1 Million Parfum Rabanne pro muže

slaný
kůže
tropický
kokosový ořech

1 Million Parfum podle Rabanne je Leather vůně pro muže. 1 Million Parfum byl/a uveden/a v roce 2020. 1 Million Parfum byl/a vytvořen/a Quentin Bisch, Christophe Raynaud a Sonia Constant.

Vonné složky

od Elena Knezevic

12/31/23 09:00
1 Million Elixir: třešňově pálená vanilka 0

Martin93

I get bubblegumy sweetness and lots of beachvibes, salty, coconuty bit like sun lotion. I see people recommending here for the cold weather, but for me this is strong fragrance great for summer heat. I dont know why, but it just screams sun, summer, heat even though it´s very heavy and strong. I wouldnt wear this during fall or winter - there are better scents for that. The longevity is off the charts. It stops projecting after few hours, but it stays close to the skin for a long time. I mean I put it on my wrist and next day after two showers I can still smell it below another fragrance. If I dont put anything the day after I can still smell it the third day even after 3-4 showers 🤯. Looking forward to summer to wear it again.

Acquamarine

Recenze pro ženy:

Koupila jsem vzorek této edp pro svého partnera, aby se mu líbila a nosil ji se mnou.

Už má dva dobré parfémy, které jsou univerzální a hodí se pro každou příležitost, ale já jsem chtěla představit něco slavnostnějšího a pro zvláštní příležitosti. To je tento případ.

Miluje, když nosím svůj tradiční lady million edp.
Myslela jsem, že tahle pro něj bude ohromující. Moc se mu líbila, ale nezamiloval si ji tak jako já. Ve skutečnosti byla ohromující pro mě.

Na této řadě je něco, co okouzluje a svádí lidi, kteří ji cítí.
(Edt neznám tak dobře, abych mohla porovnat).

Je to mladistvý, noční parfém. Bezpochyby balerína.

Je to bílá květinová vůně. Pokud nemáte rádi intenzivní květiny v tzv. mužských parfémech, možná se vám nebude líbit.

Zde vše ozvláštňuje pačuli. Díky němu je květinová složitější a obklopující.

Je to drahý parfém, který se kupuje naslepo. Doporučuji ho nejprve vyzkoušet na své kůži, protože vůně reagují na každého jinak. Dejte jí více než jednu šanci, protože existuje mnoho faktorů, které ovlivňují, zda určité tóny při různém použití vyniknou, nebo ne.

Velmi chutná. Je to malá bomba. Stačí 1 jediný nástřik a vydrží vydechovat mnoho hodin. Trochu výbušná.
Pokud to přeženete, bude vám z ní špatně a bude mít opačný účinek.

Mému partnerovi se líbil, ale po chvíli nošení se mu udělalo trochu nevolno. Možná to bylo tím, že byl v interiéru.

Mladistvá, energická, svůdná, baladická a poutavá.
Jsem ráda, že jsem si ji vybrala.

Nejedná se o podpisový parfém. Byl stvořen pro večerní vycházky. Slavnostní, a ani tehdy ho možná nebudete moci nosit pořád.

Nedoporučuji ji nosit za velmi horkých nocí nebo v interiéru. Stříkejte minimálně (stačí 1 a ne příliš blízko pokožky) a pozorujte jeho účinek.

Budete vyzařovat jistotu a sofistikovanost.

Poznámka: Tento parfém považuji za svůdný, ale muži: nezařazujte ho do kategorie "balicích parfémů". Nezlehčujte ji. Je to mistrovské dílo parfumérství.
Mějte úctu k vůni a samozřejmě k ženám.
Vidím tady tolik recenzí, ze kterých je mi špatně.
Vím, že se to netýká všech, ale musela jsem to říct!

