Lin Blanc Jeanne en Provence pro muže

Lin Blanc Jeanne en Provence pro muže

levandule
kosatec

Lin Blanc podle Jeanne en Provence je Aromatic Green vůně pro muže. Lin Blanc byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Bílé květy a Hruška; střední tóny jsouLevandule, Bavlna a Kosatec ; základní tóny jsou Pižmo, Bílé dřevo a Vanilka.

Bílé květy
Hruška

Levandule
Bavlna
Kosatec

Bílé dřevo

Piotr F.

Jeanne en Provence je jednou ze značek, kterých si vážím a které sleduji. Pokud jde o vůně pro muže, dávám přednost levanduli a vetiveru před výdobytky Hermes a dalších značkových parfumérských firem. Zakoupil jsem si novou nabídku a. Pižmo, kromě toho, že je vtíravě chemické, natolik přebíjí ostatní tóny vůně, že se nevyplatí čekat, až se vůně na naší kůži rozvine. Jako osobní parfém - rozhodně ne. Jako ambientní vůně - např. pro zpestření vůně na toaletě - rozhodně ano. Už firemní "Neroli Intense" mě přiměla k zamyšlení. Tady se žádné přemítání nekoná, tady je verdikt: nenositelná vůně. Dost dobře nechápu, jak se do něčeho takového mohou investovat peníze.

Původní recenze od Fragrantica.pl

fenix_estate

Krásná a zvláštní a krásná pro super horké dny (35C), cítím se v ní chladněji a svěže. Levandule zde zazáří, ale také zvláštní "hořký" úvod, téměř mýdlový, téměř ne - mužný, ale zároveň "chladný". Nebyla to láska na první přičichnutí - prvních pár stříknutí mě donutilo přemýšlet, jestli si budeme rozumět. No, teď jí dávám 10 dní nepřetržitého nošení a prostě po ní sahám jednohlasně pořád dokola.
Nevýhoda: nevydrží dlouho, ale to může být tím, že je lahvička nová a reaguje na teplo. Pravděpodobně si ji koupím znovu, až skončí.

josesantoscarvalho

Láska na první přičichnutí...
Opět milé překvapení od Jeanne en Provence!
Vlastním (nyní) 5 vůní "pro muže" od této značky a po Neroli Intense je tato nejlepší (ostatní 3 nejsou tak skvělé...).
Na první pohled je to Chanel N. 5 Eau Première s mužským nádechem... to ty pudrové tóny v ní...
Velmi mě překvapilo (opět), že jsem našla tak roztomilou vůni v této cenové relaci. V době, kdy jsou všechny vůně stejné, a algoritmem a focus groups vygenerované, s miliony matoucích flanelů, je velmi uklidňující najít jednoduchou a cenově velmi přijatelnou značku (nenazývala bych ji levnou, aby si někdo nemyslel, že je CHEAP je v druhém smyslu...!). Mám rád luxus stejně jako ostatní... ale MUSÍM mít hodnotu za peníze... Moje peníze jsou příliš těžce vydělané na to, abych je rozhazoval za marketingové kampaně a influencery...
Musím a držím.

ktp2309

Dostal jsem ho včera, dnes ho mám na sobě. Kosatec a velmi těžké pižmo. Nemám žádnou hrušku, ale hned od začátku je cítit silná čistá bavlna. Ze začátku trochu chemická - nechoďte moc blízko - ale po chvíli se usadí a dodá tento pižmový čistý pocit. Lépe voní na vzduchu než zblízka. Není nijak krémová ani sladká... má takový ten pocit čerstvě usušené bavlny z trička. Připomíná mi mix mezi Clean - Men a Clean - Warm Cotton, ale za mnohem nižší cenu. I když je prodávána pro muže, stále mám pocit, že je velmi unisexová. Líbí se mi, zatím ne miluji. Budu aktualizovat životnost a další myšlenky po plném nošení.

Edit: slušná logevity... mohl ještě cítit to slabé na zápěstí před spaním a ještě jde na tričko den poté. Stále se mi líbí.

Versace
Eros Flame