Franck Boclet Cocaine by Franck Bocl... (128.09 USD)

Booth number: A/41
Cocaïne podle Franck Boclet je Aromatic vůně pro ženy a muže. Cocaïne byl/a uveden/a v roce 2017. Vrchní tóny jsou Karamel, Tabák, Hořký pomeranč a Červené bobule; střední tóny jsouTuberóza, Lilie a Orchidej ; základní tóny jsou Monoi olej, Vanilka a Pačuli.

violet666
Přiznejme si to.
Vůni kokainu zná téměř každý, je suchá, štiplavá, chemická, pokud ji neznáte, nejspíš jste neprošli životem na předměstí, v dírách, na příšerných diskotékách se záchody plnými toho svinstva.
Pravděpodobně jste se nestýkali se zasranými lidmi, naštěstí pro vás, pokud ano.
Na druhou stranu, ze všech drog na světě je kokain nejpřeceňovanější, nejsprostší a nejnevědomější, stejně jako lidi, kteří ho užívají a zneužívají a cítí se cool, hardcore, zatímco viděno zvenčí jsou to většinou ubožáci s otočeným obličejem a širokýma očima.
Tento parfém odráží přesně tento typ lidí.
Přítomný, přesvědčený a ošklivý.
Křičící, nemající co říct.
Ohavnost pro můj nos.
Metrákový cvalík se sedmnácticentimetrovými podpatky a chůzí připomínající tyranosaura.
Neohrabaná a namyšlená.
Potrat tuberózy, protože ji poznáte, až uslyšíte tento výtvor, ale ne v jeho nejlepší expresivní podobě, nýbrž v záměrně špatné výslovnosti tohoto nosového experimentu.
Tady vlastně kdo by byl nosem?
Vidím, že jsi neměl odvahu se pod něj podepsat.
Já bych to udělal také.
Příšerný výtvor, naprosto nepříjemný, téměř nemorální.

NandoHolgado
Ten, kdo vám o této vůni vypráví a soustředí se na to, aby vám řekl, že je cítit jako naftalín nebo zápach z úst, vám buď neřekl, že jí nevěnoval dostatečnou pozornost, nebo si ji nanesl na kus papíru nebo na ruku a po deseti minutách ji smyl.
Parfém dorazil včera a jako obvykle jsem se sešla s maminkou, abychom ho společně vyzkoušely a podělily se o první dojmy. Velmi mě pobavilo, že ačkoli ho neznala a nikdy o něm neslyšela, prošla si mnoha fázemi, o kterých se mluví na Youtube, a poznala mnoho tónů, jak vyšly, protože ano, je velmi evoluční, zejména od vrchních tónů ke středním (a to já miluju). Když jsem mu však řekla, co říkají recenzenti, nemohli jsme se víc shodnout.
Svrchní nóta je bílá květinová, se sladkou květinou, i když se uvádí karamelová nóta, nevoní tak na se.... Jen dodává květinovou sladkost. Vychází trochu divoce, může se zdát, že voní po okvětních lístcích růží, ale za ne moc dlouhou dobu se objeví ta vůně naftalínu, na kterou si lidé stěžují. Je to pravda, je to patrné, ale je to jen návěs kamionu, který přijede přivézt velký protagonista vůně.... jsou tuberózy!!! Vůně VELMI připomíná tuberózu a považuji ji za super elegantní, jemnou a delikátní vůni... je nádherná, prostě nádherná. Vůně naftalínu sestupuje a zůstává v pozadí, přináší ozonickou a svěží atmosféru květinové sady.
Je pravda, že pokud jste zvyklí nosit parfémy, které jsou jednoznačně mužské, bude vám tato vůně připadat ženská. Mně, heterosexuálnímu muži, který má za sebou Aqua Di gio i Night flyer, se sbírkou 100 parfémů, se tato vůně velmi líbí; je velmi dobře propracovaná, považuji ji téměř na úrovni Alexandrie II. Vyzařuje z ní opojná aura.
Trvanlivost: Barbarství, dala jsem si ji do ruky, když jsem ji dostala, a po 18 hodinách jsem ji stále cítila (s hygienou mezi tím, hahahahahah).
Projekce: Zatím nemůžu přesně určit vzdálenosti ani časy, protože ho nemám dlouho, ale na 3 kroky, včera už byly pochvaly.
Komplimenty: Ano.
Doporučení ke koupi naslepo: Pokud už máte pozitivní zkušenosti s lehce ženskými květinami, tuhle si zamilujete. Pokud ne, najděte si způsob, jak ji nejprve vyzkoušet.

