Salty Amber Cologne Jo Malone London pro ženy a muže

Salty Amber Cologne Jo Malone London pro ženy a muže

mořský
vodní
slaný

Salty Amber Cologne podle Jo Malone London je Aromatic Green vůně pro ženy a muže. Salty Amber Cologne byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tón je Kardamom ; střední tóny jsouMořské tóny a Myrta ; základní tóny jsou Jantar (ambra), Mořská řasa a Pačuli.

Kardamom

Mořské tóny
Myrta

Jantar (ambra)
Mořská řasa
Pačuli

AnnaTakahashi

Pro mě prostě nejlepší z celé mé sbírky Jo Malone. Kombinuje to nejlepší z Wood sage & sea salt a Crystal campion a nezní jako jedna nota (zvuk jedné noty je pro tuto značku plusem i mínusem zároveň). Mořská sůl plus mořský vzduch se špetkou myrty. Necítím kardamom.
Po prvním použití jsem okamžitě běžela najít a koupit druhou lahvičku (je to limitovaná edice, takže není snadné ji sehnat).

Paula80

Věděla jsem, že si tuto vůni zamiluju, ještě než jsem k ní přičichla... a měla jsem pravdu! Byla to láska na první přičichnutí.
Mořský vánek, slaná voda, mořské řasy (aromatická, mořská vůně bez nepříjemné "části zkažených vajec"), naplavené dřevo (i když není jedním z tónů) - to je to, co mám ze Salty Amber.
Voní jako teplá kůže po koupání v moři a pobytu na slunci. Je vzdušná, svěží, slaná, lehce nasládlá, teplá a velmi smyslná. A překvapivě je výkon této kolínské JM velmi působivý; vydrží na mé kůži 6h+ a možná to není režim šelmy, ale cítím její závany - zejména při pobytu venku.
Jsem moc ráda, že jsem si Salty Amber přidala do své sbírky, a jen doufám, že se třeba jednou stane součástí stálé kolekce Jo Malone, protože je TAK DOBRÁ!

Shmooksey

Je to nádherná vůně, ale já tu sůl prostě nemůžu. Jako někdo, kdo konzumuje slanou karamelovou zmrzlinu jako vodu, je pro mě ten slaný nádech příliš podobný jídlu. Možná je v této vůni jen příliš mnoho soli, ale cítím ji v krku stejně, jako když cítím slanou karamelovou zmrzlinu. Tohle samozřejmě nemá sladkost té zmrzliny, mám na mysli spíš "gurmánský" prvek té slanosti. Je prostě příliš silný, i po 7 hodinách na testovacím proužku, než abych si k němu přivoněla víc a snažila se najít další tóny.

s3raph1nas

Slaný jantar je jemná, lehká a svěží vůně. V úvodu mi voní po eukalyptu a připomíná mi chladivou vodu nebo lázně. Také ve mně vyvolává zimní vibrace (jako první sníh). Osobně si myslím, že se přiklání k mužské, ale rozhodně ji budu nosit vždy, když se budu chtít cítit klidně, čistě a uvolněně.

Versace
Eros Flame