Astratto Bois 1920 pro ženy a muže

Astratto Bois 1920 pro ženy a muže

laktonický
karamel
balsamico

Astratto podle Bois 1920 je vůně pro ženy a muže. Astratto byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Mléko, Ananas, Davana a Bergamot; střední tóny jsouMaliny, Broskev, Růže, Levandule a Jasmín ; základní tóny jsou Karamel, Vanilka, Jantar (ambra), Benzoin a Bílé pižmo.

Mléko

Karamel
Benzoin
Bílé pižmo

Aδαμαντία

Hypnotická a hořkosladká.Mléčný jed.Jasná, ale zimní...
Poznala jsem davanu, kterou ovšem neznám odnikud jako existenci, kromě Honeysuckle & Davana Jo Malone London a v Solano Le Couvent Maison de Parfum. je to ona, kdo ji vyvažuje svou suchou hořkostí od příliš sladké až sirupovité vůně. skvělá! má mnoho kontrastů!
Mléko spolu se šťavnatým ovocem působí jako bailey's. Byla jsem si jistá, dokud jsem si nepřečetla poznámky, že je v ní likér! také jsem si byla jistá, že cítím tabák... ne...Jako styl je to podobné Fan Your Flames Nishane s jinými ingrediencemi, jestli to, co říkám, dává smysl:tam, kde je v Astratto kokos, tabák a rum, máme mléko, davanu a zralé ovoce (s vyčnívajícím ananasem a broskví), respektive! a pruský absint tam je! sladí harmonicky, jak postupuje s karamelem, takže je návykový...
Rum pro roztržité!

Původní recenze od Fragrantica.gr

Марта Весна

Bonbóny, ananas, mléko, bílé květy, byliny s benzoinem. To je základní zvuk. Gourmet. Je to prostě roztomilé. Myslím, že tento dezert by mohl být oblíbený u milovníků luxusu. Stopa není příliš dlouhá, vůně na vlasech dobře vydrží. Klidná, netlačí, nedusí v zimních podmínkách.
Za její přednost považuji dobře slyšitelný tón "mléka".

Myrtillajus

Astratto , nádherný název pro vůni.
Picasso řekl, že abstraktní umění začíná od konkrétního, z něhož se pak odstraňují stopy.
A tato vůně je směsicí tónů, zdánlivě od sebe odlišných, neladících, které naopak vytvářejí nádhernou harmonii.
Ovocné, květinové, laktonické a jantarové tóny vytvářejí hluboký, místy temný, introspektivní parfém, který se báječně nosí.
Elegantní, ale extravagantní, jako nad schématy.
Zdánlivě jednoduchý výtvor, ale promyšlený, vystavěný s pečlivostí a studiem, což se mi velmi líbí.
"Ma Jolie" namaloval Picasso.
Pro mě vhodnější pro chladné roční období, nabízí pohodlí, vytrvalost a výbornou stopu.

Montblanc
Individuel