Nebuďte toxičtí a užijte si tuto krásu ve tvaru zlaté tyčinky.

gianluchiino

S EDT se to nedá srovnat. mnohem plnější, silnější a trvanlivější. Stopa, kterou zanechává, je opravdu silná, a když si ráno dám několik střiků, voní ještě večer, když přijdu domů.
Je to parfém podle mého názoru čistě na večerní vycházky (diskotéka nebo přátelé), zkrátka na všechna ta místa, kde na sebe rádi upozorňujeme. V tomto ohledu se mu to daří skvěle: silný, hluboký a téměř vtíravý, když se kolemjdoucí dívky otáčejí, aby pozorovaly, kdo ho má na sobě.

Dutchnose

Všechny ty sračky o dlouhověkosti. Je to skvělá vůně, výdrž je 16-24h s 9h projekcí.

Nechápu, proč lidi "rádi" píší o reformulacích a nových šaržích. Je to jen humbuk, samý nesmysl. OG voní jinak než starší šarže, ne proto, že by si PR myslelo, že ji nechá zředit. Je to kvůli přísadám, které byly zakázány kvůli regulacím. To samé s la nuit de l'homme, nikdy to nebyla vůně beast mode. Mám všechny šarže. Dospějte lidi, youtubeři vás šidí humbukem a nesmysly o reformulaci.

Pokud si myslíte, že vůně nefunguje, může to být vaší pokožkou, tím, že jste slepí na nos, nebo falešným parfémem.

leandro_augustto

Mám Scandal pour homme a koupila jsem si 1 milion parfémů a upřímně jsem mezi nimi neviděla žádnou podobnost. Scandal je plný karamelu s jemnými aromatickými doteky, zatímco Paco Rabane přináší tuberózu zabalenou do sladké aury, hřejivou sladkost, nápadnou a s kůží, která jí dodává mužnější nádech. Připomíná mi vůni opalovacího krému, lol. Mám pocit, že se obě liší, ale líbí se mi obě.

xscarlet26

Tuto vůni jsem ucítila na příteli tuto sobotu a p*t4, co je to za par**, lidi! Bylo 17 °C, zima a foukalo, ale tenhle parfém mě tahal za nos a zval mě blíž. Jaká lahodná tuberóza! Sladká, šťavnatá, provokativní! Sladké a dřevité tóny (myslím, že je to kůže) vynikly. Ani nemusím komentovat, jak jsem si přála, aby ta noc skončila, že? Muži, používejte a zneužívejte tento parfém!

Alessia1991

Byl to první parfém, do kterého jsem se bláznivě zamilovala. Bylo mi právě osmnáct a začínala jsem podnikat své první samostatné cesty. V těch letech jsem několikrát navštívila Londýn a dokonale si pamatuji, že kamkoli jsem šla, všude na mě dýchla tato nádherná vůně: v metru, na ulicích, v obchodech, v hospodách... Všude jsem se cítila provoněná. One million byl pravděpodobně v plenkách a zažíval rozkvět.
Byl jsem jako omráčený elektrickým proudem!
Po návratu do Itálie už několik měsíců nic... a pak mě najednou ta samá vůně začala zasahovat znovu! Tehdy jsem na ulici zastavil jednoho chlápka a drze se ho zeptal, jaký úžasný parfém má na sobě.
Pár dní a rovnou do parfumerie si ho koupit!
Každý den, když jsem ji používala, se mi v mysli vynořovaly vzpomínky na londýnské dny, které mi dělaly tak dobře.
Netřeba dodávat, že je tomu tak dodnes.
Dnes už si komerční vůně kupuji jen zřídka, ale One Million zůstává jednou z mých výjimek.
Jediná vůně, která mě dodnes dokáže vrátit do nádherných osmnácti let!

ThatMakesScents

Ach jo, někteří z vás jsou....FORGETFUL. :)

Tuhle vůni miluju. Lucky a OG smíchané a sladěné . Prvky každé z nich. Nevoní mladistvě . Jsem 52letý muž . Kolínskou používám od 70. let. Rád bych nosil tuto . Mrzí mě, že jsem poslechl "důvěryhodné" youtube šmejdy, kteří nosí baseballové čepice, nechávají si narůst ošklivé vousy a mají nulový vkus. Mají úroveň dovedností nedospělého předškoláka.

