The Lover's Tale podle Francesca Bianchi je Leather vůně pro ženy a muže. The Lover's Tale byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Francesca Bianchi. Vrchní tóny jsou Med, Mimóza, Aldehydy a Bergamot; střední tóny jsouOrris, Broskev, Otočník, Egyptský jasmín a Bulharská růže ; základní tóny jsou Kůže, Kastoreum, Pižmo, Labdanum, Dubový mech, Vetiver a Santalové dřevo.

Libertine Neroli od Francesca Bianchi: Chypre se sexuálním nádechem?
od Elena Vosnaki

Fraganceando_madrid
Můj přítel Fedmac79 pro vaši informaci Mám 4 parfémy Francesca, které miluji, mezi nimi Sticky Fingers a Black Knight. Nemluvě o parfémech jako Overture, Terroni, Cuoium..... Lidé, kteří mluví bez informací, nedávají svůj názor prosím.... Odvážná neznalost.
Argumentovala jsem, proč se mi nelíbí, a respektovala ty, kterým se líbí. Vy "obhajujete" parfém odkazem na ostatní...to je úroveň, někteří z nás se snaží přispívat na fórum a jiní...zkrátka.

Megatron9000
Elegantní a těžký parfém, který stojí za své peníze.
Další čtení kůže, orámované květinami a hustě zalité propolisem, na kterém jsou nalepeny kousky krystalického medu.
Takhle to vonělo v koženém oddělení sovětského obchodního domu, kde se prodávaly ošklivé, monotónní, ale z pravé a kvalitní kůže vyrobené boty a jiná obuv. K tomu vůně prosté tělesné lásky po sovětsku a kytice prostých květin, kterou řidič, strýc Sergej, daroval mladé prodavačce Valě. Všichni se tvářili, že si ničeho nevšimli, ale vůně a vzpomínky nikam )))).
Celkově je parfém jasný, poměrně těžký, a proto elegantní, schopný vzbudit dávno zapomenuté. Stojí za své peníze, pevně střižený unisex, což je docela rarita.

alberto89
Velmi výrazné živočišné tóny v kontrastu s robustní kůží . Spousta vzpomínek na vintage parfémy, v kombinaci s moderními prvky, jako je máslo kosatce a květinové nuance, ochranné známky bílé, které dávají sladkost, projít mi termín "ponurý", není jasný a slavnostní, ve skutečnosti mi to přijde nejlepší v chladných měsících.
Není snadné ji nosit, má šílený výkon a špiní oblečení, ale ve své dokonalé nedokonalosti mi připadá šíleně sexy.

Veranica
Je to neskutečná krása! Nechci to vypisovat, ale ani nemusím. Musíte si to poslechnout. Je to velmi pevné a třpytí se to různými fazetami. A je to udělané podle všech kánonů staré školy, ale s moderním přehodnocením niche zvuku. Sladkost medu a květinového pylu je podbarvena chladnými mátovými tóny a utěšena semišem, kůží a měkkou živočišností. Vůbec to nezní jako Durga nebo Chanel.

R.de Lioncourt
Dámy a pánové, je mi jasné, že toto je pro mě:
"nejlepší parfémovaná kůže na světě".
Myslím, že znám všechny nejznámější, a žádná se ani nepřibližuje osobitosti a síle této.
Ale pozor: musíte mít kůži hodně rádi.
Těm, kteří dávají přednost dubovému mechu jako nuanci v pozadí dřevitých nebo sladkých parfémů, může připadat silná.
Na kůži a silné vůně musíte být velmi zvyklí.
Milovníci sladkých a samozřejmě svěžích a ovocných: držte se dál.
Pak přijdou výčitky a zklamání.
Jedná se o kůži toho druhu, která se nanáší na živé zvíře.
A ne zrovna to živé zvíře kůň, ani žádný jiný býložravec.
Je to pach masožravého savce, a to v říji.
Sexbomba je kategorie, kterou má.
Francesce se podařilo obnovit vůni, která probouzí ty nejprimitivnější a nejnevědomější sexuální instinkty s ultrakoncentrovanými feromony promítanými jako napalm.
Doporučila bych ji pro intimní i ne tak společenské použití.
Zanechat nesmazatelnou stopu, kdy tato vůně impregnuje osobu, která má kontakt s pokožkou provoněnou touto vůní, je určitě to nejvhodnější, co znám, nebo nejvíc.
Doporučuji aplikovat pár hodin před klíčovým okamžikem, kdy chcete nasadit její sílu.
Ze začátku jsem vůni čerstvě nanesené vůně nesnášela a teď mám vážné problémy přestat ji nanášet a neustále ji očichávat.
To, že se to dá koupit, je podle mě na hranici toho, co by mělo být legální.

