Signature Montblanc pro ženy

Signature Montblanc pro ženy

žlutá květinová

Signature podle Montblanc je Orientální Floral vůně pro ženy. Signature byl/a uveden/a v roce 2020. Signature byl/a vytvořen/a Guillaume Flavigny a Natalie Gracia-Cetto. Vrchní tón je Mandarinka klementina ; střední tóny jsouMagnólie, Ylang-Ylang a Pivoňka ; základní tóny jsou Vanilka, Bílé pižmo a Benzoin.

Mandarinka klementina

Magnólie
Ylang-Ylang
Pivoňka

Bílé pižmo
Benzoin

Vee

Nedokážu si to vysvětlit.
Není to vanilka, není to květinové (kromě prvních pár minut, kdy mi to stejně připomíná změkčovadlo, takže je to cítit chemicky). Je to zvláštní, to je. Mléčná, jemná, s něčím nedefinovaným rostlinným, mohla by to být míza z květinového stonku, ale ne vůně okvětních lístků.
Neurčitě sladká, neurčitě mléčná, neurčitě květinová. Je to všechno velmi neurčité. Trochu připomíná krémové tělo a čisté vůně, ale je velmi neutrální a nepříliš sladká, což není na škodu, protože ji to odlišuje od ostatních výtvorů. Je příjemná sama o sobě, ale chybí mi v ní průraznost a určitý charakter.

P.S. Jelikož se jedná o lehký parfém, předpokládala jsem, že vydrží krátkou dobu. Místo toho uplynulo několik hodin a je tu stále, vlastně se mi zdá, že ji cítím lépe než na začátku, jako by se na kůži zafixovala. Také vynikla její větší jemnost, jako by se ustálila, nyní mi připadá krémovější a plnější. Nakonec si ji asi nechám, překvapila mě!

denisefafer

Ach, ten parfém... Někdy jsem se snažila přijít sem a zrecenzovat Signature Montblanc, ale necítila jsem se připravená. Zatím ne. Pak přišel ten správný čas.

Signature jsem poprvé vyzkoušela asi před 8-9 měsíci při nenáročné návštěvě parfumerie. Prodavačka mi ukazovala všechny novinky, které byly všechny nevýrazné, dokud na stuze neuviděla tuhle. Rozzářily se mi oči. "Dovolte mi, abych si ji osahala na kůži!" A pak se, přátelé, stalo kouzlo. Byla jsem ohromená. Sbírám parfémy už více než 15 let, vždycky jsem na pozoru před novinkami, ale dlouho mi nic nerozbušilo srdce tak jako Signature. Byla jsem tak dojatá, že jsem vůbec nereagovala. Jen jsem jí řekla, že ji musím lépe zhodnotit, ale prodavačce samozřejmě došlo, že to byla láska na první "pohled".

Její citrusové tóny a krémový, sladký, laktonový základ mě přiměly zamilovat se. Nákup tohoto skvostu jsem zkoušela celé měsíce. Čekala jsem na nejlepší nabídku. Nespěchala jsem; jeho první použití už bylo určeno pro mě: moje svatba. Vybrala jsem si tuto bílou, novou vůni, kterou budu nosit ve svůj velký den. Neměla jsem s ní žádnou historii. Nebyl to žádný milník v mém vztahu. Chtěla jsem tímto parfémem začít svůj příběh spolu s novým začátkem u oltáře: prázdný list, stejně jako mé šaty a flakon Signature. A to všechno bylo krásné a důstojné. Tato vůně zůstane v mém životě navždy.

rullaxoxo

Čichala jsem k parfémům v Nordstromu a prodavačka mi doporučila tento. Wow!

Jako člověk, který málokdy zažije lásku na první přičichnutí, jsem byla okouzlena! Okamžitě jsem věděla, že ji musím mít.

Signature bych popsala jako sluneční gurmánskou vůni - je krémová, citronová, květinová a vanilková!

Připomíná mi, jako bych byla zabalená do bílé chlupaté deky v zahradě plné klementinek a květin. Tato vůně je čistá, nevinná, ženská a masově příjemná. Byla by to skvělá podpisová vůně! Po zaschnutí voní jako nebeský, vysoce kvalitní krém.

Celkově: 10/10

Alabama13

Tato vůně je jako vznášení se na nadýchaném obláčku nebo objetí od oblíbené osoby. Je to jemný a krémový sen. Tóny jsou vypointované od vrcholu až po základ. Klementinka je v úvodu jasná a zasychá do pudrové vanilky. Ta objímá kůži, takže se nepromítá daleko, nicméně blízká setkání sklízejí komplimenty. Rozhodně stojí za vyzkoušení!

bananaaple

V době "rozbujelých špinavých" pižmových vůní je toto útulné vanilkovo-bílo-pižmové děťátko čistým andělem v lahvičce. Jemná, hladivá a tak ženská. Příběh jemné vanilky, decentního ylang-ylang a lehkého motivu bílého pižma na mě působí. Útulná vůně je to první, co mě napadne. V chladném počasí je dokonalá! V teple je spíše "vanilková". Bez dlouhého přemýšlení jsem popadla 30 ml. Koupím si velkou lahvičku.

