Michel AlmairacBurberry Ladies Mini Set Gift Set Fr... (44.99 USD)
Burberry Women podle Burberry je Floral Fruity vůně pro ženy. Burberry Women byl/a uveden/a v roce 1995. "Nosem" za touto vůní je Michel Almairac. Vrchní tóny jsou Broskev, Meruňka, Hruška, Černý rybíz a Zelené jablko; střední tóny jsouSantalové dřevo, Jasmín a Mech ; základní tóny jsou Vanilka, Cedr a Pižmo.

tisisem
Co to s tím parfémem proboha udělali! Byla to ta nejkrásnější a nejkouzelnější vůně, jakou jsem kdy ve svých 42 letech cítila. Měla jsem verze ve všech velikostech, kupovala jsem ji v oficiálních obchodech, v retailu, v aeorpuertos a dokonce i mimo sezónu u Marshalla a Rosse v Orlandu, a vždycky VŽDY VŽDY měla tu vůni, která vyvolávala klid a štěstí... Vůni, která byla součástí mé osobnosti, která mě reprezentovala, že....
Ale jednoho dne, a to ještě před pandemií, už to prostě nebylo ono, nejdřív jsem si myslela, že jsem si na letišti v Argentině koupila příliš starý flakon těsně po "vyprodání zásob", smutná ze své smůly jsem si objednala malou verzi v oficiálním obchodě v Chile, ale přišla v jiné krabičce a v jiné barvě a s tím ošklivým uzávěrem, který rychle odstranili... prodavačky trvaly na tom, že vyměnily jen uzávěr a krabičku, ale že je to stejný parfém... JA! roztomilá mumie se zelenými banány?
No ano, samozřejmě jsme to zachytili, všimli jsme si toho!
Zničili parfém u kořene, a ne, nebyl to uzávěr, co nás vyděsilo. Přestali jsme kupovat, protože teď, když vrátili zpět původní víčko a krabičku, to, co je uvnitř, je jen další parfém....
Nevím, jak vy, ale já mám pocit, že mi v životě něco chybí... Cítím saudade, saudade té staré Burberry, která už neexistuje.
A na každé cestě se snažím najít vůni, která by ji nahradila... Myslím, že podobná nepomůže, jsem otevřená jiné vůni, která by mi dodala tu lásku, kterou jsem cítila s někdejší Burberry, ale nepomohla mi ani Light Blue intense od Dolce Gabbany (lahodná, krásná), ani Tiffano & Co Love for her (jemná a milující).
Pokud se některá z vás cítí být zastoupena mými slovy a našla vůni, která jí pomohla překonat ztrátu, ráda si je sem budu chodit každý měsíc číst.
Elena Bu
Je mi 42 let, nosím a miluji je od 20. V těch nejhladovějších, nejtěžších dobách jsem je měla ve všech možných variantách, a když k nám přišel internet se svými obchody a testery, stovka byla stabilní. Novodel nezklamal. Nejdřív jsem si myslela, že je to padělek. V recenzích jsem hysterčila, jak to? Můj oblíbený, roky víry a věrnosti osvědčený obchod takový prasák. Ne to, ne můj kabát, jako všechno je stejné, styl, formy, ale materiál není rodný. Přišel jsem na to, co je špatně, dal trvat dva roky, celkově zkažený, smrdí jako nějaký lakovaný, sladký uzvarom. Starý člověk na dně je stále stejně krásný, a tento nový mě prostě štve! Těm, co ho neznali, říkají, že si vymýšlím, všem se líbí, ale nikdo ho z nějakého důvodu neobdivuje. Ze stařičké stopy - jemná, jantarová, jako zaprášená kytice černých květů (samet) přibitá deštěm, komplimenty, potlesk... Ta nová je blízká kůži, něco sladkého, když si k ní přivoníte.A když chci znát jeho názor, musím nasadit krk a vůbec se musím zeptat, bylo to naopak, ptali se mě, co je to za božskou vůni... Nehlasuji ani o vytrvalosti a stopě, abych nezaváněla. Zkrátka jsem staromilec))))).