toporlyando
Myslel jsem, že to bude zajímavější.)
Všichni píšou takové nesmysly o zubech, sklepích, hnisu, hnilobě, hnilobě atd.
Já jsem si udělala první nástřik na ruku a jediné, co jsem chytla, byl jen zápach žvýkačky...(.
Dokonce jsem se naštvala, protože tam bylo přímo očekávání hniloby a hrůzy a tak😂.
Asi po 5-10 minutách jsem jasně zachytila šťavnatou lilii, dokonce bych řekla, že nebyla ochablá/pachová, jak všichni říkají, ale jako by to byl pyl ze samotné lilie, pak se k lilii přidal ten samotný lék na hrdlo))) Nevím, co to je, možná tuberóza, protože nevím, jak voní ani v parfumerii, ani v životě, ale nezpůsobila žádné negativum, pak tam byl sladkohořký nádech, připomínající vařenou pohanku (když si pořádně přičichnete), ale v celku je kompozice neobvyklá a chladivá).
Mimochodem, co se týče zubů - nejspíš si každý tento zápach plete s pylem lilie, protože vydává takovou zvláštní plastickou vůni, ale jako člověk, který se obšírně seznamuje se stomatologií, mohu říct, že zkažené zuby takto nevoní ani zblízka😂😂😂😂😂.
Celkově nebudu říkat, že jsem měla divoké emoce, nebylo to žádné "wow", nebylo to žádné "fuj", prostě taková nenápadná, neobvyklá vůně, která se asi bude líbit málokomu, ale to je na tom asi to, že se to nesnaží líbit, prostě to tak je.
Možná ji musím nosit a vyzkoušet ve stopě a pak ve mně vyvolá nějaké emoce, pokud něco, přidám komentář).
A o sklepech, mrtvolách, zkažených zubech, žumpách, zvratcích a tak - nikoho neposlouchejte, tyhle sisyfy ať si zalejou svým Diorem, moskvičem, chytnou tam noty prdelky a budou spokojený.
Vůně je těžká, extravagantní, neobvyklá, někomu se líbit nebude, někomu se líbit bude, ale ta plechovost, o které tam všichni mluví, je prostě NUTNÁ.
S největší pravděpodobností jeden šizuňk nějaký vymyslel, že tam voní něco z výše uvedeného, druhý to samé pochytil a šel do mas jako stádní mentalita, protože parfuméři, kteří dělají parfémy, nejsou blázni, jsou to odborníci v tomto oboru a vědí, jak a co má vonět a co se má s čím kombinovat a je nepravděpodobné, že by vám někdo z nich do parfému strčil vůni hniloby nebo něčeho podobného.. takže vše negativní - není to nic víc než vaše fantazie, která vychází z čichových zkušeností a neschopnosti podívat se na konkrétní parfém obšírněji a odhodit všechna klišé a předsudky).
O dvě hodiny později k ní přidávám:
Teď, když zvětrala - stala se z ní opravdu lahodná vůně a v blízkosti kůže velmi připomíná jakýsi mandlovo-kokosový krém, zatím se mi líbí čím dál víc😄
Doplnění na druhý den:
Koupila jsem si celou lahvičku😸😻
Takže nedělejte závěry na základě neadekvátních komentářů)
Parfém je skvělý)

mr.trickster
Uvědomujete si, že umístění a poznámky jsou maximálně moje, ale komentáře přátel, blogerů a komentátorů k vůni vás vyděsily, abyste si naslepo koupili lahvičku nebo velkou sádru.
Připravíte se na exkrementy a zkažené zuby, ale to, co ve skutečnosti dostanete, je krásná kombinace vůní monoi (tiare), lilie a tabáku. Tuberózu naštěstí téměř neslyším, nejsem jejím příznivcem. Vůně je hypnotická, chce se vám vdechovat a vdechovat.
Kdyby takhle voněly exkrementy. Mohli byste žít na záchodě. Kdyby takhle voněly zkažené zuby, chtěli byste být zubařem.
Můj komentář zní: nikoho neposlouchejte, vezměte si to a zkuste to. Testovali jsme ve čtyřech. Čtyřem lidem to chutnalo, nikdo necítil nic nechutného.
Cítili jsme jen touhu tuto vůni nosit a vlastnit).

wilizeee
Co je to proboha za parfém? Obsahuje skutečný kokain?
Tento parfém jsem si koupila naslepo a naprosto jsem ho nesnášela. Nejen že se mi nelíbil, ale v úvodu byl ten nejhorší zápach, jaký jsem kdy z parfému cítila. Říkala jsem si "jo, rozhodně ho vracím". Není to živočišné, jak lidé říkají. Je to PŘÍŠERNÁ, na první pohled velmi velmi špinavá. Později toho dne se tento parfém změnil v jedno z mých nejoblíbenějších překvapení. Nebyla jsem si jistá, jestli jsem na něj nenastříkala něco jiného ze své sbírky.
Znovu jsem ho nanesla a zpočátku to bylo hrozné, ale po krátké době se změnil v ráj. Ještě nikdy jsem se ráno neprobudila s takovou chutí přivonět si k nějakému parfému jako k tomuto.
Jsem na něm závislá a je to pro mě nebe. Mým kamarádkám se možná líbit nebude, ale koho to zajímá? Já jsem zamilovaná.
I kdyby se vám úvod tohoto parfému nelíbil, vězte, že je to jen malá část cesty, která vás posune z popelnice (úvod) do nebe.
Je to vůně za 10/10.
Také jsem se zmínila, že je to BESTIE?
Pro mě je to špinavý, sexy a lahodný parfém, ale uvědomte si, že je vysoce návykový.

