Aoud Exclusif Mancera pro ženy a muže

Aoud Exclusif Mancera pro ženy a muže

oud
růže
pačuli

Aoud Exclusif podle Mancera je Orientální Spicy vůně pro ženy a muže. Aoud Exclusif byl/a uveden/a v roce 2018. Vrchní tóny jsou Šafrán, Labdanum, Kmín a Pepř; střední tóny jsouBulharská růže, List indonéského pačuli a Fialka ; základní tóny jsou Agarové dřevo (oud) a Orientální tóny.

Šafrán

Fialka

Agarové dřevo (oud)
Orientální tóny

Megatron9000

Krásný parfém, který stojí za své peníze.
Na začátku je cítit jemný zvuk oudu, po půl hodině se objeví pačuli a šafrán, který svým kybernetickým zvukem připomíná Korloffovy skladby.
Už dlouho jsem se nesetkala s dobrými levnými parfémy a tohle je nečekaně pohodová pánská vůně.
Hodí se jak k neformální image, tak ke strohému obleku. Samozřejmě oproti Montale, která je strašně chemicky chemická (téměř bez výjimky), jsou v kolekci Mancera zajímavé parfémy, které znějí docela slušně.
Doporučuji všem odvážným caballeros ke koupi. Výborná kombinace ceny a kvality. Pět z pěti.

Rockers@

Jediný z Mancery, který jsem zatím vyzkoušel a který se mi opravdu líbí, považuji ho za velmi dobrý. Letos v létě jsem ji hodně používala i v kanceláři.
Šafrán a koření na začátku uvolní po chvíli místo oudu, který není nikdy příliš temný díky přítomným květinovým tónům, fialce a růži. Nóta fialky je jasná; dobře ji poznávám, rostla divoce na onom pruhu pozemku, který lemoval ono schodiště vedoucí ke zřícenému kostelu a od něj nedaleko oplocenou zahradu, z níž vyrůstala poupata růží a štětinaté trny, opřené o železné pletivo plotu, který ohraničoval pozemek.

Chodívali jsme tam v noci s akustickými kytarami, alkoholem a věcmi na kouření.
Vzpomínám si, jak jsem ten večer začal hrát písničku Granta Lee Buffala, matně si vybavuji nějaké tváře, jasně jeho rty a tu rozkvetlou louku.
To místo už tam není, ti lidé tam taky nejsou, ale vzpomínky ano a Oud Exclusive si je vybavuje stejně jako juke boxy písničky a já nemůžu dělat nic jiného, než tam vložit minci a znovu poslouchat "Jupiter and TearDrop" od Granta Lee Buffala.
Zkrátka a dobře, pokud máte rádi harmonické vůně, doporučuji vám Oud Exclusive vyzkoušet.

Anishok

Krásný oud, jemný, krásný, přidané trochu sladké tóny, většinou krásný, sametový, vhodný pro každého a nikoho neodpuzuje. Já jsem příznivcem něčeho tmavšího, silnějšího, pro mě trochu jemného. Pro mě je to nádhera. Ale kdybych dostala jiné oudy, vybrala bych si něco agresivnějšího nebo sladší džemovitou či ostře zelenou.
Tahle rozhodně nikoho neudusí, protože je jemná. Zároveň i pravý oud udovic, ale i s krásnými dalšími tóny kolem něj.

ManfrediGaetano14

Aoud Exclusif. "Oud, Bois Féminin". Pierre Montale často tvrdil, že oud nemá mužskou, ale ženskou vůni. Uznávám, že je to pro nás, obyvatele Západu, těžko pochopitelné, ale pokud vyhrabu starou knihu o vůních, Řekové a Arabové tvrdili, že "intenzivní vůně jsou vhodnější pro ženy". A kromě stereotypů si myslím, že to má svou, byť mírnou, aktuálnost. V minulém století, stejně jako v tomto, se ženám podařilo díky jednoduchým mechanismům trhu nosit věci nebývalé síly. Nechci mluvit o Zibetto nebo Musc. Stačí si vzpomenout na vanilinové a ethylmaltolové stopy, na "odlupující se" bukety Tuberózy, na husté nálevy Gama Undecalactone, spíše než Damascone beta, a na další ďábelství, jako je Frambinone. Myslím tím, že dámy stále nosí věci, které by nenosily ani v 5. století v Athénách. A tak se ptám sám sebe: proč ne Oudh? Oudh je méně intenzivní než zmíněné suroviny a má ještě menší trvanlivost než třeba Vanilin a Frambinone. Tak proč ho nenosit? Proč se obávat "Ale ne! Teď si mě spletou s člověkem z vedení linky, který nosí pruhované kalhotky'. Je to tak, dámy. Jeden manažer, kterého znám, nosí pruhované kalhotky, ale ujišťuji vás: nikdy by nemohl nosit Oudh s takovou elegancí a sofistikovaností jako vy. A právě v tom je Aoud Exclusif na místě! Je to klasický laoský oudový buket, temný, plný technikálií a s důležitou projekcí. Ale když můžete dát La Vie est Belle, Scandal..., můžete dát i tento! Vlastně o to víc byste si ji mohli dát. Takže, epické trvání, výrazná projekce, vynikající vůně... jediné, co chybí, je vaše pokožka, na které se Oudh může konečně cítit jako doma.

Jewelpaq

Společnost Mancera tento zápas vyhrála. Je to neuvěřitelné parume. Miluji vůni růže ve vůni, ale růžové vůně obvykle voní lacině nebo jako vůně staré babičky. Tu stařeckou babičkovskou vůni jsem měla i u Lyric Man od Amouage a byla na mou pleť příliš ženská.

