Loewe 7 by Loewe EDT Spray Vial for ... (6.99 USD)
FragranceNet.com 2 items for 6.99 - 80.49 USD
FragranceX.com 1 product for 78.94 USD
Loewe 7 podle Loewe je Woody Floral Musk vůně pro muže. Loewe 7 byl/a uveden/a v roce 2010. Vrchní tóny jsou Pepř a Jablko; střední tóny jsouKadidlo, Neroli, Růže a Konvalinka ; základní tóny jsou Cedr, Vetiver a Pižmo.

matteo_fumagalli
Ironie mého života milovníka parfémů?
Najít svůj pravděpodobný absolutní must-have léta... v listopadu!
Nenechala jsem se však zdržet mimosezónou a hned jsem si ho pořídila! Na letošní absurdně horký podzim může fungovat stejně dobře.
Je to vůně, kterou jsem si zamilovala, i když je zároveň blízká i vzdálená tomu, co obvykle nosím. Do mé sbírky přináší zvláštní závan čerstvého vzduchu.
Je vzdušná, velmi jasná, velmi svěží, ale není na ní nic nudného.
Otevírá se étericky a ovocně s jablkem, které se rozpouští v kontrastním černém pepři, a pak se tu a tam objeví mé milované kadidlo.
Kadidlo, které v sobě nemá nic liturgického, ale které je velmi kouřové a zajímavé a které si ve svém vývoji hraje s kontrasty: někdy je tam v pozadí, jindy se vynoří jako hlavní hrdina.
Nemohu přestat čichat.
Poměr cena/výkon tedy opravdu stojí za to!
S radostí ji budu nosit buď v parných dnech, nebo i letos na podzim, až se budu cítit žoviálněji.
Parfém, který dobře vidím na mladé studentce umělecké akademie, trendy, ale ne snobské. Elegantního mladého muže, který je sice společenský, ale zároveň rád sedí sám a čte si, navštěvuje undergroundové výstavy a sleduje umělecké filmy.
Velmi sympatický, ale s takovým tím výstředním kvikotem, který objevíte, až když s ním máte více co do činění.

giangio
MASTERPIECE
Na rozdíl od captainM7 považuji tento parfém za velmi originální a mnohem podmanivější a přesvědčivější než nedávné niche parfémy.
Mám starou verzi, jejíž rozprašovač byl obscénní. Nikdy jsem nedostala tolik komplimentů, ani u první várky Aventu (2012/13).
Velmi originální, mužný a velmi vytrvalý parfém. Hlavní nótou je hřebíček, který je podle mého názoru umocněn kadidlem a dalšími tóny, díky nimž je silný, ale hřejivý, štiplavý, ale sladký.
Je to opravdu mistrovské dílo a jsem ráda, že jsem se jím zásobila, když ho ještě chrlili. Verzi na fotografii jsem zatím nezkoušela.
Určitě vám po jejím nošení bude vonět jako žádná jiná, protože k mé radosti jsem ji na nikom necítila a málokdo ji zná, alespoň v Itálii.

nick73
Aktualizace recenze.
Podle mého názoru jeden z nejlepších parfémů v sadě. Zaprvé se nepodobá ničemu z produktů jiných značek a tím na sebe výrazně upozorňuje. Za druhé, co se týče současného luxusu, jeho výdrž a stopa jsou vynikající. Zároveň je stopa krásná a nezabije každého překvapením. Samotná vůně, pokud odložíte kyselý začátek, je velmi dobrá a v základu, pokud ji necháte na oblečení, působí jako magnet, se svou lehce nasládlou příchutí. Parfém je i přes své jedenáctileté stáří vnímán nezasvěcenými jako "dnešní", líbí se oběma pohlavím. Asi nejvíce komplimentů posbírala ode mě a donutila mě zeptat se, jak se jmenuje.
Ale přesunout ho do kategorie každodenních kancelářských možností bych nedoporučovala. To už je za hranicí. Je to něco, čím se dá chlubit.
Podle mě velmi nedoceněný. Mezi "Nejlepšími pánskými parfémy všech dob" není na špici, i když je mnohem lepší než mnohé z hypovaných průměrných, které vyprchají po pár hodinách a nemají žádnou rozumnou stopu.

