Clement GavarryParis Hilton Ladies Love Rush EDP Sp... (9.99 USD)
Love Rush podle Paris Hilton je Floral vůně pro ženy. Love Rush byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Clement Gavarry. Vrchní tóny jsou Bergamot, Mandarinka a Meruňka; střední tóny jsouGardénie, Tuniský pomerančový květ a Jiřina ; základní tóny jsou Pižmo, Vanilková orchidej a Santalové dřevo.
odie
Ok...tak jsme si mysleli, že "Platinum Rush" je svatební vůně..a pak přišla "Love Rush" V podstatě je to sladká květinová, téměř narkotická vůně. Při prvním stříknutí se objeví květinová směs i všechno to santalové dřevo.
Bergamot udržuje svěžest a zároveň je v tandemu s těmito květinami. Na těchto stránkách je uveden pomerančový květ, který jsem na jejích stránkách neviděla, ani jsem ho v tomto parfému necítila. Rozhodně se liší od ostatních flakónů Rush, i když je poněkud podobná "Platinum Rush". Hned mě napadlo, že voní jako Ysatis De Givenchy. Pokud se vám tato vůně líbí, oceníte i "Love Rush" Není to žvýkačková dívčí vůně, je to vůně pro ženy.
Skoro až trochu ze staré školy, ne převratná, ale přesto krásná. Trochu pudrová na zaschnutí, ale v podstatě vůně neztrácí svou celistvost. Hodí se na chladné až studené dny a večery, ale samozřejmě budeme nosit vůně, když budeme toužit....více ženská než platinová, pokud je to vaše vibrace, pak by to mohla být vůně pro vás! Užijte si ji!

Brighter44
Tak krásně to voní! Dostala jsem se k němu za poloviční cenu na mercari. Není to její typický y2k ovocné celebrity vibes. Je nádherná. Gardénie zjemněná santalovým dřevem a slabými wam tóny, díky kterým je tato vůně tak elegantní. Pomerančový květ ji příjemně zahřeje. Voní jako teplá zahrada téměř pláž, ale ne tak docela díky neroli/oranžovému květu. Bála jsem se, že bude vonět jako tuberóza, ale je to bílý květinový ráj. Pokud nesnášíte gardénii, tak ji vynechejte. Připomíná mi Pure Poison méně dřevitou. Je to vyzrálé hezké. Žádná stará dáma. Bohužel na základě článku o vydání to vynechají lidé, kteří prostě nesnáší Paris Hilton a hodnotí to nízko jen tak. Přicházíte o to. V Nordstromu je tato vůně za vysokou cenu a rozhodně obstojí vedle nudných vůní z obchoďáků. Můj manžel tuto vůni miluje i na mně
tony5596
Jsem velkou fanynkou a sběratelkou řady Rush Paris Hilton už od dob Gold Rush. Gold Rush mi ukradl srdce hned po svém vydání a každý flanker vydaný po něm se pro mě stal láskou nebo alespoň pevnou zálibou. Takže jsem samozřejmě musela do své sbírky přidat Love Rush, abych zjistila, jestli splňuje má očekávání. Naštěstí se mi ho podařilo sehnat na Mercari za zhruba 35 dolarů + poštovné a daně. Rozhodně jsem nechtěla platit 75 dolarů za něco, co se mi nemusí líbit.
Nyní, po odhalení poznámek, mi něco v mém nitru říkalo, že to nebude pro mě VŮBEC! Ale samozřejmě jsem to potřebovala vidět nebo cítit na vlastní oči. Love Rush se otevírá směsí gardénie a bergamotu. Asi po 15 minutách nošení bergamot vyprchá a zůstane mi jen pižmová, pudrová gardénie........ale to je vše. Nic dalšího jsem nezaznamenala. Gardénie jako by převálcovala celou kompozici, což není špatné, pokud jste milovníci gardénie. Ale mě to začalo rychle nudit. V porovnání s ostatními vůněmi Rush to bylo velké zklamání. I když si Paris dala pauzu v propagaci svých vůní, stále dodávala docela slušné vůně. Love Rush je vůně s dominancí gardénie, která už tu byla mnohokrát. Není vůbec jedinečná a chybí jí hloubka. Takže když spustila tuto obrovskou kampaň na parfém spojenou s její skutečnou svatbou a vůně byla něco tak....základního, donutilo mě to k otázce, jestli ji skutečně měla na svatbě, nebo to byla marketingová taktika 🤔.
I přesto, že vůně je velmi jednorozměrná, to představení je to, co to pro mě udělalo. Love Rush mi nedokázala vydržet ani solidní 2 hodiny nošení. Po hodině to byla super lehká vůně Gardénie na kůži a po 30 minutách úplně vyprchala. Ze všech jejích vůní Rush je to Parisina nejméně zajímavá a nejhůře fungující vůně. Opět platí, že pokud MILUJETE Gardénii, pak může být tato vůně pro vás a možná budete mít štěstí a získáte dobrou výdrž při nošení, ale přesto doporučuji počkat, až bude dostupná za přijatelnější cenu.
Vůně: 4/10
Balení: 7/10
Výkon: 2/10
P.S. (Náhodná teorie) Před tímto vydáním vyšla neoficiální "svatební kolekce" Paris Hilton, která se nedočkala většího vydání ani žádného tisku a která se skládala z pánské vůně Gold Rush a Platinum Rush s bílým uzávěrem místo stříbrného. Zajímalo by mě tedy, jestli se stáhli z dárkové sady Wedding Collection, aby jí dali novou vůni ("vůni, kterou měla Paris na sobě ve svůj svatební den"), protože by byla prodejnější a výnosnější.