Burberry Her Eau de Toilette podle Burberry je Floral Fruity vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Burberry Her Eau de Toilette byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Hruška, Jahoda, Černý rybíz a Růžový pepř; střední tóny jsouPivoňka, Konvalinka, Růže a Zimolez ; základní tóny jsou Pižmo a Cedr.

Vzpomínka na Rosie For Autograph jako vlajkový stožár pro bujné růže, než Baccarat Rouge změnil hru
od Eddie Bulliqi

ginandrice
Pastelově prachově zelený flakon EDT je dobře zvolen pro vůni, kterou ukrývá. Sladké jahodové a cukrově-květinové tóny srdce jsou přikryty něčím, co působí jako pižmový zelený pyl a pikantně-sladká zeleň hrušky.
Nechybí ani rozmazaná, sametová textura, která mi přijde příjemná a výrazná.
Tuto vůni by mohla nosit Zvonilka - jen kdyby v Zemi Nezemi bylo Selfridges.

acireahcor
Koupila jsem si ho po vyzkoušení na sobě a jsem zamilovaná! Není to typ parfému, o kterém jsem si myslela, že se mi bude líbit, protože má ve svém složení květinové tóny, ale vůně je super lehká a lahodná na denní nošení, a to i v horkém počasí. To, co mě na ní tak zaujalo, je fakt, že není invazivní pro čich. Použila jsem ji teprve dvakrát, ale už teď si mohu pochvalovat její držení a vystoupení. Připadám si jako po koupeli, čistá a svěží.
Hruška v ní je vynikající.

maripratesi
Burberry Her EDP neznám, ale EDT je můj oblíbený! Flakon nemám, ale koupila jsem si dekantér a je to jedna z nejkrásnějších vůní, jakou jsem kdy cítila. Nevoní mi jako budíček nebo zubařská ordinace. Dokonce si myslím, že je to super mladistvý parfém, ale vůbec ne přeplácaný nebo dětský. Voní jako čistí lidé, ale se sladkostí na ovocné straně... Tak lahodná! Není to na čichové pyramidě, ale cítím v ní i zelené hrozny s nádechem zeleného jablka. Na parfémy si potrpím, protože mám ráda trochu sladkosti, ale tenhle bych si zamilovala, protože je skvělý na cvičení a dobře snáší horké dny, protože jeho sladkost není gurmánská, ale ovocná. Necítím prý jahody, ale cítím červený rybíz. Vydrží asi šest hodin a přetrvává asi tři hodiny. Kdybych měla parfém do práce (výhradní použití), byl by to tento. Vidím v něm osobnost, navzdory tomu, co říkají.

natlvs
Můj nejoblíbenější parfém ŽIVOTA!!! Jako by byl stvořen pro mě, byla to láska na první pohled mezi mou kůží a tímto parfémem. Překvapilo mě, že jsem na něj neviděla téměř žádné pozitivní recenze!
Na nose je velmi citrusová, na kůži vydrží jako šťavnatá hruška a přiznám se, že jsem necítila květinovou složku, což je pro mě kladný bod, protože jsem si tuto ovocnou vůni ZAMILOVALA od začátku do konce!!!!

jiyiri
Našla jsem tento parfém, zrovna když jsem si chtěla koupit jiný, a byla jsem blažená, voní jako zelené hrozny / zelený meloun / aloe, pokud jste někdy jedli japonské nebo korejské sladkosti nebo nápoje s některou z těchto příchutí, voní přesně tak!!!! Dlouho jsem takovou vůni hledala a byla jsem nadšená!

Lovemebitch
Přihlásil se, aby napsal jednu jedinou recenzi!
Když mi bylo 18, milovala jsem džíny a trička.
Teď je mi 30 a nedávno jsem z nudy procházela parfumerií a nic jsem nepotřebovala, poradkyně mi nabídla poslechnout si novinku, vzala do ruky takovou nenápadnou nádobku s ošklivým uzávěrem a nastříkala na papírek... nejdřív jsem si myslela, že je to něco štiplavého a rychle jsem to strčila do kapsy. Večer doma jsem nechápala, proč mi tak voní ruka, protože jsem si ji po ulici umyla. Pak jsem si vzpomněl, že to byl ten flek. A bylo to. Vytáhl jsem ho a celý večer a další den jsem k němu čichal. Na papíře jsem trochu váhala nad výběrem - připadala mi jako nějaké sladké, ale velmi lákavé banány😄, ale druhý den jsem se vrátila do parfumerie a koupila si ji.
Když mi bylo 18, milovala jsem džíny, trička a escada moon sparkle. A uvědomila jsem si, co mě přitahuje na nové barberry, nevím, jak je to s výdrží, plíškem a pyramidkami, ale aplikuji ji a když zavřu oči, jsem velmi spokojená. A není to nostalgie, dřišťál je jiný, vyzrálejší, strohý a peprný. Ale v hloubi duše je velmi veselá a přívětivá.