Necítím žádné solární sračky ani opalovací krém... WTF ?

Výkon? Hned VELMI pěkná SILNÁ bublina vůně. Nedokážu si představit, že by to nezanechalo žádnou siláž. Zbytek opravdu záleží na výdrži. Pokud mi vydrží 4 hodiny na kůži a alespoň 8 na oblečení, budu velmi spokojená.

* Rozprašovač je z nějakého důvodu na nic. Musí se tlačit na mrtvý střed, jinak stříká divně.

Kdo to může nosit ? Každý, kdo rád voní a nevadí mu sladká vůně. To by byla moje jediná výhrada. První, kdo mě napadne, jsou dobře oblečení Španělé nebo Italové. Víte, kdo jste ....Ibizia s pěkně padnoucími džínami svěží bílou košilí vlasy ulízané dozadu... snědá pleť kráska na vaší straně. Američané by to v tomto smyslu měli těžší, pokud by nešlo o mladší dav z metra, ale starší muži, kteří jsou více v souladu sami se sebou z intl komunity, to rozhodně mohou rozjet.

Cena je správná. Takže na závěr jen čeká na aktualizaci výkonu, pak bude označen jako vítěz.

Aktualizace :
Nastříkáno zhruba ve 14 hodin . Nyní 20:47 . Jde a jde a jde a jde . Stále pěkná bublinka vůně . LÍBÍ SE MI TO .

BBBBBBblind BBBbbuy

SereginS

Rozhodla jsem se dát si pauzu od nakupování a zkoušení niche parfémů a ze zájmu jsem si objednala značkový vzorek 1 Million Parfum.
Byla jsem nečekaně a příjemně překvapená, protože jsem od něj nic nečekala a jeho sladkost se mi nelíbila, přestože se dívkám jeho stopa velmi líbí.
Parfém mě potěšil, je zvláštní, že v blízkosti kůže je příliš ostře chimózově sladký, ale na dálku a ve stopě je prostě úžasný. Myslím, že to je ten případ, kdy vůně není ani tak pro sebe, jako pro ostatní.
Samostatným tématem je její výdrž, ta je prostě fenomenální, dva střiky na ruce vydržely 24 hodin, stopa je stabilní více než 8 hodin. Eh, kdyby všechny vůně v koncentraci parfémů v dnešní době byly tak vytrvalé, zmizela by polovina negativních recenzí na vůně a na světě by bylo mnohem více spokojených lidí..... ;)

Victor - Perfumaniac

TREMENDOUS:

Tato vůně sice nevyniká originalitou, ale má jiné působivé vlastnosti. Je to sladká, ale v horní části svěží, ovocná a intenzivní vůně. Svrchní tóny se mi zdají být směsí ovoce a květin s poněkud sladkým a intenzivním citrusovým nádechem, který vás určitě donutí gestikulovat, v dobrém i zlém, v mém případě to bylo v dobrém.

Citrusové tóny se stávají méně intenzivními a rychle se vůně tuberózy (která je hlavním tónem po celou dobu nošení vůně) spojí s trochou borovice, jantar není vnímatelný v čisté podobě, ale spíše se kombinuje a dodává sílu dobře patrné tuberóze.

Fixace je bezpochyby neuvěřitelná, tuto vůni můžete nastříkat na horkou část těla, zpotit se, vykoupat se mýdlem a vůně je stále přítomna, můžete ji vnímat bez problému dva dny; v oblečení funguje velmi dobře, a pokud ji dáte na oděv ze silných vláken, jako je svetr nebo kabát, který má silnou látku, uff, vydrží v oblečení bez problému měsíc.

Působivý byl i test, který jsem provedla s froté, kdy jsem nechala froté v autě vystavené dennímu slunci a teplu, vystavené nočnímu chladu a také prachu; froté vonělo po měsíci, kdy vůně Polo nezanechávají za den a půl žádné stopy, že tam byly.

