Music For a While Frederic Malle pro ženy a muže

Music For a While Frederic Malle pro ženy a muže

levandule
pačuli
tropický

Music For a While podle Frederic Malle je vůně pro ženy a muže. Music For a While byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Carlos Benaïm. Vrchní tóny jsou Levandule, Ovocné tóny, Anýz, Mandarinka a Bergamot; střední tóny jsouAnanas a Pelargónie ; základní tóny jsou Pačuli, Karamel, Cukr, Vanilka a Labdanum.

Levandule

Karamel
Cukr
Labdanum

Ilikewhatilike

Co je to výklenek? Kvalitní ingredience, omezená dostupnost a jedinečná vůně. Poslední část je nejobtížnější a je v ní obsaženo umění. Myslím, že jedinečnost může spočívat buď v tom, že nám dáme do vínku nějakou klasiku, nebo přijdeme s něčím úplně novým. Něco nového je pro značku nejrizikovější, ale zároveň vytváří šanci být něčím ohromujícím.

Hudba je na chvíli něco jiného. Pro mě je to, jako kdyby Biggy Smalls a Led Zeppelin spolupracovali na písničce. Biggy přináší šťavnatý ananas a Led Zeppelin woodstockovou pačuli. Když je hodíte do studia, může to být buď brak, nebo geniální věc. Myslím, že producent to dělá a rozbíjí, a v tomto případě je to vaše kůže. Pokud vaše kůže dokáže Rick Rubin tóny spojit dohromady. Máte něco zajímavého.

Obrovský levandulový úvod, pak přijde ananas.
Mám pocit mýdla, ale celkově je úvod jedinečný a zajímavý. Ananas má v sobě atmosféru "návratu do Cali", zatímco levandule je moderní.

Po zaschnutí se objevuje zemité pačuli, ale levandule a trochu ananasové sladkosti zůstává.
Během dne jsem se k vůni často vracela, což se mi líbí, protože mě přivádí do přítomnosti. Celkově je zážitek příjemný a rozhodně se jedná o niche.

ooosmoov

Polarizující? Možná. Ale na druhou stranu, v tomto ohledu existují jen dva tábory:

1.) "Je to mistrovské dílo!"
nebo .
2.) Prostě se mýlíš!

Možná vám bude trvat pár nošení, než na to přijdete... ale současné hodnocení tohoto je opravdu trestuhodné.

Absolutně. Skvělé. Pokud se vám líbí noty, Music For A While je klenot, který si koupíte naslepo.

Minulý měsíc jsem dostal 10 ml. Zbývá pár stříknutí. 100ml na cestě. Carlos je zatracený génius.

Bezpochyby jedna z nejlepších v celé řadě FM. Určitě 3-5 nejlepších.

Předpokládaný příchod o rok později:
Vážně... Tohle je Malleho vůně číslo 1 pro muže. Blaženost v lahvičce. NEPŘEHLÉDNĚTE ji.

sabino74

Mistrovské dílo Carlose Benaima, které naplno využívá potenciál ananasu zahaleného do levandule a pačuli. Je to komplexní parfém, který potřebuje dlouhý poslech a nejlépe vynikne v dlouhé projekci. Je těžké definovat jeho kontury, ale třída je naprosto křišťálově čistá. Ačkoli ji značka vydává za unisex, mně připadá hluboce mužná. Jedna z nejlepších vůní, které jsem v posledním období cítil. Ale znáte to, Frederic Malle nevynechá ani jeden tón.

loor89

Okamžitě, jakmile se nastříkal na pokožku, mi trochu zacukalo v nose; příliš mnoho ananasu! Skoro jako koupel v ananasové šťávě.
Pak se vyvíjí, otevírá se a objevuje se levandule, která se dokonale mísí se sladkými, ovocnými tóny ananasu a uvolňuje vůni někde mezi ovocnou a aromatickou, místy hořčí a jindy sladší. Také pačuli získává onen sladký nádech a uvolňuje svěžest, která je jiná, než jsme od pačuli zvyklí očekávat. Už se neobjevují temnější, zemitější tóny typické pro tuto nótu, ale vše se dokonale snoubí se sladkostí a aromatičností této vůně. Odkaz na parfémy 80./90. let je zřejmý.
Cukr a karamel jsou přítomny zejména v závěru a zanechávají lehkou stopu v gurmánském stylu.
Mě však tato vůně úplně nepřesvědčila, protože vzhledem ke své povaze se spíše vyhýbám vůním, které jsou příliš sladké, někdy se mi opravdu hnusí, a tato bohužel není výjimkou; ale to je velmi osobní názor. Na druhou stranu, pokud jste milovníci ovocných, sladkých vůní a chcete něco výjimečného s nádechem aromatičnosti, vřele doporučuji o ní uvažovat.

