Jardins de Misfah Une Nuit Nomade pro ženy a muže

Jardins de Misfah Une Nuit Nomade pro ženy a muže

růže
mandle
ořechový

Jardins de Misfah podle Une Nuit Nomade je vůně pro ženy a muže. Jardins de Misfah byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Jérôme di Marino. Vrchní tóny jsou Kardamom a Muškátový oříšek; střední tóny jsouDatle a Růže ; základní tóny jsou Mandle a Šafrán.

Kardamom

Parfém Khamrah Lattafa: Cesta po datové cestě

od Elena Prokofeva

12/09/22 03:17

Maria B.Zesar

Je tak krásná a má všechno, co mám ráda: sladkost a koření a trochu citronu, růže je tak jemná, můj bože! Je to nádhera! Proč je tak drahá? Bude to zřejmě vodička a je třeba ji vzít najednou 100ku(((((.
Ano, ale jen tak mimochodem: vůně není pro všechny chutě: přece jen je zde velmi patrné koření, určitě byste ji měli vyzkoušet, a také si myslím, že ji vidím i na muži.

Toundra

Jak rafinovaná a jemná orientální chuť! Rozplývající se medové datle, orientální koření, sladké mandle a hořce kouřový šafrán. Přes všechnu svou orientální bohatost zní vůně lehce a vzdušně, místy se v ní dokonce objevují skvrnky svěžích chladivých tónů. Postupem času vůně slábne, začíná znít klidněji a řidčeji, ale všechny tóny se stále dohadují až do samého konce.
Už dlouho jsem neměla takovou chuť, ale tady chci mít konečně plnou lahvičku.

VIaggiOlfattivi

"Jardin de Misfah" nám okamžitě dává tušit jemnou, sladkou mandli, která nesměle opouští scénu a přechází do růžového absolutna, skrytého pod prachovým průhledem charismatického, smyslného šafránu.

Růže ve stínu své zahrady, ale snící o cestování, lechtaná tisíci vůněmi bazaru hned za zdmi, z něhož vychází exotická vůně datlí, která polarizuje scénu svou orientální sladkostí a elegancí.

V prvních minutách tohoto olfaktorického itineráře zůstává datle hlavním hrdinou, který odhaluje svou tajemnou sílu; je to rozhodující, ale ne příliš sladký tón, schopný poskytnout teplo po celou dobu svého využití.

V objetí jantarových akordů pak datle směřuje ke konci cesty a díky akordu kardamomu a muškátového oříšku nabývá hřejivých a kořeněných forem.

Výsledkem je smyslový itinerář, neuvěřitelná cesta zahradami, horami a oceánskými kontaminacemi malé vesničky Misfah, odhalující tajemný Orient prostřednictvím olfaktoricko-gastronomického transportu, který zaplavuje naše smysly mystickou a intimní sladkostí.

Sledujte nás na našem instagramovém kanálu Viaggi Olfattivi ❤️.

Real woman

Ano, tohle je skutečný noční trh v Dubaji s řadami datlí táhnoucími se do dálky! Malé, velké, suché, mokré, žluté, červené, hnědé - cokoliv, co se dá na světě najít! Na rozdíl od tradičních arabských parfémů však Francouzi vytvořili jemnou orientální kompozici. Sedí v kokonu a hřeje mou duši)

prugnetta

Krásná kompozice. Připomíná mi půvab Umé od Keiko. Obklopující a hřejivé. Já milovník růží to cítím v pozadí, hlavní hrdinka je na rande. Je to sladká, ale kořeněná vůně. Líbí se mi pro období, do kterého se chystáme... Velmi pěkná a kvalitní. Překvapila mě. Doporučuji ji

nemvbus

Výborný parfém, který je sladký a podle mého názoru velmi podzimní. V Jardins de Misfah je cítit růže, ale není absolutní hvězdou, naopak se objevuje v dokonalé harmonii s datlovými tóny. Obojí je podpořeno příjemným nádechem mandlí, zatímco koření celek osvěžuje, aniž by se stal přeplácaným. Můj nos bohužel špatně vnímá vůni šafránu, takže nemohu říct, jak moc je v tomto parfému cítit. Na mně má dobrou projekci, aniž by se stala příliš přehnanou, a na kůži přetrvává dobrých 5 hodin, zatímco na oblečení ji cítím ještě druhý den.

Adjames

Jsem docela ohromen. Na YOUTUBE jsem viděla blogerku, která o této vůni mluvila jako o krásné vůni na první rande, a tak jsem si objednala vzorek. Srovnávala jsem ji s dalšími mandlovými květinami, jako je Psychedelic Love a Remember Me od Jovoy a spoustou dalších. Ty ostatní ale měly buď kardamon, mandle, růži nebo také koření. Upřímně řečeno, tahle vítězí na plné čáře. Je nádherná....Chci říct opravdu nádherná. Okamžitě jsem si objednala lahvičku. Miluju šafrán v suchém nádechu. Může to být na hlavu nebo ne, ale budu ji ráda nosit v chladnějším počasí, ve dne i v noci. S COVID stále zvedá svou ošklivou hlavu, pracovní dny z domova budou opravdu příjemné .

Můžu to popsat jen jako čerstvě okořeněné, sladké datle v kombinaci s medem, mletými mandlemi a růžovou vodou a posypané šafránem. Ne příliš sladké, lehce pikantní, přesto se tohle promítá a vydrží. Je to taková jedinečná gurmánská vůně.

astrakan

Úžasné! Medové růže, sladký datlový sirup, ale ne příliš, protože je lehká. Téměř gurmánská, ale v blízkovýchodním pojetí. Připomíná mi baklavu (nejlepší dezert na světě), ale s růžovou vodou někde uvnitř. Má v sobě lehkost, je to jedna z těch vůní, které působí nadýchaně. Výrazná vůně, myslím, že by klidně mohla být podpisem.

Magnes1

Byla to láska na první přičichnutí. Nejprve jsem si objednala tester, pak 50ml lahvičku. Tato vůně se nepodobá žádné jiné vůni. Jemná, sladká, okouzlující. Složky tvoří zvláštní, komplexní celek, možná datum cítím nejvíc. Zlepší mi den, když vůni ucítím na sobě. Jediné překvapení je, že jsem zatím nedostala žádný komentář, ať už dobrý nebo špatný.