Elena Catte

Snažím se to popsat, ale není to snadné.
Především se mi to líbí, a to hodně.
Je ženská a okouzlující, návyková.
Nazvala bych ji krémovou, gurmánskou (ale ne proto, že je sladká, nýbrž proto, že působí jedle).

Necítím vanilku, cítím jen tu krémovou, ženskou aureolu, ale nechutná mi jako vanilka. Ta je pak hned po nastříkání utlumena převládajícím tónem klementinky, díky kterému je méně sladká a více nositelná.

Pokud nemáte rádi vanilku (jako já), nenechte se tím vyděsit, protože tahle je jiná.

Nic víc k tomu nemám, hlavně proto, že vlastně nevím, jak to popsat. Zaslouží si přičichnout, zvlášť pokud máte rádi ženské vůně.

Эжени

Včera večer jsem byl tak ohromen reakcí ostatních na tuto vůni, že jsem se zaregistroval a rozhodl se napsat recenzi pod dojmem.
Tento parfém, jak se ukázalo, si koupila moje sestra, ale zatím ho nepoužívá: je v pozici. Od ní jsem tuto vůni neslyšela, ale viděla jsem krásný flakon na toaletním stolku - bílý, buclatý, jemný, jako holubice-symbol míru. Když jsem čekala na výtah, sestra přinesla tento flakonek na zkoušku, nastříkala jsem si ho jednou na krk pod vlasy, jednou na zápěstí a šla do výtahu. A začalo to. Hned cestou přišli dva kluci a usmívali se, cestou ven mi řekli: "Holka, ty tak krásně voníš!". Vtom na parkovišti prošla kolem asi patnáctiletá žena s dcerou, slyšela jsem prosté: "Mm, to tak krásně voní!". Při příjezdu domů jsem si na potemnělém odpočívadle vykloubila zápěstí a skončila na úrazovce. Ve frontě na rentgen mi jeden motorkář s modřinou složil kompliment za parfém) Když jsme se večer doma balili, manžel řekl, že voním jako něžná žena a svoboda, "úžasná vůně". Byla jsem vyčerpaná rukou a vůbec nic jsem necítila, ale dnes z límce mého svetru opravdu voní něžně, jemně a nefalšovaně. Je to jako být večer v jižanském městě na městském parku a pít studený mléčný koktejl s kapkou kávy přes trubičku, přičemž občasný vánek přináší slabou vůni květin. Pivoňky? Nejspíš ano, to je ona. Magnólie znám a miluji, ale tady je to v mikrodávce. Velmi mírná hořkost, náznak kávy, ale lidé ode mě ji podle recenzí neslyší. Ještě jsem úplně nepochopila svůj postoj k téhle mléčně-květinové pohodě, ale líbí se mi a muži - ostatní i ti moji - se v ní zřejmě nešťourají. Co se mě týče, není to monotónní vůně, nedusí mě, ale dva plné střiky by byly moc hlasité. Vanilka a ylang ylang působí jasněji, klementinka pak lehce, na cestách. Koupím si osobní lahvičku a budu vyzařovat něhu a svobodu.

leticia_mauricio

Dala jsem ho na blind. Patřím k lidem, kteří si rádi přivoní k parfému hned po otevření krabičky... nefungovalo to, vůně se nedostavila. Ale když jsem si parfém nastříkala na ruku... nemohla jsem uvěřit tomu, co cítím, a pořád se očichávám, takže tomu můžu věřit! Podle poznámek a recenzí, které jsem viděla, jsem věděla, že se mi bude líbit, ale netušila jsem, že to bude tak moc. Přišla mi na mírně deštivý den, s mírnou teplotou. Parfém mě objal se vší láskou světa, velmi dobře se udržel, je velmi elegantní, útulný a rafinovaný. Mám chuť se pod něj podepsat, získal si mé srdce!

Edit: Časem se mi omrzela, nechala jsem ji odejít :(

Jannah

Ylang-ylang a vanilka 100%
Klidný luxus
Velmi pečující vůně a ne obyčejný tělový krém, ale něco dražšího.
Výdrž je fenomenální, stopa je dostatečná. A takový krásný flakonek musí mít každý.
Na vlněných věcech vypadá velmi krásně: luxusně a zároveň útulně.

280328

Montblanc unikl módním výstřelkům i zdravému rozumu. Congratulations!!!! Odchod mi připomněl THIS IS HER (Zadig & Voltaire)....Insanity??? Nevím, jestli je to kvůli těm bílým lahvičkám. Odtud se vyvíjejí jinak. Ve skutečnosti je flakon a vůně v dokonalé harmonii. Pohodlí po celou dobu. Opravdová lahůdka. Elegance. Kde méně znamená více. Stačí pár střiků, aby každý chtěl být nablízku. Připomíná pohodlí, útulnost, náklonnost a objetí. Myslím, že je ideální pro institucionální prostředí, včetně nemocnic a klinik. Představuji si ženu ve světlém oblečení, s perlovými náušnicemi, jemně mluvící, zahalenou zpravodajstvím.......

