Quatre by Boucheron for Women - 1.7 ... (28.99 USD)
Boucheron Quatre podle Boucheron je Floral Fruity vůně pro ženy. Boucheron Quatre byl/a uveden/a v roce 2015. Boucheron Quatre byl/a vytvořen/a Natalie Gracia-Cetto, Nadege Le Garlantezec a Antoine Maisondieu. Vrchní tóny jsou Grapefruit, Mandarinka, Citrón a Pomeranč; střední tóny jsouJasmín, Jablko, Velká jahoda, Růže a Broskev ; základní tóny jsou Bílé pižmo, Kašmír, Cedr, Vanilka a Karamel.

Maxxi
Boucheron quattre je moje Topka

violet666
Co na to říct, líbí se mi to.
Skvělý poměr cena/výkon.
Parfém, který pomrkává po květinách Guerlain.
Květinová, šumivá, jarní.
Chytlavá, snadno oblíbitelná.
Citrusové plody a pak hned květiny, ale ty nejsou hypnoticky přítomné, protože zelené jablko jim dodává hravost a brání tomu, aby se zhroutily do vážné kytice.
Naprosto doporučuji jako paspartu.

Nibbiolini
Super silná květinová bomba (na mé pleti). Citrusový úvod je mžikem, po kterém květiny okamžitě ustoupí a jasmín převezme vedení na úkor růže. Jablko je cítit jako jiskřivá a hravá špička, zatímco ostatní ovoce se u mě neprosadilo. Drydown sladký a zahalující, velmi dlouhotrvající a velmi příjemný. Opravdu vůně prieno jara a lehká, velmi půvabná, slušivá. Na mně je trvání veskrze dobré, se siláží, která není vůbec zanedbatelná. Považuji ji za velmi příjemnou, elegantní a velmi ženskou. Nemluvě o zázračném flakonu...

BougieGirlShops
Říkejte mi, že jsem základní, právě jsem zanechala zdrcující recenze na Baccarat 540 a Portrét dámy, ale zatraceně, jestli nemám ráda Boucheron Quatre. Bonusové body za cenu, mám 100ml tester za 35 dolarů.
Lehká, citrusově-květinová, vyvážená sladkým/trpkým ovocem. Není to sladký parfém jako takový, ale cítíte v něm šťavnatou ovocnou sladkost, jako když ucítíte jablko Grany Smith. Je hezká, dělá mi radost a má smysl pro rozmar. Je to sluníčko a štěstí v lahvičce, když je konečně teplý jarní den a vy se houpete na houpačce v poli pampelišek. Teď už chápu, co by měl být šumivý parfém, a tohle je on.
Při prvním stříknutí vás zasáhne zářivý citrus, zelené jablko a jasmín. Jak zasychá, citrusy se zaoblují a zjemňují, ale zůstávají přítomné. Poté začnou převládat květiny a pižmo, ale po celou dobu zůstává jasná a vzdušná po celý den. Je v ní cítit jemná vůně čaje ve stylu "mrkni a přehlédneš ji", ale myslím, že pochází ze směsi jasmínu a cedru.
Neurážející vůně, která by mnohým vyhovovala. Možná se s ní neotáčí hlava za hlavou, ale alespoň se neotáčíte za špatným rezonancí.

pv_lada
Je to krásná láhev, opravdu pěkná. A otočný uzávěr je skvělý.
Samotná vůně je příjemná svěží ženská vůně. Slyším v ní svěžest jasmínu a jablka a možná i trochu jahod. Za tu cenu slušná.
Výdrž je 5-6 hodin, stopa je průměrná.
Líbí se mi celá řada v těchto flakonech! Mám také de nuit s hruškou a zkoušela jsem ji s růží - také skvělá!
Pro doplnění: dostala jsem na ni anti pochvalu, že "voní svěže, ale ne moderně". A víte, že s tím souhlasím?
V žádném případě není retro.
Ráda ji dám ženám ve svém okolí.

emgailba
Mám tolik růžových vůní, ale tato je svým charakterem jedinečná. Sama o sobě není výrazně růžová. Je to svěží, citrusový výbuch, pak dětská růže - sladká, mladá, trochu pralinky/karamelové sladkosti, pak spousta ovoce. Je to dezert, jahodový růžový koláč. Vidím, že někteří recenzenti mají pocit, že je vyzrálá, ale mně připadá mladá, možná kvůli té sladkosti. Ty jemné vodní tóny se stále rozvíjejí a zrají. Je osvěžující nechat se překvapit vůní - tahle se nepodobá ničemu jinému, co jsem zkoušela, a protože je momentálně ve slevě, možná si lahvičku pořídím.

xakaranda
Univerzální a nadčasová vůně. V horní části cítím citrusy, sladké citrusy a vůbec ne křiklavé, postupně se jejich intenzita snižuje, aby ustoupily velmi svěží a čisté růži, a na mé kůži taková zůstává až do konce.
Vnímám ji jako parfém do šatníku, je jako džínovina vůní, je stejná na pracovní schůzku, na cestu pro děti ze školy nebo na jídlo. Skvělý poměr cena/výkon, pokud hledáte super speciální nebo okázalý parfém, hledejte dál, ale pokud hledáte univerzální parfém, tady máte velmi dobrou volbu.

