiver.

Grapefruit

Pačuli
Vetiver

Pracnes

Výborné na léto!
Koupil jsem ji na doporučení mexického Perfumeadicto, prodal mi několik vůní a to byl jediný, který jsem přinesl do Chile, aniž by věděl předtím, co mohu říci, design lahvičky Myslím, že to neprodává více, než by mělo, je to citrusová bomba, pižmo, svěží, květinová, kořeněná .... I když působí synteticky, působí citrusově, a zázvor tomu dodává tu pikantnost, základní tóny z toho dělají citrus, který je nadprůměrný pro svěží vůni, protože na kůži, na mně alespoň vydrží přes 6 hodin a hodinu myslím promítá solidní stopu, ne-li tak mladistvá, ale pro lidi nad 20 až cca 40/45 let, zejména na jaro léto, ostatní ji srovnávají s Galloway de Parfums de Marly, takže pokud hledáte ekonomický a "dlouhotrvající" duplikát, vyzkoušením nic neztratíte.

danielfaria

Směs Tygara a Kalana, představte si mocného bixina kkkk
Lepší než klon LATTAFA AL QIAM SILVER!

Co se týče klonů, tady bych to viděl rád:
Turathi Blue Afnan citrusovější než Tygar s menším množstvím Ambroxanu
Caballo Pour Homme ARMAF ještě citrusovější než Turathi a jasnější, ambreta t přináší určitou krémovost, jako by to byla dezertní limonáda, ale ambroxan je v pozadí a přináší nuance Tygaru!
LATTAFA AL QIAM SILVER - Nejvíce se podobá Tygarovi, ale na mé pleti byla slabá a nevydržela ani 5 hodin, bohužel!

Který je lepší?
To hodně záleží, mně se víc líbí Turathi, ale jsou lidé, kteří mají mnohem raději Caballo a AL QIAM SILVER, stačí si je osahat a porovnat, já mám Tygar i v 30ml cestovní verzi, kterou jsem vyhrála na zájezdu od Emirates!

JeffreyHan

OMG, není to klon Galloway.. je to spíše ve stejném stylu s Tygar..
Galloway nemá téměř žádnou sladkost, nebo jen minimální, pokud vůbec nějakou, zatímco Caballo přináší více sladkosti, stejně jako Tygar... samozřejmě, asi 85 % této vůně bude soustředěno kolem grapefruitu a ambroxanu, stejně jako Tygar.
Výdrž je celkem dobrá, zkoušela jsem ji na kůži a vydržela dobré množství 7-8 hodin, ale posledních pár hodin už je její vůně příjemná na kůži. Projekce je průměrná až přinejlepším jemná.
Celkově dobrá vůně sama o sobě.