Pure XS Rabanne pro muže

Pure XS Rabanne pro muže

alkohol
skořice

Pure XS podle Rabanne je Aromatic Spicy vůně pro muže. Pure XS byl/a uveden/a v roce 2017. Pure XS byl/a vytvořen/a Anne Flipo, Caroline Dumur a Bruno Jovanovic. Vrchní tóny jsou Zázvor, Grapefruit, Tymián, Bergamot a Zelený tón; střední tóny jsouVanilka, Likér, Skořice, Kůže a Jablko ; základní tóny jsou Myrha, Cukr, Cedr, Dřevité tóny, Kašmír a Pačuli.

Zázvor

Dřevité tóny
Kašmír
Pačuli

nick73

Vlákno připomíná diskusi milovníků Mozarta a Bacha o novém albu Billie Eilish..... Jak je to popové, vulgární, neposlouchatelné....
Mně se to líbilo... Po přečtení kritiky na výrobky Paco Raban jsem o ně ztratil veškerý zájem a nebýt dárkových samplerů od prodejců, nikdy bych se nedozvěděl, co jsou zač. Jelikož žiji v místech drsných, kde "opravdoví muži netančí", neměla jsem šanci tento výrobek na lidech kolem sebe cítit.
Takže diskutovaný sabj mi zpočátku připomíná můj Axe (používaný jako osvěžovač), který ke své hanbě nepovažuji za špatný.
No a pokud je začátek trochu sladký, neoriginální a možná pro milovníka, tak v srdci a základu Pure XS se mi moc líbí tón suchého cigaretového popela. Ten sice také není tak originální, ale lehce nasládlý popel zní vyzráleji a harmoničtěji, na rozdíl od bláznivého, poněkud kakofonického začátku. I když začátek nevyvolává žádné zvláštní odmítání.
Mám raději strožejší chutě, ale občas mám chuť odhodit snobství a prvoplánovost a zavzpomínat na léta mládí...... a jít na koncert Billie Eilish.

Eucalipto

Tato Pure XS je komplexní vůně s množstvím tónů, což vždy oceníme, protože můžeme vnímat jasný vývoj, který se mění, ale sleduje stejnou nit.

Svrchní nóta je svěží a šumivá, tymián je poměrně výrazný, což ji činí svěží s určitým bylinným nádechem a s typickou kořenitostí zázvoru, jiskřivou vrchní nótou, která po několika minutách, kdy se začne stáčet ke sladké straně, může mít pověstnou podobnost s Coca Colou, když se poprvé otevře a vyskočí bublinky plynu.

Po krátké době se začíná měnit, je patrná kůže, která nás vítá ve střední fázi, fázi, v níž se vůně stává sladkou se dvěma jasnými dominantami: vanilkou a likérem.
Je v ní cítit jistý závan kadidla (představuji si, že z myrhy, která se objevuje před závěrečnou fází); bohatá, sametová a vůbec ne strohá sladkost, vůbec ne gurmánská, ale balzamická.

Je pravda, že existuje mnoho sladkých balzamických vůní a že Pure XS není všelék, ale hra chladu a tepla, kořeněný nádech a myrha jí dodávají diferencovaný nádech, díky němuž se mi líbil zážitek, který nabízí.

Podle mého názoru je to parfém, který, aniž by byl bestií, je dlouhotrvající a jeho stopa je umírněná; pokud se k nám někdo přiblíží, vnímá ji zhruba po hodině, ale nepůjdeme s ní nadoraz, což oceňuji čím dál víc.

Přestože je sladká, je jemná a díky svěžímu a jiskřivému nádechu na začátku si myslím, že se hodí téměř na každé roční období, pokud použijete správné množství, není to vůně, která by byla přeplácaná.
Dá se podle mě použít stejně na všechno, na běžné nošení ano, ale ten temný nádech kořeněné, kadidlové vůně jí dodává vážnost, díky které se hodí i na formálnější situace.

Nechtěla jsem si nechat ujít reklamu, která je možná jednou z nejlepších za poslední roky v tomto světě parfémů, a i když se zdá, že je zaměřena na mladé, noční publikum, nenechte se zmást a dejte jí šanci, protože možná budete překvapeni.