Fabina GB
Jsem vůči Burberry tak nedůvěřivá! Setkala jsem se s ní před 15 nebo více lety, zamilovala jsem se do ní hned napoprvé, naslepo; tak přesně, že jsem si na ni sotva zvykla a udělala jsem špatnou chybu s tolika jinými. Je to elegantní, ženský, příjemný parfém, s nevtíravou přítomností, takový, který chcete pořád objímat. Prozrazuje zralost, aniž by přestal být mladistvý, dovedu si představit, že ho nosí ženy po padesátce nebo dvacítky. Není na ní nic zastaralého, nic přehnaného, nic "inho". Není to moje signature vůně, protože nemám morální kompas, abych vlastnila jen jednu vůni. Protože se v notách nevyznám, držím se spíš pocitů, za to se omlouvám! (Pokaždé, když jsem ji měla na sobě, jsem měla vždycky dojem, že je v ní ananasový sirup, pak jsem si uvědomila, že je to broskev, meruňka a hruška... nos je nos, že? Připomíná mi ananasový sirup a miluju ho.
RubyCrystal
Nádherná vůně...
Od začátku rychle cítím přítomnost broskví a meruněk, spolu s minimálním ovocným příspěvkem jablka a černého rybízu, který se rychle vytrácí a mění vůni v něco vyzrálejšího díky dřevitým tónům, aniž by přestala být jemnou a sladkou vůní. Mírně se prosazuje vanilka, aniž by broskev ztratila svou výraznost.
Tuto vůni popisuji jako docela příjemnou a rozkošnou, i když poněkud lineární. Působí na mě docela hřejivě a karamelově. Sladká, aniž by byla mazlavá, trochu cinkavá. Vůně, v níž cítím meruňku, která patří k mým oblíbeným tónům, spolu s broskví, která je zralá, ne jedna z těch celebritních vůní, které bývají dost nezralé a neformální. Líbí se mi její dřevitý přínos, dělá ji trochu vážnější, ale absolutně nic přehlušujícího.
Vidím ji naprosto v pořádku pro každodenní nošení, je to velmi univerzální vůně, má tu přednost, že je formální i neformální a nadčasová, ať už ji chcete nosit jakkoli, je docela přizpůsobivá. Byla uvedena na trh v roce 1995, ale opravdu ji necítím jako ''vintage'' parfém, naopak je to vůně, kterou může používat většina lidí bez přesného věkového rozmezí, protože ji vnímám jako velmi mladistvou a veselou, stejně jako vážnou a elegantní, její minimálně atalkadový přínos ji nedělá pocitově ''starou'' vůní, naopak potěší.
Myslím, že se dobře nosí v jakémkoli podnebí, ale konkrétně v podzimním mírném, a to díky svému vanilkovému nádechu. Chladné i chladné teploty, záleží na vás, jak snášíte sladké vůně v teplém podnebí. Hodí se spíše na každodenní nošení, i když může být i na večer, pokud chcete intimnější, na kůži přiléhavou vůni.
Co se týče výdrže a stopy, je nevýrazně střední. Jejím negativním bodem je, že i když je to EAU DE PARFUM, ve mně se nepromítne natolik, aby zanechala nějakou výraznou stopu, její výdrž ve mně dosahuje slabě asi 5 hodin, jen cítím, jak se mi spojuje nosem s kůží. Když se podívám na ostatní recenze, na jiných lidech může vydržet dlouho, ale na mně to tak bohužel není.
Tento parfém je přirovnáván k ''Fancy Love'' od Jessicy Simpson, jako alternativní a levnější duplikát. Abych byla upřímná, ano, jsou si velmi podobné. Když jsem si přivoněla k ''Fancy Love'' a k ''Burberry Women'' přímo z uzávěru, jako bych cítila stejnou vůni v obou flakonech, byla jsem ohromena, velmi povedené.
Na závěr bych chtěla říct, že mi její prezentace přijde trochu jednoduchá a docela pohodlná na cesty. Celkově je to lahodná a velmi ženská vůně pro milovnice sladkého.

vic
Když se podívám na předchozí recenze, vidím, že je to kontroverzní parfém.
Já si myslím, že je božský.
Možná je to otázka příležitosti. Hodí se jen na chladné dny, zejména ty deštivé.
Je to teplý ovocný sirup, ale bez toho, aby byl sirupovitý.
Velmi sofistikovaná.
