Santal Calling Ex Nihilo pro ženy a muže

Santal Calling Ex Nihilo pro ženy a muže

kosatec
laktonický
fialkový

Santal Calling podle Ex Nihilo je Woody vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Santal Calling byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Antoine Maisondieu. Vrchní tón je Muškátový oříšek ; střední tóny jsouKosatec a Mléko ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Pižmo a Vanilka.

Muškátový oříšek

Kosatec
Mléko

Santalové dřevo

Ragnar

Santalové volání je odzbrojujícím způsobem krémové.
Dokonalá směs pižma, santalového dřeva a mléčných tónů.
Název samozřejmě připomíná dřevo, ale vůně obsahuje také toto krásné bílé pižmo, které je díky santalovému dřevu ještě krémovější.
Je toho opravdu málo, co by se dalo říct.
Je to dokonalá rovnováha bílého pižma a santalového dřeva.
Kosatec podle mého nosu chybí.
Jediná negativní poznámka je, že santalové dřevo není tak úplné a komplexní jako v jiných vůních, které se na něj soustředí; například v Tam Dao.
Veškerá zelená, pryskyřičná a čistě dřevitá část se ztrácí.
Zde více vyniká mléčná krémovitost dřeva, která vyvažuje bílé pižmo, takže to nepřináší svůj banální a velmi chemický pocit čistoty.

Proboha, je to dobré, ale stále více se přesvědčuji, že jde o přeceňovaný Maison.

Myrtillajus

V mnoha tradicích moderního pohanství je santalové dřevo spojováno s léčením a očistou a zde ho najdeme v šikovné kombinaci s kosatcem, čisté a příjemné, avšak s elegantním "pařížským" nádechem. Je to příjemná vůně, nevtíravá, krémová, ale ne příliš, zůstává intimní, ale myslím, že v tomto případě je to tak akorát. Je to bohyně Mohini, kterou namaloval Varma, považovaná za kouzelnici, která dokázala lidi přimět, aby se do ní zamilovali tak hluboce, že se jim stala osudnou.
Na obraze je bohyně v čistém bílém sárí, sedící na houpačce, obklopená indickou krajinou. Krásná a rafinovaná

LauraVTerrazas

Páni!
Konečně vůně santalového dřeva, kterou miluji.
Obvykle mi santalové dřevo způsobuje bolest hlavy, ale tahle je velmi jemná.
Jelikož je to jemnější santalové dřevo, chápu, proč si ho opravdoví milovníci této nóty příliš neoblíbili.
Myslím, že se dá nosit celoročně, ale v létě velmi vybíravě. ❤️

Dámy: noste santalové volání
Pánové: noste Santal 33
😜

irinadrem

Příjemné mléčné santalové dřevo se špetkou koření bez kopru a solanky. Jemná, klidná, útulná nebo tak nějak, sedí blízko pokožky, vražedná, co se týče výdrže, aplikovala jsem ji předevčírem večer a vůně se mi drží na vlasech a oblečení 24 hodin a slabou stopu zachytím i na pokožce i po sprše. Je ideální do kanceláře, neměla by nikoho dusit, pokud se s ní nenamočíte. Podle mého nosu má něco společného se Santal Blanc od Van cleefu.

violet666

Ex Nihilo je značka, kterou jsem vždy oceňoval, líbí se mi mnoho jejích výtvorů včetně tohoto.
Nádherné santalové dřevo od srdce až po základ, jemné a lehce pižmové, pižmo Ex Nihilo najdete i na Riviéře.
Problémem je zde úvod.
Nesnáším muškátový tón, když je v akordech, ničí mi vůně, až na výjimky mi z něj škube v nose.
Tady, kdyby tam nebyl, tady by to bylo lepší a parfém by měl vyváženější strukturu, místo toho se nos rozhodl ho tam dát, a tak se jejich neštěstím tento parfém nedostane do mé stáje.
ipse dixit.

Edit: můj vzorek byl vadný, při otevření se uvolnila štiplavá vůně, vůně je místo toho krásná a vyvážená, kulatá, jemná a super rafinovaná.
Vůně je nyní v mé stáji.
Pro mě jen vítězní koně.

KatrinaK

Nádherná chuť. Konečně sandál bez kopru a okurky. Suchá, krásná, ukázalo se, že je velmi plíživá a vytrvalá. Pro mě velmi aktuální v chladném počasí. Krásná, drahá, statusová, s takovou vůní se cítíte velmi sebevědomě a luxusně! Mám likér, teď chci lahvičku!

JennyNoBull

"Páni!"

To jsem řekl nahlas, jakmile jsem to ucítil na skvrně.
To jsem si šeptala celý den poté, co jsem si ho nastříkala na pleť.
Tohle je to nejkrémovější, nejsnové santalové dřevo! Muškátový oříšek na povrchu se dokonale mísí se všemi ostatními tóny. Přijďte si pro santalové dřevo, ale úvodní akt vám připraví půdu a po něm setrvejte v blaženém vanilkovém rozuzlení. Ve skutečnosti si zajděte na noční drink a přespěte.
Zvažte manželství.
Jste-li milovníky santalového dřeva, musíte si na ni nechat zajít chuť!

Je na mém vánočním seznamu.
Santalové děťátko, podstrčte lahvičku pod stromeček... pro mě!
Byla jsem strašně hodná holka! ;)

LoveBaseNotes

Vzorek mi poslal můj obchodní zástupce a byla to láska na první přičichnutí! Je tak krémová a jemná. Není jemná v projekci, ale nejsou v ní žádné ostré tóny. Připomíná mi mnohem lepší a rafinovanější verzi Santalu 33. Cítím lehkou pudrovost, ale ta je spíše v pozadí (není výrazná, jak je zde uvedeno u hlavních akordů). Je prostě krásná. Budu si kupovat plnou lahvičku.