CheMalik

Opravdu nechápu tu nenávist. "Nadšenci do vůní" si rádi stěžují, že návrháři nejsou dostatečně kreativní. Pak PR přijde s tímhle kreativním skvostem a lidem to vadí. Ta vůně je KRÁSNÁ. Pohybuje se na hranici mezi niche a designovými vůněmi. Rafinovaná, dlouhotrvající, chlastově sladká vůně s nádechem citrusů. Miluju ji! Moje holka ji miluje! Rozhodně stojí za koupi!

mktexan

Opravdu nechápu tu nenávist... kromě kombinace mučícího postřikovače a čepice! Co se týče vůně... BRAVO Paco Rabanne!! Souhlasím s Jeremym a Ashtonem (GentsScents)... když už nic jiného, musíte Paco Rabanne ocenit za to, že přemýšlí jinak. Už mě nebaví, že každá značková vůně je buď: 1) kopie Bleu de Chanel, 2) kopie Aventus, 3) kopie Sauvage nebo 4) cokoli, co tvrdí, že obsahuje "oud". Konečně! Něco trochu jiného. Ráda voním jinak a dobře. Chlastací, šumivá, vanilkovo-koksová s rumem. Líbí se mi to. Není nejlepší na světě, ale díky za to, že je jiná.

Luis23

Nejprve bych chtěl říct, že Pure XS je krásně prezentován. Lahvička je krásně navržená, těžká a dobře zpracovaná, dokonce i krabička je sametová, opravdu mě zaujala.

Co se týče samotné vůně, otevírá se velmi svěže, téměř ledově, v této fázi by to klidně mohl být letní parfém pro parné dny, nicméně po pěti minutách od aplikace se svěžest zmenšuje a parfém začíná houstnout a hřát, po deseti minutách se stává úplně jiným.

V této fázi si vůně stále zachovává určitou svěžest, ale začínají vystupovat tóny srdce, vanilka jí dodává sladký tón a likér alkoholický tón, v pozadí se objevuje tón kůže.

Po půl hodině vůně upevňuje svou vůni, třemi protagonisty jsou likér, vanilka a myrha, tyto tóny tvoří alkoholický, sladký, hřejivý a poněkud kadidlový akord, velmi zajímavý a originální, v pozadí cukrový tón a kůže dodávající parfému mužný základ.

Podle mého názoru je to nejlepší moment v jejím vývoji, vůně se od té doby už tolik nemění, objevuje se jen několik dřevitých nuancí a po několika hodinách se stává o něco méně hřejivou.

Fixace je výborná, na kůži vydrží kolem 10 až 12 hodin. Projekce se mi až tak nelíbila, není intimní, ale je umírněná, vzhledem k návrhu jsem čekala něco silnějšího, s velkou projekcí, ale není tomu tak, každopádně si v tomto ohledu nevede špatně, ať je to jasné.

Co se týče použití, pokud to není moc horké, myslím, že se dá použít v každé situaci. Má spíše ležérní a mladistvou vůni, takže si myslím, že pro formální situace existují lepší varianty. Mírné až chladné teploty jsou určitě ideální pro vychutnání toho nejlepšího, co Pure XS nabízí.

Závěrem bych chtěla říct, že se mi tento parfém zpočátku nelíbil, přišel mi trochu fádní, ale s trochou naléhání se mi podařilo v něm vidět to dobré, ale momentálně se mi jen "líbí", uvidíme, jestli se ho časem naučím také "milovat".

Fernando Albalustro

Můj první dojem z Pure XS je naprosto uklidňující. Začíná velmi drobně a nenápadně, a jakmile se do popředí dostanou střední tóny, parfém získá velmi pestrou komplexnost vůní, které se střídají v rozložení tónů. Odvážila jsem se tento parfém otestovat ráno při teplotě 21 stupňů v práci a litovala jsem toho. Doufám, že si mě nikdo nevšimne, protože tento parfém je velmi intenzivní a provokující pro denní dobu. Troufám si říct, že jsem právě našla náhradu za "můj" nejoblíbenější (a ukončený) CALVIN od Calvina Kleina. PURE XS - parfém hodný toho, aby se stal čichovým podpisem.

Teď je 17.30 a PURE XS je na mé kůži stále ještě hodně cítit a hodně se promítá, a to téměř po deváté hodině ranní. Nejzajímavější je, že právě když jsem si myslela, že končí, likérové a skořicové tóny se znovu objevily v plné síle. Je to, jako bych parfém znovu aplikovala (jen se zvýrazněnými středními tóny). Je PURE XS Fénixem parfémů?!!!