Kdybych nežila v tropické zemi, používala bych ho po litrech.
Taurien
Stejně jako ostatní vůně Burberry ji považuji za elegantní, jemnou, nevtíravou vůni, ideální pro každodenní nošení.
V tomto případě je to sladká, ale ne těžká vůně, převládá broskev a vanilka, docela atalkado. Voní klasicky, velmi devadesátkově. Osobně mám tento typ vůní ráda, ale myslím, že se nedají kupovat naslepo.
Ovocné svrchní tóny jsou lahodné, ale sušení, ačkoli se mi líbí, má živočišný nádech (asi kvůli použitému typu pižma), který mi úplně nesedí.
Co se týče vůně a délky, nemůžu jí nic vytknout, obojí je vynikající.
Vůně 7/10
Balení 7/10
Koupil bych si znovu? Možná

alma
Maminčina vůně!
ano, přesně takový pocit ve mně tento parfém zanechává. Připomíná mi dítě, které se cítí milované a v bezpečí v matčině náručí a cítí její vůni.
Sladká a ovocná, ale nic přehnaného... naopak.
Jakmile ji nastříkáte, okamžitě ucítíte svěžest zeleného jablka, které ustoupí jemné broskvi, a nakonec vanilku, kterou čistší a nenápadnější činí pižmo.
Jeden z mých nejoblíbenějších parfémů, který nikdy nechybí v mé sbírce... něžný a uklidňující, cítím se v něm jako doma.
Kelly76
Šťastný objev, díky příteli, který mě s ním seznámil. Překvapilo mě, když jsem si přečetla, že jde o parfém, který se zrodil v polovině 90. let a stále se vyrábí. Nepamatuji si, že bych ji někdy předtím vyzkoušela, také proto, že jsem tuto značku vždy poněkud sniţovala.
Hřejivá, příjemná a mnohotvárná s radostným úvodem sladkých, šťavnatých broskví a meruněk v kombinaci s vanilkou, ale bez "dívčího karamelového" efektu, který charakterizuje tolik ovocných vůní, zejména dnes.
Když se pak vše zahřeje, přicházejí vážnější a elegantnější tóny, pižmo a dřeva, které na kůži přetrvávají dlouhé hodiny. Ovocné tóny jsou tu stále, až do konce, ale zůstávají v pozadí a vytvářejí příjemnou rovnováhu.
Protože jsem ji objevila teprve nedávno, nedokážu posoudit, zda byla v průběhu let přeformulována. Můj dojem je, že člověk tak nějak cítí, že je to vůně stará několik let (pro mě plus), ne složitá ani komplikovaná, ale promyšlená a s příjemným vývojem, přitom aktuální a velmi dobře nositelná.
Dá se sehnat za zajímavé ceny jak na netu, tak v parfumeriích. Pro dívky všech věkových kategorií.
Nina.84
Klasický parfém, který je pro mě krásný. Cítím se v něm dobře, rozmazleně a šťastně. Má pro mě velmi odlišnou sladkost... připomíná mi krémovou vanilku s broskvemi a v pozadí jemnost pižma a svěžest cedru. Velmi anglická, čistá a příjemná vůně. Její nošení ve mně vyvolává pocit návratu domů nebo objetí milované osoby. Jemná, sladká a vhodná v každém ročním období a pro každou příležitost. Rozkošná!
cris nobre
Lehce sladká, elegantní, klidná a ano, velmi chutná. Řekl bych, že velmi umírněná rafinovanost. To je parfém Burberry woman
Hřejivý, splývavý parfém. Někdy nevím, jestli mi jeho mnoho ovoce připomíná Quentão nebo Ponche. Vzhledem k rozmanitosti ovoce se přikláníme k punči. Spousta ovoce vydávajícího svou chuť: nejsladší broskve, hrušky, jablka, meruňky a angrešt, s nejjemnějšími vanilkovými zrnky. A je v něm cosi lehce alkoholického, co ve mně vyvolává pocit horkého nápoje nebo punče. Ano, takový ten něžný, okouzlující, sváteční. Veselá, jemná a klidná vůně jako sladký punč plný šťavnatého ovoce. Voňavý nápoj, který je Burberry
Marina
Co je to za vůni? Krémové tyčinky na nanuky. Dívka, která napsala tuto definici, se trefila a tato věta byla dokázána. Jediný způsob, jak dále procvičovat pole, je asociace.