drakecito
Vyzkoušejte novou dávku...
Právě jsem dokončil jednu z těchto malých lahviček, cestovní formát, asi 15 ml a reformulaci, kterou do ní vložili, je bestiální. Je to úplně jiný parfém než ten původní, který voněl hodně jako typické liturgické kadidlo, trochu drsný a s kovovými nuancemi.
Tady není žádné kadidlo, žádné jablko, nic. Kadidlo zmizelo a jediné, co se objevuje, je lehce ovocná/svěží vůně s bílým pižmovým základem, vše velmi syntetické, ale alespoň pro můj nos velmi příjemné.
Výdrž není ani hodina na kůži a dokonce ani na oblečení. Stopa, žádná, kromě prvních dvou minut... Opravdový nesmysl a je to škoda, protože vůně je upřímně příjemná a velmi přátelská (mnohem více než originál), i když dost generická. Tohle nestačí ani na letní kolínskou...
Velmi zajímavá řada (možná bych měla mluvit v minulém čase), tato 7 od Loewe. Tahle, stejně jako Anonymous (nevím, jak je na tom teď a dokud mi nedají vzorek, tak se to nedozvím), Natural a New Silver, která moc hezky voní a skvěle funguje, dokud ji ti "lidé" nepřeformulují, aby se jim říkalo nějak ...
Pro fanoušky, uživatele, kteří ho pravidelně používali (což není můj případ), to musí být skandál. Ale no tak, další...

Demopop
Kouzelné.
Elegantní a tajemná.
Tento parfém je dnes provokativní, vymyká se všem normám a módním trendům, má ohromující osobnost. Riskantní sázka, která obnovuje něco posvátného a předpotopního, aby to přenesla mezi nové a všední.
Je to čisté kadidlo z vesnického kostela, z malé, vzdušné poustevny. Ze svěcené vody a nedělního procesí. Ale tady není žádná tma, je to svěží. Ano, je to kouřové, ale je to zelené, nic se tu nepálí.
Je světlá, není to kadidlo mučednictví plného pláče. Je to kadidlo slunečného nedělního průvodu, s hudbou a úsměvy, ale přesto slavnostní a posvátné.
V jiných recenzích vidím, že pro jiné kolegy to vůbec není mešní kadidlo. Možná záleží na oblasti Španělska (nebo dokonce na zemi?). Alespoň v mé zemi, na severu, nejsou církevní kadidla tak sladká a balzamická, aby nesla velké množství myrhy.
7 se otevírá osvěžujícím pepřovým, šumivým charakterem, který již doprovází kadidlo a ovocný akord.
Toto jablko mi vůbec nepřipadá otravné: považuji ho pouze za přechodnou nótu, která místy osvěžuje lehkou kyselostí a dodává suchý, trpký tón. Je však krátkodobý. Myslím, že když se nám nelíbí jedna nota, nemůžeme vystát celek.
Neroli je pro mě spíše citrusová než květinová.
V základu vnímám lehce krémový a uvolňující cedr a hořký vetiver, které přinášejí mužnost a teplo; nuancují kadidlo a činí ho snesitelnějším.
Pro každodenní nošení dávám přednost spíše smíšeným parfémům a zde kadidlo kraluje. Vyladěná a doprovázená, ale kadidlo skrz naskrz. Používám ho čas od času, protože jak mě znám, unavila by mě jeho lineárnost: dokud se nepozastavíte nad analýzou, to, co najdete na začátku parfému, je to samé, co najdete na konci, jen s jinou intenzitou.
Ve skutečnosti si myslím, že tato vůně je mnohem komplexnější, než se uvádí: chvílemi vás jasně přivítá smyslný muškátový oříšek; jindy je v ní cítit teplo skořice a jindy zase narkotický hřebíček nebo zemitost vlhkého, lehce nasládlého pačuli.
Dřevité tóny mě nutí zařadit "7" mezi mužské parfémy, ale to je obvyklá hloupost: pokud se vám líbí, užijte si ji, ať už jste jakéhokoli pohlaví!
Vidím ji spíš na jaro a podzim, ale dá se s ní vydržet i v zimě (a občas v chladné letní noci).
Provedení je klamné. Probuzení je na pár hodin mírné. Jsou dny, kdy se zdá, že po čtyřech nebo pěti hodinách umírá, a jindy se neúnavně lepí na kůži.
Včera, za vzácného slunečného a deštivého dne, jsem ho ve 12 hodin v poledne nanesla a o 12 hodin později, když jsem šla spát, jsem ho stále dokonale cítila.
A celý den to byla, požehnaná sláva.

