Soleil de Jeddah - Mango Kiss Stéphane Humbert Lucas 777 pro ženy a muže

tropický
bylinný
kokosový ořech
žlutá květinová

Soleil de Jeddah - Mango Kiss podle Stéphane Humbert Lucas 777 je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Soleil de Jeddah - Mango Kiss byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Mango, Heřmánek a Pomerančový květ; střední tóny jsouKokos, Ylang-Ylang, Jantar (ambra) a Fík ; základní tóny jsou Kosatcové máslo, Vanilka, Siamský (thajský) benzoin a Santalové dřevo.

Mango

Kosatcové máslo
Siamský (thajský) benzoin
Santalové dřevo

Ксю021980

Je to jako zavřít oči v prosincové melase-malši, a když je otevřete, ocitnete se na bílém písku, kde rostou sedmikrásky, ve stínu kokosových palem, posloucháte šumění mořských vln, houpete se na houpací síti s kusem manga v opálených rukou, kde už teče jeho dužina a šťáva, a pod hlavou máte místo polštáře pečlivě zapíchnutou... koženou bundu.
Ano, to je ono! 😂.
Líbí se mi víc než ta klasická, tahle je radostnější a bezstarostněji naladěná, a přitom zdaleka není jednoduchá!

Tashr96

Mango Kiss jsem si koupila na dovolenou v Egyptě, chtěla jsem něco letního, ale zároveň s hloubkou, a musím říct, že to byla úžasná volba.
Když jsem ji měla na sobě poprvé, šla jsem si do baru objednat pití a zeptala jsem se jednoho z personálu na jídelní lístek, snažil se mi to vysvětlit, ale všimla jsem si, že neustále klopýtá přes slova, přestal se dívat na jídelní lístek, podíval se na mě a spustil skutečný GIGGLE, zatímco se červenal, a řekl: "Ach můj bože, omlouvám se, to jen, že vaše vůně je fantastická".
Takže Yh, tahle vůně je tak krásná, že se u ní dospělí muži budou chichotat a červenat jako školačky lol.
Když jsem ji měla na sobě poprvé, připadala mi trochu divná kvůli bylinnému nádechu, ale opravdu mi přirostla k srdci a já ji RÁDA nosím.

Marinelle1525

Hurá! Tato vůně je konečně tady! Složení Stephane Humbert Lucas mám opravdu ráda. Soleil de Jeddah je bezpochyby, nebojím se tohoto slova, mistrovské parfémářské dílo. Po zakoupení flakonku jsem se zamilovala na první "přičichnutí"💕. Je tak ne-základní, že mě myšlenkami přenáší do nirvány na jakési meditativní úrovni. Dokonce i úzkost ustupuje....
Později jsem se dozvěděla o flakónu Mango Kiss. Tady to "básníkova duše nevydržela" 🙈. Objednala jsem si vůni naslepo a s očekáváním a obavami čekala na vytoužený flakonek.
No.... Všechna má očekávání byla naplněna! Jedná se o sladší, tropickou a ženskou verzi Sun of Jeddah. Teď už se s manželem nehádáme o jednu vůni, když si oba vybereme Sun: on dostane nesrovnatelnou klasiku a já aktualizovanou ovocnou a sváteční Jeddah. 🧡💛

Mira J

Bylo načase, aby byl Mango Kiss přidán do databáze.

Tento dům je (imo) získaný vkus, ale Mango Kiss je jeden z těch, které mohu snadno vytáhnout, a to nejsem velkým milovníkem ovocných vůní.

Tohle je vaše Mango, které je bezpečné pro chladné počasí, protože podle mého nosu je v pozadí náznak pryskyřičné kvality, která ho dělá zajímavým, komplexním, teplým a sexy. Na kůži na mě kromě zralého manga nevyskočí žádný z dalších tónů... ale vy víte, že se děje ještě něco dalšího. Směs je zde docela bezproblémová.

V teplém počasí se hezky vrství s Hauts Bijoux nebo Cruz Del Sur 2. Rozhodně stojí za přičichnutí.

Happyolia

Koupil jsem si ho po prvním testu!!!!
Stručně řečeno, vůně se bude líbit všem fanouškům původní Soleil de Jeddah, protože si zachovává její DNA, a bude se líbit i těm, kteří se báli nosit originál (jako já), protože tato verze je mnohem ovocnější a chutnější díky mangu, kokosu a vanilce.
Vůně mi přišla velmi krásná. Heřmánek a mango jsou šílené. Po odchodu z obchodu jsem nemohla odtrhnout nos od flakónu. Nakonec, když jsem přišla domů, jsem si objednala lahvičku, která je mimochodem velmi krásná.