Parfémy: 121K
Recenze: 324
Členové: 4K

Oud Satin Mood Extrait de Parfum Maison Francis Kurkdjian pro ženy a muže

perfume Oud Satin Mood Extrait de Parfum Maison Francis Kurkdjian pro ženy a muže

oud

Stav šatníku

Mám · Měl(a) jsem · Chci

Nejlepší sezóny

Kdy nosit

Oud Satin Mood Extrait de Parfum podle Maison Francis Kurkdjian je Orientální Woody vůně pro ženy a muže. Oud Satin Mood Extrait de Parfum byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je Francis Kurkdjian. Vrchní tóny jsou Fialka, Pelargónie, Cejlonská skořice a Kardamom; střední tóny jsouDamašská růže a Turecká růže ; základní tóny jsou Agarové dřevo (oud), Vanilka, Jantar (ambra), Benzoin, Karamel, Pižmo a Cedr.

Složení vůně
Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

Alex

Tak šíleně luxusní!

Určitě mnohem hutnější ve srovnání s edp. Kde je oud, tam musí být růže, a kde je růže, tam musí být fialka! Tak nádherná a mistrovsky vytvořená kombinace.

Jsem si vědoma toho, že tato vůně je pro většinu lidí vyhrazena pro večery nebo zvláštní příležitosti, ale já osobně ji raději nosím, jen když sama doma odpočívám. Jako člověk, který je introvert, mám tendenci nosit většinu svých vůní doma, zatímco jsem v pyžamu a v doprovodu šálku teplého čaje... to je pro mě zvláštní příležitost.

Výkon je nepochybně nezpochybnitelný. Stříkám ji pouze na oblečení, protože moje pokožka parfém přímo žere.

Pani Irena

Stejný samet, vínové až černé růže!) Růže... růže... spousta růží, celá kompozice je jimi poseta. Bez extraktu bych se neobešla, Maestro mě touto vůní uchvátil)). Těžká, vznešená, omamná. Teď, ve sněhu a mrazu, mě tyto sametové růže zahalily vanilkově-pudrovým obláčkem a krajkovým oudem. V chladu se vůně nevzdává své pozice - je mega jasná a v teple se rozprostírá s tesknými růžemi, dřevitě-kořeněnými tóny. Krásná, zatraceně!!! )))) Výdrž po celé věky, aplikace je kapka! Doslova jedna kapka vyzařuje celou tu opojnou změť těžkých sametových růží. Mám pocit, že mi lahvička vystačí na všechny dlouhé cesty a na mnoho let.)))) Tato úžasná vůně provoněla vše: kabát, polštář, vlasy, ručník, oblečení. I po koupání hraje v plné síle. Opravdu zázraky! Nový rok začíná okouzlující změť růží. Děkuji vám, mistře:)

La-marmotik

Dezertní oud s listem muškátu.
Velmi zajímavý, gurmánský oud: skořice a vanilka dodávají jakýsi pomíjivý dezert, zatímco pelargonie vydává mentolový tón.
A okvětní lístky fialky na pozadí sladké růže, ale s cukrem se to nepřehání.

Dojem je jako z vynikajícího výtvoru moderního čokolatiéra.

ba2l

Prosím, nehodnoťte negativní recenze dolů jen proto, že s nimi nesouhlasíte, což lidem při nákupu naslepo vůbec nepomáhá..

To, co nás dělá jedinečnými, jsou naše rozdíly, takže pokud se někomu nelíbí to, co se líbí vám, neznamená to, že se mýlí.. a nezapomeňte, že se mýlíte i vy..

Prosím, nekupujte naslepo pouze na základě pozitivních recenzí a pamatujte, že existují stejně negativní recenze jako pozitivní, jen někteří lidé se urazí a hodnotí je dolů a tyto recenze se vždy odstraní..

Prosím, nechte negativní recenze alespoň bez hodnocení..

Přál bych si, abych si přečetl více negativních recenzí o tomto, než jsem si ho koupil naslepo..

Marilisa

Vytrvalá, krásná, taková statusová vůně. Víte, jsou lidé, kteří o sobě nedokážou nic říct, nenosí značkové hodinky, stojí skromně a usmívají se. Ale každý člověk, dokonce i člověk, který se vůbec nevyzná v látkách a účesech, intuitivně pochopí, že se jedná o Důležitého Bambula. Saténová nálada je podobný příběh. Nejsem fanouškem Baccaratu a obecně mistrovu tvorbu moc neznám, ale tady je špičková kvalita slyšet v každé kapce.
Na pouzdře: lékařský oud a cukrová růže, taková burgundská Rosiche v plném květu. Aristokratická. Není to můj směr, ale chápu ty, kteří jsou do ní zbláznění. IMHO velmi ženská.

mmcdonald36

Jedná se o jedno z mistrovských děl světa vůní. Stojí za každý cent. Nevídaná úroveň komplexnosti, bohatosti a sofistikovanosti. Do tohoto koníčku investuji už tři nebo čtyři roky a očichal jsem pravděpodobně více než tisíc vůní a mohu s jistotou říci, že si nemyslím, že jsem kdy cítil něco mistrovštějšího a hodnějšího mých těžce vydělaných peněz. Pokud jste k ní ještě nepřičichli, prokazujete si tím obrovskou službu.

Nejnovější recenze

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO