A*Men Mugler pro muže

karamel
káva
pačuli
med

A*Men podle Mugler je Orientální Woody vůně pro muže. A*Men byl/a uveden/a v roce 1996. "Nosem" za touto vůní je Jacques Huclier. Vrchní tóny jsou Levandule, Máta, Ovocné a kořeněné tóny, Koriandr, Zelené tóny a Bergamot; střední tóny jsouKaramel, Pačuli, Med, Mléko, Cedr, Jasmín a Konvalinka ; základní tóny jsou Káva, Pačuli, Vanilka, Fazole tonka, Benzoin, Jantar (ambra), Santalové dřevo a Pižmo.

Levandule

Fazole tonka
Benzoin
Jantar (ambra)

Zaurizio90

Tento parfém jsem již recenzovala, ale po smutném odchodu sira Manfreda Thierryho Muglera jsem se k němu chtěla vrátit. Ačkoli když se mluví o Muglerovi, jako první se mi vybaví Angel edp, A*Men si také zaslouží zmínku. Koneckonců je stejně rozverná. Přijde mi neuvěřitelné, jak nestandardní jsou parfémy Mugler. Nic se nevyrovná jejich kreativitě a kvalitě surovin. A*Men mě naučil, jak správně testovat parfémy. Můj první dojem byl hrozný, ale postupem času jsem jeho vůni pochopila a zamilovala si ji. Tady je příběh pro vás. Testujte častěji, dávejte mu více šancí. Nenechte se unést úvodem, je opravdu zvláštní. Buďte trpěliví a počkejte, až se rozvine. A*Men je sladký, ale zdaleka ne vulgární. Nic podobného neexistuje a vzešly z něj úžasné věci jako Ultra Zest, Havane, Malt atd. Díky za všechno, Thierry Muglere.

parispeach

Zbožňuji tuto vůni, zbožňoval jsem předchozí iterace s názvem Thierry Mugler, ne Mugler.

Dříve to byla bomba, teď se tak rychle vypařuje.

Celá řada A*Men byla ukončena a zároveň se vydávají nekonečné flanďáky Angel a Alien, které ani fanoušky těchto vůní nezajímají.

Jakým směrem se u L'oréal ubírají, jako co to sakra dělají.

Přepracujte tu úžasnou řadu, vydejte je v EDP nebo parfému a vraťte zpět všechny dobré, které jste odebrali.

Napravte L'oréal.

sunsetcrew

Chladný podzim roku 1997. Poprvé jsem byl v Paříži na autogramiádě. Po exkurzi, hodinu před odjezdem, jsem se vydal po večerní Champs Elysées do obchodu Virgin Megastore, abych si koupil licencovaný disk The Prodigy - The Fat Of The Land. Cestou jsem uviděl obrovskou parfumerii, ze zájmu jsem vešel dovnitř a nastříkal si na zápěstí parfém z lahvičky, která se mi líbila nejvíc - stála na podstavci uprostřed obchodu. O dvacet minut později jsem se vrátil a za posledních tři sta franků z drobných jsem si koupil padesátimililitrovou lahvičku. Večer v autobuse se spolucestující chytali za nos a ptali se - kdo si koupil koženou bundu? Kdo jí pomeranče/pije koňak? A vůbec, kdo smrdí jako mimozemšťan? Tak Mugler navždy vstoupil do mého života.
O vůni samotné: velmi složitá pyramida. Hlavními tóny jsou káva, karamel, fazole tonka, pačuli a med. Na suché pokožce se objevují citrusové plody, které v pyramidě nejsou. Nejlépe se otevírá v chladném počasí (med a vanilka solí v horku). Nová verze je méně vytrvalá než první vydání, ale složení je stejné a doufám, že ho nikdy nezmění.

ManfrediGaetano14

A*Men je parfém, který překlenuje propast mezi starou roudnickou estetikou a novým konceptem gurmánských vůní, který v roce 1992 zahájil Olivier Cresp. když ho znovu uslyšíte, vždy to na vás udělá určitý dojem. V úvodu se zdá, že jde o citrusovou, aromatickou pánskou kolínskou s bergamotem, mátou, levandulí a dokonce i s onou zelenou květinovou vůní Hedion, molekulou Eau Sauvage. Ale po zaschnutí se odhalí nekompromisní gurmánský akord, kombinace pačuli, kávy a vanilky, která prostě chutná jako ranní snídaně. Jacques Huclier při jejím popisu správně hovořil o "přátelském" parfému, protože ve skutečnosti není nic příjemnějšího a uklidňujícího než pomyšlení na dobrou snídani. Byl to první gurmánský parfém pro muže, samozřejmě ne nejlepší, ale první, nyní překonaný zejména dvěma parfémy: Oud Cafe od Mancera a Awake od Oliviera Crespa. Co se týče doby trvání, pohybujeme se kolem 7 až 8 hodin a stopa je stále poměrně intenzivní. Ve srovnání s předchozími formulacemi trvá první část vůně mnohem méně a vývoj od fougère ke gourmand není dokonale cítit. Zůstává pouze myšlenka, ale i tak se jedná o umělecké dílo a milník.

