Vanille Eau de Parfum podle Laura Mercier je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Vanille Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Vanilka a Vanilková orchidej; střední tóny jsouVanilka, Otočník, Pižmo a Denivka ; základní tóny jsou Bourbonská vanilka, Santalové dřevo a Jantar (ambra).

aweso10
dokonalá jednoduchá vanilková vůně !! nemůžu se jí nabažit - je sladká, ale ne příliš sladká, a má bohatý, mléčně krémový základ díky santalovému dřevu, pižmu a jantaru. heliotrop jí dodává lehký květinový, téměř "nadýchaný" charakter - velmi podobný ABC od Marissy Zappas. souhlasím s myšlenkou, že vanilková DNA je velmi podobná hypnotic poison - rozhodně nese tu gurmánskou oříškovost, ale je mnohem jemnější.
S projekcí a výdrží jsem velmi spokojená!!! Mám přes 7 hodin, což si myslím, že je skvělé ve srovnání s některými jinými přímočarými vanilkami, které jsem zkoušela. určitě ji budu používat během podzimu a zimy, ale myslím, že by byla skvělá celoročně!
pro milovníky hřejivého vanilkového cukru, kteří hledali dospělejší/klasičtější verzi, je tohle všechno pro vás!!!

Zizuuu
Jsem v šoku, to je nádhera! Vážně jsem nečekala, že se mi to bude líbit tak moc, jako se mi to líbilo. Je to pravá, jemná, krásná vanilka na každý den. Není tak hluboká jako Ambre Vanille od této značky nebo jiné oblíbené vanilkové parfémy, které jsem zkoušela, ale o to víc se mi na ní líbí, že je lehká a přitom tak sladká. Pravá vanilková vůně. Nepřipadá mi ani jako levná vanilková tělová mlha. Vydrží mi na kůži i na oblečení 6 hodin. Obrovská výhra od Laury Mercier

Sbg9s
NEJLEPŠÍ a nejhladší vanilka, jakou jsem kdy vyzkoušela. Na vanilky jsem velmi vybíravá. Dříve jsem měla verzi EDT Gourmand, ale rozhodla jsem se vyzkoušet tuto; voní stejně jako ta gourmand, jen je ještě jemnější a lepší! Je to dokonalá jemná vanilka a voní prostě božsky. Budu si ji kupovat, dokud ji budou vyrábět.