Parfémy: 121K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení

Kdy nosit

Hodnocení parfému 3.95 z 5 s 2,898 hlasy

Miami Glow podle Jennifer Lopez je Floral Fruity vůně pro ženy. Miami Glow byl/a uveden/a v roce 2005. "Nosem" za touto vůní je Caroline Sabas. Vrchní tóny jsou Mučenka, Kokosové mléko a Růžový grapefruit; střední tóny jsouPomerančový květ, Otočník a Brambořík ; základní tóny jsou Vanilka, Pižmo a Jantar (ambra).

Parfumér

Složení vůně
Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

ArianaRaquel

Koupila jsem si ji naslepo, protože podle recenzí Kathleen Lights, která je z Miami, je to ideální parfém na léto. Nákup úplně naslepo, nevěděla jsem, jestli se mi bude líbit ten tón maracuji, i když mám ráda její vodu a ovoce, nevěděla jsem, jestli chci parfém, který tak voní. ach můj bože! Tomuto parfému dávám 9,8, má opravdu plážového ducha, žiji mezi pobřežím Huatulco a Puerto Escondido, jsem z Acapulca a je to znát. Když žijete u pláže, máte pocit, že jste na stálé dovolené, tento parfém je tak veselý a ještě víc vám ji připomíná. Nosila jsem ho v noci a rozvoněl se jinak, nosila jsem ho s rumem a bylo mi řečeno, že voní jako sladká vanilka, asi to bude tím kokosovým mlékem. S tímto parfémem nemůžete prohrát, nejlepší na zvednutí nálady. Nemá věk, protože ať je vám kolik chce, budete se cítit jako 25letá, sexy, krásná a v nejlepší formě.
Nežijete na pláži, na tom nezáleží, s tímto parfémem se můžete cítit na pláži, ať už žijete kdekoli!

Katerina_Harding

Obdivuji všechny vůně, které jsem znala z mládí nebo dokonce z dětství. Tak jsem si vypěstovala rozsáhlou sbírku zvláštních vůní, které nemají vždy stejné cíle. Dnes a objednala Miami holou a plánuje ji hojně používat v nadcházejícím létě.
Když mi bylo patnáct, navštívila jsem svou kmotru, obézní ženu, která celý život pracovala jako hospodyně v bohaté rodině. "Paní" jí dala tuto vůni a já jsem dostala několik štědrých střiků na oblečení, které dlouho vydržely a odmítala jsem si prát tričko, dokud vůně úplně nezmizí. Škoda, že jsem nedostala samotný parfém. Kokos a mučenka na mé kmotře zněly přinejmenším zvláštně. Ale pro mě, patnáctiletou uprostřed letních čtyřicetistupňových veder, se velmi hodí. Takové tropy a ovoce jsem v tu chvíli ještě neslyšela. Přesněji řečeno slyšela, ale jen v osvěžovači na záchod s názvem "mango", který už na sebe u jiné tety na léto lila 😅🙈 za což v zápětí dráždil ušlechtilé luli. Tento tropický koktejl se mi navždy vryl do čichové paměti a od té doby pasivně pátrám po Miami Glow nebo něčem podobném tomuto osvěžovači vzduchu. Během následujících patnácti let jsem až do nedávna na nic nenarazil. Ukázalo se, že Miami Glow je v Americe hojný a levný. Rozhodl jsem se neodolat pokušení a uzavřít další parfémový gestalt. Počítám dny a doufám, že mě čeká vzrušující cesta po vlnách mé paměti.

isavichi

Jsem do tohoto parfému blázen! Použila jsem několik 30ml lahviček koupených v Sacks (před Sephora lol), ale pak zmizel.

Nedávno jsem za lahvičku na volném trhu zaplatila hodně, ale nelitovala jsem. Pro mě je to ideální parfém na horké letní noci.