AuthenticAF
To se mi líbí, hlavně teplejší teploty. Na mé pleti vydrží věčně. Velmi květinově ovocná a jasná, ale dobře smíchaná a nelineární. Elegantní, velmi přirozené akordy, vůbec mi nevoní synteticky nebo chemicky. Myslím, že cítím především zimolez. Působí na mě nevinně, hezky a nekonfliktně. Dostala jsem také vzorky edp, london a blossom. Všechny se mi líbily, ale nebyly natolik odlišné od edt, aby mě opravňovaly ke koupi celé lahvičky. Na spoustu vůní se stávám anosmickou (bohužel), ale tuhle a její edp, ty cítím celý den!
Aktualizace: vlastně jsem měla vzorek edp a časem mi opravdu přirostla k srdci. Nakonec jsem si pořídila plnou lahvičku. miluju ten jahodový nádech. Myslím, že edp a edt voní extrémně odlišně a nejsou zbytečné. Obě vůně cítím věčně, což se mi moc často nestává. Myslím, že obě jsou spíš mladistvé vůně, velmi hezké, ženské, nevinné. Vidím podobnost se šamponem nebo jinými přípravky na vlasy, ale to pro mě není negativum, hlavně si říkám "voní to dobře?". Pokud je odpověď ano, nosím ji dál!

GabyG_
Nejprve je třeba objasnit, že tento parfém nemá nic společného s parfémovanou vodou Burberry Her..... O tomto parfému jsem nic neslyšela, dostala jsem vzorek k jinému nákupu a po vyzkoušení jsem si ho musela koupit. Miluji hruškový tón a v této vůni je velmi přítomný, dodává ten sladký, zelený a svěží ovocný nádech. Postupem času se objevují květiny, které parfém doplňují... Velmi univerzální, ideální pro sezónu jaro/léto, protože je svěží (aniž by se musela uchylovat k citrusům) a sladká, ale ne mazlavá. Má jemnou stopu, projekci 1 hodinu a na mé kůži vydrží asi 5/6 hodin, i když po této době zůstává na úrovni kůže pižmová a čistá vůně, což na toaletní vodu není špatné. Vůni bych dala známku 8,8, naprosto doporučuji!

equiva1ent
Nechápu nízké hodnocení této vůně a srovnání s Ex Nihilo Last in Paradise, nejsou si podobné, jsou to obecně jiné vůně.
Hlasování je také zvláštní, moje přítelkyně tuto vůni používá a stopa tam není průměrná, ale extrémně výrazná, táhne se na několik metrů, a to i přesto, že se nenamáčí, ale používá ji rozumně - 2-3 potahy. S výdrží také nejsou problémy, vydrží dlouho.
Samotná vůně je stejně zdařilá jako celá řada Her, všude je cítit rukopis maestra Francise Kurkdjiana (kromě London Dream, u kterého není jasné, proč a pro koho je mezi tak nádhernou řadou bílá vrána). Žádná "chemóza" tu není a být nemůže. Dokonale je cítit jahoda a hruška, konvalinka, ale je třeba poznamenat, že jahoda není vlezlá, ale lehká, sotva znatelná. Maximálně univerzální vůně, a pro jaro je ideální.
Výrazná, krásná, "skleněná" stopa, výborná výdrž, krásná kompozice. 10/10, řadu Her považuji za jednu z nejlepších v luxusu, všechny znějí dražší, než stojí (resp. zněly, před zdražením, nyní, po skoku, vpr za svou cenu a znějí).

mia-ami
Opravdu si to užil!!! Zpočátku svěží ovocná a po půl hodině se stává sladší, ovocná a nějaká vzdušná poznámka jako pocit. Asi by byla bezkonkurenční ve stopě, svěží ovocná, létající, moc pěkná.
Souhlasím s LORA07, velmi podobná, ale tato mi přišla méně hutná.
Chtěla bych ji!
Uvítala bych trochu větší aktualizační pevnost, po třech hodinách se usadí těsně u kůže, ale přesto jsem občas slyšela její závan. Ve zbytku obecně je to pro mě bez střechy - nasládlá, masitá a s tónem tabáku, ani ne tabáku, ale papíru z balíčku. Celkově jsem měla pocit naprostého splynutí s kůží, jako bych takhle voněla sama, to mám v parfumerii ráda, když se vůně stane mou součástí, a ne si dupe sama. Ráno na mém zápěstí stále přetrvává, krásný chypre tichý šepot.
Kdybych mohla dát chtít do čtverečku - dala bych)). Počkám na slevy a poběžím pro kbelík))))

mangooo
Nejsem si jistá, proč ji Burberry vydalo jako součást řady Her, protože vůbec nevoní jako Her. Je to novinka, takže jen při procházení obchodů mi 3 prodavačky podávaly kartičky s touto vůní. Voní velmi svěže a lehce. Hruškové tóny dodávají úvodu trochu sladkosti. Otevření je ovocné, hodně šťavnaté hrušky - myslela jsem, že je tam melounový tón, když jsem k ní poprvé přivoněla. Taková mňamka! Vysychání je trochu zklamání, ovocnost je pryč a je to samá květina. Tohle je rozhodně vůně na jaro, velmi lehká a svěží, jen se vůbec nepodobá OG EDP. Myslím, že většině lidí bude tato vůně pravděpodobně příjemná, ale možná trochu neinspirativní. Je příjemná a docela se mi líbila (má spoustu ovocných tónů, které miluji, i když jsou krátkodobé), ale ne dost na to, abych si pořídila plný flakon.