Mixed Emotions Byredo pro ženy a muže

kouřový
ozonický
svěží
jemně pikantní

Mixed Emotions podle Byredo je Woody Aromatic vůně pro ženy a muže. Mixed Emotions byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Černý rybíz a Maté; střední tóny jsouČaj a Fialkový list ; základní tóny jsou Bříza a Papyrus.

Černý rybíz
Maté

Čaj
Fialkový list

Bříza
Papyrus

hab

Wow, Byredo je opravdu dobré. Je velmi výživné a zajímavé. Nečekala jsem, vzhledem k tomu, že v poslední době dělají spíše nudné foodie, takový výbuch. Na úrovni jejich nejlepších chutí. Pěkně udělané, rybíz se všemi kontroverzními nuancemi, plus dřevité a čajové tóny. A vytrvale jsem v ní slyšel něco z marihuany. Velmi mě zaujal ten kontrast mezi úvodním rybízem a čajem, dřevem a "trávou". Vůně je chytlavá, komplexní, není pro každého, ale je v ní něco přitažlivého. Je to niche v dobrém slova smyslu. Navíc je zdařile vyvážená, nic z ní nevypadlo v žádné fázi, nespadla za pochodu a nezačala výt. Chápu, proč mohou být emoce a recenze smíšené, ale pro mě je to rozhodně úspěch značky, něco, co udržuje její status jedné z předních (ať se nám to líbí nebo ne) značek v nice. Skvělé vydání a rozhodně patří mezi nejlepší vůně značky obecně. Zvláštní dík za to, že ji nepumpují steroidy kvůli neuvěřitelné výdrži a opulentnosti. Má snesitelnou výdrž, po 7-8 hodinách nezůstane téměř nic. Nic nesvědí ani nepředstavuje vůni. Zbytky rybízu a normální dřevitost, hurá.

aprelskaya

Recenzi píšu po dlouhé době nošení této vůně. Zpočátku se zdálo, že je to jen obyčejná čajová vůně ve stylu Dear Polly, ale mýlila jsem se. Wilhelmová zanechává na odchodu kyselé pižmo, zatímco tady je vše příjemné a ušlechtilé, nic nevyčnívá. Zpočátku je ve svrchní části cítit tón kouřovosti, to může posluchače zpočátku odradit, ale jaká krása začne později, to se vyplatí počkat na otevření! Neslyším zde žádnou kočičí mrvu, ačkoli v mnoha rybízových příchutích tento nepříjemný tón cítím. Mixed emotions je pro mě vůně mentolových cigaret Winston žvýkaných s ovocnou žvýkačkou! Znovu se s ní cítím jako studentka prvního ročníku, oblečení, prsty a vlasy vonící mentolovými cigaretami, žvýkačka na "zamaskování" zápachu od maminky, silný černý čaj na stole, bezesná noc a zítra na zkoušku. Studentská léta. Mládí. Mládí. Sen. Naprosto moderní abstraktní příchuť, kterou stačí pochopit. Není přístupná každému a ne hned. Ale pokud jste ji vyřešili, určitě si ji zamilujete!

violet666

Nejhezčí z trojice testovaných ráno.
Cítím i pomeranč, ale nejvíce oceňuji čajový tón.
Čajové vůně jakéhokoli druhu mám velmi ráda a tato není výjimkou, ale na seznam přání se nedostala, protože čajový tón rychle vyprchá, aby uvolnil místo takovému přezrálému pomeranči, jako když se na kůře vytvoří trochu plísně a začne to být nepříjemné.
To je pravda, Mixed Emotions, dělá to pointa.

Andina

Jsme si jisti pyramidou?
Cítím ambroxan+cukr+pomeranč+lehký zeleno-balzamikový tón (jako borovice).

Dobře udělaná verze CK in2u, ale pořád jsme u toho, pět set miliardový cukrový ambroxan, teď to zní jako vtip.

Víc než smíšené pocity bych řekla jeden: neinspirovaný

7Vertigo4

Tuto vůni jsem si chtěla koupit už dlouho. Od prvního vyzkoušení, jak se říká, "šla dovnitř")))). Velmi realistická. Neslyším žádnou poposliavtelnye marmeládu, kamenný vandrák vaří rybízovou marmeládu na ohni, míchá ji hořící tyčinkou. Pro mě je to vůně rybízového keře, to když se k němu přiblížíte a slyšíte tu vůni. A k těm hořícím klackům, jak tu mnozí píší, mám pocit, že 99% z těch, co tu píší, neslyšeli vůni březové kůry přímo na stromě, když si kůru na bříze něčím potřete, bude tam cítit hořko-svěží dřevo, přesně bříza! Na začátku slyším vůni rybízového keře, čaj a zelené tóny, to bude asi yerba maté. A přes tuto vůni je bříza... za pár hodin se vše změní, na prvním místě je bříza a papyrus a zpod nich ne-no ano a vypadá rybíz a čaj. Obecně pro mě tyto smíšené emoce a všechny emoce jsou pozitivní! Chuť jara, léta, odpočinku. Vytrvalost bych neřekl, že ohromující, 6 hodin přesně uslyšíte, stezka je průměrná, a ano, stezka je úžasná prostě!

Blacktundras

Páni, ta úroveň kritiky mi přijde trochu směšná. Kdybych si k tomu nepřivoněla sama, možná bych se nechala zviklat a nechtěla to. Dobře pro mě, že jsem se nenechala zviklat, protože si myslím, že voní dobře. Je to podle mě jako mírně sladký, kouřový čaj. Ty bláznivé věci, co jsem slyšela, se prostě ani zdaleka nepodobají tomu, co cítím z komentářů. Pot, ponožky a kočičí moč????. No tak, nechte toho. Kdo má zájem, musí to prostě ochutnat. Očividně to potřebuje vyzkoušet na kůži. Ta kouřová, lehce ovocná atmosféra tak trochu připomíná lehounce černého fantoma s přidaným čajovým nádechem, pokud vůbec.

TinaIdra

Wow, jsem překvapen negativními recenzemi... Myslím, že je to krásné. Sama jako Švédka musím říct, že je to velmi švédsky vonící. Voní to přímo jako svartvinbärssaft (šťáva z černého rybízu/monáda). Taková nostalgická vůně pro někoho, kdo tu vyrůstal. Připomíná mi švédská léta, když jsem byla dítě. Hřejivé.

Měla jsem jen vzorek, ale ráda bych si koupila celou láhev. Výdrž bohužel nebyla tak dobrá... asi 3 hodiny nošení.

Phemonoe

To se mi líbí. Voní jako čaj s rybízovou marmeládou u táboráku na dače za letní noci, ve starém rezavém křesle zabaleném do staré deky. Kde jsou moji východoevropané? Chci, aby takhle voněl celý můj život. Kéž by to trvalo déle.

Poznámka: Ve spoustě recenzí se píše o kočičí moči. Jako fanatik do černého rybízu cítím povinnost upozornit, že některé charakteristické terpeny v černém rybízu mají analogy v kočičí moči. Mám podezření, že jde o expoziční záležitost: pokud jste na černém rybízu vyrůstali, pravděpodobně se vám nebude kódovat jako kočičí moč, ale pokud ne, vaše mysl skočí k nejbližší dostupné asociaci. (Tato terpenová záležitost se týká i ananasu a ananasový džus, který je na pultech, mi kočičí moč připomíná docela silně, protože jsem na ananasu nevyrostl).

Pokud je na vás bonfire trochu moc, ale zbytek se vám líbí, můžete zkusit verzi OilPerfumery: je o něco zelenější a o něco méně kouřová.

Testováno na: pokožce
opakování: tucet