Tato vůně je ohromná, a přestože vůně není úžasná z hlediska originality, vlastnosti vůně jsou a v tomto smyslu za stejnou cenu jako Profondo můžete získat tuto vůni, která vám vydrží třikrát déle.

Tato vůně se dobře promítá a je příjemná, bohužel si nemyslím, že je to vůně, kterou ocení každý, ani není tak univerzální jako Profondo nebo Aventus, ale má vše, aby se stala králem vůní.

Charakter vůně mi připadá vhodný spíše pro mladé lidi mezi 25 lety až po zralé lidi kolem 40 let nebo trochu víc, s charakterem, který kolísá mezi ležérním a formálním, je to vůně, která má určitou úroveň a vůbec nepůsobí lacině.

S touto vůní můžete bez problémů zastínit chlapce z Aqua di Gio odvedle, pohltit "Bad Boye" metr od vás a jako dezert si dát Tommyho Impacta odnaproti, a to vše bez nutnosti se alespoň 6 hodin dotýkat (a to dotýkání je jen preventivní).

Doporučené nástřiky: 4 až 6 přejezdů po těle pro rozptýlení intenzity.
Hodnocení výdrže: 9,5
Hvězdný: středně těžký - těžký
Intenzita: velmi vysoká.
Ocenění: "Aroma Bomb".

Канопус

Podepíšu každé slovo shoehart - tato vůně měla dvakrát smůlu. Nejprve si ji vybral Paco Rabanne, a pak se z ní stal flanďák "1 Million". Ne, proti "Slit" nic nemám, naopak, ale stále má špatnou pověst otřepaného a banálního parfému a je to černá skvrna na všech jejích případných flankerech, ať už jsou jakkoli dobré.
A tento flanker je opravdu velmi dobrý: palčivá, zlostná, olejovitá tuberóza, spousta šedého jantaru a slaný mořský vítr. Skvělá niche vůně v křiklavě luxusním obalu.

shoehart

Cituji svého známého (dlouholetého pijáka parfémů):
"Kdyby parfém 1 Million Parfum vydal například Tom Ford jako nějakou Black Orchid Sun (nebo něco podobného), předpokládám, že by mnozí jásali nadšením a pěli chválu.
Ale tohle není Tom Ford. Je to Paco Raban. To je ten problém...".
Samozřejmě jsem se nad jeho prohlášením pousmál, ale... Myslím, že v něčem má pravdu.

Parfém je hustý, hutný a hladký, bez ostrých rohů.
Ano, sladká. A někomu může připadat sladký.
Pro mě je sladkost přesně taková, jakou potřebuji.
Není to triviální složení.
V porovnání s tím, co nám dnes nabízí mainstreamové parfumerie.
Začíná jako sladká - svěží a slaná, po chvíli ztěžkne a zjemní.

Podle mého názoru zdařilá loňská premiéra.
A jejím jediným problémem je, že je to flakón 1 Million.
Mimochodem, je to zvláštní věc (marketing...), že tento parfém byl vydáván za flanker 1 M.
S původním zdrojem nemá vůbec nic společného. Ale styčné body s 1 Million Lucky tu jsou.
Unisex.
Na vytrvalosti a stopě není nic špatného.