magnolia_xx
Ačkoli čichové tóny byly velmi slibné, tato vůně je pro můj nos příšerná.
Připomíná mi štiplavý, pronikavý zápach naftalínových kuliček, které dávala do skříně moje babička, spolu s něčím starým a nezdravým, zaprášeným a špinavým, maximálně chemickým.
Samozřejmě, že ta vytrvalost je děsivá, jako v případě další parfumérské hrůzy, Secretions Magnifiques.

wonder_amber
Málokdy se vyjadřuji k parfémům, které se mi nelíbí, protože také málokdy najdu vůně, které si to zaslouží - na pultech obchodů nás totiž čekají jen tekutiny s objektivně příjemnou vůní, které mají plnit různé funkce, od prostého "vonět" až po složitější "působit na emoce". Nebudu jich nosit mnoho, ale ani nebudu ztrácet čas recenzí "fuj".
Cocaine Bockle je však výjimečný případ. Při testování v obchodě mě zamrazilo v krku (doslova), což se mi u žádného parfému ještě nestalo. Je jasné, že jde o chuť + rozdílnost vnímání, ale já cítím jedno: zápach dechu starého muže smíšený s výpary nádražního záchodu. Mnoho lidí píše o obzvlášť krásné stopě, ale já ji nedokážu ocenit - první přístup mě příliš traumatizoval, druhý nesnesu :).
To je jediná vůně, které jsem dala hodnocení "nenávidím".
No, a teď mínus, šmitec :) Ať už je to jakkoliv, tak to bude mít smysl.

Air.astarte
Konečně!
Dnes dorazila poštou. Strašně jsem se těšila, až tuhle vůni ochutnám.
Jediný nástřik na vnitřní stranu předloktí: Uff! Páni... INDOLIC, super naftalín! Už jsem otestovala dost vůní na to, abych byla nadšená, když ucítím něco takhle škodlivého. Znamená to, že se blíží něco velmi zajímavého. (Tedy většinou. Někdy to znamená, že musíte vyhledat čerstvý vzduch, než zemřete.)
V dalších minutách, jak vůně zasychá, začíná být cítit trochu trpčeji. Citrusové a květinové tóny jsou šťavnatě patrné.
Asi po hodině jsem ucítila něco sladkého a uplynulo pár vteřin zvědavosti, než jsem si vzpomněla, že testuji Cocaïne. Z dálky paže se ke mně dostává šepot lehkých, ale sirupovitě sladkých květinových tónů - jako lékořice a heřmánkový čaj. Zblízka je hutnější a je v ní více vanilky. Neřekla bych tabák - ale chápu, proč je uveden. Je to jako jíst crème brûlée v opiovém doupěti. Tohle by mělo být "opium". Pokud jste necítili skutečné opium - má sladkou, zemitou, lehce indolovou vůni velmi podobnou této, ale méně vanilkovou a více kadidlovou.
Celá ta věc se sezónností a vhodností pro denní dobu mi přijde naprosto hloupá. Jediný důvod, proč by na tom mohlo záležet, je, jestli něco dobře funguje na látce vs. zpocené kůži apod. Pokud se musíte ptát, jestli je něco vhodné do kanceláře - není to vhodné. I ty nejlepší vůně se v kanceláři stávají otravnými a vyvolávají bolest hlavy. Odbočím...
Dvě hodiny po prvním postřiku nyní souhlasím s tím, že Cocaine byl správný název. I když voní podobně jako skutečné opium, vydrželo mi to asi hodinu a přistihla jsem se, že si obsedantně očichávám ruku a snažím se znovu zažít ten euforický pocit, který jsem cítila, když se všechny tóny srazily a splynuly v teplý slunečný sirup, který byl špinavý v tom nejlepším slova smyslu, ale... je pryč. Napadlo mě, jestli jsem se prostě nestala anosmickou, a tak jsem někoho požádala, aby mi "řekl, kdy", když jsem ruku přibližovala blíž a blíž - teprve když jsem byla na centimetry daleko, ucítili to.
Chystám se postříkat znovu - tentokrát víc, abych zjistila, jestli to vydrží!