NoApolloG

Prostě král gurmánů.
Kluci mě nesnášejí, holky mě chtějí jíst.
Co je mi po tom, co si myslí kluci, ať si nosí své měkké jádro vůně, já se jdu podívat a dobývat s Amen po boku.
Začíná s razancí a zdá se, že nikdy nepoleví, dokonce i moje oblečení je po vyprání cítit.
Faktor komplimentů je mimo tuto stratosféru.
Dehet, kaučuk, máta, káva, vanilka a bylinky.
I am Amen hear me Roar.
O 15 let později a stále to u mě vyhrává.

À rebours

Tento parfém byl velmi inovativní. Prolomil novou cestu, po které ho však žádný nástupce podle mého názoru nepřekonal v komplexnosti.
Začnu tím, že ji spojuji, a svým způsobem jako bych ji vázal, s dobou, v níž vyšla. V mé hlavě se podílí na utváření představy a vzpomínky na styl oněch let, a z tohoto důvodu mi nyní připadá nepatřičná, mnohem více než jiné vůně, které možná charakterizovaly stejné období v parfumerii, a nevím proč.

Jestliže ji účinek vzpomínek váže k minulosti, na estetické úrovni vůně vyjadřuje avantgardu a futurismus. Je to "vesmírný" parfém, v tomto smyslu mnohem "mimozemštější" než ženská tvorba, která nese toto jméno.
Moderní je to i ve flakonu.

Není to úplně moje liga, ale je to brilantní a velmi zajímavá vůně. Na rozdíl od reformulované měla ve střední fázi temnější, hlubší tón, který se nyní jen vzdáleně připomíná v nekonečných stopách, jež zanechává ve vzduchu. Nová verze, bráno samostatně, je stále slušná, ale nemyslím si, že uspokojí ty, kteří jsou zvyklí na tóny té první. Silná na způsob první jpg le male nebo joop, spolu s nimi i pár dalších, se shoduje v mých vzpomínkách na provonění chlapeckých pokojů těch let.

Doporučuji každému, aby si k ní přivoněl, a to i proto, aby ji mohl porovnat s vůněmi, které hrají roli, kterou hrál v minulosti, dnes. Je výsměchem mnoha dnešním výtvorům z (velmi početných!) niche a komerčních domů.

Ts6

V létě: mléko, pálený karamel a čokoláda. V zimě: drcená, zemitá, aromatická. Čím je chladněji a méně vlhkosti, tím lépe voní. Dobrý výkon, aniž by byla invazivní. Pravidelný původce bolestí hlavy. Vždy moderní a liberální směs. Extravagantní, lepkavá, nezaměnitelná. Pro různé příležitosti. Následující je stejná, ale s trochou obměny.

Velmi dobře si pamatuji na den, kdy jsem ji měl na sobě poprvé. Byl jsem teenager a vzal jsem si ji na sebe, abych šel s dívkou do kina, které už neexistuje, kde jsme "viděli" kdovíjaký mizerný strašidelný film, který nás přestal zajímat z "filmového záznamu", a kde jsme dělali velmi nevhodné věci. Příliš nevhodné. Vůně toho kontextu se k A*Men stále velmi dobře hodí. Popcorn, axiózní vůně koberců, nějaká ta chůze naboso. Je to parfém pro návštěvu kina. Aby váš společník vedle vás cítil tu hřejivou, sexy aureolu a měl chuť strhnout nevítanou, dráždivou opěrku.

Dlouhá léta jsem se kvůli komentářům bránila jeho nošení. "Vždyť už sis dala svůj teplejší parfém." "Smrdíš jako bordel u silnice". Při jedné příležitosti jsem byl představen dívce s plastovými perlami a špičatou mašlí, a když jsem ji dvakrát políbil, aniž by mě vůbec znala, řekla: "Široká ramena a úzký zadek, ty jsi určitě buzerant." A když jsem se s ní setkal, řekla mi: "Tak to jsem si jistý, že jsi buzerant." A já jsem se s ní setkal. Tolik moudrosti v asonanční říkance.