Callista25
Z mých dosavadních vzorků parfémů Francesca Bianchi vyplývá, že jsou jako nefunkční vztah na horské dráze. "Miluji tě!" "Nenávidím tě!" "Proboha, co jsi zač!?"
The Lover's Tale je pokračováním této ságy. Otevírá ji tato syrová, přezrálá hyperreálná kůže, která mě přiměla k odeznění. Pak se do popředí začala dostávat ta podivná ovocná nóta a já jsem byla u vytržení, i když nevoněla zrovna hezky. Pak převzal vládu tenhle dusný kosatec s jantarovým pižmem a kůže ustoupila do pozadí a já jsem se zamilovala.
Jako umělecký zážitek je to fajn, ale ne něco, čemu bych mohla vystavit ostatní u večeře. Ale je to geniální! Dobrá projekce a dlouhá výdrž.
Aktualizace: vzorek přežil sprchu a je silný i druhý den. Je to jediný parfém, u kterého jsem zažila takovou výdrž. Netestujte den před pracovním pohovorem.

Tyler Durdel
Příběh milence je velmi silná kůže.
Kůže je tón, který vyčnívá nad DNA domu, který je přítomen ve všech dílech, kromě, podle mého názoru, sexu a moře, které má svou vlastní osobnost.
Mám prakticky celou kolekci a miluji Under my skin, sticky fingers a mnoho dalších.
Líbí se mi i Příběh milence, ale ten je mnohem tvrdší a silnější, velmi silný.
Výstup je ohromující, nejlepší je naplánovat si termín aplikace několik hodin předem. Miluji drydown, protože miluji podpis.
Délka, probuzení a projekce jsou nezpochybnitelné, otázkou je, zda chcete takovou délku, probuzení a projekci.
Méně univerzální než její sestry, ale v mé sbírce je.
Zdravím vás, parfumérská rodino.

philfresh
Woooooooooff!!! erotická bomba!
V úvodu cítím aldehydické tóny, mimózu, kůži a horké kosatcové máslo. V srdci broskev, vždy triumfální máslo kosatce.
V základu fantastická kůže, hřejivé živočišné tóny a trocha sladké pryskyřice, dokonce něco vlhkého. Úplně mě to svedlo! Na rozdíl od kolegyně přede mnou necítím spálenou notu. Přijde mi opravdu unisexová vidím ji na ženě mnohem více na večer . Monstrózní výkon

Nicorossi
Podle mých malých čichových zkušeností bych tuto vůni nenazývala parfémem, ale zážitkem. Elixír, který vás přenese do míst, kde nemůžete zůstat lhostejní. Začátek je téměř jemný, ale pak se rozjede hloubka živočišné kůže, objeví se mastkový kosatec, náznak spáleniny a tady se zastavím, protože už ležím. Rozhodně to není parfém pro každého a možná se hodí spíše do mužského světa, ale jsem ráda, že jsem překročila i tento práh. Zřejmě vydrží 12/18 hodin.

Houdini4
Dobře, rozebereme si to.
Vůně Bianchi jsou tak nabité a silné, že základní tóny mají vrchní tóny, jestli víte, co mám na mysli, a jasnost v úvodu se někdy může ztratit. Musíte však být trpěliví, protože tyto vůně mění tonalitu, jak zrají na vaší pokožce.
V úvodu se sladce mísí sladce pryskyřičné a orientální tóny s obrovským množstvím živočišných tónů.
Především je cítit "sýr", který je cítit po skutečném civetu (ne po jeho nezvířecí náhražce) a po některých olejích oud. Je to takový sudokopytnický hlavolam/karambol... a pro mě zajímavý... tak trochu čichový psychonaut, ale je to příjemný parfém... nijak zvlášť.
Nicméně vše je odhaleno a odpuštěno v drydownu, kdy The lover's tale mutuje do té nejkrásnější, kastoreové kůže a máslové květinové vůně (jako Cuir de Russie) a prostě srší masou kvality.
Naprosto vznešená. připomíná mnohem hezčí a hladší zážitek než Cuir d'Arabie od Montale, ale poněkud analogicky s drsným úvodem.
Přesto je brilantní. Chci láhev, ale nechci, aby mě někdo první hodinu nebo tak nějak cítil?