Charlieq08

Velkolepé!
Šel jsem do obchodu s úmyslem koupit "něco, co se musím naučit ocenit/pochopit používáním". Opravdu jsem chtěla vyzkoušet Dior Homme 2020. Už jsem se chystala odnést lahvičku k pokladně, stále ještě ne tak přesvědčená, když můj pohled přeletěl kolem 1 milionu a narazil na tuto trochu jinou lahvičku, s označením parfém na přední straně. Požádal jsem prodavačku, aby mi dovolila se na ni podívat, bez velkého očekávání, a hned... wow... byla všeobjímající. Rozhodla jsem se nenechat se oslnit a nic jsem nekoupila. Pokračovala jsem v dalších nákupech asi dvě hodiny a po celou dobu i s nasazenou maskou jsem vnímala tu lahodnou sladkou, temnou, hlubokou vůni, která pokaždé, když jsem přiblížila ruku k nosu, vydávala ještě více různých nuancí, které se mi těžko vysvětlují. Na druhé ruce byl návrh od Diora dávno mrtvý.
Po odchodu z nákupu jsem si šla zaběhat a s teplem těla jako by se vůně ještě více změnila. S odpoledním vánkem se ke mně dostala ta lahodná sladká vůně opečeného karamelu nebo něčeho spáleného a také něčeho balzamikového a kdovíčeho ještě. Nebudu to už dál rozvádět. Rozhodla jsem se vyklusat do obchodu, (který je sice trochu daleko, ale ne zas tak daleko), protože jsem si uvědomila, že nemůžu zapomenout, jak je příjemné to ochutnat. Ještě bych měla dodat, že mám verzi 1 milion intenzivní, která se mi moc líbí, a i když se tahle obecně ubírá stejným směrem, má své nuance, kvůli kterým stojí za to. Na zdraví.

Motaro78

Ze všech je tento 1 milion zdaleka můj nejoblíbenější. Představuji si ho na jedné z těch poliček, v malé parfumerii, kde se vyskytují pouze niche parfémy, a možná na jednom z těch minimalistických flakonů typických pro toto odvětví, dokonce by se jmenoval jinak... a jsem si jistá, že by udělal jiný dojem, a tím by se tato vůně promítla nekomerčním směrem.

King_Givenchy

Ok, budu upřímný.. to voní opravdu dobře. kromě některých negativních reakcí jiných recenzentů, kteří zjevně nemají rádi tento druh DNA a já respektuji jejich názor, ale vůně jsou velmi subjektivní pro každý vlastní vkus. zpět k této věci Paco Parfum, myslím, že je to vítěz v mé knize.
Pro mě to zkontroloval všechny krabice, jak následuje:

*Vůně: 10/10 Co se mi nelíbí? Vůně je zatraceně sexy.
*Dlouhá výdrž: Ano, nejméně 12+ hodin Snadno.
*Faktor komplimentů: Opravdu vysoký.. Většina žen/mužů si ji na vás zaručeně zamiluje!
*Offensive: I don't think so, but don't go crazy on the trigger tho.
*Hodnota: Myslím, že to stojí za to... určitě. ( Podívejte se na slevové nabídky na internetu.)
*Věk: 18+
*Unisex: Ano, myslím, že ano... Každá žena/muž by to mohl snadno nosit.
*Vibes: Vůně: High end opalovací krém, Pláž, Léto, Sexy, Noc venku, Kluby, Rande.
* Všestrannost: Vhodnost: Velmi, můžete ji nosit v podstatě po celý rok.
* Hodí se do záložní lahve? Ano, sakra!
*Jedinečnost: *Využívá se v různých barvách: Možná ano... Možná to není ta nejunikátnější DNA, ale myslím, že si drží svou pozici ve srovnání s většinou.
parfémů.
Alright Amigos doufám, že vám tato recenze pomůže a poskytne vám představu, zda přemýšlíte o tom, že stisknete spoušť této krásy nebo ne. Přeji vám všem šťastný Halloween... zůstaňte v bezpečí!
Do příště...
Ahoj :]

beto_ruiz

1 Million Parfum je květinově-dřevitá vůně.

V úvodu je podobná mateřské vůni (1 Million EDT), ale je méně sladká a nemá vůni bublinek, jakou má vůně z roku 2008. Rychle přechází do květinové fáze, která je velmi dominantní, s několika koženými tóny. Zhruba po 1 hodině jsou patrné mírně slané tóny, pravděpodobně ambra nebo sůl jako taková, ale květinové tóny zůstávají až do konce vývoje vůně.

Vůně má příjemnou vůni, pravděpodobně nejvíce unisexově vnímanou verzi ze všech 1 Million. Její projekce je těžká a na kůži vydrží bez problémů více než 12 h, vhodná pouze pro zimní a chladné dny.

Montblanc
Individuel