Burberry Women si spojuji se zářijovým dnem, kdy jsou všichni v práci a vy se procházíte v parku. Jsou tam pozlacené koruny stromů a lepkavý vzduch, v němž uvízly sluneční paprsky. A pak domov, broskve a jablka v medu a televize.
A Burberry Women je jako oblázek vyhozený na břeh a ležící na slunci. Hladký a hřejivý.
Útulný a klidný, vůně tichého štěstí.
smalltownbeatnik
Miluji, když mě něco překvapí a donutí mě zpochybnit to, co si myslím, že o sobě vím.
Na papíře bych této vůni nikdy nedala šanci. Dokud jsem necítila vůni Burberry Classic, byl mým nejoblíbenějším parfémem Prada by Prada. Myslela jsem si, že mám ráda jen pryskyřičné, kořeněné a zemité vůně. Byla jsem přesvědčená, že nesnáším nic sladkého.
Ale jednoho dne jsem se z rozmaru při nakupování v obchodním domě nastříkala vůní Burberry Classic. O 30 minut později jsem se vracela k pultu s vůněmi, abych si koupila to nejlahodnější, co jsem kdy cítila. Chtěla jsem sníst vlastní ruku. Tenhle parfém a chemie mého těla jsou jako naprosto LYLAS BFFs.
Uplynulo jen pár měsíců a já už mám druhý flakon. NIČEHO NELITUJI! Upřímně řečeno, nikdy jsem po žádné vůni netoužila tolik jako po téhle. Ve dnech, kdy si vyberu jinou vůni ze svého šatníku, je mi tak trochu smutno. Vždycky se těším, až přijdu domů, osprchuju se a zase si dám Burberry. Burberry Women je prostě příjemná. Je uklidňující. Je to domov.
hollycat
Souhlasím s některými recenzenty, že tento parfém je klasický druh vůně. Je nadčasová, ležérní, a přesto svým jedinečným jednoduchým způsobem sofistikovaná.
Přestože má uvedeno hodně ovocných tónů, nepřevažují. Nesnáším květinově ovocné parfémy a na této vůni není nic květinově ovocného. Je trochu těžké ji popsat, protože její prolínání je tak vynikající, ale konečným výsledkem je vůně, která je klidná, blízká kůži a v podstatě je to vůně kůže.
Někdo kdysi někde na nástěnce vůní napsal, že tento parfém voní jako váš milenec poté, co se ráno probudíte v jeho náručí. Je to legrační, protože po zaschnutí skutečně voní jako člověk. Pižmová, lehce nasládlá a myslím, že díky cedru je vůně poněkud mužná. Ale s kombinací všech tónů získáte vůni, která opravdu voní jako milenec, ke kterému se chcete přitulit.
V tomto parfému není jediný tón, který by vynikal sám o sobě. Všechny dohromady tvoří jemnou klasickou vůni, která říká HUG ME, Im a keeper and you can trust me.
Londonchick
Je klasický, hřejivý a bohatý. Ne koní vyšší třídy švestka v ústech typu třídy, jen hladký, sebevědomí, klidně jsem to, co jsem přítomnost.
Je to vůně, která mi evokuje jakýsi ideální život. Žena, která ji nosí, by měla být uvolněná, bohatá a vlastnit celou hromadu jemných kašmírových svetrů a sebevědomý styl s nádechem individuality.
Asi to zní divně, ale na té uklidňující neohrabané vanilce je tu něco, co prostě křičí RELAX "pojďme vyvenčit naše psy do parku".
Idylické a uklidňující, ale přesto individuální.
určitě v mé top pětce
Lady Winter
Ještě trochu poezie. Úryvek. (Celá je v mém profilu, kdyby měl někdo zájem.)
Jak voní podzim? - Trpkost jeřabin,
Déšť a vítr, kouř a ohně,
Křišťálové příze lehkých pavučin,
A vrabci mokří na větvích.
Jak voní podzim? - Kořeněná krása
Opadané listí s ušlechtilým zlatem,
A sníh prvního sněhu svou nevinnou čistotou,
a podzimní dřišťál.