Ferry74
Úžasně silný pepř! Španělská značka předstihla Blackpepper od Gomme des Garcons o šest let a tento parfém mě uchvátil.
Zde je pepř skutečně absolutním protagonistou a nesmírně mužným.
I zde v 7 letech se však pepř, ačkoli zůstává přítomen po celou dobu evoluce vůně, zjemňuje a stává se "jemným", slušivým a s majestátním dřevitým spáleným nádechem. Je to NOBLE a poněkud odvážná vůně, noční, měsíční, nádherné balení!

Arena
Řeknu vám svou zkušenost s touto vůní:
Asi před rokem jsem šla na vánoční večeři s kamarády z posilovny a jeden z kluků fenomenálně voněl, tak krásně, že jsem se podvědomě snažila zůstat u toho kluka, abych se mohla dál očichávat a užívat si ten neuvěřitelný, nádherný parfém, který mě uchvátil. Pak jsem se bez váhání zeptala dotyčného pána, jaký parfém má na sobě, a hned mě napadlo, že ho musím dát svému klukovi k Vánocům, představovala jsem si, jak mu bude slušet a jak se při jeho čichání budu bavit, protože od té doby, co přestali vyrábět Insense od Givenchy, mě ještě nikdy žádná mužná vůně tak neohromila.
O pár dní později jsem zašla do parfumerie a vzala jsem si vzorek parfému na papírku a vzala ho svému chlapci, aby ho vyzkoušel a řekl mi svůj názor, ale když si k němu přivoněl, zatvářil se znechuceně, protože na něj byl příliš silný :(
Byla jsem v šoku, naštvaná a zklamaná, že se mu nelíbí, bylo mi to líto, ale nic jsem neřekla.
Ale nemohla jsem si ji nekoupit, už jsem byla rozhodnutá, že ji dám příteli, ale bylo to proto, že jsem si chtěla tu vůni užít, tak jsem si uvědomila, že si ji stejně musím koupit a používat ji sama, a to jsem taky udělala, už mám druhý flakonek, i když většinou mám ráda sladké a svěží ovocné vůně. A jsem s tímto objevem velmi spokojená :D

Davidson de Souza da Silv
Už jsem zvažovala, že si koupím tento Loewe 7, protože jsem si nejprve koupila Loewe 7 Natural, a nelitovala jsem!
Přestože je složení a počáteční výstup totožný, Loewe 7 má o něco "pikantnější" výstup než Loewe 7 Natural, který je o něco více naředěný.
Loewe 7 má ve své podstatě výraznější svěžest než její sesterská vůně. V mém vnímání je hřebíček velmi patrný od začátku do konce, ale tento tón ve skutečnosti ve složení není přítomen, domnívám se, že jde o kombinaci konvalinky a cedru, která ve mně vyvolává pocit "opečeného" hřebíčku, což se mi velmi líbí, protože mám obzvlášť ráda parfémy s "dotekem" dehydrovaných materiálů, a dehydrované vůně, které mi připomínají to, co je staré, opotřebované, mám velmi ráda.
Loewe 7 je skvělou koupí pro ty, kdo mají rádi parfémy, které jim připomínají svěžest, vše, co souvisí s létem, protože se velmi dobře hodí k letnímu/jarnímu období,
Nevylučovala bych ji ani na noc, protože je to vyvážená vůně, která nepůsobí vtíravě, naopak, potěší každý čichový smysl.
Projekce: 8
Trvanlivost: 8

