Nathalie LorsonHodnocení parfému 3.89 z 5 s 193 hlasy
Abîme podle Maison Violet je Woody Spicy vůně pro ženy a muže. Abîme byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Nathalie Lorson. Vrchní tóny jsou Černý pepř a Chilli papričky; střední tóny jsouBřezule vonná a Pryskyřice elimi ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Cedr a Kadidlo.
Isabelle
Sandálové dřevo se objevuje velmi rychle, ale samozřejmě ho hned na začátku doprovází velmi příjemný pepř, který není příliš suchý, spíše svěží a lehce citronový. Nevím, jaký druh pepře zde byl použit, ale je to zřejmě velmi příjemný pepř. Poté se do popředí dostává santalové dřevo, mírně vysušené kadidlem a cedrem, ale stále je hvězdou. Projekce této vůně je tak působivá, že jsem si zahrála hloupou hru: testovala jsem Abîme na jedné ruce a Compliment na druhé, abych zjistila, která se mi dostane do nosu snadněji - tuberóza vyhrála, ale jen těsně.
Malé upřesnění: nezmínila jsem se o Palo Santo; to neznamená, že tam není, ale že mám stále problém ho identifikovat...
alphairone
Chci vám prozradit malé tajemství: Nathalie Lorsonová to s lesy rozhodně umí, ale přesně tento styl už dělala. Vyhledejte si knihu Montana Graphite. Abîme je její mrtvý vzor. Také byste museli zaplatit jen zlomek ceny. Věřte mi.
Stačí se podívat na mou recenzi Montany Graphite. Jediný mírný, velmi mírný, rozdíl je v tomto elemi akordu, jinak je vedle sebe téměř totožný. Tohle mohl být dokonce alternativní návrh pro Graphite, co my víme...
Stephani
Vůně, která reprodukuje vůni palo santo, pomalu se rozplývá a zanechává obklopující chuchvalce dřeva, které jsou lehce mléčné a kořeněné.
Abîme je vyvážená dřevitá vůně s jistou sladkostí: ostrý cedr, palo santo a santalové dřevo. Vše okořeněné kadidlem a pikantním pepřem.
Manžel okamžitě ucítil elemi (voní jako něco citronového - podle pána uzená citronová tráva) a já osobně ji vnímám velmi mírně.
Jak se rozvíjí, stává se kulatější, měkčí, méně suchá a hladší.
Je příjemná, útulná a uklidňující.
Podle mého názoru je unisexová a působí velmi dobře.
KatiaCecca
Obklopující a sugestivní díky tónu palosanta, který dokonale ladí s tónem kadidla. Oxymóron, propast směřující k povznesení. Může připomínat jiné důležité dřevité vůně, jako je Initio, ale zde má čistší, sušší konotaci. Dokonale genderově méně a hodí se ke každému outfitu, protože obléká našeho ducha.
Blacktundras
Jedná se o skvělé vydání. Musím říct, že žiji v USA a na webových stránkách značky je objednání jednoho vzorku neuvěřitelně snadné a není příliš drahé na objednávku z Francie. Tuto vůni miluji, dřevitá je mírně nasládlá, uklidňující s krémovým/něco mléčným zaschnutím. Nemyslím si, že by se příliš přikláněla k santalovému "močovému dortu" jako v Santal 33 (díkybohu, není to můj džem). Stejně si nemyslím, že je ve stejném duchu jako ona. Pracuji z domova, takže mám ráda vůně "dobré nálady", jako je tato. Maison Violet je jedna z mých nejoblíbenějších francouzských značek a určitě si nějaký flakonek pořídím.
SensorySam
Skvělá novinka značky.
Dobře se jí daří udělat santal 33 DNA o něco zajímavější.
Rozhodně je zde cítit pačuli.
Cítím se, jako by Palo Santo/Sandalwood ležel na lůžku z jemného pačuli... možná je to tím, jak si některé tóny navzájem hrají.
Pokud máte rádi tento typ vůní, pak je to dobrá volba.