Emorandeira
To se mi líbí! Je to velmi originální a odlišný parfém. Má poněkud syntetickou, ale velmi příjemnou vůni. Je to v podstatě karamelizovaná tuberóza, smíchaná s nádechem pomerančových citrusů a tropickým nádechem z oleje monoi. Je to jako mnohem sladší a méně zelená tělová květina od Malleho nebo Bloom od Gucciho s mnohem lepší kvalitou. Výdrž je vysoká, což je normální, když víme, že má 40% koncentraci, ale projekce je trochu krátká, i když nevím, jestli je to dobře nebo špatně, protože díky tomu se hodně zvyšuje její univerzálnost. Vidím ji jako unisex, i když mně by možná vyhovovala víc než N mužům.
Vůně: 10
Dlouhá výdrž: 8,5
Projekce: 7
Kvalita/cena: 5
Všestrannost: 7
Originalita: 9
Celkově: 9,5

jerry drake
Pro milovníky vinylů a 70./80. let vytvořil Franck Boclet kolekci Rock & Riot, kolekci vůní inspirovanou nejkrásnějšími písněmi těchto let, která zachycuje názvy jejich tónů a přetváří je do čichové podoby.
Kokain oslavuje svobodu, instinkt a rebelii, které v sobě každý z nás nosí. Smyslná jako černá kůže motorkářských vest, klouže po kůži a zaznamenává ji jako disk ve vaší čtečce a míří přímo k srdci jako žena, která se nyní uvězněná a zasněná rozhodla učinit muže svým.
Pozor, je to žena s romantickou duší a zlomyslnou myslí, ráda vás bude provokovat a nutit dělat věci, které nechcete.
Boclet mě opět klame nabídkou, která mě v prvních 20 minutách, kdy se ukazuje jako dost podivná, donutila hodně váhat.
Čekala jsem čistě mužnou vůni, našla jsem rebelskou a provokativní vůni, transgresi v parfému.
Nemusí se ptát na svolení, prezentuje se tak drze, že jí po krátké době neuniknete.
Je plná odvážných a troufalých kontrastů, vrchní tóny tvoří tabák, karamel a ještě něco, co připomíná vůni listů koky a směs pomeranče a červených bobulí, květinové srdce orchidej, lilie a tuberóza a hřejivý základ pačuli, vanilka a monoi, které dodávají lehce exotický a jemný nádech.
Délka je na dobré úrovni, až na tu projekci, za tu cenu jsem čekala něco silnějšího.
Zaslouží si test, je to určitě vůně vymykající se běžným standardům a mně se zalíbila.

alberto89
FB Cocaine je navzdory svému pochybnému názvu hymnou na život a lásku. Nositel je katapultován do velmi funky světa, pravidla, morálka a elegance nejsou pro něj; rozervanost tónů lilie, tuberózy a karamelu dává vzniknout velmi sladké a narkotické směsi. Má obrovský potenciál vyčnívat z davu, ale musí ji doprovázet vhodná osobnost, muž/žena je jedno, pokud to chemie vaší pleti a vaše ego dovolí, je to bezpečná koupě.
P.S. V oficiálních poznámkách se objevuje list koky ( na fragrantice chybí ), ale neznat vůni, dobrovolně ji přehlížím. Manoi olej je naopak přítomen v pozdním vývoji a dodává nečekaný exotický nádech s velmi lehkým nádechem kokosu.

Ivanus
Vůně - Cocaïne Franck Boclet
Flakon od - 2017
Příběh o elegantní a zvláštní kytici bílých květin s dominantní tuberózou, která leží na trochu svůdné karamelizované vanilce.
Hlavním hráčem je tuberóza,ale oscara za nejlepší vedlejší roli získává tabák. ach jo. tabák nám v této kompozici dodává nádech transcendentna.
Myslím, že je to unisex vůně.
Dlouhá výdrž - 10/10 (10+ hodin)
Siláž/projekce - 9/10(těžká projekce a siláž po dobu prvních 2-3 hodin, než si sedne blíž ke kůži po celou dobu vývoje vůně)
Počasí - Víceméně pro jakékoliv roční období. osobně bych ji nenosila v opravdu chladných zimních dnech a v opravdu horkých letních dnech.
Věk - 25+
Komplimenty(nízké-střední-vysoké) - střední až vysoké
Vůně - 9/10
Hlavní tóny podle mě - tuberóza,vanilka,lilie,karamel,tabák,pačuli.
Drydown je sladký a květinový a dostávám do něj -vanilku,pačuli,karamel a květiny.
Emoce - elegantní,zvědavá,svůdná,transcendentní,návyková.
Příležitost -Pro víceméně jakoukoli příležitost.
Pokud máte rádi květinové tóny,skvělá pro podpisovou vůni.