EnglishCountryGarden
Dostala jsem malý vzorek, který mi vytekl po celém obalu. Dokonce i můj pošťák se při předávání ušklíbl a podíval se na mě, jako by chtěl říct: "Nevím, co sis objednala za kachnu, ale smrdí to trochu silně." Tohle se mi líbilo. No, ano. Silná rozhodně je. Ostatní vzorky v balíčku jsem musel mnohokrát čistit, abych otupil vytékající tekutinu, která na nich ulpěla. Chutná mi? Rozhodně, neochvějně NE. Proč? Co se na takové emotivní kožené směsi nelíbí? Tohle; měl jsem kamaráda muže, který jezdil a prováděl smrtící kousky na terénních motorkách. Nosil den co den ty samé zatracené kožené kalhoty, které se nikdy nečistily. Pachy, které na nich ulpívaly, byly fekální, zvířecí (strašně) a měly výraznou příchuť "Pomoc, já umřu", tělesné pachy, před kterými jsme mimo zanedbanější a obecně vyhýbavé útulky pro bezdomovce chráněni. Rufty, drsní motorkáři se nad takovými věcmi nepozastavují, ale já ano. Stejná chemikálie, která je zodpovědná za onen silný zápach kůže, se používá ve věcech, kterými se čistí v nemocničních slujích. Takže se předpokládá, že zabíjí všechny známé bakterie. Když jsem si jednou strčil ruku do přední části svých vlastních kožených motorkářských kalhot, abych si upravil "klín", uvědomil jsem si, že ty kalhoty mají navzdory pravidelným návštěvám čistírny prošlé datum spotřeby, a tak se rychle a chytře ocitly v koši. Od té doby jsem citlivý na ten kožený tělesný závan. Když jsem se snažil najít správná slova, kterými bych popsal děsivý zápach výše zmíněných "kožených kalhot", vygooglil jsem si "Špinavé kožené kalhoty". Opravdu nechtějte vědět, jaké výsledky mi vyjely, ale zjistil jsem, že je to rozhodně něco, co lidi (kromě mě) zřejmě strašně vzrušuje. Pro mě je to druh lásky, kterému se vyhýbám. Proboha, i když ty malé lahvičky vyčistím a několikrát si umyju ruce, pořád tam ta věc je a zarývá se mi do kůže jako nějaký laboratorně vypěstovaný patogen. Žádné květy se neobjevují, nic se neobjevuje! Vůně se tvrdošíjně drží u své úvodní salvy, která je podle mě pro každého "náročná". Já ji opravdu nemohu vydržet. Jsem udivená a vyřízená, protože Francesca Bianchi je na mém seznamu tvůrců parfémů hodně vysoko, a protože jsem obrovská fanynka Under My skin, ráda si jich na poličku přidám dost, ale upřímně, tuhle ne. Nedokážu se přenést přes ten podtón Dettolu, spodků a nemocniční čisticí kapaliny, který se neustále vznáší, aby mi dal facku! Na jeho obranu bych řekla, že někdo, kdo má opravdu rád tenhle druh velmi špinavých zadků a létajících zadků přitahujících kožených věcí, by to zbožňoval, a někdo, kdo ne, kdo nebyl vystaven "TROUŠKÁM", by tomu pravděpodobně dal poctivý starý nezaujatý hod. Navíc vytvořit parfém, který vyvolá tak obrovskou niterní reakci, je zatraceně chytrý talent. Co se mě týče, asi jsem byl tolik let marinován v negativech těchto vůní, že můj nos odmítá, podobně jako kůň, který svého jezdce odhodí čistě přes Beecherův potok, překročit úvodní bariéru - negativních konotací je prostě víc než pozitivních. Jedna z mých dávných přítelkyň, porodní asistentka, nesnesla, co je pro mě božská vůně mandlí, heliotropu a květů hlohu... proč? Protože voní jako plodová voda a ona k ní přičichla až příliš, viděla, odkud pochází, a byla jí postříkána víckrát, než kolikrát měla teplých večeří. Nedokáže si ho přirovnat k milým věcem, je to pro ni jen vytírání, zatímco já ho miluju, protože mi připomíná jaro a moje milá miminka. Takže jestli ji milujete nebo nenávidíte, ať už z jakéhokoli důvodu, nežeňte se utrácet spoustu anglických liber za psychoterapii, je to jen "vzpomínková záležitost". Takže se omlouvám Francesce Bianchiové, tohle mě hodně zasáhlo. Nechala jsem na to svého syna, protože má docela dobrý nos, a on beze slova odešel. Pro něj neobvyklé chování. Cítím potřebu nechat se opláchnout tlakovou myčkou. Podívejte se na ostatní recenzenty, protože jsem si jistý, že netrpěli mými podmínkami a mají menší čichový handicap, se kterým se musí vypořádat.

Консири
Jedna z nejkrásnějších kožených vůní! Komplexní, mnohovrstevnatá, opalizující, hrající si s různými aspekty! Pro milovníky kožených parfémů - rozhodně doporučuji se s ní seznámit! Ale vůně nepatří k těm, které se líbí většině lidí, mnozí ji, myslím, nepochopí. Pro mě je to aromaterapie a bouře pozitivity. Účinek je podobný tomu, jaký jsem zažila, když jsem se seznámila s klasickými vůněmi Tower.