Eilish No 2 Billie Eilish pro ženy a muže

Eilish No 2 Billie Eilish pro ženy a muže

Eilish No 2 podle Billie Eilish je Woody Floral Musk vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Eilish No 2 byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Catherine Selig. Vrchní tóny jsou Bergamot, Květ jabloně a Kadidlo; střední tóny jsouČerný pepř, Papyrus a Mák ; základní tóny jsou Březule vonná, Eben, Vanilka a Pižmo.

Květ jabloně

Recenze parfému Eilish No.2

od Elena Knezevic

01/07/23 07:43

ShadowsofLight

Billie nesleduju, její hudba mě moc nebere (poslechl jsem si ji párkrát díky Beat Saber), ale z toho, co jsem viděl, se prezentovala v divoce odlišných *formách* nebo stylech. Nepřekvapuje mě, že tohle bude úplně jiné než první vůně, která je velmi sladká a vanilková.

Nakonec si myslím, že se to přiklání k mužnosti (koho to ale zajímá, ať si nosí, co se mu líbí, bez ohledu na to). Dřevo v ní je ale skutečně VELMI zajímavé a nikdy by mě nenapadlo, že jde o vůni pro celebrity. Takže... pokud jste snobové, co se týče parfémů celebrit, nebo znáte lidi, kteří jsou... prostě si ji vezměte a uvidíte, jak působivě bohatá a aromatická je!

Stejně jako u jiných pepřových vůní se mi ani u této nelíbil úvod. Je kousavý, a přestože je v něm trochu bergamotu, nepomáhá to všechno pepřovost utnout. Prostě musíte počkat, až se to sakra usadí.

Poté, co se tak stane, je to opravdu, opravdu dobré. Na manželovi bych si ji naprosto zamilovala! Voní jako by obsahovala něco rostlinného jako galbanum, ale celkově tyto dřeviny s vytrvalým pepřem pomáhají tomu, aby voněla velmi suše a vlastně trochu středovýchodně. Vanilky je přítomno jen nepatrné množství, ale musíte k ní přitisknout nos, abyste ji zaznamenali.

Upřímně nevím, jak voní papyrus, ale trochu to připomíná Santal 33 a cítím závany okurkového tónu. Nicméně... je to minimální a mnohem méně než u S33, a nejsem si jistá, jestli by ve většině lidí vůbec zůstal stejný dojem. V tomto se toho děje mnohem víc, je to hluboké a poněkud temné v tónu. Přesto není nikdy *těžká* na váhu (to se těžko vysvětluje) a nesedí na člověka jako mlha parfému.

Jsem opravdu ráda, že jsem ji otestovala. Občas bych po ní sáhla, ale necítím tah na její vlastnictví. Přesto jsem docela ohromená a myslím, že odvaha a nápad, které stojí za vydáním takovéto vůně, jsou opravdu chvályhodné. Nebude to pro každého, ale pro pár lidí to bude *opravdu* ideální.

Moc fajn 😎

misskelseytm

Jsem velkou fanynkou Billie Eilish, takže jsem si obě její vůně objednala hned, jak vyšly. Ačkoli mám původní Eilish ráda, někdy může být trochu opojná a příliš sladká, a dokonce jsem jednou dostala stížnost od osoby citlivé na vůně, která tvrdila, že je pro ni příliš silná.

Ale Eilish No. 2 je mnohem sofistikovanější, komplexnější a zemitější. Hlavní tři tóny, které stále cítím, jsou borovice, palo santo a kadidlo. Dává mi spoustu vánočních stromků a vibrací typu "ouha, někdo v sousedství má rozdělaný krb". Je to perfektní načasování pro vydání, protože to bude perfektní zimní vůně. Dnes ji mám na sobě poprvé, takže zatím nemůžu říct nic moc o siláži nebo výdrži, ale co se týče samotné vůně, jsem zaháčkovaná. Těším se, až ji budu moci kombinovat i s původní Eilish, protože si myslím, že ty dvě dohromady by ze sebe mohly dostat to nejlepší.

amagdalene

Na původním webu není uvedena žádná poznámka VANILLA BASE. Rozdělení poznámek je uvedeno takto:

Vrchní tóny: Vůně: italský bergamot, květy jabloně

Střední tóny: Papyrus, černý pepř, květy divokého mokrého máku

Základní tóny: Palo Santo, ebenové dřevo, pižmo kovové kůže

Fragrantica vynechala "kovové kožní pižmo" a nahradila ho vanilkou. Doufám, že tuto chybu napraví! Každopádně.

Zaujala mě 👀 Přiznám se, že původní Eilish jsem nesnášela, byla prostě divná takovým nepříjemným způsobem a ty tóny mi přišly nějak nesourodé. Ale tahle má šanci obstát sama o sobě - ty tóny vypadají slibně. Miluju akordy kožních vůní, naprosto je zbožňuju. Pokud to bude pižmová kožní vůně s dřevitými podtóny, budu nadšená.