Lockon

Beast mode hned u brány, OMG!
Tohle je vůně, kterou byste si vzali na oznámení dárků, ještě než vejdete do místnosti.
Je to sladká, ovocná vůně... Likér, grapefruit a myrha jsou v této vůni silné. Miluji sladkost této krásné vůně, protože mi připomíná power house vůně z dávných dob... Silná, dlouhotrvající, velmi dobře se promítá. Pokud máte rádi sladké vůně, tato je pro vás.
Přímo sladká, ovocná, kořeněná, režim šelmy.

Použil jsem čtyři nástřiky... obě zápěstí (jedním nástřikem, stačí je poklepat k sobě), zadní a přední část krku a hrudník.

Koupil bych si to znovu?...Ano (až dopiju lahvičku).

Vstupuje tato vůně do BEAST MODE, dobré, jen dobré nebo přinejlepším slabé omáčky? Sexy Beast Mode.

Jaká je její síla? EDT.

Jsem ochotná tuto vůni vyměnit? Ne.

Měli byste ji přeskočit, nejprve ji vyzkoušet, nebo si ji koupit naslepo?
Nejdříve si ji vyzkoušejte, a to prostřednictvím Macy's atd...

Můžete ji použít jako unisex vůni? Ano (pokud bude lehce stříkat).

Je to staré, nové složení? Nové.

Jaká je její dostupnost; ve výrobě, v limitované edici nebo se přestala vyrábět? Ve výrobě.

Číslo SKU: 3349668545728
Číslo šarže: 70541 (datum výroby: 23. února 2017)

Věk: 21+
Od: Vánoční vánoční dárkové balení, které se vyrábí v roce 2017: Amazon
Velikost: 100ML
Vůně: 5/5 (pěkná).
Hodnota: 3,25/5 (Cena 50,00 USD).
Vůně: 5/5 (Šest stop).
Dlouhá výdrž: 5/5 (10 hodin a více).
Kreativita: 5/5 (Sladká bomba & i'm loving it).
Projekce: Vůně je velmi příjemná, ale přesto je velmi příjemná: 4/5 (Dvě hodiny).
Univerzálnost: 4/5 (Perfektní pro polovinu podzimu, začátek jara a celou zimu a skvělé kdykoli během dne).
Není určena do tepla, pouze do chladných časů.
Pochvaly: 5/5 (Bezchybné vítězství).

Do příště vás doženu na přetřes.

Bofifa

Nedávno jsem šla do místní parfumerie na vánoční nákupy. Vedoucí doplňovala dárkové krabičky a zničehonic mi řekla: "Nový Paco Rabanne se prodává jako horké koláčky. Je úžasná, nechcete ji vyzkoušet? Moje zkušenosti s Pure XS se omezovaly na několik zkoušek v Duty Free a na máloco jiného, a protože mi toho moc neřekl, byla jsem líná ji znovu zkoušet, takže jsem nabídku odmítla.

Později, když jsem platila za nákup, naléhal znovu: "Dám vám nějaké vzorky Pure XS". Řekla jsem mu, že to není potřeba, ale on mi je stejně dal a dnes ráno jsem se bůhvíproč rozhodla, že je použiji, abych zjistila, co se skrývá za tímto novým bestsellerem, který budeme brzy moci cítit pod každým kamenem.

No: líbilo se mi to. Vrchní tóny ve mně vyvolávaly trochu nepříjemný pocit svými sladkými a ovocnými tóny, díky nimž jsem předvídala vývoj podobný mnoha moderním katastrofám (Givenchy Gentleman, dívám se na tebe). Ale po svrchních tónech se okamžitě začíná ve spurtech objevovat myrha, která dává této kolínské zcela jiný aspekt, více orientální a exotický. Vzácnější, na současný stav komerční parfumerie "riskantnější".

Není to samozřejmě vynález století a těm z nás, kteří berou parfumerii trochu "vážněji", nepřijde příliš originální. Myšlenka je jednoduchá: velmi chladná, kovová vanilka s dřevitě-kouřovým nádechem myrhy. Klasická, ale zároveň velmi současná a podobná jiným návrhům, jako je This is Him od Zadig & Voltaire nebo Eau des Baux od L'Occitane. Nicméně snaha udělat něco trochu jiného se cení. A přijde mi mnohem zajímavější než Chanel Bleu nebo Sauvage od Diora.

Myslím, že má velmi dobré provedení a stopu, která, aniž by byla přeplácaná, jako by mohl být 1 Million, je dostatečně adekvátní k použití tohoto parfému za jakýchkoli okolností. Velmi univerzální, i když ano, obtížně se nosí při vysokých teplotách.