A*Men je opravdová buzna. Voní jako krtek, mexický guláš, syrové maso s kmínem. Neustále vaříš něco, co ti ho připomíná. Ale taky je cítit po putice, latexu a porno oblečení. Jsem umrtvený, jestli je to otázka identifikace, nebo čirý eklekticismus, ale od první minuty mi tenhle hnus dělá dobrou náladu ve všech svých extravagantních aspektech. Je to jako inkasovat prémie nebo jako uzavírat letní prázdniny.

V létě, v horku a vlhku (komentoval jsem to na fóru) je výstup nadměrný, velmi dlouhý, s takovým tím ultrapáleným karamelem, směsicí cukrové bomby a čekanky (tedy pražené). Připomíná mi to karamelové výpary, které střílejí na některých pouťových atrakcích, tak křiklavé, až se tomu člověk směje, a já nevím, jestli se mi to líbí, nebo nelíbí. Cukrové až do extrému, mega sladké? Pro mě ne... spíš orientovaná na hořkou... jako směs čekanky a tekutého karamelu přiloženého na oheň. Pak ve vývoji čokoláda a med, ale především obrovské množství mléka, které dává umírněnost a filtruje tuto směs, která se stává jemnější a sladší, která je hutná a mazlavá, ale podle mého názoru ne právě proto, že je přehnaně sladká. Je v ní něco čistého a nevinného, neškodného. Voní to jako dětské ruce po svačině z nějakého hnusu. Lepkavá, mléčná, lepkavá.... Kdyby to tak bylo pořád, tak by mi tenhle A*Men nic moc neříkal. Líbilo by se mi to, to je všechno. Ale má velmi proměnlivou směs, jako by ji kalibrovala sama tělesná teplota, a v zimě, alespoň v téhle kruté zimě, je to úplně něco jiného... Při provozování zimních sportů nebo po odvážné studené sprše je to chvíle, kdy mohu poznat její nejlepší stránku. Pak je to apoteóza. Mnohem vyrovnanější začátek, velmi krátký a prakticky bez spálené karamelky. Objeví se nádherná směs, zpočátku svěží, zemitá, sametová, dřevitá a aromatická. Jedna strana trojúhelníku mi připomíná lahodnou vůni zahradního mangoldu (kdy se objeví parfém s touto nádhernou notou, jednou z nejlahodnějších přírodních vůní?) Hutná, fluorescentní, plná drzosti, s jakousi čerstvě namletou kávou, nízkou a nadýchanou texturou. Vážná, mátová pačuli, i když ne tak naštvaná jako její sestra. Pevná, expektorační směs, za níž se skrývá něco trochu sladkého. Vynikající. Vůně této směsi na nose proti kůži je lahodná, ale její stopa vypovídá o jiných věcech.

I když se mi líbí, myslím, že v některých ohledech by mohla být lepší. Nevyrovná se své sestře. Přesto s ní sdílí onen dojem síly a jemnosti, něhy a extrovertního charakteru. Jsou jako pevné objetí, předehra k zajímavějším věcem. Dva parfémy, které ke mně věkem vůbec nepromlouvají. Pro příležitostné příležitosti a bez přehánění.

Provedení je dobré, vypovídá o tom, jak byl parfém chápán před lety. Stačí dva tři střiky z malého flakonku a jsem dobře navoněná na spoustu hodin, aniž bych někomu zvedala nosní dírky. Funguje velmi dobře, ale není to ani žádná vesmírná bomba. Dobře se fixuje a po sprše se znovu objeví. Stopa se mi zdá spíše umírněná, ale promítá se na krátkou vzdálenost a člověk ji neustále konzumuje. Je to asi přeborník v bolestech hlavy mezi mužskou kategorií. Já je mám jen občas, když je horko.

Čas pro ni uběhl dobře a bariéru začátku desetiletí překonala na výbornou. Zdá se mi, že je to jeden z těch mála klasických parfémů, které jsou schopné cenit si věčné avantgardy a mládí. A nezbytný ústupek nadbytku, pro chvíle, kdy už vás nebaví být zdvořilý, korektní a usilovně se snažit být nepovšimnutý. Je v ní uzamčeno příliš mnoho sebevědomí. Ego špatně zvládnuté pro nezbytný okamžik.

Voodoochild82

Toto. Tato vůně. Tato šťáva. Tohle zasraný mistrovský dílo. Smrdí to jako péro Wilta Chamberlaina. Voní to jako zlaté řetězy pana T. Voní to jako výroční sjezd pasáků v roce 1977. Voní jako Liberaceho prsty. Voní to jako výfuk Rolls Royce Corniche.