Dario40

Extrémně komplexní, elegantní buket, zejména v počáteční fázi.
V úvodu se okamžitě objeví směs, v níž levanduli a ananas šťastně doprovází karamel a různé ušlechtilé a rafinované sladkosti.
Vstup pačuli vše promění ve vůni silně připomínající vavřín. Atmosféra potemní a vůně připomíná, podle mého názoru, vintage a historické vůně, zejména pánské, 70./80. let.
Vše se pomalu sbíhá do čisté Levandule. Závěr možná není tak vzrušující jako úvod, ale na kůži se vůně dobře rozvíjí a každý typ PH jistě nabízí jiná a různorodá překvapení.
Parfém pro mě vhodnější pro mužské publikum, s lehce nostalgickým charakterem....
Hlasovat, 9/10

KISSIK

Ach, jaká hudba Hudba na chvíli!!!...

Nemám ráda levanduli v žádné podobě, ale po tom, co s ní Malle udělal, si ji jako gentleman musí vzít)))

Květ šeříku neobyčejné krásy v hustém, hutném, viskózním, průhledném cukrovém sirupu s příchutí čerstvě rozkrojeného ananasu, karamelové polevy, pokropený jiskřivou citrusovou šťávou a zaprášený anýzem, skořicí a pačuli!!!! Je nejen mimořádně lahodný, je to závratná grandiózní hostina celé barokní éry - výraz forem a božského práva králů!!!

Nejdřív jsem chtěl poslouchat Henryho Purcella..... Nevšimla jsem si, jak jsem se přenesla do pozlacených palácových sálů Versailles, ohromujících parkových alejí s bujnými fontánami, malebných galerií Caravaggia a Rubense, zazářila v baletu Merleçon, flirtovala s Ludvíkem XIV, oklamala kardinála Richelieu, zamilovala se do Dartagnana, utekla přede všemi ve společnosti tří mušketýrů a jsa zpět v Kyjevě, zasněně vzdychala: Aha, jaká to hudba Hudba na chvíli!!!

Vítězný parfém, parfém-král-slunce!))) V ní se nedá pracovat, v ní se musí odpočívat)))

antonpan

Tato vůně se mi líbí. Ne, tuhle hudbu miluju.

Jsem fanoušek levandule a tahle mi voní stylově a sofistikovaně.
Důležité je, že Music for a while vůbec není ananasová vůně. Od začátku až do konce je to samá levandule. Silná zelená levandule s pačuli/mátovou atmosférou, vyhlazená a oslazená ethylmaltolem/ovocem v základu.

Voní jako moderní verze Caron pour un homme. Představte si Caron, přidejte pačuli a staromódní vanilku nahraďte moderními sladkými/ananasovými molekulami, a dostanete Music for a While.

Tak elegantní!

antonpan

Miluji tuto příchuť. Ne, já mám tuto hudbu VELMI rád. Jako velký milovník levandule jsem ocenila její propracovanost a klasické provedení.

Především řeknu, že to v žádném případě není ananasová vůně, je to levandule od začátku do konce. Silná levandule s mátovými a pačuli nuancemi, zjemněná a oslazená ethylmaltolem a ovocem v základu.

Pro mě je Music for a while moderní verzí Caron pour un homme. Vezměte Caron, přidejte pačuli a staromódní vanilkový základ nahraďte moderním ethylmaltolem a čerstvým ananasem a dostanete Music for a while.

Miluju ji!

anna.topilina

Kdo je dobrý? Já jsem! Objednala jsem si nový Mull od Vuksy a hned, jak jsem ho dostala, jsem ho rozbila po svém šuplíku s parfémy. Teď bude celý můj pokoj ještě měsíc vonět pačuli a ananasem. Není vůbec tak ovocná, jak jsem doufala, ale spíš silně unisexová s pačuli základem a trochou bylinného podtónu. Dobrá vůně, škoda, že jsem ji nestihla nosit :) Vůně se mi líbila.

Nusuk
Sama