Strávili jste den na pláži, u vodopádu nebo na koupališti a pak jste šli na večeři, zmrzlinu nebo na pivo do hospody? Mokré vlasy, lehké šaty, tělo rozpálené od slunce...! To je dokonalé! To je ta letní radost, kterou mi tento parfém přináší! Miluju ho a nemůžu bez něj žít! :)

Erick Santander

Jaká bohatá vůně! Tedy až se usadí.
A to říkám proto, že je to jedna z těch vůní, které se mohou zdát syntetické a silné, když k nim poprvé přivoníte. Jakmile jí však dáte pár minut, aby se usadila na vaší pokožce, téměř okamžitě získá velmi příjemnou texturu k přivonění.
Nyní se jedná o sladkou, sladce ovocnou vůni, ne sladkou, ne vanilkovou, takže pokud patříte k lidem, kteří nesnášejí sladkost ani v malých dávkách, tento parfém se vám líbit nebude.
Jeho vůni lze na mé kůži shrnout do těchto hlavních tónů: mučenka, kokos (spíše kokosové mléko), grapefruit a jantar. Jen to a nic víc, upřesňuji, že výše uvedené je v rámci mého osobního vnímání.
Pro mě výše uvedené není negativní, to znamená, že jsem v tomto parfému nehledala složitou a vysoce strukturovanou vůni, takže je to pro mě dobrá koupě.
Je to středně intenzivní vůně, s dobrou výdrží: 6-8 hod. dobře přítomná bez problémů a s mírnou stopou.
Závěrem velmi ovocná vůně, krémová a svěží zároveň smyslná a letní.

reggioc

Nejprve se omlouvám, že věnuji příspěvek parfému, který se těžko shání a pravděpodobně se přestal prodávat. Omlouvám se, protože recenze Jlo's Miami Glow bude samá chvála této vůně, která je často spojována s vůní pláže za slunečných dnů, tropického počasí a nápojů se spoustou ovoce.
Tato toaletní voda, uvedená na trh v roce 2005, je vedlejším produktem tradiční Glow, jediné, co mají společné, je na parfém pro celebrity vynikající kvalita a výborná výdrž. Miami Glow od začátku okouzluje tóny mučenky, kokosového mléka a grapefruitu, vyváženou ovocnou směsí, ale se zřejmou přítomností kokosu. Tělo je květinové a diskrétní, s převažujícím pomerančovým květem. Základ dodává vůni příjemný a sladký pocit, s jantarem, pižmem a vanilkou, která jemně spolupracuje s kokosem ve vrchní nótě, aniž by vůni zanechala gurmánskou. Z řady "plážově vonících parfémů", jejichž jsem velkou fanynkou, je Miami Glow rozhodně mým favoritem!

(Zdroj: Instagram @maisperfume)

fleurdejuin

Nejlépe bych to vyjádřila tak, že voní, jako byste si právě dali osvěžující sprchu na dovolené na tropickém ostrově. Mýdlová, trpká, mučenková... a teplá.
Tón kokosového mléka je patrný až po několika hodinách a mýdlová vůně trochu ustupuje, takže je více tropická. Přála bych si, aby tam bylo více kokosu, ale to je osobní poznámka. Po několika hodinách mi voní skvěle, pokud jste ochotni přečkat tu mýdlovost.

Estêvan George

Rozložte si lehátko na pláži, popíjejte studený kokos a obdivujte moře... Miami Glow je tu, aby přineslo léto a plážovou atmosféru všem! První parfém Jennifer Lopez v mé sbírce a už teď jsem do něj naprosto zamilovaná! Ještě než začnu mluvit o vůni, ráda bych vyzdvihla okouzlující flakon! Detail šňůrky s žabkami je více než dokonalý, aby ukázal plážovou stránku tohoto parfému... opravdu velmi roztomilý! Co se týče vůně, musím říct, že je návyková! Od chvíle, kdy ji nastříkám, až do konce vývoje parfému cítím vůni kokosu (velmi kokosovou), sladkou, vyváženou hořkostí mučenky (také znatelnou) a vanilky. Vůně mi hodně připomínala tu čokoládu od Garota s názvem Opereta, což mi přišlo senzační, protože tu čokoládu miluju! Při nošení tohoto parfému je nemožné nenechat se pohltit plážovou atmosférou! Někdy mi jeho vůně připomíná i opalovací krém. Co se týče jeho projekce, líbilo by se mi, kdyby trochu více vydechoval, ale ti, kteří jsou blízko, ho cítí velmi dobře, takže to stojí za to. Má také velmi dobrou výdrž, což odpovídá jejímu letnímu návrhu. Jsem nadšená, ohromená, zamilovaná do tohoto parfému! Jennifer Lopez se velmi povedla!!! Tohle je ten typ parfému, který je třeba mít vždy ve své sbírce!