MintyBobbins

Koupila jsem si tento parfém naslepo, na základě recenzí a poznámek.... Jaká radost, zdá se mi, že parfém je hodně osobitý a jiný, než na jaké jsme zvyklí na trhu. I když je to jemný parfém a do jisté míry decentní, má velkou přítomnost a naprosto oblékne nositelku, protože má dobrou stopu a trvání, aniž by byl otravný. Je ženská, diskrétní a působí poněkud formálně. Působí krémově, uklidňujícím dojmem, citrusová nóta vás provází po celou dobu, ale jemným způsobem, vanilka je cítit od začátku, ale nepřináší extrémní sladkost, která by zahltila, ale naopak mi připadá jako naprosto vyvážený parfém; výborný na den nebo večer, chybí mu síla být noční, jako na poloslavnostní nebo formální událost, i když ho používám pokaždé, když můžu, cítím se v něm příjemně, čistě, šťastně, žensky... Prostě jsem si ho zamilovala.

Haruna

Tento parfém je vítanou novinkou, už dlouho jsem si nekoupila žádnou novou vůni, protože mi připadaly málo okouzlující, ale tento výtvor mě naprosto uchvátil, protože se mi zdá, že je to vůně, která opravdu vzdává hold ženské kráse. Je to vůně, která vydrží celý den, s vydatnou a lahodnou stopou: její květinové tóny jsou harmonické, vanilkový nádech intenzivní, vytrvalý, ale velmi přirozený, mech a pryskyřice působí svěže a silně. Vřele doporučujeme, tato vůně je uzavřena v diskrétním a pěkném flakonu.

RainbowGirl

Miluji, když mě vůně překvapí.

Koupila jsem si ji, protože jsem věřila, že to bude krásné sladké čisté pižmo, podobné vůni Narciso Rodriguez For Her.

JE to krásné sladké pižmo, ale je lehčí a sladší. Trochu... tropická. Ale nepovažovala bych to za typický tropický parfém.

Když jsem si ji poprvé nastříkala, vznášela se kolem mě krásná vůně vanilkové zmrzliny. Lehká a krásná. Krásná! Nechala jsem ji pár vteřin usadit na kůži a pak jsem si zhluboka přičichla, nosem ke kůži. To, co jsem ucítila, byla... klementinka. Nádherný zářivý svěží citrus. Tak krásná! Tak překvapivá!

Uprostřed, když se vůně usadí, se objeví sladká vůně vanilkové zmrzliny, ale klementinka je stále cítit. To je moje nejoblíbenější část, protože mi připomíná creamsicle. Miluju tuhle kombinaci citrusového pomeranče a vanilkového pižma. Prostě neuvěřitelné. Pak se ke mně dostane magnólie a ylang ylang, které jí dodávají nádech kokosové vůně. Jen náznak.

V závěru voní spíše po lehkém vanilkovém pižmu ylang ylang. Čistá, sladká a svěží.

Na pleti mi dlouho nevydržela, ale ve vlasech a na oblečení vydržela skvěle. Docela dobře se mi také promítá. Není tak silná, aby srazila kolegyni na zem, ale při práci ji kolem sebe cítím v náznaku. Dělá mi to radost.

Dělá mě to tak šťastnou.

Nedia

Myslím, že je podobná parfému Cube od Narcisa Rodrigueze, růžovému/pudrovému, ale s mnohem citrusovějším úvodním nádechem. Souhlasím s kategorizací květinového jantaru, i když to není tmavý, sirupovitý, kořeněný, medový, hutný jantar, ale na NR způsob, proto (myslím) ta podobnost. Nemá nic společného například s jantarem Francesca Bianchi. Tato vlastnost z ní dělá dobrou všestrannou, univerzální a vhodnou pro všechna roční období. Svěží na zimu, silná a jemná na léto. Cítím ji jako vytrvalou, ale ne vtíravou.

Ta mandarinka je v počáteční fázi dokonale cítit, což znamená, že ačkoli je dobře vyvážená, může být trochu štiplavá. Ale ouha, mírně. Tady mi lehce připomněla i Cinemu od YSL, i když v krémovější a na můj vkus modernější verzi než ta druhá, nebo alespoň méně agresivní. Z tohoto důvodu bych nákup naslepo nedoporučila nikomu, kdo není milovníkem citrusů.

Po počáteční fázi (10-15 minut) citrusy téměř úplně vyprchají, aby ustoupily hladké, jemné, téměř mléčné, úhledné krémovosti. Je to čistý parfém, ne nadarmo je na design flakonu použita bílá barva. Nezapomínejme, že z něj také vyzařuje trvalé vanilkové pozadí, a přestože to v poznámkách není uvedeno, cítím v něm nepřetržitý podtón bílých květin a lehký kokos, ale ne laciný kokos, takový ten od Yves Rocher nebo podobný, ale svěží, elegantní, koketní. Žluté květy jsou také cítit, a i když v menším množství, jsou vždy přítomny. Dobře kalibrovaný cukr, i když sladký, bych nedefinovala jako gurmánský parfém. Dobrá stopa a délka. Vysoký průchod ve výkonu a poměru cena/výkon.