Napoleone
Ukazuje se, že ti, kteří v Loewe 7 a po nákupu hledají kadidlo, jsou naštvaní - vůbec nehledali kadidlo, ale kouř kadidla. Dobří pánové, to jsou, jak se říká v Oděse, dva velké rozdíly.
Církevní kadidlo je zapálená směs myrhové a kadidlové pryskyřice. Jak dostat kouř z této směsi do lahvičky s parfémem - to si nedovedu představit (je to záležitost pro chemiky).
Samotné kadidlo ve své obvyklé podobě - totiž kousky pryskyřice, má příjemnou sladce balzamickou chuť a není cítit kouřem.
Přesně taková a v plné kráse je přítomna v Sedmičce. A tady je návod, jak provádět destilaci kadidlové pryskyřice - umím si to dobře představit :) A jak se to dělá?
Určitě existuje spousta parfémů, které mají v sobě vůni kouře z kadidla. Ale ne Loewe 7.

Hivo
Byl to jeden z nejriskantnějších nákupů naslepo, jaký jsem kdy udělal. Jednak proto, že jsem četla několik recenzí o tom, že je velmi syntetická, což nemám moc ráda, a také kvůli jablečnému tónu, který téměř vždy nemám ráda. Koupila jsem si ji, protože mám ráda kadidlo, našla jsem ji hluboko pod tržní cenou, líbí se mi i jiné parfémy této značky a mám ráda parfémy, které se vymykají běžným zvyklostem, a ve výsledku: COŽ TAKHLE PERFUMÉR!
Vidím to tak, že kdyby náboženské chrámy, kostely a kláštery 25. století měly svou vůni, byla by to vůně Loewe 7. Má syntetickou, laboratorní auru a zároveň připomíná některé druhy kadidel používaných v náboženských chrámech, směs vědy a duchovna. Na druhou stranu nemohu popřít, že má vůni připomínající hřebíčkovou cigaretu "Gundang Garam", zejména při vyšší teplotě, ale svěžejším, kadidlovějším způsobem, nelze si ji splést, Loewe 7 je chladná, sci-fi, téměř anorganická.
Jablko je naštěstí velmi nenápadné a jen ji pomáhá osvěžit, spolu s květinovými tóny, které jsou také výrazné.
Je to parfém pro vážnější, velkorysé muže, kteří se zajímají o záležitosti vědy nebo produkty intuice.
Jednoduše řečeno: svěží, moderní kadidlo s květinovými tóny a lehce dřevitým nádechem. Má velmi jemné proměny, je téměř lineární, stálá a hodně se promítá.
Jak ona, tak "Solo" jsou neuvěřitelné a nelze je zaměnit s žádnou jinou. Parfémy Loewe mají bezesporu velkou čichovou osobitost. Moje sestra byla také nadšená, když viděla "Siete": neofuturistické umělecké dílo!
EDT 07/11/2016: Dnes mi přijde velmi univerzální, myslím, že je svěží a nosím ji během dne. Stopa je úžasná, kadidlová, kořeněná a svěží. Vzbuzuje zvědavost, moje přítelkyně ji miluje.

giani zalenski
Senzační mužný parfém s orientálním nádechem. Má dokonalou ovocnou vrchní nótu se spoustou kadidla, které je rozprostřeno po celé kompozici. Má energickou, sladce kořeněnou chuť a rozvíjí se do svěžích tónů růže s pižmem, které kořeněnou vůni trochu rozbíjí a činí ji pižmovou. spodek je jemný, téměř květinově dřevitý a vetiver dodává parfému svůdný nádech. Považuji ho za zimní parfém, protože je velmi plný a měl by se používat střídmě. Je to pocta člověku.