luciana
Jaká to drobnost, tenhle flakonek na parfém!
Uzávěr ladí se čtyřmi prsteny Boucheron. Nemusíte ho odšroubovávat, stačí jím otočit.
Samotný flakon stojí za cenu parfému, která je v každém případě nízká.
V úvodu ucítím křehké zelené jablko Granny Smith.
Připomíná mi, ale jen na svém začátku, před nesmělým vývojem, Be delicious dkny.
Jen na začátku, protože pak je její letmé stávání se mnohem ženštější a elegantnější, místy rafinovanější.
Škoda toho velmi slabého trvání na mé kůži.
Ráda ji používám před spaním.
Samozřejmě pokud jdu spát sama.

grapefruit352
Je velmi svěží, ovocná. Velmi mi připomíná vůně Issey Miyake. Řekla bych, že v "Quatro" cítím jakýsi lehký ozónový nádech. Citrusy v "Quatro" nezní jako v Karl Lagerfeld "for her" (tam jsou dominantnější a přímočařejší). Zde jsou jemnější a více vyniknou střední tóny (ovoce a květiny).
Výdrž je dobrá..je víc než dobrá, drží na kůži i po mnoha hodinách a sprše! Ne jako v "Quatre Absolu de Nuit"..tam jsou dlouhověkost a projekce bohužel slabé. "Quatro" bych doporučila lidem, kteří mají rádi svěží květinové a ovocné křupavé vůně (tak nějak s japonskou atmosférou:).

Existential rouge
Rád bych tuto vůni podpořil a pochválil. Považuji ji za ucházející, takovou "dobře příjemnou": ani milovat, ani nenávidět. Ale taková vůně je dobrá na každý den - unaví vás individualita. Přes den se dokonce objevují záblesky, svěží stopa (v zimě je vynikající). Velmi výrazná přírodní jahoda, místy svěží, místy kompotovaná. Nechybí zelené, křupavé jablko.
A můj osobní čichový zádrhel, který si užívám: voní jako kouřové školáky. Možná je to tím mýdlovým pižmem nebo růží z bulharské kosmetiky. Zakouřené dívky, v zimě, bez čepice, s udušeným hrdlem, mlsající ovocnou žvýkačku. Nebo modelky v zákulisí. Mládí, obecně bouřlivá atmosféra )))).

Wealhtheow
Nedejte na slova lidí, kteří tvrdí, že Lanvin Marry me je přesnou kopií Quatre. Nejdřív si to ověřte.
Pro mě má Lanvin sladký, plíživý, chemický nádech, který Quatre vůbec nemá. Z flakonů zní úplně jinak.
A léto je samozřejmě pro Quatre nejlepší období; v chladu je také krásná, ale ve srovnání s horkem plochá.

Roscio
Odkud máte tyto informace o poznámkách, protože na oficiálních stránkách je to takto:
BOUCHERON QUATRE DE FEMME
Květinový Ovocný Dřevitý
Vrchní nóta: hořký pomeranč - jiskry červeného rybízu
Srdce: jasmín sambacový - růže absolutní
Základní nóta: zlaté dřevo - pižmo

carol lucas
Jaké překvapení! Mohu jen říct, že je to úžasné! Velmi čistý parfém, otevírá se velmi citrusově a pak se rozvine do květinového těla se spoustou jasmínu, růže a broskve zakončeného vanilkou na místě, nic sladkého, gurmánského ani nic podobného, vanilka jen vyvažuje citrusy, takový ten parfém, který se stává snadným žolíkem, nemá nejlepší projekci a fixaci na světě, ale dokud se na mě dobře fixuje, ale když k němu přičichnu, vše se vyplatí! Mám ji moc ráda! Je to parfém, který se hodí k vysokým podpatkům, ale i k džínám a bílému tričku! Definuje ji jedno slovo: žolík!

Jacqueline Reis
Přečetla jsem si několik recenzí na tento parfém a rozhodla jsem se ho koupit, i když jsem ho ještě nezkoušela. Výsledek? Jednoduše mě okouzlila nádherná vůně, aniž by byla sladká nebo citrusová. Voní jako elegantní žena s dobrým vkusem. Určitě si koupím další flakon! Drží se výborně. Úžasné překvapení v tomto "parfémovém" světě podobných uvedení na trh.

marlacosta
Všechny ostatní recenze tohoto parfému mi přišly nespravedlivé, i když vím, že parfém závisí na směsi složení, pokožky a čichu.
Tento parfém je skvost. Hořký pomeranč a jasmín na mně opravdu vynikají. Úžasná citrusová kombinace. Vydrží na mně celý den. Určitě je to můj oblíbený parfém. Projekci nemám co vytknout.
Prostě úžasná

Bramasole
Okouzlující, zahalující, chytne vás... tento parfém je mimořádně podmanivý a ženský. Citrusový, ale ne jeden z těch tvrdých citrusových tónů, které působí unisexově, ale citrusové tóny jsou přehlušeny květinovými a ovocnými. Kombinace je vynikající, což z tohoto parfému dělá krásnou, vytříbenou, super rafinovanou vůni. Při jeho nošení máte opravdu pocit, že nosíte kvalitu.
Vůně není vůbec těžká, je jemná a něžná, vůbec ne přeplácaná; je však snadno vnímatelná a velmi dobře vydrží.
Líbí se mi pro celoroční použití, protože není vtíravá ani příliš sladká a myslím, že je vhodná pro jakoukoli věkovou kategorii.
Báječná.