Jako běloch, pětatřicetiletý ženatý muž s dvouletým synem mám zakázáno tuto vůni nosit na veřejnosti. Ale někdy... když je manželka v práci a dítě spí, pustím si starou VHS Dolemite, nastříkám na sebe tuhle šťávu a nechám se unášet do Badass Motherfuckerville.

polly golightly

tento malý zázrak, který se zrodil jako mužská verze Angel, parfému, který se poprvé odvážil sáhnout po čokoládových tónech a který se dnes zdá být trochu zastaralý, začíná tóny kávy a karamelu, pak se usadí na pačuli, tonce a jantaru. je spíše pryskyřičný než gurmánský, ale s léty neztrácí svůj lesk. velmi dobrý.

Modadicta

A*Men, Angelův mladší bratr, má stejnou povahu jako zbytek jeho rodiny. Zároveň má však něco do sebe: je to vůně hutná, velmi smyslná, vzpurná, bezstarostná, s nestárnoucím duchem. Pro muže, kteří jsou odhodlaní, sebevědomí a rádi riskují. Není pro každého.

Právě jsem ji vyzkoušel a pocítil jsem známý pocit, Deja Vu: asi před šesti lety tuto vůni nosil někdo z mých blízkých. Ale teď, když k ní znovu přivoním s větší pozorností, bože můj, je vynikající, dokonale vyvážená. Naštěstí mi nepřipadá, že by byla cítit močí, plastem nebo syntetikou. A zdá se mi, že je to parfém, ve kterém jsem rozeznala nejjasnější tóny.

Vnímám v něm listnatý a velký keř levandule (mám jich na zahradě několik), který trochu mírní celou tu sladkou a nenasytnou hostinu, která následuje: karamel, doprovázený jantarem a pryskyřičnou vůní benzoinu. Cítím také vůni kávy s mlékem, kterou piji při snídani, a vůni mléka s medem, které piji při večeři. Takže na mě působí dokonce útulně.

Doporučuji ji na podzim/zimu, i když na mé kůži, stejně jako jiné silné parfémy, působí trochu lehčeji, vím, že každý je jiný, takže ji doporučuji používat výhradně v těchto chladnějších obdobích. Nepřehánějte to s aplikací, nekupujte naslepo, někoho může zahltit a naštvat.

Pozor: Tato vůně je příliš složitá a těžko se necháte unést pozitivním hodnocením a koupíte si ji, aniž byste ji nejprve nanesli na pokožku, s očekáváním, že bude fungovat stejně dobře. A*muž je vrtkavá věc. Milujte ji, nebo ji nenáviďte, ale nejprve ji poznejte.

Výborná stopa, výborná délka, výborná vůně. Umělecké dílo, ostatně jako všechno od Thierryho Muglera, kterého dnes považuji za jednoho ze svých nejoblíbenějších návrhářů všech dob, protože se odvažuje rebelovat a porušovat pravidla. Jacquesu Huclierovi nemohu upřít zásluhy, odvedl úžasnou práci, potěšil můj nos touto sladkou, pryskyřičnou, mléčnou vůní.

10/10

paodequeijo

Budu opakovat věci, které už o tomto parfému řekli všichni: první dojem je velmi působivý (s vysokou pravděpodobností nenávisti); vůbec si ho nemůžete koupit ve tmě; buď ho milujete, nebo nenávidíte; hluboká proměna na kůži, zejména po několika minutách odpařování; sladká vůně, která se usadí a vytvoří atmosféru spáleného karamelu, vanilky a kávy, která je však harmonická; bezkonkurenční projekce a výdrž.

Mám tento parfém ráda, protože mě zahalí do oblaku čokolády a karamelu. (Zejména mám ráda sladkosti, vůni rozpouštějící se čokolády, vařeného brigadeira, pudinkového sirupu, pečeného dortu). Je to vůně, která mě přivádí k šílenství. Navíc je to parfém s osobností, který jde se mnou a stal se součástí mé značky.

Neexistuje nic jako "párty parfém", "večerní parfém" nebo "zimní parfém". Je to můj parfém a nosím ho kdykoli a v jakékoli náladě. Tři střiky po sprše, brzy ráno, půl hodiny před odchodem z domu. A NIKDO si nikdy nestěžoval, že je můj parfém silný nebo nepříjemný. Naopak: zdá se, že se lidé děsí, když se přiblížím nebo pohnu. To je opravdu příjemné, člověk si pak připadá neodolatelný.

Popravdě řečeno, v horku je tenhle parfém nejlepší: vytvoří kolem vás oblak, kouzlo, protože jakýkoli váš pohyb vyvolá čokoládový, spálený karamelový dech, který dokáže zlepšit i tu nejdušší náladu (alespoň mně ji zlepšuje).