Napoleone
Na úvod se zastavme u skutečnosti, že dům Loewe je společnost, která se na půl století po svém založení stala hlavním dodavatelem koženého zboží (tašky, sedla, doplňky) pro španělský královský dvůr. Po dalších 70 letech dům Loewe vyrábí svůj první parfém výhradně pro butiky (1972!!!) v době, kdy celý svět již pevně sedí na Chanels, Dior, Yves Saint Laurents ..... dům Loivet tiše komunikuje se svými zákazníky. A tak takovou "jednoduchou" značku v roce 1996 kupuje koncern Louis Vuitton.
Nyní přejděme k vůním.
Loewe 7 je 7 tónů, které jsou zcela obyčejné a najdeme je všude, ale vůně je složena tak, že celý její "život" na kůži je rozdělen do několika fází. Nejsou to jen 3 úrovně TOP. MIDDLE a BASE. Je to něco hlubšího. Parfém se na mužské kůži naprosto odlišně otevírá v závislosti na muži samotném. Na ženách je to jiné.
Pokud pepř žije na muži velmi dlouho, na ženské kůži je slyšet více cedru a kadidla. Kadidlo zde není to, které jsme zvyklí slýchat v jiných nikách, skrývá se pod pepřem, pod cedrem, pod vetiverem.
Obecně docela souhlasím s filozofií domu Loivet, že si je kupující najde sám. Oceníte ji až po 2-3 hodinách života na kůži.
Výdrž je skvělá. Stopa je slušná, velmi dobrá, ale ne dusivá jako u Montalu.
7-ka se stala mým favoritem a dovolím si tvrdit, že s touto vůní mám pole pro experimenty :).
Mé hodnocení je 10 z 10.

SculptureOfSoul
Slogan v příbalovém letáku mě zaujal a zároveň jsem se chystal obrátit oči v sloup: "Lidské a božské."
Velká slova Loewe a velká slova vyvolávají velká očekávání. Když jsem držela lahvičku se vzorky v ruce, byla jsem připravena být zklamaná.
Moje počáteční reakce byla vskutku extrémní, ale rozhodně ne zklamání. Byla to téměř nedobrovolná reakce po úvodním postřiku. "WOW, tahle věc je fantastická!"
Musím si dát ještě několik nošení, abych si vybrala detaily vůně, protože je v ní mnoho drobných nuancí, které jsou schované v jinak lineárním "hřbetu", ale tady jsou mé první dojmy:
7 je úžasné éterické kadidlo, které v sobě nese jemné květinové, hřebíčkové (vlastně pimentové bobule, i když voní dost hřebíčkově, a to je jednodušší způsob, jak to vysvětlit těm, kteří pimentové bobule necítili) a jablečné tóny v kouřové stopě. Jsou tu i prvky TdH - podobný vetiver a tóny atlasového cedru a také nějaká ta křemičitost - a cítím tu i prvky Micallefova Jewel Mana, ale myslím, že 7 je z těchto tří vůní nejlepší.
Micallef's Shanaan je stále pravdivější kadidlo (vzhledem k tomu, že opravdu nemá přítomné žádné další zjistitelné tóny), ale 7 se lépe nosí, protože se v ní toho děje trochu víc, a je tak méně strohá a také zajímavější. Kadidlo je však v 7 opravdu hlavní hvězdou.
Další dvě vůně, se kterými sdílí určité podobnosti - L'Anarchiste (kovový aspekt, hřebíčkový aspekt, prvky neroli a cedru) a Amouage Opus IV. Vlastně je to taková okleštěná Amouage Opus IV s méně ovocem a méně ozdobami obecně. Je to něco jako páteř Opus IV, bez extravagantních přívlastků. Přesto si nemyslím, že by to ze 7 dělalo méně kvalitní vůni než Opus IV - v mnoha ohledech je stejně příjemná nebo dokonce příjemnější.
7 je především kadidlo s nádechem neroli a růže, pořádnou dávkou hřebíčkových bobulí pimentovníku a trochou jablka, které je čas od času cítit, ale zjistila jsem, že se skutečně nese až do základu. Kadidlo je rozšířeno o cedr a vetiver, přičemž poslední dva jmenované se s kadidlem prolínají tak hladce, že je snadné je zcela přehlédnout. Cedr dodává lehce hranatý prvek, který je přítomen v pravé hořící kadidlové pryskyřici, a vetiver prohlubuje celý akord a prodlužuje jeho trvanlivost. Vlastně mi zdejší spojení cedru a kadidla připomíná akord kadidla v Chemburu od Byreda, ale je hlubší a bohatší na 7 a nemá žádné asociace křečovité klece, které se mi někdy s Chemburem vybaví.
Tato vůně je nesmírně mužná a přitom moderní. Ačkoli samy o sobě nevoní podobně, 7 má hodně společného s vůní Terre d'Hermes - obě jsou velmi mužné vůně, které se tolik liší od sacharinových květinových nabídek, které nyní tvoří většinu moderní pánské nabídky, a přitom jsou obě relativně průzračné co do hmotnosti a pocitu - tak nepodobné uber-mužným vůním z 80. let.
Mám upřímný pocit, že tato vůně by mohla a měla mít na Fragrantice takovou publicitu jako TdH. Pokud jste ji ještě nezkusili, udělejte si laskavost a vyhledejte si nějaké vzorky - na Ebayi, pokud musíte (to jsem nakonec musela udělat já), jsem si celkem jistá, že se vám bude líbit, pokud máte rádi mužné dřevité/kafrové vůně (TdH/Gucci PH/CdG incenses/atd.).