Celkově vzato to opravdu není špatné, a pokud to alespoň pomůže lidem v mém okolí, aby začali oceňovat kadidlové parfémy, pak jsem pro.

Darkbeat

Tato Pure XS bude téměř jistě hitem letošních Vánoc, je to, stejně jako její bratr Invictus, snadno nositelná, příjemná a nekomplikovaná vůně s tóny, se středně vysokým výnosem, a to už jen podle názvu a toho, jak málo je to riskantní, bude úspěch tohoto domu pro masy.

Svrchní tóny jsou sladké a aromatické, nic přehnaného ani výrazného, základ vanilka se skořicí a nádechem zázvoru a tymiánu, který potěší na první nadechnutí, je to sladká a velmi aromatická vůně s velmi přitažlivým a snadno vstřebatelným kořeněným nádechem, nic riskantního a určená k tomu, aby potěšila co nejvíce lidí. Pak se otevře tón likéru na pozadí vanilky se skořicí a trochou myrhy s velmi zajímavou kůží, pravda je, že má určitou obecnost, ale mně se moc líbí, nelze jí nic vytknout. Tato část parfému má nejdelší výdrž. Na konci se postupně myrha spolu s kůží a cedrem prosazuje, vanilka zůstává téměř v pozadí a vytváří sladkou, balzamickou a slabě dřevitou vůni, velmi příjemnou a univerzální.

Je to nekomplikovaný parfém, který velmi dobře voní, když k tomu přidáme pěkný flakon, i když se složitým uchopením, rozsáhlou marketingovou kampaní a jménem Rabanne, jistý úspěch...

Délka trvání a stopa je v obou případech středně vysoká, první dojem je, že bude delší, ale ne, usadí se na kůži a postupně ubývá až zhruba do 6 hodin, pak je ještě cítit něco víc, ale to byste museli dát dobře nos, abyste to vnímali, a to se u mě nepočítá.

Univerzální parfém, který se může hodit na jakýkoliv čas, datum či hodinu, pravda je, že i když je cítit generická vůně, mně se moc líbila, doporučuji vyzkoušet.

BeckyBanes

Musím se nutně přestat dívat na reklamy na parfémy, protože mě ten kapitalismus pohltil!
Návrh sexuální vůně? Haló??? Paco Rabanne je vždycky skandální! Marketing na parfém je velmi věrný, přenáší na diváka onu touhu po vůni, čímž v něm zároveň probouzí touhu být sexuálně přitažlivým mužem!

Tento parfém má všechny vůně zla, velmi připomínající XS v celé historii, jen tentokrát více kořeněné, s neuvěřitelnou směsí myrhy, likéru a kůže.
Přítomná vanilka mi velmi připomněla 212 Vip Black (CH), s tím rozdílem, že muž v 212 se baví na diskotékách, muž v Pure XS se baví v posteli! :P

zolton

Dnes jsem ho vyzkoušel v RG. Velmi pěkné, damn.... Žádné zvláštní sladkosti jsem si nevšiml. Nasadil jsem si ho na zápěstí, moc, moc se mi líbil, určitě si ho koupím. Jedna věc je alarmující - pokud se mi líbil, znamená to, že jsem buď školák nebo "bejk", jinak bych si taky stěžoval spolu se zdejšími "nikoho neocenícími".

antonpan

Opravdu se mi to líbilo. VELMI. První Paco po desetiletích, který jsem si chtěla koupit i nosit.
Jak už tu někdo řekl, sladká svěžest. Na začátku je to suchá vanilka s nádechem moderních dřevitých molekul (iso souper se nešetřilo), ale co se stane v úvodu! Vynoří se zázvor, ten nejrealističtější zázvor, který jsem neslyšel v nicku. Živý, temperamentní zázvor s charakteristickou hořkostí a kyselostí, které ladí s celkovým sladkým směřováním vůně.
Pure XS je radost nosit, není v ní cítit lacinost. Výdrž je vynikající, stopa je nadprůměrná. Je nesprávné ji srovnávat s AXE Dark Temptation, možná mají podobnou atmosféru, ale kvalita je zcela odlišná.
Co se týče sladkosti - tato vůně je sladká, ale ne gurmánská, toho byste se měli bát. La Nuit de L'Homme, The One, loňské Ferragamo Uomo - ty jsou mnohonásobně sladší.