Nikdy jsem nic podobného necítila ani neochutnala, a to jsem nosila několik parfémů, než jsem v roce 2003 narazila na Angel Men. Od té doby jsem se snažila změnit, ale litovala jsem toho, protože v jiných vůních - které zřejmě nevystihují mou osobnost a nálady - nevidím tu zábavu.

Parfém je čistá subjektivita.

priethcallas

Slavní A*Men, milovaní i nenávidění stejnou měrou. Rozhodně má velkou osobnost, to je jisté. A stejně jako u lidí z masa a kostí vás tato osobnost může buď zaujmout, nebo odpudit.
Můj první dojem, když jsem ho nanesla (velkoryse s naprostým nedostatkem rozvahy, ha,ha), bylo něco opečeného - káva, dubový sud, karamel? Pak se pocit změnil na opečenou kandovanou sladkost. Po čtyřech a půl hodinách od nanesení tohoto toastu nabyla vlhkého, zemitého pocitu se sladkostí podobnou té z Animale Animale. Po 8 hodinách se dostavil pocit pražené kávy s vanilkou a trochou cedru.
Ze svrchních tónů jsem cítila trochu máty a ovocných a kořeněných tónů, které však naprosto přehlušily střední tóny karamelu a pačuli. No a základní tóny jsou téměř všechny sladké a intenzivní. Když o tom tak přemýšlím, kombinace mléka, kávy, vanilky a vanilky mi připomněla nápoj, který se v Chile dělá na Nový rok a jmenuje se Cola de Mono a obsahuje mléko, kávu, cukr a koření.
Její začátek se od Animale Animale dost liší, protože postrádá onen pražený kávový nádech. Možná jsou si trochu podobné ve středním vývoji.

Její nástup je nejvýraznější a stopa bych řekl, že je těžká, ale nepřišla mi tak monstrózní, jak si někteří myslí. Popravdě jsem aplikoval asi dva ml a stopa byla samozřejmě velká, ale ne větší než u několika parfémů, které mám starší než A*Men, například Polo Verde, Lagerfeld Classic, Per lui od Oscara de la Renty, dokonce i pour homme od Teda Lapiduse, který mi dnes na člověku v minibusu úplně zastínil mou vůni (samozřejmě je možné, že si ji dotyčný právě nanesl).
Délka je přes dvanáct hodin a stopa je několik hodin těžká, po čtyřech hodinách více klesá, ale po zbytek času se cítím velmi dobře.

Je to odvážný parfém, který možná vyžaduje osobnost takto ohromující, aby se neztratil, stejně jako aby se dal používat v zimě vzhledem k orientálním a gurmánským tónům, které má. Hodí se na večírky a noční procházky ve znečištěném prostředí.

Iskandery

Měl jsem dva hloupé sny. Vonět jako evropská kavárna nebo obchod s tabákem. První sen se mi splnil. Postoje lidí kolem mě jsou velmi smíšené. Od naprostého "Fuj!" až po důvěrné a nedobrovolné "Mmmm...". Ale když jsem v ní, jsou mi názory ostatních blízké jako Sydney v belgické kavárně.

olivedrah

Parfém z dřevité gurmánské řady (vůně sladkého karamelizovaného mléka), smyslný a mimořádně výrazný. Tyto sladké vanilkové a kávové tóny jsou založeny na bohaté struktuře velmi orientálních dřevin a pryskyřic, které vytvářejí tento mužný, smyslný a exotický nádech. Pro muže, kteří si chtějí označit své teritorium. Je nemožné, abyste si jich nevšimli.

Naxitrall

Je to vůně Silvestra! Vůně vánočních stromků, cukroví, kávy, mandarinek, marshmallow atd.
Alespoň pro mě je to ta nejjedlejší vůně, jakou jsem kdy cítila.
Její výdrž je neuvěřitelná.
Na léto se podle mě nehodí.
Ten pocit prázdnin, tepla, radosti - to je můj A*Men!

UPD
Nechápu, co s tím má společného orientace a vůně. Moje přítelkyně často používá moji Gucci pour homme a já často používám její Opium. A všechno je v pořádku a všichni kolem jsou spokojení a netvrdí, že já jsem nekonvenční a ona mužská. Všechno je to o osobním vnímání a o tom, JAK vůně sedí na konkrétní kůži. Když dáte na muže Cacharel, bude působit mužně a věcně..... Takže jde o to, že ta vůně zřejmě prostě není vaše parketa. A orientace s tím nemá nic společného. Nemíchejte kulaté a horké ))))
A mimochodem, ta vůně je ve skutečnosti extrémně mužná )).