bp
Nyní, když mám svůj Loewe 7, vás mohu ujistit, že je to ideální vůně pro všechny muže, kteří mají obrovské sebevědomí.
Je to mistrovské dílo, které si zaslouží uznání všech módních značek zemí nejznámějších ve světě módy, jako je Itálie nebo Francie. A i nyní těmto nejznámějším značkám doporučuji, aby si vzaly příklad z této tak staré, ale na budoucnost tak zaměřené značky, jako je Loewe.
Díky ohromující dlouhověkosti a projekci, jedinečnému stylu a silnému charakteru je tato Loewe 7 skutečnou vůní pro muže s ... na místě.
Je to bezpochyby nejlepší výtvor posledních let ve světě parfémů.
Je to jediný moderní parfém, který nespadá do jemného/sladkého stylu.
MILUJU tuto Loewe 7 ... jako osoba, která mi ji nabídla.
GRATULUJI LOEWE. Již brzy ovládnete svět parfémů.

almondbreakfast
Kdyby byl můj otec ještě naživu, koupil bych mu to ke dni otců...
Po přičichnutí k loewe 7 jsem věděla, že mi chybí, musí to být vůně tabáku a hřebíčku.
je to skvělá vůně pro správnou osobnost; blízká kůži, klidná a vyrovnaná, a přesto má silný charakter. dominantní tóny jsou hřebíček, tabák, kadidlo, cedr. vydržela mi na kůži asi 6 hodin.
"THE THING ABOUT PRIVACY"
většina lidí si myslí, že dobrý parfém by měl mít velkou projekci, místo aby byl blízký kůži. naprosto nesouhlasím.
Některé vůně jsou určeny (a vyrobeny) k velké projekci, některé ne. méně je více.
nemusíme záměrně ukazovat své rolexky a hermes, aby lidé věděli, že je vlastníme. a přesto je někdy v pořádku se při vhodné příležitosti pochlubit svým velkým diamantovým prstenem nebo sexy zády.
když víte, jak nosit vůni, vaše aura a sebevědomí se budou promítat ještě silněji a "větší" než ta pouhá vůně, kterou nosíte.
Vždy vychází zevnitř. a někdy i vaše vůně potřebuje své soukromí, stejně jako ho potřebujete vy.
"Projekce?"
"Je to poslední C ve 4C. Jen blázen bude něco posuzovat podle velikosti. Ale moudrý člověk vždycky vidí to, co je víc, než co vidí oči."
-Pan Almond-