Tato recenze je věnována mé kamarádce Gildě, která mi umožnila poznat tento úžasný parfém, díky výměně! Moc děkuji!

Wanesa

Jsem dívka z Karibiku a potřebovala jsem něco tropického a sladkého. Cítím v něm vůni kokosového mléka a grapefruitu. Doslova to ve mně vyvolává atmosféru oceánu. Bavit se na slunci na exotické pláži u nás doma. Waw je to domov v láhvi. Je to parfém pro celebrity, takže vydrží asi 3 nebo 4 hodiny. Nevadí mi ho znovu nanášet . Je cenově dostupný, myslím, že za ty peníze stojí. Velmi velmi tropická a jiná. Mám ji ráda.

SeleneHdez

Byl jsem překvapen!

Je velmi bohatá, připomíná mi pláž, ze začátku je hodně cítit kokosem, ale opečeným kokosem, jako opalovací krém, pak se objeví marakuja, která ji odlehčí a dodá jí citronový nádech.

Její stopa je velmi vysoká a její výdrž musí být velmi dobrá, jsou to 3 hodiny a je to jeden z parfémů, které jsem vyzkoušela a který stále vyniká, doporučuji.

Mila_vanillasweet

Velmi hodnotná a podle mého názoru nedoceněná vůně od JLO. Dříve byla těžko k sehnání (v porovnání s Live, Glow a Still) a nyní je ještě těžší ji sehnat. Kdysi dávno jsem měla pár vzorků, teď si užívám jen sprchový gel. Ideální na dovolenou, na teplé večery a noci. Miami znám jen z vyprávění kamarádek, město věčného pohybu, plážových párty, míchání různých kultur. Pro sebe mu říkám "Barcelona Glow", bylo to kdysi moje studentské léto. Tehdy se mi zdálo, že 24 hodin za den je tak málo, abych stihla všechno. Den rychle vystřídala noc, studium noční večírky na pláži až do rána. Koktejly, tanec až do podzimu, pak - studium, práce, další večírek atd. Tuto vůni bych nazvala parfémovaným Red Bullem, energetickým koktejlem, tropickou smrští.
Ale v tuto chvíli mi voní jako chladivý ovocný krém-suflé používaný v lázních po opalování. Mám z ní chuť se najíst. Miami Glow má na vůni pro celebrity velmi kvalitní základ, jantar a vanilku, který po čase nevydává nepříjemný zvuk "zkvašeného kompotu", jako jsem to nějak měla u některých Escad.

ChypreAnn

Začínám zjišťovat, že mám ráda vůně od Caroline Sabas. Myslím, že Miami Glow voní jako dovolená na pláži, jako ten okamžik, kdy poprvé přijedete, unavení z cestování, ale natěšení na zábavu, kterou si užijete, a otevřete dveře hotelového pokoje, odložíte zavazadla, zhluboka se nadechnete a RELAXUJETE. Je to podivně agregovaná, zobecněná tropická vůně - necítím z ní například výrazný kokosový tón. Prostě voní jako všechno plážové smíchané dohromady a je to nádhera. Je také čistá a mýdlová, jako všechny vůně JLo.

Také bych se vsadila, že mému manželovi, který parfémy vůbec nesnáší, se tato vůně vlastně líbí, i když by to nepřiznal. Je velmi sexy, a když ji mám na sobě, je mimořádně objímavý a láskyplný.

Yummy

Miami jsem si koupila v období fanatické lásky k JLo (v té době jsem si koupila všechny její vůně, přestože se mi moc nelíbily)), přičichla - přičichla a zapomněla! Ale dnes ráno jsem měla takovou chuť na kokos a další multifruitiness, že jsem neváhala a polila se touto tropickou "nehorázností"))))).
výsledek - nádherná vůně, tak krásně a jemně otevřená - žádný vražedný kokos, ale jemná, lehká a dokonce chladivá kouřovost !
Nevím, jak voní v Miami, ale z nějakého důvodu mi připomněla Maledivy brzy ráno, po malém tropickém lijáku!!!!.

P.S.Dnes máme vlhko, déšť a +7 C.

Parfémy 121K

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO