Silver Mountain Water Creed pro ženy a muže

Silver Mountain Water Creed pro ženy a muže

zelený
svěží

Silver Mountain Water podle Creed je Aromatic vůně pro ženy a muže. Silver Mountain Water byl/a uveden/a v roce 1995. Silver Mountain Water byl/a vytvořen/a Olivier Creed a Pierre Bourdon. Vrchní tóny jsou Bergamot a Mandarinka; střední tóny jsouZelený čaj a Černý rybíz ; základní tóny jsou Pižmo, Santalové dřevo, Petitgrain a Galbanum.

Mandarinka

Zelený čaj
Černý rybíz

Petitgrain
Galbanum

Torrente80

To jsem očekávala, hledala jsem ho v jiných lahvích, nádobách, pod kobercem, v kuchyňské troubě, dokonce jsem olízla nohu zpoceného koně a nic.
Našel jsem ho!
Čerstvá mandarinka, chutná ti? Byla jsem blázen do jiného ovoce, na které jsem nemohla přijít.
Jedno z nejlepších

Legend

Tuto vůni používám již několik let a podle mého názoru je jedna z nejlepších. Vždycky jsem milovala vůni vrchních tónů a směs vůní je radost cítit! Je pravda, že cena je trochu dražší, ale pokud patříte mezi ty, kteří milují vůně, musím říct, že to stojí za to!

Oro

Tohle je tak dobré, jak to jen jde, nemyslím si, že je to záhada. Tady si užijete a pobavíte se jako při setkání přátel ve svém penthousu na pláži, do tváře vám fouká svěží vánek, ale přidává zelené tóny svobody z kantabrijského údolí uprostřed fiesty.
To nejlepší, co existuje

obZen

Koupila jsem si ji hned, jak jsem k ní přivoněla: okamžitě se stala mým nejoblíbenějším parfémem. Vůně mě přenáší do alpské vesnice, kde po lehkém sněžení vládne klid. Ústy mi chladný vzduch zpříjemňuje vůně trávy mokré od rozpuštěného sněhu a velmi řídké břečky pokrývající kamenitou cestu, ale s tou kyselou, kovovou pachutí vycházející z vlhkých zipů a knoflíků bundy. Nádhera...
...kdyby nebylo toho deprimujícího výkonu: správná stopa a v pořádku, ale po hodině a půl už veškerá vůně zmizela, dokonce i z mé kůže. Jistě je to i moje chyba, že jsem si ji nejprve nevyzkoušela, ale z mého pohledu, zejména vzhledem k tomu, že zřejmě všichni mají víceméně stejné výsledky, je naprosto nepřijatelná nedostatečná výdrž u parfému, který stojí 240 €... Bolí mě to říct, ale ať už je vůně jakkoli nebeská, nikdy bych neměla chuť ji někomu doporučit: fail.

EDIT: zapomněla jsem dodat, že velmi anonymní kartonový obal a flakonek je příšerný plastový... Dokonce i uzávěr skřípe, když s ním otočím! Hrozné.

leonardolp97

Silver Mountain Water je skvělý parfém. Nóta zeleného čaje voní skvěle, spolu s citrusovými tóny, ale cítím i lehkou sladkost, něco jako med, ale není to vtíravé. Je to svěží parfém, skvěle se hodí na horké dny, na jaře i v létě, je elegantní a neobtěžuje, hodí se ke všemu, od formálnějšího vzhledu až po ten ležérnější.

dttaveiras

Už dlouho mě tak neokouzlila, to je nádhera! Ráno jsem se několikrát nastříkala a celý den jsem se cítila voňavá a čistá; ke konci dne jsem to ještě cítila. Otevírá se velmi svěže, ale brzy se stává krémovější a útulnější (aniž by ztratila svou svěžest). Citrusové parfémy miluji, jsou mé oblíbené a je škoda, že tento stojí tolik. Pro mě má stejnou atmosféru jako CK One, jen je samozřejmě propracovanější a propracovanější.

5/5

Douglas Mortimer

Velká třída a klid, jak je u Creedu zvykem, pro vůni, která kombinuje osvěžující tóny (bergamot, čaj, petitgrain) s relativně teplejšími (pižmo, santalové dřevo).

Ve srovnání s jinými klasickými vůněmi Creed má Silver Mountain modernějšího, dynamičtějšího ducha, aniž by splývala s masou komerčních vůní.

Je to sportovní vůně, ale přesto elegantní a sofistikovaná. Ideální spíše pro volný čas než pro profesionální nebo formální situace. Unisex a denní.

I když nepatří k mým nejoblíbenějším od Creedu, velmi se mi líbí a považuji ji za velmi dobrý celkový výtvor.

[od šampiona z roku 2016].

Margarita Slana

Uraženi životem fanoušci kydají hnůj na parfémy a na ty, kteří údajně mažou komentáře, tady Fragrantika nedělá nic jiného😂 ano, Creed zaplatil Vasovi z Fragrantiky, aby smazal naštvaný komentář Péťi ze Zažopinska, který si koupil likér s 99% slevou na bleším trhu a nelíbil se mu😂😂😂😂😂😂 jste se zbláznili? Přečtěte si komentáře v Kirke není tam ani jeden pozitivní a všichni stojí na místě. A já ti můžu poradit, aby sis koupil originální parfém, pořádně ho aplikoval/nosil a možná si vzal i nějaký glycin, protože máš evidentně problém s nervy.
Bonus pro ty, kteří dočetli až do konce: vůně je nádherná. Svěží a pro mě ryze ženská. Jediná, která v dubajském vedru a dusnu opravdu osvěží a nesmyje se.

Asilda

Zakoupil jsem tuto vůni. Neumím krásně popisovat jako někteří lidé)
Je mi 28 let a celý život hledám svůj parfém 😆 stříbrná voda mě dostala a asi mě bude provázet dlouho. Našla jsem v ní svůj odraz. Pro mě je taková rozporuplná. Studená, ale hřejivá, svěží a zároveň jemně sladká😅 a mimochodem ji nemůžu přisoudit muži. Pro mě je to vůně sněhové královny. Vůně svobodné silné ženy.

Noro

Je to vůně, která si nepotřebuje nic dokazovat, není to obchodní třída košatých let s nárokem na drahotu a bohatství, je to skutečný luxusní bílý Bentley, nezáleží mu na názoru ostatních, ví, že je přitažlivý a nepřístupný, můžete se na něj dívat, ale ne dotýkat.

Oslnivě krásná, čistá, nezávislá a svobodomyslná a samozřejmě zdaleka ne chudá, taková by měla být pravá nositelka této vůně.

Omlouvám se za kognitivní disonanci, přátelé, dnes mám na sobě opět Creed, v den, kdy se na mě zrcadlo nedívá jako na anděla, v den, kdy má cesta zdaleka nevede přes placené parkoviště s bílým Bentley, ale je tak příjemné cítit se jako jedno s něčím perfekcionistickým, dokonalým.

100 000 z 10 Jiné příchutě neexistují.

Giuseppe98

ČERSTVOST: Silver Mountain Water.
Ano, toto krédo má veškerý potenciál toho, co by mohlo být pramenem ve vysokých horách nebo oázou v poušti. Hlavním hrdinou je zelený čaj; rybíz necítím, ale petitgrain ano. Zelený, svěží, pokud nesnášíte citrusy, do horkého počasí je ideální.
Hodnocení: 7,5/10
Nepříznivý bod: Perzistence.
p.s.:Čajový lístek je totožný s tím, který je v Apparition Homme od Ungaro.
Najdete mě na mém kanálu na YouTube: Nose and Perfume

Fernando Moraes

Poté, co jsem tuto zimu používala několik sladkých, gurmánských, vonných bomb, jsem potřebovala něco klidnějšího, čistšího, svěžejšího, něco, co by mému nosu dalo pauzu. Včera jsem se ji po dlouhé pauze rozhodla nosit a dala mi vše, co jsem chtěla, pocit klidu, svěžesti a čistoty.
Velmi elegantní parfém, otevírá se citrusově, ale během několika vteřin ve vůni převládne čajový tón doprovázený černým rybízem, který dodává vůni lehkou sladkost, lineárně pokračuje, dokud zcela nezmizí, asi po 10 až 12 hodinách. Řídí se svým návrhem být něčím klidnějším, intimním, příjemným, ale ne invazivním. Její jedinou nevýhodou je velmi vysoká cena. Ta je však dána špičkovými ingrediencemi, což u populárních vůní nenajdete.
Co vidím, že si hodně lidí stěžuje, je to, že kvůli tomu, že je to Creed nebo kvůli jeho vysoké tržní hodnotě, očekávají, že to bude parfém, který se chytne a promítne hrůzu. Víte, to, že je drahý, neznamená, že se bude promítat jako milion. Je navržen tak, aby byl klidný, čistý, příjemný pro vůni ostatních, takový parfém, který se hodí do každé situace, protože nikoho nebude obtěžovat.
Podle mého názoru vynikající vůně. Ideální na odreagování od zimních bomb, do kanceláře nebo na rande.
Fixace: 10 až 12 hodin;
Výdrž: 2 až 3 hodiny (alespoň na půl metru);

Rich28

Moje zkušenost po prvním nošení SMW od Creeda. Hra o vůni
by: Rich28

Kapitola I.
Je pozdní večer a já právě otevřel a očichal svůj flakon SMW.

Rich to Sister: "(stříkne na sestru).
Sestra: (přičichne k zápěstí) "Hmmm... to voní dobře, to bych si vzala! Je lehká a připomíná Millesime Imperial."
Rich: "To ano."
Sestra: (drze se usměje), "Mohl bys mi ji dát, jako jsi to udělal s MI, jestli se ti nelíbí."
Bohatýr: Áááá... ne... tuhle si nechám.

Kapitola II.
O hodinu později.

Bohatý k bratrovi: "Čichni si k tomu" (stříkne si na zápěstí).
Bratr: (přičichne si k zápěstí a pak se na mě podívá s vytřeštěnýma očima) "Tohle je přesně můj styl, jak se to jmenuje?"
Rich: "Silver Mountain Water od Creedu".
Bratr: "To je Creed Creed? "Ze všech vůní, které máš, je tahle nejlepší, jakou jsem zatím cítil"

Kapitola III.
Následující den cestou do práce s kolegyní, téměř 2 hodiny po aplikaci.

Bohatý ke kolegyni č. 1: (na semaforu) "Čichni si k tomuhle".
Spolupracovnice č. 1: (čichá k paži) "Hmmmmm"... (chytne paži k druhému přičichnutí) "voní to opravdu dobře... Voní to, jako by to mohla nosit i žena".
Bohatý: "Jo, to jo... myslím, že je velmi unisexová."

Kapitola IV.
Uprostřed dopoledne (přibližně v 10 hodin) v kanceláři.

Spolupracovnice č. 2: (Prochází kolem mě, stojím u kóje jiné spolupracovnice a povídám si.) "Někdo tady fakt hezky voní." (podívá se na mě a pak řekne) "To jsi ty".
Bohatýr: (zasměje se a nic neřekne)
Spolupracovnice č. 2: (sedí u své kóje) Hmmm... (potřásá hlavou, zjevně oceňuje vůni) "Ta vůně opravdu krásně voní."
Bohatýr: (líbí se mu pozornost, ale je trochu nesvůj) "Díky."

Kapitola V.
Závěr po jednom dni nošení SMW.

Ze všech vůní, které vlastním, vyhrává SMW cenu za vyžádání si nejvýraznějšího komplimentu, jaký jsem kdy dostala. Když váš spolupracovník reaguje na vaši vůni pozitivně do té míry, že se začnete cítit nepříjemně, musí to o něčem vypovídat.

jht4060

Připojuji se k chvále této pozoruhodné vůně. Jarní den vysoko v Alpách u zurčícího potoka. Je tak dobře propracovaná, že je těžké vyzdvihnout jednotlivé tóny, a já to raději nedělám - není to bergamot, zelený čaj, mořský, stříbřitý kov a bílé pižmo, je to nálada, postoj, evokace. Stříbrná horská voda ve mně vyvolává touhu točit se po vysoké louce s rozpaženýma rukama a při zdolávání kopce propuknout v píseň.

Doplněno později - Luca Turin (spoluautor těžkopádného a okázalého "Průvodce parfémy: A-Z") nesnáší Silver Mountain Water (a špatně uvádí cenu). Už jen to je dostatečný důvod, proč si ji koupit :-)

RIVI1969

Pokud někdo četl nebo viděl film Parfém, možná si vzpomene na část, kdy mistr Baldini cítí parfém, který pro něj Grenouille vytvořil, když se poprvé setkali. Otevře lahvičku, ucítí vůni a najednou se všechno kolem něj promění v nádhernou květinovou zahradu, pak se k němu pomalu přiblíží žena a řekne mu k uchu: "Je to jeden z mála parfémů, který ve mně při prvním přivonění vyvolal doslova takový pocit... Na pár vteřin jsem si myslela, že jsem v nebi.

Kromě tónů, trvání, výdrže nebo siláže je tento parfém prostě úžasný. Můj nejoblíbenější.