Tohle je to, co jsem dlouho hledala. Vůni, která má skvělý (ne přehnaný) oud a doplňuje ji lehká růže, která vydrží skvělých 10 hodin. Wow....Těším se, až přijde chladnější počasí, protože tato vůně si získá spoustu pozornosti. Ne že bych pozornost potřebovala, ale líbí se mi, že se mě lidé ptají, jakou vůni mám na sobě. Lahvička o objemu 120 ml za přibližně 120 dolarů je úžasná hodnota.

Ve své sbírce mám 8 vůní Mancera a tato a Red Tobacco jsou na vrcholu. Teď je příliš brzy na to, abych to říkala, ale až ji otestuji během chladnějších měsíců, mohla by se klidně dostat do mé top 15 všech dob. Důvod, proč říkám top 15, je ten, že ve své sbírce mám přes 300 dobrých vůní. Podle toho, co jsem právě řekla, si můžete představit, jak dobrá tato Aoud Exclusive je. Normálně bych si koupil záložní lahvičku, ale tahle šťáva je tak silná & výkonná, že 120ml lahvička by vydržela navždy. Pokud máte rádi růžové vůně, které jsou mnohem více mužné než ženské, pak je tato pro vás ta pravá.

Další fantastické vydání od Mancery.

morkant

Obrovská řada parfémů Mancera, které jako by spotřebitelům říkaly "tady je váš oud, jak si ho přejete?", zlevňuje image jejich parfémů, takže se zdají být zbožím, a ne uměleckým dílem, takže průměrnému spotřebiteli by mohlo být odpuštěno, že od této řady neočekává nic skvělého, ale Aoud Exclusif je skutečně skvělý parfém, který si zaslouží vážnou pozornost. Klasická kombinace oudové růže je zde zároveň sušší a přísnější, přísná s velkým tónem labdanum (církevní kadidlo) a plyšová a jemná se sametovým akcentem fialky. Tohle je nejlepší oud, jaký jsem kdy cítil. POKUD si ji nezamilujete, oud prostě není pro vás.

Ricky74

Krásná Mancera, která mě přiměla, abych se vzdala a okamžitě mě přiměla ke koupi, poté, co jsem cítila alespoň 20! Exkluzivní v tom, že je extrémně orientální, v délce trvání a v kouzlu, které vyzařuje. Kořeněný a opojný úvod díky šafránu, černému pepři a kmínu, po němž následuje kadidlové a pryskyřičné labdanum. Jak se rozvíjí a koření ustupuje, otevírá se srdce vůně s bulharskou růží, která má svůj obvyklý úkol zjemnit nepálský oud (nikdy není živočišný ani léčivý a snadno se nosí všem), pudrovou a mastkovou fialkou s krásným indonéským pačuli. V závěru se vše zjemňuje díky jantaru (nedeklarovanému) a sladké vůni madagaskarských vanilkových lusků (rovněž nedeklarované, ale dobře přítomné a vnímatelné v závěrečných fázích vývoje). Okamžitě omamný parfém, krásný vývoj, patřící mezi nejorientálnější a podle mého osobního názoru mezi nejlepší a nejkrásnější v domě Mancera. Ach, zapomněla jsem na malou anekdotu: když jsem se vydávala na čichací výlet mezi jednou vůní a druhou, chlapec (středního věku) se svou přítelkyní po očichání několika vůní přičichli k této Aoud Exclusif. Okamžitě běžel za svou přítelkyní, nechal ji přivonět a zvolal: "Amo", čichni, jak je to dobré! Doporučuji ji? Rozhodně ano, všem fanouškům, jako jsem já, superorientálních vůní.

Ricks44

Nedávno jsem to objevila v butiku Montale v Paříži. Byla jsem tam asi hodinu a půl. Tato vůně vyskočila nad ostatní vůně řady Mancera a také Montale.

Konkrétně jsem hledala oudovou vůni, kterou bych si odnesla domů. Navštívila jsem jiné obchody s vůněmi a nebyla jsem příliš nadšená z toho, co jsem vyzkoušela.

Váhala jsem, zda si ji koupit na místě, protože jsem věděla, jak dlouho trvá, než vůni vyhodnotím, a často je před nákupem potřeba několikanásobné nošení. Ale rozhodla jsem se pro 60 ml.

Takže jsem s nošením počkala až do večera. Ve které jsem byla v pařížské čtvrti Montemarte. Před odchodem jsem si ji na sebe nanesla a panečku, je nádherná. Oud, růže, jantar - lehce kořalková atmosféra. Stoprocentní vůně na zimu, večeři, rande, formální příležitost.

Připomíná mi několik vůní: Rojas Amber Aoud, MFK Grand Soir a Penhaligons As Sawira. Má prvky připomínající tyto vůně, ale zachovává si svůj vlastní charakter. Dávám jí přednost před všemi těmito vůněmi. Projekce je poměrně silná asi 3 hodiny po aplikaci. Výdrž je asi jeden den (na oblečení, ve vlasech) a po celou dobu jejího trvání se vám bude stále vtírat.

Zdarma jsem darovala 8ml cestovní vzorek kamarádce a ta si ho nastříkala. Večer jsem strávila povídáním a několika drinky, pokaždé, když se kolem mě pohnuli, cítila jsem její vůni.

Montales může být dost drsný a syntetický. Manceras může být podobný. Tahle voní kvalitně, je v ní lehce cítit syntetika, ale celkově působí luxusním, noblesním, orientálním a distingovaným dojmem. Líbí se mi.

9/10

Тицианка

Vůně je květinová a oudová, střídají se: nejprve květiny, pak přijde oudový zvuk a tak dále dokola.
Mezi oudy snad nejlehčí varianta.
Jako parfém - zdála se mi nenápadná, bez dojmů, ničím nevynikající.
Tekutina zanechává na papíře mastné průhledné skvrny a žlutí látku.